ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSS 😄DDDD
ADÁS AZT A k**va 😊 félrenyomtak 😊

Aurelio még a békától is retteg😄 honnan szalajtottak ekkora rinyagépet😄 jól ki lehetett a picsája nyalva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért az kemény...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem kérdés,hogy a 2-es a villán kívül rá nem nézne 1 Simonra a Sári. És azt használja ki Sári, hogy tudja ,hogy Simon a kinti életben nem kap meg 1 olyan csajt mint õ.
wesker24
Ha az is lenne akkor nagyon jól csinálja le a kalappal elõtte !

Igy még nagyon sokra viheti a játékban egyböl levágta hogy mi a szitu ! 😄
és, ha akkora taktikus lenne van ám tûrõképessége ennyit nyáladzani a sráccal...úgy van vele sztem, hogy ez így érdekes is lehet kifelé a nézõknek, ráadásul sztem élvezi, hogy valaki foglalkozik vele úgy igazán odabent...azért nem kimondottan rajong a többiekért Saci és Simon is, ha éppen nem taktikából közeledett a többiekhez akkor egyedül volt szóval nem csoda, ha megtalálták egymást...a baj az, amit korábban sokan leírtunk...Charlotte 2 másik villabeli csávónál is bepróbálkozott és ez beárnyékol mindent, tökmind1 mit mond...

persze ez ok...csak most komolyan saját magára nézve égeti magát ezzel... mert pont azzal nem szerénykedik amiben tudja k*va sok mindent kéne még javítania ergó magán..kinézetén...

Szerintem a 2-es egyértelmûen.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ma megint tuti nem lesz adás...tudjátok miért? többiekben van rutin mirõl nem dumáljanak..emlékezzetek vissza elején mindenki tényleg mondták ezt neked? tényleg így lesz? te így jöttél be stb stb...
ezt most ezek is eljátszák 800x + belebakiznak abba, hogy külsõs dolgot akarnak bemondani stb...szóval ha lesz is adás mindig meg lesz szakítva...szerintem

egy kicsit nagyképû a csaj (na jó nem kicsit), de tetszik ahogy a riportban röhög ezen a sok hülyén, anno az 5-ben Petit ezért csíptem ahogy titokban parádés megfogalmazásokkal illette a villatársait a riportszobában...

wesker24
Ez egy játék és csak 2 opció van !

1.Vagy tényleg kölcsönös a vonzalom köztük
2. Vagy Charlotte fekete özvegy módjára nagyon ravasz és taktikus

Amugy ha Charlotte csak taktikázik nagyon jól csinálja igy kell ezt a járékot játszani ! 😄
persze...látszott nem volt megjátszva... alapban látszott rajta nem mûsírás meg minden... + ha megjátszott lett volna akkor 2x még megtorpansz az ütés elõtt...ha érzelembõl jön akkor nem teketóriázol és nem torpansz be...ez látszott Teón is...lendületbõl ment és ütött...sajnálom szegényt azért... bibis lesz pár napig ...

tessék a show kedvéért egykiborult Iza és egy Aurelio, akinek kangörcsei vannak és bõg, mint állat ott dumálnak mennyire szar nekik, hát, ha kicsit kreatívabbak lennének és ezek után szexeltek volna egy szaftosat, de úgy igazán egy keményet akkor máris meghökkentünk volna xD

Érdekes mert a vvlapján az van,h értékesítõ... Amit azért jobban elhiszek a dumáját hallgatva.
Meg is mondta,hogy neki Alexa jön be(<#ticking><#nemtudom><#miaz><#miaz>).

wesker24
Lássuk be Teo tényleg odavolt Alexáért és amikor szétverte a falat az tényleg komoly volt !
De hatalmas mûbalhé ez a Simi Sári duó..ezek 100%,hogy nem vegytiszta érzelmek.Szerencsétlen Simont sajnálom.

azért mondom, mert hát nyilván mikor megtudták nem verte szét elõre... szóval marha friss volt...

jajj vágjátok majdnem leestem az ágyról mikor Viki mondta a versenynél..tudjátok ugrálókötelezés... ,, én nem is tudom a többiek hogy nem gondolták, hogy talán én tesiszakosként simán megtudom ezt nyerni" vagy vmi ilyesmi... hát pont ezt nem kéne hangoztatni, hogy tesisként így nézel ki te... + nem kell felvágni a tudásoddal... én is aktívan edzek mégsem éjjenzem körbe a házat talán mert lépek 2-t és ott van 3 személyi ezdõ aki 3x annyit tud mint én... imádom az ilyen gyökereket...

