153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Na mégicsak volt egy kis Iza-Krisz párbeszéd...

Természetesen betyár party lesz
  • IXEMGabeo
    Nem is Viki, hanem a fahéj a legnagyobb ellenségük odabent:DDD
  • IXEMGabeo
    azért az nagy show lett volna, ha 2 játékos megfulladt volna
  • IXEMGabeo
    hogy ráérzett h szolárium vlt:D
  • IXEMGabeo
    Egyetértek

Most is neki köszönhető, hogy Teó kikelt magából:)))
  • PiszkosFred
    Röviden: minden történetbe kell egy gyökér antihős :)
  • PiszkosFred
    Viki kis túlzással olyan, mint Jockey volt a Dallasban, Isten nyugosztalja az Öreget. Az ember tarkónbaszná egy péklapáttal bármikor, de ha ő nem lenne, még jobban unalomba fulladna az egész műsor a többi tuja miatt. Olvasom, hogy a nézők nagy része rühelli, de nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntőben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.
  • IXEMGabeo
    Krisz most fasza volt
  • IXEMGabeo
    Krisznek nagy előnye:D
  • wesker24
    Nah betyár party jó lenne ! :D
  • IXEMGabeo
    ebből betyár party lesz:)))
  • Klon
    hol hol??
    lécci lécci!
  • IXEMGabeo
    van stream amúgy:)
  • IXEMGabeo

Az ilyen estek hiányoznak...

sajnos a mostani lakóknál rock estet képtelenség lenne tartani:)
  • ascii
    kezdem megkedvelni a Vikit.
  • IXEMGabeo
    tegnapi adást meglestem amikor a digót kikezdték, mert 3 lányt füzögetett a buli közepén, kiderült az is, hogy Izával részegen összemelegedtek és ez rendkívüli nagy támadási felület volt Viki számára...este, amit lehetett ráolvasott Caravaggiora és a poén az, hogy teljesen igaza volt vele kapcsolatban. Többiek köpni nyelni nem tudtak, Iza vigyorgott, az olasz pedig magyarázkodhatott...

Mellesleg, ha Viki nem csinálta volna azt gusztustalanul Simonnal, amit csinált pláne, hogy a nadráglehúzás, már fizikai provokáció, akkor jelenleg ő lenne az egyetlen akiért tudnék szorítani...mivel bírom azokat a játékosokat, akik így elédállnak és a szemedbe mondják az igazságot. Vikinek nem a nagyképű és rém idegesítő kérdezgető stílusát, hanem ezt a vonalat kellene erősítenie, hogy csakis az igazságot olvassa mások szemére ezáltal kételyeket okozva lakótársainak. Ez még így tisztesebb játék lenne nem utolsó sorban a nézők akarom mondani az okostelefonos, fiatal nézők is valamennyit értenének abból, amit ő csinál...
  • IXEMGabeo
    az egy dolog, de arról nem Viki tehet, hogy primitív buta emberek veszik körbe, akik nem bírják elviselni, hogy nem csak ők léteznek a földön:)))
  • desigo
    Jól teszi,legalább nem unatkozunk.
    Teó meg a Józsi minek ment be?
    Full halál unalmasak,egy összetett mondatot nem bírnak kinyögni.
  • wesker24
    Jaja mert Miss Röfi öskoca felbaszta az agyát nem csoda direkt erre pályázik a köcsögje hogy mindenkit ki idegeljen ! :D
  • Ironman2
    Persze mert a zsíros barátnőd felb.szta az agyát!
  • IXEMGabeo
    ebben a Teóban csakúgy dúl az agresszió

idegbeteg

és több a tesztoszteron benne, mint bennem az is fix
  • IXEMGabeo
    ezt simán el tudom képzelni...

látszott a csaj viselkedésén Laci ellen...meg amúgy is többször kért be drogot
  • Terrorbicaj
    Amúgy meg még levágva is 5,5 hónap volt a VV5.Ha ez most május végéig kitart akkor is csak 4,5 hónap lesz.
  • Terrorbicaj
    VV5 nem néztem, csak nagy vonalakban követtem, a VV4 után nekem az a széria annyira nem jött be.
  • Ironman2
    Szerintem rajtamaradt még az előző éjszakából.DDDDD Akkor a bugyija milyen büdös lehet neki.
  • Ironman2
    Az utolsó szériát levágták 1 hónappal elöbb.A végén már felpörögtek az események!
  • Terrorbicaj
    Szerinted ennyi agyhalott szavazata ér valamit ? :D De van nekik, biztos megoldják valahogy.Nem lesz vége addigra, kábé május végéig fog tartani de még így is ez lesz a legrövidebb VV.
  • Terrorbicaj
    Most nézem az éjszakait, a nappaliba tuti van 25 fok minimum , plusz a haja is hosszú.Én elhiszem, hogy ez a menő de nem rohad bele a fejük az ilyen vastag sapkákba ?

• Ironman2
    Választásig vége kell hogy (ápr.6) legyen,vagy nekik nincs szavazás?
  • Ironman2
    Azért hogy valami összetartsa az agyukat!
  • Terrorbicaj
    Ha minden héten lenne akkor két hónap és vége.Nem derült ki mit mondott el.
  • Terrorbicaj
    Kérdeznék én is valamit, biztos a korom miatt nem értem vagy tudom felfogni de mondja már meg legyen szíves valaki, hogy mi a picsáért vannak ezek mindig sapkában ?
  • Orionk
    Akkor lenne az igazi, ha minden héten szerdán lenne kiválasztás, nem ?

Inkább az esti összefoglalóban , amikor beköltözött Dávid, akkor tartotta a száját és nem mondott semmit. Mégis mit mondott el ?
  • Terrorbicaj
    Jövő hét szerdán, legalábbis akkor este másfél órás lesz az ÖF ezért gondolom.Múltkor is annyi volt a kiválasztásnál.
  • Terrorbicaj
    Azért mert a bulin kinti dolgokról beszélt és ez tilos.Istenes elmondása szerint ez gyerekes viselkedés volt így a büntetése is az lesz.Pólyába volt egész nap és csak akkor szólalhatott meg ha valaki kivette a cumit a szájából.Mondjuk Zsófika jól elszórakozott rajta/vele :)
  • Orionk
    Miért kapta ezt a bepelenkázott/pólyázott büntetést Dávid ?
  • Orionk
    Mikor lesz a következő kiválasztás ?
  • Ironman2
    http://postimg.org/image/64hz1l2uf/
  • Ironman2
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-iza-drog-miatt-kerult-intezetbe-2235523
  • Terrorbicaj
    Azt kellene, főleg addig amíg frissen él még a nézőkben az amit Simonnal tett.Szinte teljesen mindegy kivel jönne ki, kint is maradna.Az egy dolog, hogy unfair módon ejtette ki Simont d a műsort is unalmassá tette , főleg , hogy Laci is kint maradt.