ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Végre valami történik.😄

Yo, Bitch!

Jól tette, hogy beszólt. Én is beszólnék 😄 Ritka irritáló ****va az a Sárika.

wesker24
Pink Barby kezdte azzal hogy beszólt Sárinak Simon csak megvédte a csaját 😄 !
Nem igazán értettem, hogy Simon miért szólt be fekvéskor Pink Barbynak?

wesker24
Végre egy ÖF ahol már elkezdték marni egymást ! xD

Mindenki beszólt mindenkinek Aurelio-val az élen ! 😄
wesker24
Vazee nem csodálom hogy KHF volt tegnap !

Aurelio kibaszottul kiakadt ! xD
Simon romantikus reggelit tervez
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/valovilag6-simon-romantikus-reggelit-tervez-yGJqHkkpSTMuuO3I?start=68.246
és valóban ahogy a fejét kicsit elrángatta látszott rajta h el akar esni😊 de úgy jobb lett volna, ha kicsit méginkább rájátszik és gurul is egyet xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
nekem direkt esésnek tûnik

#hhwnd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ilyen létezik?
én utoljára az Alekoszost néztem

http://www.borsonline.hu/20140125_fekete_pako_megosztottam_az_agyam_vv_izaval

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az a baj a többiek azon kívül, hogy nyalakodnak semmit se csinálnak, az egész mûsor kb Aurélióról szól, mert õ csinál valamit, így nehéz mást is jobban megkedvelni, ezért is írtam, hogy unalmas az idei széria eddig.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Megegyeztünk 😊
Xidoval anno én is így voltam aztán elnevezett agyszondásznak xDDDDD

Mikor én nem vagyok akkor te váltasz engem mikor pedig te nem akkor én😄

2 lélek egy testbe 😄
Így legalább elég, ha egyszer Te, egyszer én reagálunk egy-egy kommentre, mert úgy is uazt írnánk 😊
most ahogy kacérkodik Zsófival legalább elindul és csinál valamit ez így van...ennek ellenére engem pl irritál így nem tudom szeretni bármit csinál...

Lehet, hogy a koromnál fogva az ízlésem is változott, de én Izában semmi különlegeset nem látok. Amikor közölték vele, hogy bekerült a villába, egy átlagos bp-i bérház egyszerû, de hisztis lakóját láttam benne, aki nem véletlen takarta magát a kamerák elõl. Sem külsõre, sem kisugárzásra nem fogott meg, sõt inkább ellenkezõleg. Ez a duma, hogy Õt idekint szétszedik, bárkit megkaphat, míg Õ elérhetetlen a pórnép számára ez szerintem csak egy vágy a részérõl, ha mégis így lenne, akkor tényleg egy furcsa értékrend van a modellszakmában is.
Na most néztem meg a tegnapi adást, hát tényleg eddig ez a legérdektelenebb széria, tudom, hogy itt nem népszerû de én Józsin kívül Auréliót bírom még. Simon már kezdtem megszeretni mikor jött a Charlotozás, azóta érdektelen lett sajnos, Aurélió legalább meg csinálja a mûsort, csak ne sírna annyit 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wesker24
Na igy már jó 😄 Nem rég végeztem az ebéddel ! 😄 Köszi 😄
Smithwarden
Csak azert torolted mert Izanak hulyen all a szaja es a szeme? 😊
Ettol senki nem "remulne halalra" itt (sem) szerintem... <#rolleyes>
De akkor linkelem, bar nem ertem teljesen miert kell igy:
Iza feje az elso kepen... 😄 (blikk.hu cikk)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Így van errõl van szó Apion testvér mindig megelõz, de mindig azt írja amit én írtam volna 😄
Mi az esti adás/összefoglaló legvégén hiányolunk 1-1 bejátszást a másnapi mûsorból,mert az elõzõ szériáknál mindig volt.
Az ÉNB szerencsére 2-3 hét után kikerült a nézettségi listánkról, mivel uazok a témák ismétlõdtek adásról adásra.
wesker24
Inkább tedd linkbe nem akarom hogy mindenki szörnyet haljon félelmében 😄
Smithwarden
Miert lett torolve az Izas kep? 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

wesker24
Adnak minden nap elõzeteseket hogy mi lesz a napi ÖF-ben !

Az RTL Klubon az ÉNB elsõ reklámblokkja után jön a VV6 ÖF elõzetese és megy az ÉNB tovább !
Ez nekem is feltûnt, talán amikor Teo szétütötte a kezét, azt még aznap este berakták a másnapi ajánlóba.
Itt vannak a Gyanú Árnyékában epizódok.

Melyikben van VV Laci ?
köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ami mondjuk érdekes számomra, hogy elõzeteseket nem dobnak össze a következõ napra. A tavalyi szériákba mindig volt egykis szösszenet a másnapi ÖF-ból.
Már elérhetõ.
Nekem még annyit se ír ki csupán fehér az oldal😄
gagax
valovilag.hu csak nállam 404 errorozik ? :S

Nekem a tegnapi videokat nézegetve a Dickies lett feltünnõ , mindenkinek olyan pulcsi , kabát stb ruhái voltak/vannak.

Már tavaly is kaptak DC termékeket, ez most kiegészült a Suprával. Én sem ismertem ezeket a márkákat( aránytalanul drágák), de amióta (2 éve) kisfiam elkezdett gördeszkázni és bmx-ezni már képben vagyok. 50%-os akciókban szoktunk néhány darabot venni neki.Mivel az egyik szponzor a Garage Store, ezért kénytelenek hordani.
GS
Oziris666
Inkább röhejes volt!Ez az Iza a leggázabb nõfajta ami csak létezik...

Kb. a VV5 ös Kinga szint

*volt
Tegnap mennyi közvetítés 6 perc? 😄
gduck
A tegnap esti összefoglalót felvételrõl nézem majd meg, kíváncsi leszek ebben ki volt a RTL által favorizált karakter...

Akik részt vesznek a szivatásban (nézik az esti KHF adást): mikor fekszenek le a villalakók? Mert ahogy látom 9-kor ébresztõ, így nem alhatnak sokat. És a kialvatlanság is érdekes tényezõ, fõleg egy ilyen összezárt közösségben.

Amúgy ha azt mondjátok Simon most nem csak szerepet játszik (vagy kihasználja a lehetõséget), akkor szerintem ha most ki lenne szavazva a "farmerja", akkor tuti kisétálna vele a zöld lámpánál 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mindig az izgalmas részeknél van élõ.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nagyon mûvészlélek...nem csodálkozom,hogy otthagyták a lakótársak.<#idiota>

ömm..mit simonkodik ezekkel a..izékkel?😊
van adás! 😄
Ehhh...kifulladtak.😊

Beindult a maraton.<#idiota>

Azt gondoltam,csak ezt a logót nem ismerem.És szarul is tettem fel a kérdést.😊

szponzor talán? 😄
Már meg akartam kérdezni;miért van szinte mindenki az a DE v. DC cucc?😊

nézem az öf-et...ott vagyok,hogy szabadság szobor..
na most én kérdezek életemben másodjára,hogy az a james bond feldolgozás kinek a szerzeménye? 😊
Hát ez az összefoglaló Aurélióról szólt + a Zsolt-Iza féle közjáték.
PopSimon bolondozása nekem mindig is sok volt, nem is baj hogy leáldozott neki.
Most nézem a vidiket..hogy ez a viki-direkt kisbetû,mekkora egy fasszopó tényleg.Leáll alexázni mikor visszajött Teo a kh.-ból..<#ticking>