ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez logikusabb lépés lenne...

Zsófika pl nem gondolom, hogy túl népszerû lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nézzük ha Laci Kriszt viszi Krisz jön vissza ha Pink Barby-ra tenne bosszúból akkor tuti Laci papa jönne vissza ! 😄
Lacinak szar helyzete van...elkúrta ugyanis most Kriszre rakta a jelet mondván volt vele konfliktusa...eleve a nézõk is pislognak, hogy miért nem Simon, Viki, Dorka akár Izára pakolt vagy a másik, hogy legalább azt mondhatta volna, hogy Krisz nem rég jött be és azt gondolom, hogy õ itt a leggyengébb...ez még mindig õszintébb a nézõk szemében is. DE

1. Ha kiviszi Kriszt talán jól sülhet el, viszont egyértelmûen taktikai lépés lenne, amit a nézõk is azonnal átlátnak. Egyrészrõl rendkívül szemét húzás mivel a srác 2 napja van bent durván. Nem gond az, hogy õt tartja a leggyengébbnek és taktikázik viszont elsülhet fordítva is...

2. Ha kivinné Izát egy nagyon kétesélyes párbaj lenne, elég bátor húzás lenne viszont a nézõk egyrésze is mérlegelne ki lenne érdekesebb odabent. Iza jelenleg egy szerelmi háromszög közepén van...Laci pedig mindig rosszkor rossz helyen. Bátrabb húzás lenne viszont így, hogy nem Kriszt viszi ezzel megint ellenmondott önmagának a kiválasztásnál...persze, ha így történik...

Nehéz dolga van mit ne mondjak...rábaszott ezzel, hogy Kriszt választotta ki

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Kire gondolsz Lacinak nem hiszem hogy bárki ellen is lenne esélye 😄

Én azt tenném a helyében jól van Aurelia rám tetted a zöld kendõt rohadj meg kiviszem a nödet Pink Barby-t és vissza is jövök ! 😄

Habár nem lesz olyan tökös hogy Pink Barby-t vigye mert Pink Barby ellen tuti vissza jönne !

Ha Laci kivinné Zsófit és Zsófi maradna kinnt Aurelia eret vágna az tuti xD

DE min tudjuk egy gyáva szar alak igy nem PInk Barby-t fogja kivinni ! 😄
"eredend 2014.01.26

Ez de nagy....Józsi Izára rak mert keveset beszélnek. Józsika csak szólok hogy neked barátnõd van, Iza meg baszna....mirõl beszélnétek? A proteinekrõl?"

Ez mekkora... Az index egyik hozzászólójától 😄
Ha gyáva mint Laci, akkor Krisztiánra teszi a jelet, vagy Charlottra akár.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Amúgy tegnap Laci agy igazságot mond Izára, hogy minden úgy legyen ahogy õ akarja teljesen igaza van ideje volt már nem apáskodni.
Végre le meri valaki ugatni Izát, Laci, a holnapi elõzetes alapján.

Zsóti gyerek is csak lapított mint szar a fûben mikor nekiállt nekik pampogni miközben Dorkával mókáztak. Nagyon fél tõle úgy tûnik.
Nem tudom hirtelen kit kéne Lacinak vinni.
De úgy tûnt nem népszerû idekint jó eséllyel kiesik majd.
Azt indulhat ellene egy másik beszavazó show 😄
Mert balfasz midkettõ fakra után ment azt mondták neki hát valaki nekem is bejönne a fasz se rakná a jelét fõleg ha egy lányról van szó 😄
Valahogy olyan érzésem van, hogy Laci jól fog választani és õ fog visszajönni a párbajról!

sok választása nem nagyon volt😊

Laci volt az ideális választás vele még valóban volt konfliktusa is...

Hát ezt ne tõlem kérdezed hanem nagy koponya Lacitól meg Zsoltitól 😄 Azok magyaráztak ott neki, hogy rosszul döntött 😄

wesker24
Én sem tudok nem is értem miért Kriszre rakta a jelet vazee ?
Hát ha abból indulunk ki, hogy szavazni az applikáció lehet, szerintem a véleményt ma elmondták 😄 Kiszavazáskor se fognak többen szavazni, mint amennyien használták most két napban az applikációt 😄

De hát miért rakta volna tetszik neki elvbõl nem fogja rárakni....hülyeséglett volna tõle
wesker24
Na ezt mondom én is mindenkivel volt vitája vazee de nem rárakja Kriszre aki nem rég jött be ! Pffhh ! 😄
Ráadásul Krisztiánnal milyen konfliktusa volt? Mert én egyrõl sem tudok 😄

nehogy azt hidd már, hogy ez a Zsófika olyan aranyos...teszi az ártatlant, de, azért õt se kellett félteni Charlotte ellenében

Jó érzékeny, de legalább rámerte tenni a jelet arra akivel gondja volt, és erõsnek tartja.

