ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is lehet de egy rúzzsal is felírhatta, megoldják ezek ha akarják.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Gondolkozzatok már 😄
Épp volt az elõzõ nap tollas feladat. Honnan tudod nem vette e el fél percre a tollat Izától vagy Vikitõl amikor ódáztak? 😄
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20140123/valo-vilag-6-vv6-rtl-klub-vv-teo-vv-alexa-istenes-bence-buntetes-keztores/

Én megnéztem az éjszakait kábé 30 perc volt két részben, a másodikban a konyhában ketten voltak Simonnal ott mondta neki a Józsi , hogy Alexának adott egy telefonszámot hogy majd hívja fel kintrõl.Aztán kérdezte Simontól, hogy szerinte felhívja-e majd ? Erre mondta Simon hogy biztos, mert Alexa megteszi.Toll nincs náluk de pl. egy rúzzsal simán felírhatta egy darab papírra.

este úgyis kiderül,akkor üti a falat a fürdõben 😊
Sziasztok!

Olvastam ezt az Attilás hírt...hát ez nem tudom mit néz az Attila stb...de látszik õ is csak a szarkavarásra, meg a hírre megy. Józsi csak megkérte Alexát keresse majd fel a barátnõjét...mondjuk én nem tom srácok nem néztem tegnap online-t vagy volt ez képernyõn, hogy átadja a számot?? + hogy ad át egy telszámot ha nincs tolljuk??
Nah mindegy, szóval rohadtul semmilyen fondorlat nem volt e mögött.

Amúgy tudtok vmi cikket linket errõl a nyilatkozatról ami teóról van, hogy eltörte a kezét?

épp vége..gyanú árnyékában volt 😄
rtl éppen most valamelyik dokureality kisjátékfilm..vv laci😊)
zotya10002
<#taps>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

kaposi1
De õ ám. Ennyit az RTL pártatlan kiválasztásáról.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szegény Józsi 😊 Mondjuk jó nagy marhaságot mondott az tény, mivel én is Békés megyei vagyok és Békéscsaba a megyeszékhely szal egyáltalán nem kis lepratelep, igen csak nagy város. http://www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/valovilag6/gyuros-jozsi-veres-bekescsaba-127145

gagax
OMG ! : o

Most megy a Gyanú árnyékában az rtl en és a Laci van benne o.O 😄 legalábbi sztem õ az 😄

ááá most nézem tovább, azt mondja :

" a vallásosság úgy landolt nálad, hogy esetleg az apácákhoz érzel vonzalmat? "

hát ez hülye 😄
Alexa, gondoltad volna, hogy idáig bent maradsz?

Mekkora állat ez a riporter 😄 (legelsõ mondat)
Simon is rongálás miatt kapta a büntit, egy éjjel a nyugiba egyedül.Szerintem Teó is valami hasonlót kap, csak lehet mellé zárják Józsit is oszt indulhat a harcsa szezon 😊

wesker24
Kiváncsi vagyok milyen büntetést kap remélem nem túl durvát !

Gondolok arra hogy nem kaphat üzenetet vagy nem ünnepelheti a szüli napját vagy valami személyes büntetés !
„Teo orvosi ellátásban részesült, eltört a keze, ezért be kellett gipszelni. Tette miatt mindenképp büntetést kap” – nyilatkozta a Nõk Lapja Cafénak a valóságshow sajtósa.
wesker24
Hát majd az ÖF-böl kiderül elég büntetés az neki ha tényleg eltört a kézfeje ! 😄
Krisztiam
Teo nem kap büntit? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Kevés piát kaptak és lehet nem merte letenni az üveget mert akkor annak annyi 😊

visszanéztem a tegnapi kemény 30 perc online-t és Iza üvegbõl issza a bort... 😄 legalább töltené ki pohárba basszus.

