ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igy még nagyon sokra viheti a játékban egyböl levágta hogy mi a szitu ! 😄
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ezt most ezek is eljátszák 800x + belebakiznak abba, hogy külsõs dolgot akarnak bemondani stb...szóval ha lesz is adás mindig meg lesz szakítva...szerintem
1.Vagy tényleg kölcsönös a vonzalom köztük
2. Vagy Charlotte fekete özvegy módjára nagyon ravasz és taktikus
Amugy ha Charlotte csak taktikázik nagyon jól csinálja igy kell ezt a járékot játszani ! 😄
jajj vágjátok majdnem leestem az ágyról mikor Viki mondta a versenynél..tudjátok ugrálókötelezés... ,, én nem is tudom a többiek hogy nem gondolták, hogy talán én tesiszakosként simán megtudom ezt nyerni" vagy vmi ilyesmi... hát pont ezt nem kéne hangoztatni, hogy tesisként így nézel ki te... + nem kell felvágni a tudásoddal... én is aktívan edzek mégsem éjjenzem körbe a házat talán mert lépek 2-t és ott van 3 személyi ezdõ aki 3x annyit tud mint én... imádom az ilyen gyökereket...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nah majd Zsófi megmutatja, hogy kellett volna...elvégre õ a bokszoló...amúgy... halljátok nem vágjátok?? most esett le...mi volt az a fehér vmi Teo kezén most mikor köszönt el Alexa...há be volt kötve a keze
Amikor Alexa távozott nem tudott uralkodni az indulatain és lebontotta a fürdõ falát ! Csodálkozok hogy egyátalán nem tört el a kézfeje ! 😄
Amugy igy igaz egyedül Charlotte és Simon románca miatt már érdemes nézni
VV4-ben ott volt Alekosz és Éva
VV5-ben ott volt Attila és Kinga
Na most itt van Charlotte és Simon ha okosak akkor akár a döntöig is eljuthatnak együtt ! 😄
amúgy estét mindenkinek...bírtam a holnapi bemutatóból Teo bontja a fürdõt...elképzelem nézi bent az rtl-nél a belsõépítész és elsírja õ is magát...,, 2 kib**szott napig raktam azt a k**va díszsort erre széttöri a munkámat... hát nincs lelke az ilyennek..." 😊 😊 😊
Az osszefoglalot meg talan megnezzunk, de lehet meg azt sem lesz erdemes ilyen szinvonalas bekoltozzel. 😊
Koszonjuk RTL, hogy igy egy gordiuszi csapassal megoldod a problemakat. 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez a két új IQ szökevény tovább rombolta a színvonalat.
Simont Sárlott leépítette nem maradt értékelhetõ karakter.
Game over 😄
Nyugodj meg, utana rogton, kb 4-5 ora mar indul is az offline adas a weboldalon, kb 15 percig, az is szetvagva. 😄
VV Krisztián: Én már állok!
😄😄😄
Vegre...micsooooda taktikak es trukkoket varhatunk majd toluk (is).
Izgalooom hegyek! :p
<#action>#action>
ezen nincs mit csodálkozni, teljesen látszott a csávón, hogy igen nagy a szeretet igénye mivel sok sikere nem lehetett a nõknél úgy kb, mint nekem...de, ha egyszer belezúg vkibe igazán akkor foggal körömmel ragaszkodik az illetõhöz pláne ilyen csajhoz, mint Charlotte, aki külsõre odabasz nagyon...önbizalomnövelõ egy ilyen dolog. Amíg tart nem sajnálom tõle, csak az a probléma, hogy odakint nem valószínû, hogy megmaradnak...Láthattuk Kingát is Attilát õk sem tudtak megmaradni egymás meleltt pedig kint összejöttek, de a Leó-Ágica páros se maradtak együtt sokáig idekint...Ha Charlotte valóban nem csak a taktika miatt csapódott Simihez odakint bárkit megkaphat, ha kijut idebent a korlátozott körny. körülmények okán csak õ rá számíthat mivel a többiek ilyen olyan okok miatt nem jönnek be neki...Pont ez a baj, hogy Simon a, "ha nincs ló a szamár esete" ugyanis eleinte Zsoltnál bepróbálkozott, de még Lacinál Sacika...és ezért hiteltelen, mert neki nem azonnal tetszett meg mondván Simon, hanem mindezek után...Pontosan ezért átlátszó, de mindezek ellenére én is megdugtam volna meg simogatnám ezerrel😄 hogy a viharba ne