153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    az igen Iza álla mekkorát koccant:DS:AS:AD jujj ezt idáig hallottam Gyúrós Józsi erősen szorított xASD
  • mucsácsó
    Istenem, most Száccsó megint azért lesz kiakadva, mert Teoval smároltak, és Teo majd Izázni fog :DD
  • IXEMGabeo
    elcsattant egy csók, de csak húzogatja a mézesmadzagot előtte...

amúgy buktam volna afogadást nem gondoltam volna h adást kapunk
  • xido
    jól tenné ha szénné szivatná..annyira irritál ennek a seggdugónak a nyomulása..még ha jó pasi lenne :)
  • IXEMGabeo
    Teóka most szórakozik:)
  • Coolfire
    Nem veszi észre az a pöcs,hogy Teó rendesen rámoccant Izaurára.:)
  • IXEMGabeo
    remélem, hogy hamarosan kiesik...

nagyon nagy szégyen lenne, ha ez a köcsög nyerne
  • xido
    ha zsófi nem adja be a derekát..már teót ölelgeti..
    ekkora egy retek senkit,mint ez az anti-olasz
  • ddany7
    szerelmes szám ment, és jött a depi
  • IXEMGabeo
    Dáviddal jól megértik egymást viszont
  • Coolfire
    Báttya szét van csúszva becsületesen..igaz 15 fél,az üt.:)
  • mucsácsó
    Józsi megint kivan a nője miatt, vagy mivolt ez a szomorúság? :D
  • IXEMGabeo
    ez, amit leírtam pontosan Alekosz miatt bukott ki leginkább...:), de már annó VV Anikó bejuttatása is manipulált volt, ezét nem ért semmit a beszavazás feleslegesen izgultunk rajta
  • IXEMGabeo
    persze, de a szavazáson annyira látszott, hogy manipulált, hogy inkább ez a hihetőbb sztori...

beszavazó showról is anno kiderült, hogy nem az emberek szavaznak, így örültem neki, hogy nem tartottak ámítást abból is...
  • Janika114
    Igen, de először is, ő bizonyította képpel, hogy ő az. Másodszor ő semmi olyat nem írt le amit úgymond nem lenne szabad tudnunk. Simán kinézem az emberekből, hogy ilyennel szórakoznak. Aztán lehet tényleg ő volt az, és igaz az egész. De én kételkedő típus vagyok, nem hiszek ennyiből ilyennek könnyen.
  • IXEMGabeo
    nálam azt írta ki, hogy a Szolgáltatós jelenleg nem érhető el:DDDDDDDDDDDDDDDDDD új design
  • IXEMGabeo
    valószínűleg a válogatók során mikor összeismerkedtek akkor felvették egymást face-re...ezért mondta Aurelio, hogy ezt a gyereket ismerem
  • xido
    na..elolvastak minket..khf :)
  • Conqvistador
    Mekkora ostoba ez az Aurélió.
    Sötét, mint a vakond belsőzsebe és , mint néger fasza az alagútban.
  • IXEMGabeo
    aztán ki tudja...mi oka lenne vkinek arra, hogy ilyeneket kitaláljon? csakúgy összezavarni másokat?

Olivér csaja is ideírt egykoron és valóban ő volt
  • xido
    fészbúkoztak...
  • ddany7
    krisz meg aurelio facebookon ismerketek mar korabban? erdekes
  • IXEMGabeo
    ez mindjárt KHF lesz:DD Krisz és Aurelio együtt facebookoztak valahol
  • xido
    mit találnánk benned szimpatikusnak te bőgőmasina??
    ennyitől az ember nem fordul el az állítólagos barátjától..
  • Janika114
    Amit leír valaki ti el is hiszitek? Lehet, hogy tényleg így volt, meg tuti, hogy nem tiszta az egész játék, de ne legyetek ennyire biztosak mindenben, amit valaki leír, mert ő azt állítja, hogy Simon tesója. Én inkább azt mondanám, hogy még a családját is titoktartásra kötelezték, nehogy valami titkot eláruljanak a játékról, én nem hinném, hogy csak így leírná a tesója a dolgokat a neten.
  • IXEMGabeo
    Aurelio, de nyal a Krisztiánnak jááájjj azt eleinte Lacinak akart kampányt.DDD kétszínű pöcs
  • IXEMGabeo
    Voltak bőven ráutaló jelek, hogy taktikázik méghozzá a mimikái és azmiatt, hogy pokolian rosszul tudja kifejezni magát...voltak pillanatok mikor Simon mellett nem, hogy kiállt, de távolodott tőle...bár lehet ezt pont azért csinálta, hogy ne tűnjön nagyon elfogultnak...Zsoltal és Lacival való próbálkozásai is halvány pislákolások voltak mégis gyanakodtunk pont ez miatt, hogy Simonnal nem első pillanatban alakult ki ezen kapcsolata...