Én még sosem láttam élõben online közvetítést és most sincs szerencsém. Ez már több mint vicces. 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

akkor tévedtem, Teó kiakadt rendesen...ha így szétverte a kezét ez nem megjátszott volt😄 épeszû ember nem bontja le a falat...bár Gombi is megcsinálta mikor ideges volt xD

Mármint na az Attila-Kinga és az Alek-Éva viszony az a tipikus se veled, sem nélküled viszony volt...nagyon jó pillanataik voltak viszont egyik alkalommal még egy csók sem dördült el, maximum beszéltek róla párszor milyen lenne együtt, Alekék meg, hogy milyen lenne dugni együtt xD

Alekék sosem bonyolódtak olyan nagy románcokba...Alek részérõl volt próbálkozás, de amúgy "barátok" voltak maximum...persze Éva azért fel is kapaszkodott a hátán rendesen, de ezt részegen bevallotta egyszer a játék végefele

Akkor végezhettek vele amikor Bence bejelentkezett.
jah hát azért írtam én is a belsõépítész elsírta magát 😊 lebontotta a munkáját 😊
nah majd Zsófi megmutatja, hogy kellett volna...elvégre õ a bokszoló...amúgy... halljátok nem vágjátok?? most esett le...mi volt az a fehér vmi Teo kezén most mikor köszönt el Alexa...há be volt kötve a keze

Jaja be is kötötték neki.
wesker24
Nem kicsit szó szerint lebontotta asszem Teo keze orvosi ápolásra szorul ! 😄
wesker24
Régi szép idõk vazee milyen jó is volt akkor! 😄
Teo durván neki esett annak a szerencsétlen falnak 😄
óriási😄D akárki akármit mond róla hatalmas arc volt odabent ûberelhetetlen

wesker24
Ajaj asszem Teo Büntetésre számíthat ! 😄

Amikor Alexa távozott nem tudott uralkodni az indulatain és lebontotta a fürdõ falát ! Csodálkozok hogy egyátalán nem tört el a kézfeje ! 😄

Amugy igy igaz egyedül Charlotte és Simon románca miatt már érdemes nézni

VV4-ben ott volt Alekosz és Éva
VV5-ben ott volt Attila és Kinga
Na most itt van Charlotte és Simon ha okosak akkor akár a döntöig is eljuthatnak együtt ! 😄
Tanulj.😊

hát nem... ne bántsd a nõmet 😊 mert rádküldöm a békesség hírnökét vagy mi a rákom ez a Zsófi...hallod ez ilyen USA DARPA fejlesztés...háborúban ledobják és békességet hoz 😊

amúgy estét mindenkinek...bírtam a holnapi bemutatóból Teo bontja a fürdõt...elképzelem nézi bent az rtl-nél a belsõépítész és elsírja õ is magát...,, 2 kib**szott napig raktam azt a k**va díszsort erre széttöri a munkámat... hát nincs lelke az ilyennek..." 😊 😊 😊

mármint legalább is engem nem érdekelt túlzottan se a Jerzy-Gigi, se a Gergõ-Sehere, se a Cristofel-Veronika párocskák románcai, még, ami érdekes volt az Peti ahogyan befûzte a csajokat úgy h semmit nem csinált ill. egyértelmûen Alekosz ahogyan és amilyen dumával és módszerekkel közeledett feléjük😄DD

Smithwarden
*bekoltozokkel

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem tudom mit vagytok úgy oda...még kajak eddig az õ románcuk a legérdekesebb..jó persze hosszabb távon ez is unalmas lesz, de pl. ha kreatívak lesznek Charlotte-al akkor együtt is erõsíthetnék egymást...most ahogy nézem ezt az epizódot...még így is kb, a többieket elnézve õk a legérdekesebb dolog odabent...Azt gondoljunk bele, hogy egy VV4-ben és VV5-ban valóban annyi más dolog érdekesebb volt, hogy a benti Lamourok egyikére se voltunk kíváncsiak...ez pedig egyértelmûen arra vezethetõ vissza, hogy nem sok értelmes karakter van ebben a szériában...

Smithwarden
Hat igen, lassan megoldodik az offline adas gondunk. <#idiota>
Az osszefoglalot meg talan megnezzunk, de lehet meg azt sem lesz erdemes ilyen szinvonalas bekoltozzel. 😊
Koszonjuk RTL, hogy igy egy gordiuszi csapassal megoldod a problemakat. 😄

Lassan csalódnom kell Simonban 😞 Az a baj, hogy már leszarja a játékot...
Úristen! kik ezek az újak???

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát igen elgondolkozom, hogy foglalkozzak e ezután a szériával.
Ez a két új IQ szökevény tovább rombolta a színvonalat.
Simont Sárlott leépítette nem maradt értékelhetõ karakter.
Részemrõl vége is ez azúj lakómeg még szarabbak.....ez a színvonal ez vicc nincs értelme nézni incs azonosulás senkivel se aréna sinsen semmi izgalom

Game over 😄
Smithwarden
Meg most megy a bovitett lako-csere-musor az RTL2-on.
Nyugodj meg, utana rogton, kb 4-5 ora mar indul is az offline adas a weboldalon, kb 15 percig, az is szetvagva. 😄

Gyereknek egy mondatot nem sikerült normálisan elmondania! 😊

Álljatok fel!

VV Krisztián: Én már állok!

😄😄😄

Volt már valami,hogy khf van?

Smithwarden
Na megjott az ujabb hosssztesssz kisasszony, PINK varazspalcaval es A Jozsi 2.0 .
Vegre...micsooooda taktikak es trukkoket varhatunk majd toluk (is).
Izgalooom hegyek! :p
<#action>

Na asszem bátran kijelenthetjük, a valóvilágok leggyengébb évada lesz ez.
Krisztián nem egy szószátyár 😄

Simon igen is van vagyis lenne akkora zseni, mint amilyen Attila és Alek voltak a játék során végig, csak egyelõre valóban az van, amitõl sokan féltünk és a szerelem elvakította ergo elvonta a figyelmét a játékról...

ezen nincs mit csodálkozni, teljesen látszott a csávón, hogy igen nagy a szeretet igénye mivel sok sikere nem lehetett a nõknél úgy kb, mint nekem...de, ha egyszer belezúg vkibe igazán akkor foggal körömmel ragaszkodik az illetõhöz pláne ilyen csajhoz, mint Charlotte, aki külsõre odabasz nagyon...önbizalomnövelõ egy ilyen dolog. Amíg tart nem sajnálom tõle, csak az a probléma, hogy odakint nem valószínû, hogy megmaradnak...Láthattuk Kingát is Attilát õk sem tudtak megmaradni egymás meleltt pedig kint összejöttek, de a Leó-Ágica páros se maradtak együtt sokáig idekint...Ha Charlotte valóban nem csak a taktika miatt csapódott Simihez odakint bárkit megkaphat, ha kijut idebent a korlátozott körny. körülmények okán csak õ rá számíthat mivel a többiek ilyen olyan okok miatt nem jönnek be neki...Pont ez a baj, hogy Simon a, "ha nincs ló a szamár esete" ugyanis eleinte Zsoltnál bepróbálkozott, de még Lacinál Sacika...és ezért hiteltelen, mert neki nem azonnal tetszett meg mondván Simon, hanem mindezek után...Pontosan ezért átlátszó, de mindezek ellenére én is megdugtam volna meg simogatnám ezerrel😄 hogy a viharba ne

Master91
Boxol a kislány hm

Talán ki hívnám egy menetes kesztyûzésre :/