153993
ValóVilág 12
-
xido #142003 én akkor annyi khf után pont átléptem a határt,hogy érdekeljen egy spontán reality normális tolmácsolásban :) -
#142002 Edes elet meg elmegy, de van ez a Nagy Duett pl.... na az mi ? Ha mar eneklos musort szeretnek nezni akkor legalabb jol enekeljenek, az nagyon ertelmetlen musor -
IXEMGabeo #142001 csak épp a műsor marhára nem érdekelt:) -
#142000 Az biztos hogy jobban megoldanak, mar az osszeeskuvokbe jobban meg volt oldva az online kozvetites is, HD adast toltak nonstop 2-3 kameraval -
xido #141999 megvédeném..kivitelezőnek isten volt..0-24 két kamera,egyszer se volt szünet,max holtjáték -
Conqvistador #141998 Nekem lenne komplett koncepcióm rá :D
De a TV2 is csak az igénytelenre vevő. Pl az élet sója. Még az Édes élet és társai.
-
xido #141997 ők elbaszták azzal,hogy idéb vagy 4 éneklős lófaszt indítanak vagy mit/mennyit..azzal ki is pipálták idénre ezeket -
IXEMGabeo #141996 náluk elég régen volt BB utoljára jó 11 éve...
kaszálhatnának, csak ne Hajdú legyen az ötletgazda... -
vvfan23 #141995 azon gondolkozom h a tv2 nagyon angyot húzna ha bb3-at vagy hasonló valóságshowt elindítana, mert ez a vv totális bukás, ott pénzt nem kéne kímélni és visszajöhetnének jobban a nézettségben -
IXEMGabeo #141994 :DDD Tisztelt barátaim, honfitársaim:DDD
tökéletesen utánozza Viktorkánkat -
xido #141993 annyi volt benne..összeesküvők vérfrissítés...
utána a per nyilván az ő kezüket is megköti -
#141992 Amugy a tv2 felhasznalhatna mar valami musorba, ha mar elcsabitottak a tv2hoz, RTL tuti kihasznalta volna -
#141991 Nyomja a szokásos jersey shore os pumpálást :D már az elején hasonlított azokra a kreténekre is :D
remélem vmeik leesik a kanapéről :D -
xido #141990 nézd meg a másik marhapöris videót,olyan dumája van..folyékonyan,választékosan...közelébe nem ér a mostani széria egyike sem:) -
IXEMGabeo #141989 Józsi nagyon ki van:D -
IXEMGabeo #141988 ne mondja nekem senki, hogy ez az ember hülyébb a bentlévőknél...csak, mert mostanában minden cikknél bicskanyitogató stílusban oltják őt mennyire buta, ostoba ember...
VV játékosok történetében ő fogalmazott a legjobban még akkor is, ha olykor hülyeségeket mondott...pszichológus megmondta, hogy marha jó poliikus lett volna belőle. Szónokláshoz, kifejező készséghez születni kell és fejleszthető is... -
xido #141987 ez nem hinta kérem szépen :))))
a kóla meg a whisky a háttérben figyel:)
esküszöm még mindig a legjobb :) -
IXEMGabeo #141986
Bocs ezt be kell linkeljem:DDD -
vvfan23 #141985 ne ezt a szart nézzétek hanem superbowlt! -
IXEMGabeo #141984 atyaég ezek nagyon durván tolják az alkoholt magukba...Éváék elbújhatnak mellettük:DDD -
IXEMGabeo #141983 Nő úgysem nyert még VV-t, ha meg már Laci sem tudja elsikkasztani a lóvét, meg a nyereményét akkor nyerjen nő először és legyen Charlotte...:) -
#141982 RTLnél elromlott a betárcsázós net v mi a fszért van ennyi khf ? -
IXEMGabeo #141981 Dorka csúnyán összeveszett Zsolttal és most odament Kriszhez flörtölni ahogy láttam -
IXEMGabeo #141980 az Dávid volt aki dumált valami Barbiról? -
xido #141979 ja zsolti.. -
xido #141978 na..dávid kivel volt a nyugiban?:) -
IXEMGabeo #141977 ez mi volt ez a monológ Zsolttól?
Dorka és Krisztián dumál -
xido #141976 a vv oldal hibája..nálam is -
Conqvistador #141975 Dorka is sokat zuhant :D
Nálam most jelen pillanatban toronymagasan Sárlott vezet utána Józsi.
A sor végén Viki-Aurélió-Zsolt (Zsolt 2t feljött utolsóról ez durva :D) -
#141974 Nálam valami nagyon nem OK a netem állandoan szarakodik az adást se tudom normálisan nézni mert annyira szaggat hogy minden 10 secben laggol ! -
IXEMGabeo #141973 örüljünk neki, hogy ma egészen jó a termés...és gyakran visszajön az adás -
IXEMGabeo #141972 Dorka már leköpné Zsoltot
Ilyen egy kulturált nő:) még mindig odavagytok érte Brian? -
Coolfire #141971 Azért ez sok khf idegesítő. -
IXEMGabeo #141970 Dorka-Zsolt veszekszik jajj -
Coolfire #141969 Az biztos.:)
Ez az alkohol egyik jótékony hatása,hogy mindenkiből szerelőt,tudóst és egyéb hozzáértő embert varázsol.:) -
Coolfire #141968 Iza nagyon be van állva.Ilyen pocsolyarészegen még Teónak is hagyná. -
ddany7 #141967 de előtte Zsoltot akarta beoltani, hogy te 10es skálán menniyre vagy buta? 1? :D
aztán Krisztián kiokosította :D :D -
Conqvistador #141966 Nobel díjasok világtalálkozója :D
Most boncolgatják a Planck állandó kérdését mindjárt jön a Higgs Bozon és fél óra múlva a speciális relativitás elméletet veszik át.
Figyeljetek olyat hallhattok majd amire a Google-n se találtok választ :D -
IXEMGabeo #141965 legalább az alkohol hatására némi őszinteség felcsillan belőle:D
de 10-ből 10-es csajnak tartja magát hahh:))) -
ddany7 #141964 te mennyire vagy buta 10es skálán Iza?
há, 8.
igazat mondott :D