ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaj bocs ez még kiválasztás elõtti szavazás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Iza,hogy ordított Lacival.
kicsit agresszív egy pitsa...
wesker24
Az elsõ fele jó lett csak onnantól kezdett el laggolni amikor Aurelia és Zsófi beszélgettek addig nagyjából jó volt !
Akik abszolút semmit nem csinálnak azok Józsi, Krisztián és Teó. Nekem már Sárlott sem hiányozna annyira, totál kicsinálja Simont. Dorkát is kintlátnám mert nem szeretem azt ha hónapokon keresztül húzzák egymást. Úgysem lesz semmi a Zsolttal.
elmondjátok nagyjából mi volt eddig? mert akkor weskernek nem lett így jó a felvétel...köszi!!!

jackoneill90
100 megas netet a videkieknek, tobbet fizetunk a lassabb netert mint a varosiak a gyorsabbert.

amugy meg kihivas van vagy mifene? elobb irta valaki.
nem 1 hettel utana szokta kihivnia a kihivo az ellenflet?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

wesker24
Jah szinte gondoltam hogy a netem szarakodik mert én vidéki paraszt vagyok egy kisfaluban az isten háta mögött a Balaton környékén ! 😄

Aztán még örülhetek neki hogy egyáltalán ilyen netünk is van ! 😄

Miért kibe látnék ezek között?

Simon érdekes lenne de túl összeszedetlen meg elég bunkó olykor fõleg így élõ adásba is amit lenyomott...
Nem laggolt. Lehet a neted volt a ludas.
Azért nem értek veled egyet, mert az összes karakter tûzre való.
Akkor már essen ki egy olyan akit eleve be se lett volna joga jönnie a villába, mikor bírósági per folyik ellene. A többi langyosvíz karakter majd eldönti egymás közt mi legyen.
wesker24
Egész idáig vettem de netek nem szokott náha 10 secre laggolni ?

Nélam az kurva idegesítõ felvételkor hogy 15 sec-ként laggol mint az állat föleg mondta közben amikor beszélnek laggol és 10 sec mulva megy tovább eltelik 30 sec megint laggol megint megy tovább !

Nem tudom most az Online adás szarakodik néha vagy a netem szarakodik !

Habár igy elég nehéz dolgom lesz mert hiába vettem fel most is a történéseket a felét végig laggolta ugy hogy semmit se értettem az egészbõl !
De te látsz benne fantáziát egy ilyen mûsorban? Én egyáltalán nem. Józsit is nagyon favorizáltátok, Krisztián ugyanaz a karakter nálam. Az hogy valaki idõnként eldurrogtat egy-egy mondatot semmit nem számít.
gduck
Bekaphatja az RTL!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mucsácsó
"Ez így nagyon kemény volt, hogy szó nélkül kiválasztás van" - és KHF 😄
Krisztiam
na KHF

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

-bent
Mégis eddig õ mondta bent a legnagyobb igazságot bent.
Wesker remélem veszed, mert ma én sem tudom nagyon nézni... holnap korán kelek...megyek bányászni...tudjátok...ki korán kel aranyat lel 😄

Krisztiam
jól hallottam elõbb rászóltak Csárlira, hogy mikroport??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

arról már ne is beszéljünk, hogy Laci a beépített ember😄DDDDDDD

Mondhattok bármit, de én Lacinak szurkolok, hogy visszamenjen mert nagy feszültségforrás bent õ is. Annyira nem jó ez a széria, hogy az erõsebb karakterek az elején kipottyanjanak, úgyhogy remélem valaki semlegeset visz ki, és visszajön. Józsit vagy Kirsztiánt vihetné, egyáltalán nem hiányoznának. Nem tudom miért hájpoljátok ezt a Kirsztián gyereket, szerintem semmit nem nyer vele a mûsor, ahogyan Józsival sem. Totál érdektelenek.
gduck
Hehe, csak az a baj, hogy a bentiek semmi mást nem tudnak rá mondani, csak hogy 40 éves 😊 Már elég uncsi 😄

Szerintem Krisztián viszi ki, most is rá rakta a jelet.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ez a baj a mai emberekkel, józsi aurélió. tipikus k.rva nagy arc (a semmire) azt hiszik h õk mások mint a többiek, hatalmas egoisák, magukat gondolják a legjobbnak.hova tart így a világ??
Fájdalmas hallgatni Aureliot mennyire manipulálható😊))

olyanokat mond és vall be, amiket nem kéne

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne srácok!

