153993
ValóVilág 12

• Deven
    Szerintem most unalmas Vikivel a műsor. Provokál és röhög. Jajdeügyes!

Gusztustalan, kiábrándító. Bennem rossz érzést kelt mikor nézem Viki gonoszkodását, míg a többi csak magát adja, kivétel Dávid aki meglepő módon elkezdett játszani.

Hajrá Dávid! Ügyes!
  • Terrorbicaj
    Viki sík ideg, rájött ,hogy átbaszták és valószínű rá is baszott :)

http://www.dailymotion.com/video/x1bn3e0_0209-001_fun?start=3
  • PiszkosFred
    Nincs esélye úgy sem, a simonka társadalom népesebb annál, hogy a retek ebbe bele tudjon szólni. Nézd meg a mai szavazást, azt is a nyomik alakították. Vikinek vége, a fejével a belevalóban fognak focizni jövő hét vasárnap :)
  • who am I 7
    Jaja, hát ennyi :) reméljük nem manipulálják az öf_kat röfi javára.
  • PiszkosFred
    Hát, ha viki kiesik (márpedig a simonka bázis koncot akar, és megkapja, egyem a pici szívüket), akkor utána jön zsófi és krisztián, mert a lakatosmárk lesz az új főnök, ez a sok agyhalott "csicska" (c) gyurmajóska pedig követi vakon. Még a zsolt és a durci párost is szét fogja verni hazugságokkal, és így a végén viszi a pénzt.

Okosan (és gerinctelenül) kihasználja azt, hogy 2 hetig előnyben volt és látta az adásokat és a szimpátia szavazást. De, előző szezonban nem tudott ezzel élni a később érkező, de ez ravasz és megcsinálja ezzel a szerencséjét. Ebből a szempontból nincs is gond, az a hülye, aki nem fordítaná a saját maga javára a dolgokat. Itt látszik, hogy két embernek volt esze a villában (simonkát nem tartom okosnak, mert ha az lenne, akkor nem ejtette volna ki magát), és a márk időzített jobban.

Arra leszek kíváncsi majd, amikor a debillió rájön, hogy végig csak egy paraszt volt a márk sakktábláján :) Józsinak fel sem fog tűnni, valószínű átalussza azt is, amikor kiesik :D
  • tommyknockers
    Bocsánat, nem kiszavazták Simont, hanem kivágták.
  • tommyknockers
    Ha Vikit viszi ki Dávid, remélem Dávid kinn marad. Simont amúgy is leszartam, mert Sárlival való kapcsolata miatt unszimpatikus,már-már idegesítő és unalmas karakter lett, nem nagyon rendített meg, mikor kiszavazták. Viki viszont gondolkodás nélkül leolt mindenkit, és ez tetszik, mert kb. én is ezt tenném legszívesebben, sokan álomvilágban élnek benn. No meg ha Viki kikerül akkor rohadt unalmas lenne a villa, szóval szerintem az RTL érdeke hogy benn tartsa, ezért biztos vagyok benne hogy manipulálni fogja az összefoglalókat Viki javára.
  • McCartman
    De az állat basztatása persze benne volt, hogy a zsigeri unszimpátiát rögtön kiváltsa.
  • McCartman
    A szavazást elindító videóból meg pont a lényeg maradt ki, hogy miért rágott be ennyire Simon nevezetesen a gatya lehúzása. Így az idő érdemi részében kb. a semmire szavaztak a nézők.
  • IXEMGabeo
    a dolgok állása szerint még talán Aurelioval nyerte a legtöbbet, mert neki valóban nagy tábora van...
  • IXEMGabeo
    az egy kamuszavazás volt, mert az RTL a nézőkre hárította a felelősséget...15 perc alatt döntötték el, ami méginkább sok kérdést felvet...

eleve 63%-ról indult a szavazás, ami lement kb. 56-44-re szóval nem hinném, hogy ez a nézőkön múlt...
  • snowflake23
    az ugye megvan hogy a Sarlott , Aurelio , Józsi szimpátizasok Davidra szavaznak majd Dávid nagy fölénnyel nyer de ebből elenyésző szazaleka származik majd az ő "táborából"
  • McCartman
    Sok minden múlhat azon, hogy nem csak fél óráig lehet majd szavazni egy manipulált videó alapján.
  • wesker24
    Igy van ha az RTL jóvá akarja tenni azt amit elbaszott akkor hagyják kiesni Miss Röfit és akkor eza nézöknek egyfajta elégtétel lesz !

