ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki beszólt mindenkinek Aurelio-val az élen ! 😄
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/valovilag6-simon-romantikus-reggelit-tervez-yGJqHkkpSTMuuO3I?start=68.246
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én utoljára az Alekoszost néztem
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
2 lélek egy testbe 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Ettol senki nem "remulne halalra" itt (sem) szerintem... <#rolleyes>#rolleyes>
De akkor linkelem, bar nem ertem teljesen miert kell igy:
Iza feje az elso kepen... 😄 (blikk.hu cikk)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az ÉNB szerencsére 2-3 hét után kikerült a nézettségi listánkról, mivel uazok a témák ismétlõdtek adásról adásra.
Az RTL Klubon az ÉNB elsõ reklámblokkja után jön a VV6 ÖF elõzetese és megy az ÉNB tovább !
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Nekem a tegnapi videokat nézegetve a Dickies lett feltünnõ , mindenkinek olyan pulcsi , kabát stb ruhái voltak/vannak.
GS
Kb. a VV5 ös Kinga szint
Akik részt vesznek a szivatásban (nézik az esti KHF adást): mikor fekszenek le a villalakók? Mert ahogy látom 9-kor ébresztõ, így nem alhatnak sokat. És a kialvatlanság is érdekes tényezõ, fõleg egy ilyen összezárt közösségben.
Amúgy ha azt mondjátok Simon most nem csak szerepet játszik (vagy kihasználja a lehetõséget), akkor szerintem ha most ki lenne szavazva a "farmerja", akkor tuti kisétálna vele a zöld lámpánál 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
na most én kérdezek életemben másodjára,hogy az a james bond feldolgozás kinek a szerzeménye? 😊
PopSimon bolondozása nekem mindig is sok volt, nem is baj hogy leáldozott neki.