ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végére értem a 8 öf.-nek,már sokkal okosabb vagyok.<#idiota>
Még mindig azt mondom,ennek a Bence fiúnak nem szabad mûsort vezetnie.Nagyon amatõr.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

legalább vmi Teón vagy Dorkán állt volna meg a kép..van 2 ember online, legalább nekünk vmit 😊 bár én még kb 5 percig leszek és bummm...reggel edzés szóval nem kéne elaludnom a súlyok alatt..meg tudod kell az erõ nekem is a 300 fekvõhöz 😊

Nem hiszem,hogy ki fognak.Általában az elsõ benyomások a döntõk mindenkinél.Ahhoz rettenetesen nagy baromságot kell csinálnia,hogy kiessen a kosárból.😊

Egy sokkal szebb khf.😊)

am nálad is össz-vissza egy szép állókép fogad?? józsival premier plánban?

igen tehát annyi dolog történt már velük 18-22 éves kor között, hogy pff... jó én velem is volt ezer dolog, nah de nem ilyen durvák ,, érdekesek" .. alap emberi dolgok..csak a 26 évem alatt több mint másnak max...értsd költözések stb.. meló így-úgy... jó most izának elhiszem a modellkedést mert láttam a képeket, azt nem tudod odakamuzni... de ezek okésak azzal nincs is baj...csak tényleg most nézd meg simont meg charlotte-t..mint akit kicseréltek most amit láttál online..konyhában pakoltak...én tudom szerelem meg ilyesmi milyen hatással van az emberre...csak akkor most nehogy az legyen kiábránduljanak az emberek pl Simonból is mert ennyire szöges ellentétét mutatta most mint amúgy...

Persze ilyen figyelemfelkeltõs dolgok kellenek.Ott van pölö Simon..játssza a ketyóst(egy kicsit az is)de egy pillanat alatt teljesen normálissá válik.
És ugye beindult a hírverés,hogy a DOTE-n milyen hullagyalázásokat csinált,meg ilyenek.Ami tuti nem igaz,mert boncolás általában oktatókorházban van,és egyetemen is csak patológus szakorvossal lehet.Ergo ott nincs "illegális" boncolás.A hullagyalázás egyébként is büntetendõ.
De a többieknek is "sötét" a múltja..-jó vicc huszonévesen.😊
Ezzel csak az RTL nyer,mert a Blikk és tsai akarva,akaratlanul promózzák a VV-t.

igen itt lehet egy olyan, hogy alapból szûrik akiben nem látnak semmi potenciált...és akkor utána az életébõl vagy abból hogy kinézetre mentalitásra mit hinnénk el róla, alakítanak neki egy szerepkört stb...azt belefonják a kisfilmbe...életébe stb minden... és így adják ki a nézõknek és most valljuk be, jó is mert kapásból felkapod te is a fejed hogy nah néde én erre kíváncsi leszek akkor...

Ez egyértelmû,hogy nagyítottak rendesen.De szerintem nem önszántukból..

háát tudod most ez is olyan, hogy õ nyilván a játék kedvéért emelte ki ennyire, hogy biszex... igazából mond meg nekem hány 16-25 közötti csaj nem mondhatja el magáról hogy volt akár már nõvel is...ez manapság annyira szinte már alap kezd lenni...akár ha csak kipróbálás szintjén...jó tény és való õ józsinak azt mondta volt párral tehát lehet benne az, hogy nem csak ilyen levegõbe kiáltott talán mint Charlotte 500-a..aztán ki tudja, összefoglalóban is eléggé ma mondta..500...és?.. most ha neki ilyen volt ilyen volt az élete... deee amúgy nekem mindig is a villalakókról a mûsor közepe végére totál az alakul ki hogy annyira totál ugyan olyanok mint te vagy én..csak nyilván vmi kell hogy bejuss és érdekes légy az rtlnek, hogy téged válasszanak be

Akiben fantáziát látok az Teo,de csak akkor,ha hozza egy bnõjét is(nem Alexát).<#idiota>

Az A38-as hajóról beszéltek éppen-ahogy hallottam,mert képem nem volt.😊

hát akartam írni tök jó téma ment kint zsolt iza meg dorcikám ( nem szósz be, enyém 😊 ) között erre nyugiszoba...kit érdekel...kint jó téma ment...

de jah...valamit most ütyködtek sokáig lehet most is még van vmi... vagy most szövegben volt vmi ami miatt lhf? pont nem oda figyeltem

jajj cool hallod... hagyjuk már...egyrészt szerintem 2013-ban 14-ben egy tesiszakos ne így nézzen ki... totál nem tudja eladni magát ilyen kinézettel mint tesiszakos...alapból diákok is mit tisztelnék ha így néz ki... + megnézném én azt a 300at...alapból ez a 3 amit csinált se volt szabályos...fenn a segge a levegõben...ha leengedi rendesen a hátsóját is a súly ami van rajta végett már nem jönne fel 1bõl sem nem 300ból...

pff..ennyi volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

régi marhaság 😊
300 fekvõt csinál..leseggeltem.Bár lehet,hogy van ott izom a zsírréteg alatt.<#idiota>

he? 😊

gyerekek..ma johnny goldosan eszembe jutott hogy..

jó az Aurelio..fijúba nem vót? 😊
jajjj a tesitanárnéni.... jajj komolyan 😊 hagyjuk már... ?! õ kérdezi mi mire jó edzésben? tesiegyetem karos?? hagyjuk már...

Laci...mozogjunk vmit közösen 😊 mire gondolhatott? 😊

Naja.😊

stílusosan..mi a faszom van 😊
Van adás.😊

bakker elõbb írom be elõbb jön vissza? 😊

háááát nem kapunk ma több streamwet úgy néz ki... vmi nagy feladatot kaphattak vagy nem tom...

<#hehe><#hehe>
Smithwarden

<#vigyor1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

hát ööö szerintem vagy játszották azt többször is vagy nem tom..igen valóban több nappal ezelõtti téma volt..téma...khf mert az alatt is szépen nem láttunk semmit 😊

Amúgy hogy van ez? Ez az üvegezés itt már írva volt csütörtök este, és a vasárnapi összefoglalóba került be... dafaq?

lehet majd visszajön az adás egy picit akkor is max az lesz benne, hogy Aurélia pörgeti mérgében a helikoptert mert Teofilosz leszbosz segbekurosz elhajtotta, mint egy marhát a vásárba 😄
jó8 nektek...én még kitartok azért..hátha nátha

Úgyse lesz már komoly mozgolódás.
Jó éjt 😄
wesker24
Na ez az nekem is mennem kell ma reggel még fel is kell kelni valahogy ! xD
sajnos nekem is mennem kell így is nem tudom hogy fogok kelni...:S jo8

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Szép jó estét mindenkinek !

Kezdetektõl fogva vettem az adást idáig megszakítás nélkül !

Azért ez nem semmi ! xD

Most van durván 2 óra felvett anyagom ! xD

Na de most mennem kell ha lesz még adás azt vegye valaki kösz ! 😄
ezért mondom...hogy nehogy már pont évek óta látva és tudva mit tesznek ezzel a khf dologgal és lövik le a legkisebb hír miatt is ami legyen rtl titok vagy játékbeli vagy emberekrõl stb...gondolj bele a Kolosi beszélgetés Iza a jakuzziban vagy bármi amire khf ment látta és hallotta volna aki elõfizetett..és tuti akkor fel is van véve... vki elõfizetõ tuti venné...ekkora dolgot így engedne az rtl..kizárt...

Sima ügy lenne torrenten.
Vagy felveszi valaki és másnap x idõben twitch en visszaosztja és összedobják neki a nézõk a majdani elõfizetési díjat 😄
pl 40 ember nézné 50ft fejenként két hetente 😄 Az RTL meg cumizna.
Akkor a kutya nem nézné az öf-t,ráadásul a média lelõné az összes poént.

Van egy olyan sanda gyanúm,hogy estig ennyi volt..

szóval nah kíváncsi leszek én erre a fizetõsre..túl sok elõnyt adna mind magánkézbe mind újságoknak stb...

bárki is voltál beépített RTL-es azonnal nyomassad vissza az adást! ez parancs😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Simon dumált ööö Józsival ha jól emlékszem õ kérdezte tõle, hogy mi volt ujjazás stb és mondta nekem lehet..tampon meg menstri

nah megjött a khf...vmi feladat lesz vagy vmi...tuti összefügg a kihívással...mármint riportszoba

LOOL Khf erre a pillanatra vártam xD

Jóska éppen törölgette magát és benyomták hahaha

Na vége az adásnak mára attól tartok 😄
Simon mondta.😊

mikor mondta h menstruál?

srácok eddig is dupla ágyon aludt Józsi??? meg Simon régi ágya is solo volt...most meg mindkettõ dupla?? sztem kaptak rá ágyat... hát nem volt ennyi dupla fekhelyes...csak 3 volt...

De volt a VV5 ben többször is 😄
szerintem ma nem lesz KHF figyeljétek meg...1. pillanattól fogva megy az adás...