Szeretlek
én is,
imádlak
én is,
Józsi vagyok,
én is.. 😄
az is vicc..bármikor bármelyik kamerába mondhatná napi milliószor 😊
A barátnõje számát adta meg, hogy Alexa felhívja és mondja meg szereti még mindig Õt a Józsi. Érted?
Azon mi a csalás hogy jozsi megadta a számát neki?
Gondolom hogy a mûsor után így könnyebben tudnak majd kommunikálni

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Tegnap volt kemény fél óra adás 😄
Annyit követett de az nagyon 😄
Józsikát jó felnyomta annak ellenére, hogy a megmentésére buzdított 😄
Ejnye..
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/23/csalast_szurt_ki_a_vv6-ban_vv_attila/

" Knapp Attila vadul követi a VV6 eseményeit, például rendszeresen követi az éjszakai online adást is"

szeretném megkérdezni tõle,hogy ki hazudik?..a velvet vagy õ?..követni a lehetetlen nem piskóta,vagy neki bejárása van a fullos szerverekre?😊
<#eljen><#taps>
😄 Fasza 😊 Mellesleg most olvasom, hogy VVAti lebuktatta Józsit, az összes bulvár ezzel van tele....

Elkészült Charlotte jellemzése is. Remélem tetszik majd nektek 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Charlotte

Aradi „vértanú” Sárlott aki 500+ alkalommal áldozta fel magát a szexualitás oltárán egy speciális villalakó. Õ egy negyedik generációs Intel Poison-Yve Core 7es Chipset-tel rendelkezik egy Asus Xtreme X79 alaplapba ágyazva. Így a jelenleg forgalomba lévõ összes ki és bemeneti egységet magáévá tudja tenni, a Micro-SD kártyáktól a Jack dugókon át a méretesebb akár 3,5 colos hardverekig. Kellemes formatervezése igézõ mosolya igazi szexuális fenevaddá teszi, aki helyben képes széttépni áldozatát. Sárlott egy I-Go 8 Európa navigációs szoftvert használ természetesen Való villa update-el. Az iránytûje elsõsorban Simontornya felé mutat, ami legalábbis egy átjátszó adó féleség mintsem az Osztankinói TV torony. Szabadidejében, amikor nem szokott elpirulni általában pletykálkodik, keresi a hímnemû egyedek társaságát és oda van a kígyóbûvölésért is. Nézzük a szoftvercsomagját.
Beporzáshoz a Maja a méhecske 7.5 ös verzióját használja, kedvenc ruhadarabját a Lewis 501 es farmer Simon edition-t a villa Vateráról vásárolta. Merevlemezén megtalálható a Simlis és a Szende összes évada, a vörös cipellõk, a száz dugásnak ötven a fele, valamint a Simon mondja nevezetû erotikus társasjáték villanetes verziója is. Folyamatban van a papás mamás 1.0 a villababa 1.1 valamint, a Sok hûhó Simonért Shakespeare edition szoftvercsomagok letöltése is. Villatársai szerint trójai vírussal fertõzte meg Simon villatársa MEREVlemezét
akit így céljainak megfelelõen tud irányítani. A mézesmadzag.exe fájl aktiválása után egyesítették fõ és alrendszereiket, amit most már Sárlott vezérel. Sajnos ezzel karanténba zárta a Simonságok 11.1 es a Káosz professzor 9.5ös valamint a SimonStyle dekoratív szoftvercsomagjait is. Sárlott vélhetõen összehangolt bruteforce támadást fog indítani villa riválisai, elsõsorban Dorka, Teo és Iza ellen. Hamarosan új mûsort fog indítani a villában Sárlottságok címmel, és elõre reszkethetnek a villa egyedei, hogy kire veti ki hálóját újfent a villa feketeözvegye.
Conqvistador 2014.01.23
Simon Krisztiánnak : Gépzsírral baszd seggbe az életet ! 😄

wesker24
Ezt hol olvastad ?

Mert én csak azt láttam hogy be van kötve a keze !

