ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elõbb mondott neki Laci 3 szót...hogy bla bla bla ezért mondom ne add fel... kb ennyit hallottam ki a zene mellett...

Most akkor Józsival mi a helyzet?Nem húzta ki a belét?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

alkoholban gazdag... meg milyen buli?? Kell indok a bulira itt? 😊

Az üdítõk el vannak rejtve az alkoholban nem tudtad? 😄 Az alkohol meg bennük van elrejtve 😊 Komplett árukapcsolás... reggelre meg õk lesznek elrejtve félholtan az ágyban 😊

Amúgy akkor ezek szerint megdõlt a dolog, hogy múltkor azért mentek korán aludni, mert másnap kiválasztás volt... holnap kihívás és kaptak piát..

Majd este... még részegen Laci: Kit is akartam éé kihinni..izé fa**om gyere Josi... jah b+ téjed ne tudlaaa... akko a Laszit..ahta kuvvva a meg én vok... hát b**meg most jól rákuttam 😄 😄

Milyen buli van megint?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Eddig semmilyen üdítõt nem láttam,nemhogy Fantát.<#idiota>
A vihar elõtti csend..este lesz majd olyan kurvaanyádozás...<#gonosz1>

szutyok??? 😊 ... amúgy megy jah buli van...fanta nem tudom van-e de csajok vannak 😊

Megy ez a szutyok?<#wilting>

de mennyire xar hangcucc van beszerelve nekik?? azért elvileg ez egy ,,luxus való világ villa" ... olyan cuccnak kéne bent lennie a könnyûszerkezetnek már remegnie kéne 😊

Szerintem mint meglepetés vendég, 1-2 napra semmi több...Lehet akad bent rajongója is! Nem én találtam ki, facen megy a kampány...
egyetértek...minden ,,évadban" voltak kimagaslóan jófej vagy jó játékosok, nem lehet õket ide összehasonlítani, mert ez most egy totál fiatalos bagázs és akárki akármit mond tetszik most ez így nekem... nem 30 xy emberek vannak bent akik már az élet nagy bölcsességeivel vannak tele...

ADÁÁÁÁÁSSSS!!!!

Mi a fenének? Ez nem az õ játéka már! Attila jófej volt akkor,megnyerte,és kész.Most másokról szól a játék.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

VV Attilát vissza a képernyõre

https://www.facebook.com/pages/VV-Attil%C3%A1t-vissza-a-k%C3%A9perny%C5%91re/168303633376531
PiszkosFred
HV-n írták, hogy rövidke kis akármi volt az adás, de jóskát lehetett látni, és hát utána nézve azt a 2 percet (ami a szokásos helyre már felkerült), lehet nem is pizza volt, hanem egy rakás szendvics, vagy süti, vagy ilyesmi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tegnap is pizzát zabáltak vagy nah tegnap elõtt... jah nem azt õk csinálták asszem vagy kapták??? dorkára emlékszek ( ki másra 😊 ) , hogy tolta rá ezerrel a majonézt

PiszkosFred
Hát semmi, a Simlis tart épp' bulit a haveri körnek (ami a teljes banda minusz traktoros es debillió - gondolom a jelek miatt), kaptak piát, pizzát, miegymást. Jóska ott figyelt sapka nélkül, így még két hétig várni kell a temetéssel a Viharsarokban. A két kimaradó addig mehet a nyugiba vagy a szaunába elmélkedni, vagy aludni, vagy mittomén. Ennyi, fél perc sem volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Smithwarden
Bekapcsoltak masfel percre, hogy ne lehessen azt ugatni rajuk, hogy "ma sem volt adas kocsog RTL". 😄

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

kemény 3 percre volt..😄 azt nem tudom mi mert pont nem figyeltem :S
hol? 😊 vagy ha volt 1 pillre mi vót?

