153993
ValóVilág 12
-
Watchmen #142691 Most lehet énvagyok balfasz de rámentem a linkre azt most ez kajak álőbe megy? -
#142689 Igen, mivel ez nem 20 perces szavazás lesz -
Sandman34 #142688 Az mindenesetre boritékolható hogy a nézők az érzelmeik alapján szavaznak, és nem taktika, józan ész alapján...ez az általad említett VV Péter sorsán is megfigyelhető! Ugyanakkor mekkora meglepetés volt már hogy VV Olivér magára taktikáztatta a jeleket és kint maradt!!! :)
Tehát lehet abban valami hogy az ertéel nem szereti a "VV mártírokat". -
Orionk #142687 Ez nagyon jó videó, kösz, hogy beraktad.
Én még a garázsra lettem volna kíváncsi. Kár, hogy azt nem mutatták meg. -
#142685 Ez csak egy próba szavazás de szerintem se lesz másképp a párbajon is hacsak az RTL bele nem nyul a szavazásba ! -
#142684 FB-ot azért én nem venném alapul :) -
f1tomi8 #142682 Mostani állás:
Dávid-1.068
Viki-676
Reméljük így is lesz, de a facebook és az app 2 külön tészta :) -
apion #142681 Reméljük így is lesz, de csak azért amit Simonnal tett. Viki is tisztában volt a kinti erőviszonyokkal, mert a végén ment be és mivel van esze tisztán látta, hogy Simont likvidálnia kell vhogy. Most uaez a helyzet, csak egy másik szemszögből, ezért megérdemli, hogy Ő is kiessen. Nekem Dávid sem tartozik a kedvenceim közé, de annak azért örülnék, ha Vikit lapátra tenné. Persze simán benne van, hogy Dávid kiesik a taktikázás miatt, de az is, hogy vki mást viszi ki. -
#142680 Attila Facebook oldalán Próba párbaj
Miss Röfi 469
Dávid 730
Szerintem egyértelmű kinek kell visszamenni :D -
McCartman #142679 Kamu az egész, csak játszott, nyilván annak aki az ágyon feküdt, Dorka ahogy nézem. -
McCartman #142678 Igen, kisebb a bicepsze mint az enyém tehát jó gyerek, báttya meglátása szerint. :D Krisztiánra értette. -
McCartman #142677 Ő nyilván tisztában van az erőviszonyokkal, a saját kis világképe szerint.
Aztán, hogy ez igaznak bizonyul-e vagy sem majd csak vasárnap derül ki. -
#142676 Persze-persze, addig mindenki rohadtul tisztában van magával, amíg ki nem derül, hogy nincs...:) -
#142675 Szerintem,ha bent vagy egy ilyen játékban vagy játéktól függetlenül,akkor tudnod kellene,hogy mire vagy képes,és milyen erős a személyiséged.
Ő saját magával nem hinném,hogy tisztában van,ezek szerint.
-
#142674 Ebben nincs semmi meglepő eddig az RTL-nek nem kellett a TV2 meg hülye lett volna nem kihasználni ezt a lehetőséget ! -
Ironman2 #142673 JAJ!!!!
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/10/vv-eva-testverevel-egyutt-a-tv2-hoz-igazolt/ -
Ironman2 #142672 Nekem jobb ötletem van! Menjen ki az összes egyszerre! -
#142671 Azért viki sem hülye. Látszott az arcán a "nabazdmegmegszoptam" kifejezés :) -
jeneci #142670 elég gáz lesz ha vikit viszi dávid, mind2 játékosban látok fantáziát, adnák nekünk a műsort.... miért nem esnek elsőként ki azok az emberek, akik 0 át tesznek hozzá a műsorhoz... sárlot teo józsi dorka zsolt zsófi... ezek 0 ák mind! -
Johnyboy #142669 Még szép hogy terelés, épp te írtad ha kimondja hogy kit visz ki, az onnantól védettséget kap és így nem viheti majd Vikit. Ebből is látszik hogy nem hülye és nem fogja kimondani a valódi választottját. Nem véletlenül rakta Vikire a jelét és nem másra hogy a kihívásig is altassa, így már meg is van az indoka hogy mért öt hívja ki. -
Ferrari23 #142668 Tuti csak terel Zsolték előtt :D -
#142667 Debillió ellen - szerintem - nincs esélye. Viki ellen van, mert a simon fanboyok/girlok támogatásával 80-20%-ba lemossa a csajt a párbajon. Ha nem kamuzik, és ez is a farka után megy, akkor ez is bukta a játékot. -
Ironman2 #142666 DDDDD -
Ferrari23 #142665 Ez baromság, 2 hét alatt szerintem ilyen mértékű has növekedés nincs egy babánál. Bár nem vagyok szakértő :D szimplán csak zabál, mint az állat, mozgás meg 0 :D -
#142664 Hja ok, akkor én másra gondolok. Jóskánál is volt valami hasonló, amikor új lakót vártak :) -
Ferrari23 #142663 Vv oldalán új videóba Teó, meg Zsolt előtt hogy nyomja Dávid, hogy Auréliót viszi :D Megy a terelés, vagy nem és az igazat mondja? :D -
Ironman2 #142662 Sárli terhes állítólag! Simon túl jó munkát végzett!
