ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a szex sztem csak kamu volt..
Yo, Bitch!
ezek nem okosak odabent annyira így sztem elõbb utóbb a csajra elég sok jelet rá fognak dobni...
amúgy sokszor van olyan érzésem nekem is, hogy egyáltalán nem természetes reakciókat látunk nekem ez a dugásos jelenet ahogy direkt szándékosan ki be mászkáltak olyan érzésem volt, mintha felvették volna...nem tudom miért egyszerûen nem éreztem természetes szitunak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Yo, Bitch!
Viszont ezt nem vágom ,1 barom haza megy, jön még 2?
Never ending sotry lesz mint a barátok közt?
Az is milyen már, hogy minden évadban az összefoglalók során mindig elmondták 2*-3* minimum, hogy mi a fõnyeremény, most még azt sem.
Ráadásul az elõzõ évadokban egy-egy emberre rá lehetett húzni valamilyen jellemzõt, ami alapján be tudtad egyértelmûen azonosítani. Most meg szinte csak olyan emberek vannak bent, akik pl. a 4. vagy 5. szériában csak töltelékek lennének. Olyanok, akiket ki lehet szórni az elsõ néhány hétben, és senki nem sajnálja õket.
Elvégre ez egy játék és nagyon is tudja hogy mit kell csinálni ahhoz hogy játékban maradjon ! 😄
Simon simán megnyerhette volna a gamet, de ezzel egy szürke semmi lett.... UNALMAS SZAR Sárijával együtt.
Kalap szar ez az idei széria, én csak ilyen félszemmel nézem közben meg a telót nyomogatom..
Yo, Bitch!
Közepesen formatervezett dizájnnal,
ám de annál hangosabb dolby surround 7.1 es hangrendszerrel és 2.0ás
speciális nyerítésre is alkalmas midi lejátszóval megáldott villalakó.
Windows 95 ös rendszerén a 300mhz es processzor és 128mb Sd ram támogatásával
sok hasznos alkalmazást tud futtatni.
A 3.2 es Zsoltár program mellett, shopping 2.0, ki a cicit 1.1, és az én kicsi pónim 4.0ás
nyerítõalkalmazás mellett a villában USB-n keresztül letöltötte a
Teo nyelvesmasszázs 1.0 és a Teo lesbian adventures 5ös szoftverét.
A Nav Go villatérképét csak segédprogramokkal tudja használni.
Elsõsorban a Teo, Charlotte, Simon, Aurélio egyedek követését teszi lehetõvé a radarrendszere.
Mindenképpen megemlítendõ, hogy Alexa rendes, aranyos kis humanoid
és a villa vírusok könnyen kárt tehetnek
a merevlemezében így az egészsége megóvása érdekében
az RTL gyártási részlegén a modell visszahívását irányozták elõ.
Sajnos nem volt elég kommunikatív és szórakoztató így a cég két másik fejlettebb modell mellett döntött.
Conqvistador: 2014.01.22
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Biztos rettento erdekesek lesznek. <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Majd Simon szervál neki egyet és együtt vinnyoghat majd Aurélióval a Zsófi 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Tavaly nyáron is Red Bull osztogatásért 800-at fizettek, de az nyilván nem volt komolyabb és nagyobb jelentõségû esemény...már nem rémlik milyen apróból
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
1k órabért ugye te se gondoltad komolyan ?
Jó ha 5-7 óra gürizésé kap 3k-t.
És ugye nem mindennapos 8 órás meló
Egy újabb agyhalott picsa ! XD
"hát ízé, ha úgy adódik lezuhanyzom" meg "Írtam egy listát mik az elvárásaim a pasikkal kapcsolatban aztán, ha úgy adódik ismerkedhetünk, de semmi komolyabbra nem számítok"
facepalm
Ugyebár nem rossz órabér még akkor se, ha diákként vállalja el az ember (minimum 1000 Ft-os órabér tudtommal) ezek után nem csoda, hogy a jó megjelenésû és nem túl eszes diáklányok egy egy buli után a hétköznapokban kint állnak valahol és Red Bullokat osztogatnak egy rendezvényen netán beöltöznek és promóznak egy eseményt...lényeg a mosoly és a jó megjelenés...
ezt a szemetet is az USA-ból hoztuk és ehhez igazodunk...
engem ez keserít el
majd írok egy listát,hogy ki miért vagy miért nem népszerû