153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #141197 ja na még az is:) menni akart nem is volt túl érdekes, túl sok potenciál már benne erre bent tartatják...még védettséget is kapottt -
Orionk #141196 Kedves Deniro, honnan tudhatnám én ezt ? :)
Én nem ott dolgozom.
Talán azért, mert tőle is várnak valamit, csak nem tudom, hogy mit. :P :)
Vagy, mert a szabályok szerint annak, aki ki akar menni, annak 24órát kell, hogy kapjon...nem tudom -
IXEMGabeo #141195 Simonság helyett egy Zsófi ill. Aurelio típusú játékost nyugodtan kibaszhattak volna...de Dorkát se sokat látni amúgy -
xido #141194 jó lenne egy lány,akinek végre nem bikiniben gombásodik be a picsája,a hiányos fürdés miatt a játék közepére :D -
#141193 És miért nem Józskát engedték inkább útjára, mikor menni akart? -
Terrorbicaj #141192 Na erre kíváncsi leszek :) -
Orionk #141191 Azt hallottam, hogy az RTL2 azért hozott ilyen kétes döntést, hogy néhány perc szavazással távolították el Simonságot és Vikinél meg szóba sem jött, hogy kimenjen, mert a szerkesztők a nézettség miatt így taktikáztak.
Ugyanis nagyon sokat várnak az este beköltöző karaktertől.
Ezt egyik hozzászóló írta azt hiszem, hogy a Comment.com egyik cikke alatt. Ő pedig azzal indokolta ezt, mert egyik ismerőse bent dolgozik rtl2 ben és tőle van az infó. -
Watchmen #141190 wesker Simon kiveheted a bannerből :D -
apion #141189 A minden játékos által legerősebbnek vélt karakter távozásával lehetnek érdekes mozzanatok. Megpróbál-e vki a többiek fölé kerekedni; Sári ,hogy reagál ill. vele, hogy fognak viselkedni; megpróbálják-e Vikit kicsinálni v. behódolnak neki stb. Mivel egyszerűbb, Viki és Laci kivételével a taktikát nélkülöző személyek maradtak, ezek a dolgok akár érdekesek is lehetnek. 2-3 hónapig nem mehet ez a lassan szappanoperákat is megszégyenítő semmittevés. -
Terrorbicaj #141188 Nem tudok linkbe berakni semmit, hsz-t írni is csak másfél percenként mivel új a regem és korlátozva vagyok 30 napig. -
#141187 Topikot nem romboljuk akkor már valami igényesebb képet rakj be linkbe xD -
#141186 Kíváncsi leszek ki lesz az Új lakó ha megint valami gyökér akkor elgondolkozok rajta hogy folytassam-e :D
Habár 100 % hogy megint valami gyökér megy be ! Szóval adok neki 2 napot azt majd kiderül mi lesz hogy érdemes-e tovább nézni vagy sem ! -
Terrorbicaj #141185 Nagy cenzúrázó vagy te :P -
#141184 fogadni merek hogy ma meg holnap is nézettségi csúcsot dönt a rtl és kb őket ez érdekli más nem beküldenek egy uj robotot akit irányítani lehet majd két nap után ha fiú lesz rámegy Izára forgatókönyv szerint -
#141183 Én szívből remélem hogy valaki átalakítja kicsit Viki arcát. Bár az reálisabb hogy előbb valaki levágja.... -
#141182 én már nem nézem többet befejeztem :D -
McCartman #141181 Ne legyél ilyen szigorú. :D -
Terrorbicaj #141180 Tudod hányan mondták ezt tegnap este az ŐF-ó után ?! :) Ma meg remegve várják az este 10 órát :D -
IXEMGabeo #141179 wesker nem azt mondtad h befejezed a VV6-t?:DDD -
Terrorbicaj #141178 http://www.easypolls.net/poll.html?p=52ed1826e4b0aa0bc59efe49 -
McCartman #141177 Csak kíváncsi voltam kibököd-e végre. :D -
#141176 Tudsz te ha akarsz ! :D -
#141175 Ezt nézd meg ! xD
VV6 Alexa -
McCartman #141174 Logó miatt mi? De akkor miért nem ezt mondod. :D -
#141173 Zsóti gyerek legalább jól szórakozik ! -
Coolfire #141172 Mindegy,lényegtelen.Úgysem beszélhet nyíltan a többiekről.:) -
Terrorbicaj #141171 Passz :) Gőzöm sincs, nem olvastam el a képen csak a főcímet és láttam, hogy középen Alexa fotója körülötte a többié és alatta a szöveg kiről mit gondol.Nem igazán érdekelt azért nem is olvastam el :) -
McCartman #141170 Na? Egy kép. :D -
#141168 Epizód magazin? Az van tele mostanság VV cikkel. -
Terrorbicaj #141167 Most néztem a tegnapi fókusz videót Laciról, látom próbálják kimosni a bulvár mocsokból a párbaj előtt. -
Terrorbicaj #141166 Nem ez , VVAti fész oldalára linkelt be valaki újság cikkről fotókat ahol Alexa kipakol a többiekről ,hogy ki milyen is szerinte. -
Coolfire #141165 Gondolom ez .É miért ne a Blikknek. -
McCartman #141164 Tolok rá még egy méret csökkentést egy képfeltöltőben akkor már csak jó lesz. :D -
#141163 Mondtam már hogy linkbe rakd öket köszi ! :D -
McCartman #141162 Valamiért szúrta a szemét az RTLnek, ez látszott. -
#141161 Megvillantom amatőr PS tudásom :)
-
McCartman #141160 B+ csak a bélyegképek nem törlődnek? :D Vicces vagy. -
IXEMGabeo #141159 VV4...
nála is így volt, de vissza lehet nézni...
viszont ő szarabb állapotban volt, mint Józsi totál látszott rajta -
Terrorbicaj #141158 Valamelyik bulvárnak nyilatkozott Alexa a benti játékosokról , de csak láttam a cikket nem olvastam el.Elmondta mindről a véleményét. -
Coolfire #141157 Egyeztetni kellett a helyettesével.:)
Viccen kívül,a VV5-ben is ez volt Lacinál?Már nem emlékszem,hogy ő rögtön kijöhetett,vagy ő is kapott gondolkodási időt?