ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Leírom, mert ezekben a karakterekben sajna nincs több.😞

Az a szex sztem csak kamu volt..

Yo, Bitch!

De miért ilyen retekszar embereket kell berakni....kajak nem értem az RTL-t hát visszasírom a 4-et meg az 5-öt....ott legalább voltak karakterek itt meg baz ez egy olyan mintha Discoba mennék az idiótákhoz.
ForzaInter
Uhh itt vannak kannák😄

Yo, Bitch!

Zsófitól Ajréló helikoptere be fog indulni. 😄😄😄

kár h leírod az elején...sok víz le fog itt még folyni...Charlotte is kiesik egyszer...

ezek nem okosak odabent annyira így sztem elõbb utóbb a csajra elég sok jelet rá fognak dobni...

amúgy sokszor van olyan érzésem nekem is, hogy egyáltalán nem természetes reakciókat látunk nekem ez a dugásos jelenet ahogy direkt szándékosan ki be mászkáltak olyan érzésem volt, mintha felvették volna...nem tudom miért egyszerûen nem éreztem természetes szitunak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
gepárdos felsõ van Istenesen ?????????? azta krva
ForzaInter
Ez a gyerek ilyen idegrendszerrel a 30-at sem fogja megélni..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Tényleg az a baj, hogy ezek szinte mind teljesen érdektelen karakterek, akik az elõzõ szériákban már az elején kihulottak volna.. Kb csak Simon ért vmit addig amíg, el nem vakította a szerelem, de amugy sem volt olyan nagy karakter. A többi karakter meg vicc, na jó Jóska gyerek még ér vmit.😄 De õ is beszürkült sajnos..

Yo, Bitch!

Na Ajréló a változatosság kedvéért sír már 😄😄

Csak feltöltik 12fõre a létszámot...
Master91
Hülye APPLIKÁCIÓT meg reklámozza folyamatosan. Fú de gyûlölöm ahogy ki mondja a Kisistenes.

Viszont ezt nem vágom ,1 barom haza megy, jön még 2?
Never ending sotry lesz mint a barátok közt?
Pont ezért szar az egész teljesen egyetértek.
Látom senkinek nem tetszik ez az írományom 😄
Elég fura ez az évad. Nem lepõdnék meg ha néhány hét/hónap alatt érdektelenségbe fulladna. Nyilván a Blikk és a többi bulvár média fogja erõltetni, de nem igazán látom a koncepciót.

Az is milyen már, hogy minden évadban az összefoglalók során mindig elmondták 2*-3* minimum, hogy mi a fõnyeremény, most még azt sem.

Ráadásul az elõzõ évadokban egy-egy emberre rá lehetett húzni valamilyen jellemzõt, ami alapján be tudtad egyértelmûen azonosítani. Most meg szinte csak olyan emberek vannak bent, akik pl. a 4. vagy 5. szériában csak töltelékek lennének. Olyanok, akiket ki lehet szórni az elsõ néhány hétben, és senki nem sajnálja õket.
wesker24
Ne aggódj még csak most kezdödik a játék majd most hogy telt ház van ! 😄
wesker24
Charlotte az igazi fekete özvegy nagyon is tudja hogy kell játszani ! 😄

Elvégre ez egy játék és nagyon is tudja hogy mit kell csinálni ahhoz hogy játékban maradjon ! 😄
Ez az évad pokolian szar...komolyan mondom ennél bármelyik jobb volt😄
ForzaInter
Ja ezt a játékot már elbukta, max akkor lehet esélye ha szakîtanak..

Yo, Bitch!

Hát ez tényleg szánalmas 😄 4 napja ismerik egymást komolyabban már megvolt dugás, azt már lagziról beszélnek. :AS:AS:FAS:Fasf

Simon simán megnyerhette volna a gamet, de ezzel egy szürke semmi lett.... UNALMAS SZAR Sárijával együtt.

ForzaInter
Ez a 2 gyöker kit érdekel istenem..

Kalap szar ez az idei széria, én csak ilyen félszemmel nézem közben meg a telót nyomogatom..

Yo, Bitch!

Alexa

Közepesen formatervezett dizájnnal,
ám de annál hangosabb dolby surround 7.1 es hangrendszerrel és 2.0ás
speciális nyerítésre is alkalmas midi lejátszóval megáldott villalakó.
Windows 95 ös rendszerén a 300mhz es processzor és 128mb Sd ram támogatásával
sok hasznos alkalmazást tud futtatni.
A 3.2 es Zsoltár program mellett, shopping 2.0, ki a cicit 1.1, és az én kicsi pónim 4.0ás
nyerítõalkalmazás mellett a villában USB-n keresztül letöltötte a
Teo nyelvesmasszázs 1.0 és a Teo lesbian adventures 5ös szoftverét.
A Nav Go villatérképét csak segédprogramokkal tudja használni.
Elsõsorban a Teo, Charlotte, Simon, Aurélio egyedek követését teszi lehetõvé a radarrendszere.
Mindenképpen megemlítendõ, hogy Alexa rendes, aranyos kis humanoid
és a villa vírusok könnyen kárt tehetnek
a merevlemezében így az egészsége megóvása érdekében
az RTL gyártási részlegén a modell visszahívását irányozták elõ.
Sajnos nem volt elég kommunikatív és szórakoztató így a cég két másik fejlettebb modell mellett döntött.