Ami bizonyítja, hogy belezúghatott egyrészt Simon elmondásai alapján látta a szemében azt, amit nem lehet megjátszani a legnagyobb színésznek sem, ezenkívül nem gondolom olyan gátlástalan embernek Charlotte-t az eddig látottak alapján, hogy képes lefeküdni olyannal, akitől esetleg undorodik és csak azért teszi mindezt , mert őt érzi bent a legerősebbnek...

Mindenesetre ez nekem valósnak tűnik innentől, sokkal inkább annak, mint a Zsolt-Dorka féle civakodás...

Kíváncsi leszek kint mi lesz, de, ha igaz és egymásba szerettek akkor remélem boldogok lesznek. Charlotte nekem pedig továbbra is kedvenc marad a lányok közül
  • vvfan23
    hihetetlen ez az aurélió műmájerkodása. a hamburgerről beszél és a szexről, közben baromira nem erotikus amit átada riporterszobában :D
    istenem, ezeket a gyökereket katonaságba kéne küldeni, én se voltam de én nem vinnyognék miatta
  • Watchmen
    De amúgy ez kemény mert pont lehet látni miután meggyepállja Vikit,hogy akkor megy be a nyugiszobába...és aztán vágás, és már ott van Viki mellett és adja a rizsát...ezek szerint jól megvágták az egészet....

Manipulálás az egész sajnos
  • IXEMGabeo
    Nem az nem volt kamu, utána ment be a nyugiba és adta fel a játékot...

ami kamu volt ezekszerint, amit gyanítottunk, hogy a szavazást szépen elcsalták...ill. álszavazás volt ezekszerint, Simon pedig színészkedett egyet utolsó napján, hogy ő már tudja, hogy kimegy...meg se lepte este a döntés...
  • Conqvistador
    Megmondom én mi van Sárlottal vazze.
    Simon volt az egyetlen pali az életében aki emberszámba vette, és törődött vele. Legyen bármilyen kemény nagyvilági nő ez bizony megérintette.
    Nyilván ahhoz szokott, hogy belerúgnak, kihasználják és végre talált egy flúgost aki imádja szereti és Ő is beleesett. És most nagyon egyedül érzi magát.
    Mondhattok bármit én sajnálom Őt. Az elején igazságtalanul bántunk vele a vélt kamu kapcsolat és a napraforgózás miatt de innentől neki fogok drukkolni (amúgy is szimpatikus volt az elején)
    Fel a fejjel Charlotte fog még kiesni Orális is meg Vekker is meg szarkavaró Zsolt is.
  • Watchmen
    De akkor most ezt vegyük úgy,hogy a póló szaggatás meg a Krisztiánnal való ordibálás kamuszli?
  • IXEMGabeo
    melegszik az Iza-Aurelio páros
  • IXEMGabeo
    És amikor átbeszéltük pár napja, hogy szinte az egész villa ellene volt nem hittétek el...nagyon durva ellenszélben mozgott, mint senki ezelőtt a játék történetében...de ezt részben magának köszönheti mivel 1. naptól vállalta nyíltan akonfliktusokat. Zsoltnak 1 dologban igaza volt méghozzá abban, hogy a szándékos és direktbe generált feszültség, amivel Simon taktikázott az eleje óta fordítva is elsülhet...Lényegében erre utalt, amikor a villalakók érzelmeivel akart tetriszezni...sajnos egy olyan genyával szemben, mint Viki elvérzett, de mostmár nyugodtabb vagyok, hogy nem a póló szaggatás miatt és nemcsak Viki, hanem saját maga miatt adta fel a játékot, mert ŐŐŐ úgy akarta. És érthető valamilyen szempontból...Leszarta ő a nyereményt, Charlotteben és az ő szerelmükben hisz emberileg ő volt a legjobb odabent ez mostmár remélem mindenkinek világos ezek után...

Kár, hogy a mocskos Retek klubnak üzletileg nem éri meg az emberiesség
  • Alekfognyerni
    Érthető is, Attila jó játékos volt, imádja a VV-t, és lassan szembesülnie kell vele, hogy ez egy igen elcseszett széria. Olivér is azt írta pár napja, hogy már annyira nem is érdekli. Én imádom alapvetően a VV-t, de az idei szériát annyira elcseszték a dilettáns, hozzá nem értő barmok, hogy minden kedvem elment tőle, és attól félek, hogy ha ez a széria kudarc lesz akkor nem fognak indítani újabbat. Pedig az RTL felelőssége az egész, ők cseszték el.
  • IXEMGabeo
    PFFF...hát ilyet...

de miért így tálalták ilyen gusztustalan módon?
  • Tababo
    pongóóó fucckk
  • Ferrari23
    Jaj de unalmas már ez a "nem nézem tovább" :D:D Holnap ugyanitt fogtok írni úgyis.
  • IXEMGabeo
    húú Charlotte még mindig idegenül mozog...tényleg megviselte Simon távolléte itt nem csak taktikáról volt szó:) túlértékeltük a helyzetet
  • vvfan23
    manipulálás ezerrel :) köszönjük retek. azért csak kiderült