Van adás! 😄
Nem rövidebbek sõt, olyan tartalmat is osztottak már meg ott, amit aztán a TVben le sem adtak!!
wesker24
Jah vettem észre lehet Gyúrós Józsi tudat alatt egy zseni ! xD

Zsolt elõtte is eléggé érdektelen volt😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Józsi miatt nem lesz ma adás.
azért, ha ezt nem is direkt csinálta tudtán kívül zseniális ahogy védettséghez jutott

"Hülye az, aki nem okos?!" xDSADDDDDDDDDSa

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Errõl van szó. Nem tudom ki az az igényes VV nézõ aki szívesen nézi ezt a Zsolt-Dorka kapcsolatot. Már az elején tudtam, hogy unalomba fog süllyedni tõlük az összes összefoglaló. Zsolt is egy totál érdektelen karakter lett mióta Dorka bent van (mondjuk nem is bánom).
Köszi

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wesker24
Na most meg miért van KHF már megint már második napja vazee 😄

Laci jól mondja elbasztuk Igen nem kicsit nagyon ! 😄
wesker24
Ugyanazok mint a TV-ben nem rövidebbek egy perccel sem !
Ezek a valovilag.hus videok ugyanazok mint amik a tvben mennek? Nem rövidebbek ilyesmi?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wesker24
VV fõoldala Józsi különös körülmények között jutott védettséghez ! 😄

No comment 😄
wesker24
Mindegy Józsi most még megúszta akár taktika volt akár nem ! 😄

Ezt már nem játszhatja el még 1x legközelebb nem lesz ilyen mákja ! 😄
wesker24
Hát igaz ami igaz én is megnéztem volna egy Iza Krisztián randit ! 😄

Zsolt és Dorka ugyis jól megvannak de kiváncsi lettem volna hogy Krisz és Iza mit alakit ! 😄

Meg Laci nem lehetett ekkora hülye hogy belemegy abba hogy ha kell akkor Józsit is kiviszi erre Józsi azt mondja Ok akkor ígérd meg hogy engem viszel, és jött a levél hogy Józsit nem választhatja na bumm Józsi egybõl nem akar kimenni a villából 😄 Na vajon miért ? 😄
összefoglaló annyira hülye idõrendben van összevágva, hogy órák telnek el vagy fél napok xy klipp között...biztos beszéltek vele és döntött, hogy marad..

wesker24
Ezt sem értem én is !

Miután Laci mondta neki ha kell kiviszlek ekkor jött a levél hogy Laci szabályt szegett és Józsit nem viheti ki ekkor Józsinak már úgyis mindegy volt mivel védett lett és nem látszott rajta hogy már nagyon ki akarna menni !
Így van, Dorkában is van temperamentum és ugrik picit jobban, de nõbõl van mit vársz tõle...viszont tényleg mindig normálisan beszél Izával is erre a szerenád dolgon is mit beszélt megint neki az Iza? Rögtön összekapcsolta, hogy mert most õ a Zsoltival így úgy akkor már ne õk nyerjenek, mert áááá... én bennem is felment volna a pumpa fõleg olyan stílust hallva, mint Izáé. Azért ne nyerjek semmit mert jóban vagyok vkivel? Totál igaza volt Dorkának. Számomra õ a favorit, nem azért csak mert kurva jól néz ki, hanem bírom cakk-pakk a csajt. Mellette meg pasiban a Zsolt...és megint csak nem azért mert Dorkával van...az inkább zavar, hogy menne a francba a kis szerencsés 😊 .. hanem, mert egy tök alap normál faszi, aki magát adja és van ahogy van.

+1

Iza elõször Krisztiánt akarta gyõztesnek kihozni h õ menjen ki Dorkáék helyett...de ezt is azért csinálhatta, hogy nekik ne legyen viszont mikor látta, hogy a többiek ezen tervén átlátnak Dorkával az élen így visszakozott és úgy adta elõ magát mintha már nem érdekelné õt Zsolt és menjenek csak ki Dorkával randizgatni...