Conqvistador: 2014.01.22
Movie 43 -ebben a filmben volt egy ilyen iBabe nevû robotcsaj amit zenelejátszáshoz terveztek de mindenki arra használta 😉
Conqvistador írta az index fórumon csak valaki bemásolta VV Attila fész oldalára.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Ezt kifejtenéd légyszíves?
Az iBabe-re emlékeztet a cikk... :-D
Smithwarden
Megint 20 eveseket kuldenek be? Zsofi, Krisztian..."hostess" es pincer...huuu de kafaaa.
Biztos rettento erdekesek lesznek. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Na az új beköltözõ csaj fél a galamboktól. 😄
Majd Simon szervál neki egyet és együtt vinnyoghat majd Aurélióval a Zsófi 😄
Stilusos 😊

Na megvan az. Szegény Dorka remélem nem sértésnek veszi majd olyan aranyos kis mellékszereplõ 😄
Laci lesz holnap a Gyanú Árnyékában c.sorozatban.Nem vicc,tényleg volt a bemutatóban ma.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hol merre?
épp ezt akartam írni én is 😄

Krisztiam
hm érdekes most láttam Lacit a Gyanú árnyékában bemutatójában..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ja..itt nálunk is jó pénzért csinálják.Sõt a diákmelósok le is szervezik nekik.Azért szégyen,hogy többet kapnak,mint egy "igazi" dolgozó..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ilyet amúgy nem írtam sehol se, hogy minden hosstess munkát 1000 Ft-os órabérérrel honorálnak a nívósabb helyeken biztosan keresnek annyit azok, akik jó reklámarcok ahhoz, hogy az embereknek bemutassanak és promotáljanak egy egy terméket...

Tavaly nyáron is Red Bull osztogatásért 800-at fizettek, de az nyilván nem volt komolyabb és nagyobb jelentõségû esemény...már nem rémlik milyen apróból

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A tejbegríz és a boksz is passzol..milyen jó lesz az késõbb.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

wesker24
Vazee Alexa már szinte mintha tudta volna hogy ö fog távozni ö lesz az elsõ !

de komolyan....tavalyi 2012-es EB-t a Városligeti tónál nézhetted és ott voltak hosstess csajok (de voltak csávók is) be voltak öltözve Coca Colás jelmezbe plusz egy focilabda satyek volt a fejükön kis apró dobozos kólákat osztogattak. Egyiküktõl megkérdeztem és azt mondták 950-be dolgoznak igaz, hogy nekik 5 órára fizettek annyit...

Hát elég hülyén 😊 Mondjuk az is vicc , hogy a szabálykönyvben benne van ,hogy naponta egyszer kötelezõ fürdeni.Régen rossz ha erre már szabályt kell hozni 😊

Master91
wat?

1k órabért ugye te se gondoltad komolyan ?

Jó ha 5-7 óra gürizésé kap 3k-t.

És ugye nem mindennapos 8 órás meló
wesker24
Már elöre sejtem mi lesz ha bemegy az új csaj inkább be se menjen vazee !

Egy újabb agyhalott picsa ! XD
nem úgy értette, hanem amikor válaszolt arra, hogy szégyenlõs lesz-e odabent...erre válaszolt, hogyha úgy adódik lezuhanyzik xD nyilván arra utalt, hogy meztelenül csak hülyén jött ki xD

Ha úgy adódik lezuhanyozik ? 😄 És ha nem adódik úgy akkor tömény sajt szag lesz egy hétig ? 😄

juj, de erõlködés amit ez a Zsófi lenyomott a bemenetele elõtti videóba

"hát ízé, ha úgy adódik lezuhanyzom" meg "Írtam egy listát mik az elvárásaim a pasikkal kapcsolatban aztán, ha úgy adódik ismerkedhetünk, de semmi komolyabbra nem számítok"

facepalm

Talán 😊
Hosstesskedés baromi elterjedt "szakma" lett...

Ugyebár nem rossz órabér még akkor se, ha diákként vállalja el az ember (minimum 1000 Ft-os órabér tudtommal) ezek után nem csoda, hogy a jó megjelenésû és nem túl eszes diáklányok egy egy buli után a hétköznapokban kint állnak valahol és Red Bullokat osztogatnak egy rendezvényen netán beöltöznek és promóznak egy eseményt...lényeg a mosoly és a jó megjelenés...

ezt a szemetet is az USA-ból hoztuk és ehhez igazodunk...

engem ez keserít el

Szerintem ha a Krisztán hozzá csapódik a Józsihoz az még jól sülhet el, hozhatják a mûsort.A csaj akár be se menjen, affektálós picsából már van bent pont elég.

desigo
nincs nagyon idõm nézni max az összefoglalót meg néha éjjel
majd írok egy listát,hogy ki miért vagy miért nem népszerû
Idén még nem is nyilatkoztál arról milyen ez a széria és, hogy ki a kedvenced😊 Nagyon hallgatsz pedig régen aktív voltál Des😊