Ezzel csak az RTL jár jól :D
  • ascii
    vajon az a simontábor fogja kiszavazni vikit, aki nem engedte, h simon kiessen?
  • who am I 7
    azt nem csinálhatja meg :) mert a következő utániban, 1000%, hogy kiszavaznák..és onnan már nem jönne vissza, kintről meg tudja, h viki gyengébb, mint amit bent mutat ahhoz képest.Ez az egy lövése van, ha döntőig akar jutni.
  • who am I 7
    Mondjuk tényleg nem volt fair nagyon amit az RTL csinált, hogy a kocát nem dobta ki..ő sem csinált kisebb szabálytalanságot a gatyarángatással.Szóval, ezt az rtl baszta el nagyon, és remélem, hogy sokan elégtételt tesznek simon miatt is, és már csak ezért is kidobják a kocát, a stílusa meg már csak hab a tortán
  • Krisztiam #142631
    mekkora pofára esés lesz, ha nem Vikit viszi ki :D
  • IXEMGabeo
    azért köszönjük a jövőbe látásod egyelőre várjuk meg a szerdát:)))
  • f1tomi8
    A következőn sztem Sári megy :D
  • IXEMGabeo
    A másik dolog, hogy VV5-ben Péter is óriási szarkavaró volt, Attilával érdekessé tették a műsort mégis szemrebbenés nélkül egy Kingával!! szemben kiejtették a nézők...

ha Pétert, aki feleennyire mozgatta a szálakat (bár ő is tudott), ha ő utálták a nézők akkor Vikit hasonló stílusa és a Simonos eset óta méginkább...
  • snowflake23
    Dávid70% Viki 30% én már a következő kivalasztason agyalok
  • wesker24
    A Proféta szóljon belöled ! :D Ámen
  • gduck
    Szerintem meg Simon miatt kiesik Viki :)
  • wesker24
    Na ha szerdán tényleg Vikit hivja ki akkor már csütörtökön beszerzem a pezsgőt és lehűtöm vasárnapra ! XD
  • IXEMGabeo
    áá nem akar ettől a Zsófikától semmit...

azért "hajt" rá, hogy ezáltal érdekesnek tűnjön a nézők szemében...

Dávidon is jócskán látszik jogi egyetemet végezvén, hogy rohadtul lenézi a bent lévőket:)
  • apion
    Lehet,hogy nem fog bejönni,de most van a legnagyobb esély Viki likvidálására. A Simon fanok bosszúból és a szövetségesek tábora elegendõ lehet a terv megvalósításához.
  • IXEMGabeo
    Aureliót vinné az sztem olyan sírógörcsöt kapna, hogy a párbaj kezdete előtt kimenekülne:DDDDDD
  • Ferrari23
    Vinné Jóskát, az ő szavazatán úgyis meglepődött.
  • wesker24
    Az mekkora lenne hogy mindenki azt hiszi hogy Vikit viszi ki azt kiderül hogy mégse öt viszi hanem valaki mást !

Az évszázad legnagyobb pofára esése lenne ! :D
  • Ferrari23
    Ja úgy kell alakítani, csak egyes szövetségesek erre nem biztos, hogy képesek :D
  • snowflake23
    és az mekkora lenne hogyha az igazi taktikája az lenne hogy aureliot viszi ki hogy zsófitq 100%ban ramehessen
  • IXEMGabeo
    úgy kell alakítania, hogy véletlenül se tűnjön úgy, hogy Viki viszi párbajra

úgy van a szabály, hogyha az illetőt kiválasztják onnantól nem szabad kiejteni a nevet a kihívás kezdetéig...azelőtt bármit lehet taktikázni és elmélkedni szóval nem szegett szabályt...az egy dolog, hogy mi tudjuk és Charlotte, Józsi, Aurelio és Teó is, de a többiek még nem...

Viki sztem már sejti amúgy erre lennék kíváncsi, hogy hogyan reagált
  • Ferrari23
    Ajréló vagy valamelyik másik IQ fighter úgyis elszólja majd magát Dávidnak, hogy akkor ahogy megbeszéltük viszed Vikit? Dávid meg szokásos szavát benyomja: perszeee.

Levél: Malac védettség :D:D:D

Ez mekkora lenne :D:D:D:D
  • IXEMGabeo
    Igen, de itt most az öngyilkos taktikáról beszélgetünk amikor direktbe konkrétan valaki saját magára kéreti a jeleket...ilyen 3x fordult elő a VV-k történetében és mindhárom illető kintmaradt...

Olivér, Szandika, Gombi
  • IXEMGabeo
    az a vicc, hogy Viki is a gátlástalanabb taktikát követi...igaz, hogy sok esetben kineveti őket és valóban nem hazudik, hanem anélkül is képes irányítani őket szóval nem hiszem, hogy túl sok nézőnek ez a vonal is szimpatikus lenne...

Attila is kiesett volna a VV5 elején, ha párbajra kerül a sor és ő még feleennyire nem játszott szemét módon
  • IXEMGabeo
    Így van egyedül neki van esze odabent Vikin kívül...plusz sztem Charlotte és Józsi is rendkívül jól tudnak helyezkedni...
  • wesker24
    VV5-ben más taktika volt ezerrel Csabi volt az első párbajozó (Tuja) 14 jelet kapott !

Csak ugye Csabi Cristofelt vitte ki és vissza is jött vagyis Attila és Peti eltaktikázta magát !
  • IXEMGabeo
    pontosan és sztem ez Vikinek is leesett nagyon kíváncsi leszek, hogy este ezek után hogyan reagált...rendkívül...

• Ferrari23
    Majd meglátjuk, de az biztos RTL nagyon Dávid és a taktikája ellen van :D