Én ezt így látom kb...Iza féle önzõ csajok nagyon látványosak kívülrõl😊

Smithwarden
Dorka sertodik meg szerinted minden szaron?
Akkor Izara (meg Zsofira) mit mondasz? 😄
Iza most sem volt abszolut "normalis", mert amit mondott Dorkanak azt direkt full gunyosan es leszolo hangsullyal adta elo, igy tok jogos volt Dorka felhaborodasa (neha o is gyorsan ugrik 1-2 dologra, de az Iza hisztigep mellett ez semmi kb).

igen, de Józsi már örült, hogy megdumálták a párbajt úgymond...

erre ezek után mikor a levelet kibontották nyomott egy faszt, leült a kanapéra és annyi volt...nem láttam rajta õszintén, hogy annyira megviselte volna, hogy Laci, akivel elõtte lefixálta, hogy kiviszi õt ez megviselné😮OOOOO Ez az, amit nem értek. Rögtön feladhatta volna ezek után...

wesker24
Szerintem itt az van hogy történt valami amirõl mi nem tudunk mert ennyire jó színész nem lehet Józsi vazee 😄

Miután kiderült hogy védett lesz egybõl meg gondolta magát vazee na persze már nem is akarok kimenni 😄
mucsácsó
Úgyse fog kimenni Józsi... 😊 Márcsak azért se, mert Laci jól lekúrta, hogy ne legyen gyáva ember. Ha ki is megy esetleg, akkor nem holnap fog még.
Smithwarden
Mondta Lilu, hogy Jozsinak 1 napot adtak vegul, hogy gondolja at a dolgot.
Kozben Laci (meg lehet mas is) beszelt vele, hogy nagyon gondolja at, hogy ilyen gyorsan feladja-e az egeszet...
Holnapra kiderul, de lehet jol atgondolja es vegul csak nem adja majd fel.

te külsõre megmondod h kivel milyen a szex?😄
iza kb deszka, dorkan legalább van mit fogni, és õ a keményebb csajból való..
wesker24
Na ez az miután kiderült hogy Laci nem hívhatja ki Józsit !

Józsi miért nem adta fel ha nagyon ki akart menni ? Mi történt miért változott meg a véleménye ?

Itt van valami ami mi nem tudunk vagy csak pillanatnyi elme zavar volt nála vagy valamit elhallgatnak elölünk hogy Józsi hirtelen meg gondolta MAGÁT !
Én biztos Izát választanám a stílusával együtt. Barátnõnek valószínûleg egyik sem lenne hosszútávú, de Izával jobb lenne a szex. Nagyon heves a csaj 😄 És jobb nõ mint Dorka, kivéve arcra, de nekem a teste fontosabb. Amúgy meg a guta üt meg a Dorkaféle stílustól, úgy túlreagálta ezt a szitut most mint állat. Minden szaron megsértõdik aztán irritáló hangon fújja az igazát. Iza most kivételesen teljesen normális volt, és én inkább néztem volna egy Iza-Krisztián randit mint megint ezt az unalmat amit Zsolték mûvelnek. Izának pasi kell, hátha nyitott volna a kis egyszerû vidéki gyerek felé 😄 Több izgalom lett volna benne.
én poénból írtam h józsi taktikázta, nem kell komolyan venni 😄
ez csak egy hullámvölgy volt részérõl és amint volt vmi játék a gondolatai máshova párosultak, és elfelejtette
pont ezt furcsállom, mert hûû, de nagyon ki akart menni elõtte még...ott sündörgött Laci körül, aki úgymond megpróbálta a lehetõ legkönnyebb megoldást választani azzal h talán mégis Józsit viszi ki. Beadta neki, hogy akkor, ha így akarod kiviszlek tesó, csak mivel eléggé konkrétan átlátszó volt az egész így egyértelmû volt, hogy ezért bünti lesz...

viszont, ami buktató, hogy nem hiszem el azt sem h Józsi elõre tudta volna, hogy ezért õt nem hívhatják ki...

faszság...

szimplán csak bebukta...

viszont, ami érthetetlen MIÉRT NEM ADTA FEL UTÁNA?

netán pillanatnyi elmezavar volt nála?

Smithwarden
Jozsi meg a szineszkedes. 😊))
Ugyan mar. 😊

Csak Iza után, õ a legnagyobb ostobenkó kurva.
most kíváncsi leszek Attila véleményére is facen...márcsak azért is, mert talán nemcsak a mi fejünkbe fordult ez meg...

Ha ez valóban "taktika" volt akkor Józsi nagyobb színész, mint azt képzeltük😊