153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Ki fogják szavazni Vikit (a csatorna meg visszaküldi szépen)
  • Rash87
    "átlátja és kihasználja a többiek között már meglévő ellentéteket és kötődéseket"

Pont ezt csinálja,s nyíltan fel is vállalja. Ő az egyedüli bent,aki normálisan átlátja a dolgokat.
    S mielőtt még előjön,nem védem,mert ki nem állhatom,mert az ilyen embert messziről kerülöm, de ő az egyedüli aki él a játék adta lehetőségekkel,s meg is teszi. Lenne egy társa bent,akkor se sokra menne vele,mert nincs "másik tábor"
    Mindenki jól elvan,még el nem fogynak.
  • deniro2
    Játszik... Viki nem játszik, hanem egy elvtelen, szarkeverő dagadék, aki mindenkibe akkor rúg bele, amikor az már amúgy is földön van... Számomra az a játék, mikor valaki szövetségeket köt, átlátja és kihasználja a többiek között már meglévő ellentéteket és kötődéseket, nem pedig gátlástalanul gázol át mindenen és mindenkin...
  • Terrorbicaj
    Az oké, hogy ő így játszik csak akkor ezt fogadja el az RTL is, mert Simonnál is azt mondták, hogy súrolta a tetlegesség határát, magyarul nem volt az, így gyors áthárították a nézőkre a döntést.Pedig ha nekik az belefér amit Viki csinál akkor a következménye is férjen bele amíg az nem egy szájon vágás.Szerintem.
  • Rash87
    Az már nem érdekelne :DDD
    Utána felőlem agyonverhetik :D

Bár szerintem ismerik ennyire már,talán ő volt az egyik,aki a kis videó alapján azt adja,amit ott mondott.
  • Ironman2
    Utána meg majd bujkálhat idekint.

Bár a közösség ahol él,bizonyára már ismeri őt ennyire
  • Ironman2
    Ez az igazi profilja,a másik az kamu (vv6 simon hivatalos oldlala)
  • Coolfire
    A sok közül ez igazinak néz ki.Főleg,hogy szereti Lukács Laci örökzöldjeit.
  • Rash87
    ő legalább játszik...
    Nem azért ment be,hogy csak úgy legyen.

Én élvezném,ha kiejtene még pár játékost. Sok vizet nem zavarnak.
  • Ironman2
    http://valovilag-extra.postr.hu/megdobbento-felvetel-iza-reszegen-elszolja-magat-furcsa-szexual/
  • Terrorbicaj
    Vagy az :) Mondjuk azt nem értem, hogy mikor a Dávidot beküldték akkor a Lilu nyomatékosan kihangsúlyozta , hog azért van, hogy ezzel a lakók tudtára hozzák, így nem lehet játszani a játékot ,hogy addig hergel valakit még az a tetlegességig elmegy, ezt pl. egy levélben a lakókkal miért nem közölték ? Mert a Viki azóta is ugyan azt csinálja napi szinten.
  • Terrorbicaj
    Mondjuk egy olyat meg néznék ahogy a Teó a gipszes kezével szilánkosra töri Viki orrát :D
  • Ironman2
    Sárlottnak lehet beküldik Simont Valentin-napra.Na az nagy só lesz! Simonnak már nincs vesztenivalója,nekimehet Vikinek.
  • Ironman2
    eh.már alig várom.mindenkit ki akar zavarni úgylátszik
  • Ironman2
    VV6 Simon:
    "emberek, aki látja adja át! jövőhéten butapesden vagyok, megpróbálok bálint napi üzenetet küldeni Charlotte-nak, ha nem engedélyezik, akkor szeretnék egy forralt borozós közönséges találkozót a Campona mellett és bekiabálni a villába. segítségre lesz szükségem, szóval jól jönne pár gangbangszáj "
  • Terrorbicaj
    Valaki egyszer megcsapja ezt a Vikit és nem csak a pólóját tépi le: http://www.valovilag.hu/video/237329
  • Ironman2
    VV6 Simon:
    "a hajam sajnálom hogy viki levágta. mint sámsonnak, nekem is odalett az erőm. bekattantam ott bent. nem vagyok pszichopata meg debil sem, egy darabig tudtam mit miért, utána bedarált a bezártság. tudtam, hogy hova készülődöm, sok múlott a "játékostársaimon", akikről kiderült, hogy Charlotte és Józsi kivételével mind ellenfélként tekintettek rám és ki akartak túrni. taps, gratula, majd kint kiderül a beborul. várom őket egy tartalmas beszélgetésre azokkal, akiknek helyén volt a szívük és rendelkeznek minimális empátiával, mert a játékosok ilyen téren csökevényesek, szóval drukkoljatok nyugodtan vikiségnek, zsoltosságnak, dorkaságnak stb. stb. nem mondok rosszat róluk, de lakva, jól lelakva ismerszik meg az ember, a bezártság mindenkit bolonddá tesz, odabent tudjátok így megy ez. röhögök a konspirációs teológusokon, nem ők fújják a passzát szelet."
  • zuschzero
    Jelenleg Aurelió viszi a hátán a műsort, de a nyereményt azt nem adnám neki. Jelen pillanatban Krisztiánnak adnám, de ez még változhat.
  • Ironman2
    Nézd meg a VV5 korosztályát,meg ezekét
  • Orionk
    Hogy érted, hogy be vannak csapva ? :)
  • Ironman2
    Na itt van Simon is élőben a facen:

https://www.facebook.com/pages/VV6-Simon/584752771620309?fref=ts
  • Ironman2
    Mindenki úgy érzi.Sőt a 30-on felüliek be vannak csapva egyenesen vele.
  • Ironman2
    http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/04/vv6-ilyen-hulyesegeket-is-csak-egy-villalako-tud-mondani/
  • Orionk
    2napja nem olvastam ezt a fórumot és bocsi, hogy most nem olvasok vissza, hogy ez már volt-e.

SIMON Gyerekkorában.

Kezdem azt érezni, hogy a játékosok közül a két legokosabb ember kiesett a VV ből, azaz Simon és Laci.
  • apion
    Az rendben van, hogy Simon a kezdetekhez képes ellaposodott, de vannak bent olyan személyek, akiknél még így is 100x érdekesebb volt. Az, hogy vki egyszerű, mint a bot azon egy-két napig el lehet poénkodni és vicces is, de szerencsétlen Báttya lassan egy hónapja csak ül a kanapén, gyúr és napjában mond két értelmetlen és összefüggéstelen mondatot, de hasonló véleménnyel vagyok Pinkről is.
  • Ironman2
    Egyszer kitálalhatna valaki hogy megy a müsor,de senki se meri bevállalni.Gondolhatunk itt a VV4 újrafelvett jeleneteire is
  • Ironman2
    DDDDD
  • JeffSaid
    Épp azért tették be az állatokat ( Kacsát ) hogy kidobják vele Simon-t, több szabályt megszegett feszegette a határokat, azért még nem kapott kizárást, utána már ellaposodott nem csinált " semmit " ezzel megfogták és repítették ennyi.
  • Rash87
    De igaza van,sajnos.
    Semmi se történik napok óta. Egyetlen egyéniség volt bent, aki játszani tudta volna a játékot,az Simon volt.
    Meg akármilyen nulla egy csaj, Viki is érti a játék lényegét.
    Csak hát egyedül nehéz.

Többi egy nagy nulla.

Azt az állatos dolgot se értettem,minek tették be őket?
    Értelme,vagy haszna nem volt. Kivéve hogy Simon leitatta a kacsát, de még azt se derült ki,hogy valóban bebaszott -e az a szerencsétlen állat v. sem ,legalább megszondáztatták volna vagy vmi :DDD de az,hogy beviszik,ránéznek egyszer,aztán napok múlva kiviszik,értelme nulla.

Legalább aréna lenne,s lehetne várni a szerda estéket,de kezd egyre laposabb lenni.
  • Ironman2
    Ezt olvastam én is,nagy fej az Attila.Végül is már lejárt a szerződése.Szapulhatja a műsort
  • Ironman2
    Húúú.Az egy szent állat! Meg a kacsa is

Erről jut eszembe kacsasült lesz nálunk hétvégén
  • apion
    Ezt olvastam én is reggel a fb-on. Ezeket a kérdéseket tesszük már fel itt a fórumon mi is hetek óta, mert már az első 10 nap után látszódott, hogy ezektől a szereplőktől (amatőr színészek) azt, ami ezen játék sava-borsát adná nem fogjuk megkapni.
    Az egész egy dologra van felépítve és alapozva. Még egy kósza próbálkozás sincs, hogy más mederbe terelnék a játék menetét.
    Annak mi volt a célja, hogy pár napra beraktak két jószágot, akik tegnap ki is kerültek ? Régebben volt vmi mögötte, lásd malac esetleges feláldozása kaja híján (nem került rá sor).