így van márcsak azért is, mert ez egy rendkívül gyáva húzás...és nem az a baj, hogy taktikából vinné, hanem, mert látják a nézõk, hogy a sokadik sunyi húzása...szinte mindenkivel volt odabent konfliktusa Viki, Simon, Iza, Dorka, Aurelió és ráteszi Krisztiánra, aki most jött be😄

Ez kb olyan, mint hasonló szituba Zsolt mondja Dorkát 😄

Ez egyértelmû nem is értem, hogy Zsolték mit baxogatták ott, hogy rosszul döntött, hogy Pinkyre kellett volna. Nagy koponyák 😄

wesker24
Csak ott van a gond hogy Aura nem hülye jó hogy nem a szerelmére Pink Barby-ra rak ! 😄
Simon mélyreülése viszont meghökkentõ performance alapján már Aurelio vezet !
nem tudom igazából mit gondoljak...

egyrészrõl gyáva, mert egy olyasvalakire pakolt, aki tényleg nem rég jött be egyszerû indoka volt csak vele volt konfliktusa ahha...hazudik, mint állat...Izára nem mert pakolni félt a következményétõl...

viszont másrészrõl elég durván megerõsödhet, mert sokan azt látják, hogy marhára egyedül van ott az életkora és tapasztalata miatt és megsajnálják amiatt, hogy nem tisztelik, mert az apjuk lehetne odabent...

én azt mondom, hogy egy normális nézõ átlátja azt, hogy Laci igencsak kártékony odabent...taktika, amit tol sajnos könnyen felismerhetõ és neki egyetlen esélye van, ha olyasvalakit visz, aki totál szürke és érdektelen...

Józsi, Teó sajnos Charlotte akár Krisztián talán az új lány Zsófi ellen lenne a legnagyobb esélye

attól még rátehette, mert nem csak ez a vitája volt vele hanem legalább 2 nagy szóváltása volt már vele, és ez meg a 3.
Smithwarden
Jah, tokos kislanykent sir mindenen. <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Cicababa azért lett volna jobb választás, mert az tuti Sárit viszi, és a kurva vs aranyos lány gyõzelmébõl 100% az aranyos lány nyert volna 😄

wesker24
Ha Kriszt viszi akkor remélem Laci kint is marad Krisz jöjjön vissza ! 😄
Nem tehette rá, mert mi nézõk még nem láttuk Laci és Iza utolsó mostani vitáját.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

wesker24
Ha Laci Krisz lenne akkor szerintem Krisz menne vissza ! 😄
Aurélió tökös volt, Laci meg nagyon gyáva, remélem ki is esik, a végé meg szerintem jól döntött Aurélió. Laci tuti Krisztiánt viszi, mert fél.

wesker24
Vazze Laci is Iza azta qurva ! xDD

Asszem ha Laci és Iza párbaj lenne akkor Laci menne vissza aminek nagyon nem örülnék !

Inkább Iza menjen vissza hogy tovább boldogitsa Zsolt-ot !
jackoneill90
ez az ordítás mikor volt? nem tegnapelõtt éjszakai esemény?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Krisztián nagy arc...amit tegnap-ma hajnalban nyomott,az nem volt semmi.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

annyira gáz h laci ezek után enm izára tette, vele volt legtöbb konfliktusa
ADA_SAS_S_SD_SDD_A
LAci és Iza

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Laci vs. Iza

aztakurva micsoda ordítások

vissza fogják az öreget küldeni😊

Krisztiam
azt a qwa Iza meg Laci papa 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

huhha laci már is erõsödik... holnapi elõzetes!
Ez az IZa elmebeteg 😄
Hogy mondták neki,hogy miért nem pinket jelölte..és valahol igazuk van.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mentsük meg Krisztiánt 😄

Lacinak a sitten a helye muhhaaa 😄
Laci 90%ban Krisztiánt viszi...
nem olyan tuti...

bár jó lenne, mer Krisz forma csakhát persze nem mutatták miket dumált éjjel...

Laci azért jobban gerjeszti odabent a feszültséget...

szerdán lesz kihivás!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Auréliobol milyen katona lett volna?<#bee1>
wesker24
Ha Krisztiánt viszi akkor Krisz jön vissza ennyi !
laci krisztián lesz, várható volt h laci kapja a legtöbbet csak azt hittem nem elsz ennyire körbelõve mindenki
Krisztiam
Gombi 2 megint bõg

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus