153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    ja na még az is:) menni akart nem is volt túl érdekes, túl sok potenciál már benne erre bent tartatják...még védettséget is kapottt
  • Orionk
    Kedves Deniro, honnan tudhatnám én ezt ? :)
    Én nem ott dolgozom.

Talán azért, mert tőle is várnak valamit, csak nem tudom, hogy mit. :P :)

Vagy, mert a szabályok szerint annak, aki ki akar menni, annak 24órát kell, hogy kapjon...nem tudom
  • IXEMGabeo
    Simonság helyett egy Zsófi ill. Aurelio típusú játékost nyugodtan kibaszhattak volna...de Dorkát se sokat látni amúgy
  • xido
    jó lenne egy lány,akinek végre nem bikiniben gombásodik be a picsája,a hiányos fürdés miatt a játék közepére :D
  • deniro2
    És miért nem Józskát engedték inkább útjára, mikor menni akart?
  • Terrorbicaj
    Na erre kíváncsi leszek :)
  • Orionk
    Azt hallottam, hogy az RTL2 azért hozott ilyen kétes döntést, hogy néhány perc szavazással távolították el Simonságot és Vikinél meg szóba sem jött, hogy kimenjen, mert a szerkesztők a nézettség miatt így taktikáztak.
    Ugyanis nagyon sokat várnak az este beköltöző karaktertől.

Ezt egyik hozzászóló írta azt hiszem, hogy a Comment.com egyik cikke alatt. Ő pedig azzal indokolta ezt, mert egyik ismerőse bent dolgozik rtl2 ben és tőle van az infó.
  • Watchmen
    wesker Simon kiveheted a bannerből :D
  • apion
    A minden játékos által legerősebbnek vélt karakter távozásával lehetnek érdekes mozzanatok. Megpróbál-e vki a többiek fölé kerekedni; Sári ,hogy reagál ill. vele, hogy fognak viselkedni; megpróbálják-e Vikit kicsinálni v. behódolnak neki stb. Mivel egyszerűbb, Viki és Laci kivételével a taktikát nélkülöző személyek maradtak, ezek a dolgok akár érdekesek is lehetnek. 2-3 hónapig nem mehet ez a lassan szappanoperákat is megszégyenítő semmittevés.
  • Terrorbicaj
    Nem tudok linkbe berakni semmit, hsz-t írni is csak másfél percenként mivel új a regem és korlátozva vagyok 30 napig.
  • wesker24
    Topikot nem romboljuk akkor már valami igényesebb képet rakj be linkbe xD
  • wesker24
    Kíváncsi leszek ki lesz az Új lakó ha megint valami gyökér akkor elgondolkozok rajta hogy folytassam-e :D

Habár 100 % hogy megint valami gyökér megy be ! Szóval adok neki 2 napot azt majd kiderül mi lesz hogy érdemes-e tovább nézni vagy sem !
  • Terrorbicaj
    Nagy cenzúrázó vagy te :P
  • drop
    fogadni merek hogy ma meg holnap is nézettségi csúcsot dönt a rtl és kb őket ez érdekli más nem beküldenek egy uj robotot akit irányítani lehet majd két nap után ha fiú lesz rámegy Izára forgatókönyv szerint
  • mijki
    Én szívből remélem hogy valaki átalakítja kicsit Viki arcát. Bár az reálisabb hogy előbb valaki levágja....
  • Krisztiam #141182
    én már nem nézem többet befejeztem :D
  • McCartman
    Ne legyél ilyen szigorú. :D
  • Terrorbicaj
    Tudod hányan mondták ezt tegnap este az ŐF-ó után ?! :) Ma meg remegve várják az este 10 órát :D
  • IXEMGabeo
    wesker nem azt mondtad h befejezed a VV6-t?:DDD
  • Terrorbicaj
    http://www.easypolls.net/poll.html?p=52ed1826e4b0aa0bc59efe49
  • McCartman
    Csak kíváncsi voltam kibököd-e végre. :D
  • wesker24
    Tudsz te ha akarsz ! :D
  • wesker24
    Ezt nézd meg ! xD

VV6 Alexa
  • McCartman
    Logó miatt mi? De akkor miért nem ezt mondod. :D
  • wesker24
    Zsóti gyerek legalább jól szórakozik !
  • Coolfire
    Mindegy,lényegtelen.Úgysem beszélhet nyíltan a többiekről.:)
  • Terrorbicaj
    Passz :) Gőzöm sincs, nem olvastam el a képen csak a főcímet és láttam, hogy középen Alexa fotója körülötte a többié és alatta a szöveg kiről mit gondol.Nem igazán érdekelt azért nem is olvastam el :)
  • McCartman
    Na? Egy kép. :D
  • PiszkosFred
    Epizód magazin? Az van tele mostanság VV cikkel.
  • Terrorbicaj
    Most néztem a tegnapi fókusz videót Laciról, látom próbálják kimosni a bulvár mocsokból a párbaj előtt.
  • Terrorbicaj
    Nem ez , VVAti fész oldalára linkelt be valaki újság cikkről fotókat ahol Alexa kipakol a többiekről ,hogy ki milyen is szerinte.
  • Coolfire
    Gondolom ez .É miért ne a Blikknek.
  • McCartman
    Tolok rá még egy méret csökkentést egy képfeltöltőben akkor már csak jó lesz. :D
  • wesker24
    Mondtam már hogy linkbe rakd öket köszi ! :D
  • McCartman
    Valamiért szúrta a szemét az RTLnek, ez látszott.
  • mijki
    Megvillantom amatőr PS tudásom :)
  • McCartman
    B+ csak a bélyegképek nem törlődnek? :D Vicces vagy.
  • IXEMGabeo
    VV4...

nála is így volt, de vissza lehet nézni...

viszont ő szarabb állapotban volt, mint Józsi totál látszott rajta
  • Terrorbicaj
    Valamelyik bulvárnak nyilatkozott Alexa a benti játékosokról , de csak láttam a cikket nem olvastam el.Elmondta mindről a véleményét.
  • Coolfire
    Egyeztetni kellett a helyettesével.:)
    Viccen kívül,a VV5-ben is ez volt Lacinál?Már nem emlékszem,hogy ő rögtön kijöhetett,vagy ő is kapott gondolkodási időt?