ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Amúgy akkor ezek szerint megdõlt a dolog, hogy múltkor azért mentek korán aludni, mert másnap kiválasztás volt... holnap kihívás és kaptak piát..
Majd este... még részegen Laci: Kit is akartam éé kihinni..izé fa**om gyere Josi... jah b+ téjed ne tudlaaa... akko a Laszit..ahta kuvvva a meg én vok... hát b**meg most jól rákuttam 😄 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A vihar elõtti csend..este lesz majd olyan kurvaanyádozás...<#gonosz1>#gonosz1>
ADÁÁÁÁÁSSSS!!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.facebook.com/pages/VV-Attil%C3%A1t-vissza-a-k%C3%A9perny%C5%91re/168303633376531
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Hülye az, aki nem okos?!" xDSADDDDDDDDDSa
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Laci jól mondja elbasztuk Igen nem kicsit nagyon ! 😄
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Ezt már nem játszhatja el még 1x legközelebb nem lesz ilyen mákja ! 😄
Zsolt és Dorka ugyis jól megvannak de kiváncsi lettem volna hogy Krisz és Iza mit alakit ! 😄
Meg Laci nem lehetett ekkora hülye hogy belemegy abba hogy ha kell akkor Józsit is kiviszi erre Józsi azt mondja Ok akkor ígérd meg hogy engem viszel, és jött a levél hogy Józsit nem választhatja na bumm Józsi egybõl nem akar kimenni a villából 😄 Na vajon miért ? 😄
Miután Laci mondta neki ha kell kiviszlek ekkor jött a levél hogy Laci szabályt szegett és Józsit nem viheti ki ekkor Józsinak már úgyis mindegy volt mivel védett lett és nem látszott rajta hogy már nagyon ki akarna menni !
Iza elõször Krisztiánt akarta gyõztesnek kihozni h õ menjen ki Dorkáék helyett...de ezt is azért csinálhatta, hogy nekik ne legyen viszont mikor látta, hogy a többiek ezen tervén átlátnak Dorkával az élen így visszakozott és úgy adta elõ magát mintha már nem érdekelné õt Zsolt és menjenek csak ki Dorkával randizgatni...
Én ezt így látom kb...Iza féle önzõ csajok nagyon látványosak kívülrõl😊
Akkor Izara (meg Zsofira) mit mondasz? 😄
Iza most sem volt abszolut "normalis", mert amit mondott Dorkanak azt direkt full gunyosan es leszolo hangsullyal adta elo, igy tok jogos volt Dorka felhaborodasa (neha o is gyorsan ugrik 1-2 dologra, de az Iza hisztigep mellett ez semmi kb).
erre ezek után mikor a levelet kibontották nyomott egy faszt, leült a kanapéra és annyi volt...nem láttam rajta õszintén, hogy annyira megviselte volna, hogy Laci, akivel elõtte lefixálta, hogy kiviszi õt ez megviselné😮OOOOO Ez az, amit nem értek. Rögtön feladhatta volna ezek után...
Miután kiderült hogy védett lesz egybõl meg gondolta magát vazee na persze már nem is akarok kimenni 😄
Kozben Laci (meg lehet mas is) beszelt vele, hogy nagyon gondolja at, hogy ilyen gyorsan feladja-e az egeszet...
Holnapra kiderul, de lehet jol atgondolja es vegul csak nem adja majd fel.
iza kb deszka, dorkan legalább van mit fogni, és õ a keményebb csajból való..
Józsi miért nem adta fel ha nagyon ki akart menni ? Mi történt miért változott meg a véleménye ?
Itt van valami ami mi nem tudunk vagy csak pillanatnyi elme zavar volt nála vagy valamit elhallgatnak elölünk hogy Józsi hirtelen meg gondolta MAGÁT !
ez csak egy hullámvölgy volt részérõl és amint volt vmi játék a gondolatai máshova párosultak, és elfelejtette
viszont, ami buktató, hogy nem hiszem el azt sem h Józsi elõre tudta volna, hogy ezért õt nem hívhatják ki...
faszság...
szimplán csak bebukta...
viszont, ami érthetetlen MIÉRT NEM ADTA FEL UTÁNA?
netán pillanatnyi elmezavar volt nála?
Ha ez valóban "taktika" volt akkor Józsi nagyobb színész, mint azt képzeltük😊