ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Épp volt az elõzõ nap tollas feladat. Honnan tudod nem vette e el fél percre a tollat Izától vagy Vikitõl amikor ódáztak? 😄
Olvastam ezt az Attilás hírt...hát ez nem tudom mit néz az Attila stb...de látszik õ is csak a szarkavarásra, meg a hírre megy. Józsi csak megkérte Alexát keresse majd fel a barátnõjét...mondjuk én nem tom srácok nem néztem tegnap online-t vagy volt ez képernyõn, hogy átadja a számot?? + hogy ad át egy telszámot ha nincs tolljuk??
Nah mindegy, szóval rohadtul semmilyen fondorlat nem volt e mögött.
Amúgy tudtok vmi cikket linket errõl a nyilatkozatról ami teóról van, hogy eltörte a kezét?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Most megy a Gyanú árnyékában az rtl en és a Laci van benne o.O 😄 legalábbi sztem õ az 😄
" a vallásosság úgy landolt nálad, hogy esetleg az apácákhoz érzel vonzalmat? "
hát ez hülye 😄
Gondolok arra hogy nem kaphat üzenetet vagy nem ünnepelheti a szüli napját vagy valami személyes büntetés !
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
én is,
imádlak
én is,
Józsi vagyok,
én is.. 😄
Gondolom hogy a mûsor után így könnyebben tudnak majd kommunikálni
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Annyit követett de az nagyon 😄
Józsikát jó felnyomta annak ellenére, hogy a megmentésére buzdított 😄
Ejnye..
" Knapp Attila vadul követi a VV6 eseményeit, például rendszeresen követi az éjszakai online adást is"
szeretném megkérdezni tõle,hogy ki hazudik?..a velvet vagy õ?..követni a lehetetlen nem piskóta,vagy neki bejárása van a fullos szerverekre?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aradi „vértanú” Sárlott aki 500+ alkalommal áldozta fel magát a szexualitás oltárán egy speciális villalakó. Õ egy negyedik generációs Intel Poison-Yve Core 7es Chipset-tel rendelkezik egy Asus Xtreme X79 alaplapba ágyazva. Így a jelenleg forgalomba lévõ összes ki és bemeneti egységet magáévá tudja tenni, a Micro-SD kártyáktól a Jack dugókon át a méretesebb akár 3,5 colos hardverekig. Kellemes formatervezése igézõ mosolya igazi szexuális fenevaddá teszi, aki helyben képes széttépni áldozatát. Sárlott egy I-Go 8 Európa navigációs szoftvert használ természetesen Való villa update-el. Az iránytûje elsõsorban Simontornya felé mutat, ami legalábbis egy átjátszó adó féleség mintsem az Osztankinói TV torony. Szabadidejében, amikor nem szokott elpirulni általában pletykálkodik, keresi a hímnemû egyedek társaságát és oda van a kígyóbûvölésért is. Nézzük a szoftvercsomagját.
Beporzáshoz a Maja a méhecske 7.5 ös verzióját használja, kedvenc ruhadarabját a Lewis 501 es farmer Simon edition-t a villa Vateráról vásárolta. Merevlemezén megtalálható a Simlis és a Szende összes évada, a vörös cipellõk, a száz dugásnak ötven a fele, valamint a Simon mondja nevezetû erotikus társasjáték villanetes verziója is. Folyamatban van a papás mamás 1.0 a villababa 1.1 valamint, a Sok hûhó Simonért Shakespeare edition szoftvercsomagok letöltése is. Villatársai szerint trójai vírussal fertõzte meg Simon villatársa MEREVlemezét
akit így céljainak megfelelõen tud irányítani. A mézesmadzag.exe fájl aktiválása után egyesítették fõ és alrendszereiket, amit most már Sárlott vezérel. Sajnos ezzel karanténba zárta a Simonságok 11.1 es a Káosz professzor 9.5ös valamint a SimonStyle dekoratív szoftvercsomagjait is. Sárlott vélhetõen összehangolt bruteforce támadást fog indítani villa riválisai, elsõsorban Dorka, Teo és Iza ellen. Hamarosan új mûsort fog indítani a villában Sárlottságok címmel, és elõre reszkethetnek a villa egyedei, hogy kire veti ki hálóját újfent a villa feketeözvegye.
Conqvistador 2014.01.23
Mert én csak azt láttam hogy be van kötve a keze !
Habár nem csodálom egy ekkora erejû ütéstõl jó hogy eltörik 😄
<#vigyor>#vigyor>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Teo box a szerencsétlen díszlettel <#boxer>#boxer><#ejnye1>#ejnye1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Cristiano Ronaldo díjas pityergõ a villa sztárfocistája egy felettébb érdekes humanoid. Egy lebutított Windows 7-es operációs rendszer birtokosa egy Radeon HD 7850es videókártyával ami lehetõvé teszi a Fifa 2014 futtatását, így virtuálisan is tud játszani Dzsuzsákkal.
Az RTL klub megvásárolta a licenszét az Ubisoft-tól. Ez azért lényeges mert az Õ fõrendszerét is s Far Cryból ismert Cry-Engine segítségével programozták. Valószínû, hogy vírus került a forráskódba, így naponta többszõr sír, mint egy fûrdõskurva.
Amikor nem pityereg akkor a Happycopter (Helikopter szimulátor) legújabb verziójával gyakorol és amikor megfelelõ pontszámot sikerül elérnie akkor a villalakóknak is meglóbálja a saját kis rotorját. Érzelmileg nagyon labilis humanoid, így a Woman follower programjával elsõsorban a Teo nevû felhasználót követi éjjel nappal. Már majdnem sikerült is kinyalnia, mint a pisztácia fagyit deTeo Skynet-je öntudatára ébredt amint a szenzitív köldökét az Alexától lenyúlt 1.0ás nyelvmasszázs programmal Aurélió épp installálni/puszilgatni kezdte. A durva elutasítás hatására az eddig karanténban tárolt féltékeny szeretõ 2.2 es verziója elõtört és irgalmatlan zokogásba kezdett a program hatására. Csak az analfahím szarkeverõ Zsolt hatására tudta túlmelegedett áramköreit lehûteni és a villa lét utáni érdeklõdését reaktiválni.
A központi szerverrõl történõ Alexa egység uninstallálása után a búskomorságát hamar feledtetni tudta az új Modell, aki Zsófi személyében új csábításra ösztönözte a villa Szancsó Kancáját akarom mondani Panzáját. Vélhetõen a helikopterezés mellett a gömbérzékét is beveti, hogy a rózsaszín pinabarbit meghódítsa és legalább ezüstérmet szerezzen a Pinamágus kupán "Simon vagyok de Sárlottozni akarok" után.
A rendszere rendszeresen túlmelegszik, a processzora 150%-al túlhajtott ezt néha hatalmas ordításokkal próbálja kompenzálni. Amennyiben nem sikerül egyetlen nõnemû humanoiddal egyesülnie két héten belül vélhetõen végsõ elkeseredésében automatikusan törölteti magát a villa szerverérõl.
Ha már az online nincs vagy unalmas.