http://valovilag-6.postr.hu/hihetetlen-de-charlotte-terhes-lehet-simon-tul-jo-munkat-vegze/
-
McCartman #142661 Amikor Zsófika nem tudott dönteni kettejük közt, akkor sorakoztatta fel Aurélió az érveit. -
#142660 Az nem jóska volt? "Áh, kisebb a bicepsze mint az enyém, emiatt jó gyerek" vagy valami ilyesmi :) -
McCartman #142659 tudnia kellene hogy hány kg? Ez olyan mint az Aurélió-féle kinek nagyobb a bicepsze érvelés?
Nem csak bent, van ám gond idekinn is, látom. :D -
#142658 Muszáj lesz neki, a pórnép előtt nem játszhatja el a bizalmat. -
#142657 Így látom én is.
Azért kíváncsi leszek,hogy a Dávid gyerek tartani fogja-e a szavát,és Vikit visz-e ki. -
#142656 Én vikire fogok szavazni, mert a langyi gyerek ha megszólal, már látszik rajta, hogy mekkora egy csúszómászó. Vikit is tarkón vágnám egy péklapáttal az esetek 90%-ban, ha velem történne az, amit csinál, de a kettő között akkor inkább őt nézem, mint ezt a kétszínűt. Simonka jó volt, az első hét csak róla szólt, kiválóan játszotta benn azt, ami kell a sikerhez. Aztán jött a szokásos sztori: jött egy nő és papucs lett. Ha nincs csárli, olyan stabilan és fölényesen nyeri meg az egész vv6-ot, mint még előtte senki sem. Csak hát, a vér leszállt a fejből a .....ba, és onnantól simonságnak reszeltek... A többi meg egy agyhalott, ezt jól látja mindenki :) -
#142655 Ki konfrontálódik bent?
senki se tesz semmit.
mindenki el van a maga világában.
Simon meg már a múlt :) -
#142654 Miss Röfi nélkül is ugyanúgy lesz konfliktus nem kell ahhoz már Miss Röfi
Az RTL meg gondoskodik róla hogy legyen konfliktus akár igy akár ugy !
Itt a lehetöség hogy az RTL kompenzálja azt amit elbaszott vagyis ha kell akkor hagyják kiesni Miss Röfit ezzel csak az RTL jár jól mert a nézök és elégtételt revansot kapnak Simon miatt !
-
#142653 Én nem hiszek,ezekben a szavazásokban :)
Bár ha mellettem lesz a teló,ezzel az app-al nem került semmibe.
Politikát meg magasról leszarom.
Én nem hinném,hogy ide pont egy Dávid kell,tudnia kellene hogy hány kg.
Kicsit sokat képzel magáról.
Viki meg ellenszenves,az tény,de épp ezért fog bent maradni,és ugyan így kavarni a dolgokat. -
#142652 Ha lenne Okos telom én most tuti hogy szavaznék ! :D -
#142651 Csak ezúttal ne felejtsetek el szavazni, mert az már most nem lehet kifogás, hogy épp nem néztétek abban a fél órában a tévét (ami persze nem igaz, simán csak azt hitte mindenki, hogy neki nem kell szavazni, megvan anélkül is a dolog - lásd a választások példája). -
#142650 Viktor is folyton utalgat rá, hogy szerinte mindenki hülye, de ennek ellenér mégsem sikerült bármilyen tervet összehoznia a kiválasztásra, hacsak nem azt, hogy mehet párbajozni...:) -
#142649 ez játék?
Azt mondja,taktika,meg h minden villalakó retardált :D
Ez aztán játék,remélem amilyen hamar jött olyan hamar megy is.