Habár nem csodálom egy ekkora erejû ütéstõl jó hogy eltörik 😄
Gondoltam, hogy erõs lett az az ütögetés.
Versace26
Teo keze eltört 😊)

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

Épp Sárlott írása van készülõben 😄
Smithwarden
"Krisztián a kisfilmben Hajdúnánás lakosságát egy jól irányzott mozdulattal söpri be a "parasztok" kalapba, ha kijön, agyon fogják verni."
<#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

wesker24
Ajánlom is épp azon gondolkodom hogyan lehetne berakni ezeket a kis idézeteket a bannerbe ! 😄
http://www.valovilag.hu/video/235717
Teo box a szerencsétlen díszlettel <#boxer><#ejnye1>
Ebbõl duzzogó lesz : http://www.valovilag.hu/video/235717 Ha Simont bezárták egy éjszakára õ is menni fog, plusz a Józsi is a telószám miatt.Mondjuk ha együtt zárják be õket még a harcsára is rárabolhat a Teó 😊

Majd az új csajról lehet néhány nap múlva 😊 Szerintem õ is meg fog érni egy misét 😄

Gondolkozok még pár karakteren 😄
Nagyon ott van <#bee1><#taps>
Zsír <#nevetes1> <#taps>

Köszi, hogy megszerkesztetted normálisan. Így király.
wesker24
Aurelio jellemzése

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aurélió Bõgnijó Kotonmacsó

A Cristiano Ronaldo díjas pityergõ a villa sztárfocistája egy felettébb érdekes humanoid. Egy lebutított Windows 7-es operációs rendszer birtokosa egy Radeon HD 7850es videókártyával ami lehetõvé teszi a Fifa 2014 futtatását, így virtuálisan is tud játszani Dzsuzsákkal.

Az RTL klub megvásárolta a licenszét az Ubisoft-tól. Ez azért lényeges mert az Õ fõrendszerét is s Far Cryból ismert Cry-Engine segítségével programozták. Valószínû, hogy vírus került a forráskódba, így naponta többszõr sír, mint egy fûrdõskurva.

Amikor nem pityereg akkor a Happycopter (Helikopter szimulátor) legújabb verziójával gyakorol és amikor megfelelõ pontszámot sikerül elérnie akkor a villalakóknak is meglóbálja a saját kis rotorját. Érzelmileg nagyon labilis humanoid, így a Woman follower programjával elsõsorban a Teo nevû felhasználót követi éjjel nappal. Már majdnem sikerült is kinyalnia, mint a pisztácia fagyit deTeo Skynet-je öntudatára ébredt amint a szenzitív köldökét az Alexától lenyúlt 1.0ás nyelvmasszázs programmal Aurélió épp installálni/puszilgatni kezdte. A durva elutasítás hatására az eddig karanténban tárolt féltékeny szeretõ 2.2 es verziója elõtört és irgalmatlan zokogásba kezdett a program hatására. Csak az analfahím szarkeverõ Zsolt hatására tudta túlmelegedett áramköreit lehûteni és a villa lét utáni érdeklõdését reaktiválni.

A központi szerverrõl történõ Alexa egység uninstallálása után a búskomorságát hamar feledtetni tudta az új Modell, aki Zsófi személyében új csábításra ösztönözte a villa Szancsó Kancáját akarom mondani Panzáját. Vélhetõen a helikopterezés mellett a gömbérzékét is beveti, hogy a rózsaszín pinabarbit meghódítsa és legalább ezüstérmet szerezzen a Pinamágus kupán "Simon vagyok de Sárlottozni akarok" után.
A rendszere rendszeresen túlmelegszik, a processzora 150%-al túlhajtott ezt néha hatalmas ordításokkal próbálja kompenzálni. Amennyiben nem sikerül egyetlen nõnemû humanoiddal egyesülnie két héten belül vélhetõen végsõ elkeseredésében automatikusan törölteti magát a villa szerverérõl.
Most néztem az ÖF-t , mekkora egy suttyó ez az Iza ?! Ki se öltözött a vacsorához pedig Ernõ oda tette magát keményen 😊

Igen.Azt hittem egyértelmû 😄

Aurélióra gondolsz? 😄
Nekem tetszett az Alexás írásod is 😊 Visszaolvastam reggel a fórumot 😊 Kellene egy Oráliáról is 😄

Ja jó volt 😄
Ha már az online nincs vagy unalmas.