• jugen
    Vegyen ő is le a polcról egy könyvet és inkább azt olvassa...
  • Rash87
    VV Attila fb oldaláról idézve,hozzáteszem,hogy mekkora igazság...:

"ETTŐL FÉLTEM NAGYON. Az első két hétben tapsoltam, és elismerően néztem a villlakókat. Volt amikor posztokon keresztül gratuláltam nekik hogy milyen szépen játszanak, és milyen izgalamasak. Úgy is volt.

Sajnos a tegnap esti összefoglaló számomra teljesen érdektelen eseményekről szólt. A megnyert párbaj után már most érezhető Krisztián elszürkülése. Visszajött és látszik Izán, hogy rosszul van a gyerektől. Oké, nem gond, nézőként hajlandóak vagyunk elengedni ezt a mondvacsinált szerelmi csökevényt. Krisztián érez valamit Iza iránt ?? Jó oké, hagyjuk már. izzadságszagú történet.

Volt egy gumipók is. Aurélió eröltetett megjátszott sírása, és az hogy kivel smárolt, vagy kivel tagadja le az már csak akkor lenne érdekes, ha Dorkával csinálná, vagy Dáviddal, vagy akettővel egyszerre. Egy gondolat jut eszembe erről...
    " Naés akkor mivan? " Ez engem nem érdekel.

-HOL VANNAK a klikkek?
    -HOL VANNAK a pártokra szakadt villalakók?
    -HOL VANNAK a szövetségesek, és a nagy riválisok?
    -HOL VANNAK azok az események amiknek várhatnám a folytatátsát ?
    -HOL VANNAK a főszereplők?
    -HOL VANNAK az erőviszonyokat felborító feladatok?
    -HOL VANNAK a kapcsolatokat teremtő, és lebontó feladatok?

Mert nem tudom ki hogy van vele, de az, hogy bepólyálva szaladgál egy karakter nélküli villalakó, vagy az hogy a 23éves aurélió sírt egy pókon nekem nem esemény. Még csak nem is vicces. Mélabúsan bámultam a tv-t miközben ezeket láttam.
    Szerencsére a végén jött Csobot Adél. Az a rész legalább feldobta az estét.

Amikor kiesett Simon, és utánna Laci én ETTŐL FÉLTEM. Bízzunk a várva várt tematikus hetekben. Ha az nem, akkor csak az ima segít. Legalábbis az én érdeklődésemen.
    "
  • Ironman2

http://postimg.org/image/f02kh6zzb/
  • Ironman2
    VV Attila hivatalos oldala:
    "
    Egy kèrdès (nem tudom Attilànak van e erröl informàciòja) èrdekelne hetente mekkora összeget szàn az Rtl a villa lakòk fenntartàsàra? Jutott ez eszembe arròl,hogy Aurèlònak ki kell harcolnia a napi csoki adagjàt

-Az a csoki ügy piti történet. Amit felírnak azt megkapják. Volt olyan hogy felírtam valami ruhát, zoknit pólót, és csak két hét mulva kaptam meg. De ha bárki felír bármilyen kaját az jön.. Nálunk a a méregdrága szárított paradicsom minden nap kilószámra fel volt írva és megjött. Ha felírnának 20 Snickers-t azt is zokszó nélkül megkapnák. A csajok minden nap írkálták fel a drága sminkcuccokat, az is mindig megjött. De van egy szabály, csak a villamester írhatja fel ami kell Ha ő nem írja fel, nem lesz. Voltak kéréseink emiket nem kaptunk meg sosem. Ilyenek voltak az Elefánt, vagy mongol kurvák.. Ki is voltunk akadva."
  • Terrorbicaj
    Krisztián reggel fél 7-kor mászott ki Iza mellól az ágyból és feküdt le a helyére a földre.Addig dumáltak, az Index fórumon írták, hogy csók is volt állítólag.Még végén nyársra húzza :D
  • xido
    Iza még tréningben..a villany még ég a hálóban..
  • McCartman
    Nem. Nem is lehet egyszerre lenyelni, épp ez a lényege.
  • IXEMGabeo
    :DDDD bocs h nevetek, de ritka marhák lehettek...

én láttam olyan halált is, hogy 2 kínai rocker ugrált a szobában az ágyon a zene hatására kinyitotta egyikük az ablakot, ami nagyon alacsonyan volt és az ágy is közel volt hozzá és akkorát ugrott az egyikük, hogy a másik szépen kiesett a felhajtóerő miatt...