Rendszeresen nézem a vv-ét és ma felmerült egy konfliktus amit nem láttam ez a Laci és Krisztián szócsatája.

Ti mit tudtok errõl?

Laci kiviszi traktorost,ez szinte 100%.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Remélem veszi valaki,mert nem érek most rá kukkolni.<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

aurelio mekkora kétszínû... kár h ennyire buta naiv, és kár h köré építik a mûsort
nem hülye ez a kiscsaj amúgy...próbálja õ is alakítani a dolgokat biztos fél belül, hogy Laci kiviszi...

azért nem kicsit mázlista, hogy pont Aurelionak kellett döntenie

Estét urak...jó volt ez a kiválasztás... 😊 De mekkorát röhögtem... Charlotte...nem volt senki akihez úgy álljak hozzá értsétek már meg... Simon... dee én az elsõ nap óta bent voltam... Charlotte: ???!!!!???
Whoam Whoam Whoaam Whoaaaaaaaam 😊

chelseafan
Azt mondja neki, amit hallani szeretne 😄 Megy itt a süket duma 😄 De ettõl a "nem folyásolsz be" kifejezéstõl a falra mászok már 😄 😄

Krisztiam
Aurélia: Nem folyásolsz be.. 😄D

Hát nem mondott nagy faxságot 😄 Mert tuti õ lenne kiválasztott aztán az 1000000000000000000000% 😄

ez a Zsófi is mekkora kamus😄

én is hazamennék, ha te is😄

persze, persze

chelseafan
Az a baj, hogy Simon se lát a szemétõl... Elvakítja a szerelem, már ha ez tényleg az. Sári szerintem nem csak hogy nem szerelmes, hanem még csak nem is szereti, csak maximum nagyon kedveli és a hátán akar felkapaszkodni.

Laci is nagy fax azért, mit baxogatja Ajrélót, vigye ki azt ennyi.

Zsófika játszik a tûzzel😊

jackoneill90
rájöttem hogy nem muszáj megnyitnom a fõoldalt hogy a streamhez. jó tényleg most jöttem rá.
a cím

Viki pl.. Józsit javasolná😊

Zsófikát nem akarja kivitetni ígérget neki fût fát😄 nagy franc az olasz, de nagyon gyökér

jackoneill90
ma egy régi beszólás hogy mondják báfán kúló?

na kiderül a végén h Charlotte vette rá a hajvágásra😄

Krisztiam
Debílió tényleg nagy gyökér.. fél nehogy kivigye a Laci

Ha Teót viszi azt mondta.

Smithwarden
😄DD
Most az online adasban a "tokos" Aurelia ott nyivakol Lacinak, hogy megcsinalja a kampanyt neki, stb, ha nem viszi ki.
😄DD

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Aurélió mekkora gyökér....
jackoneill90
hova dörgölte már a pöcsét alehandro hogy is hivják

nekem a mai nap után meggyõzõdésem, hogy Simont ez megerõsítené...nem akadt ki olyan szinten, hiába veszítette el percekre a bizalmát a lánnyal szemben...azaz, ha Charlotte kiesne lehet kiborulna picit, de simán továbblépne és elkezdene igazán játszani

chelseafan
Jó, persze, ez igaz, engem alapból irritál ez az affektáló, artikuláló "stílus", Iza is hasonlóan tolja a nagyképû dumát a többieknek, de azért a lakók nagy része is látja bent, hogy mi a szitu Sárival 😄