153993
ValóVilág 12
-
who am I 7 #142773 ezért mondtam, hogy szubjektív ez a dolog :) mindenkinek más... -
IXEMGabeo #142772 elképzelése nem volt rossz, csak túl embert vont be...Krisztián jelét, ha beleszámítja bőven elég lett volna megbeszélni Charlotteal és Teóval velük nincs annyira jóba legalább is Viki számára nem lett volna egyértelmű, ha így alakul..
ezért mondom Józsi és a digó szúrták ezt el részben...
Az mondjuk nagy csavar lenne, ha Zsófika miatt Aureliót vinné ki;) Gondoltam erre az opcióra, hogy ezért is szövögeti Zsófikával a terveit, hogy érdekesnek tűnjön Aurélt pedig mivel gyengének gondolhatja, ezért eltűntetni az útból, aki beleavatkozna ebbe az úgymond "álviszonyba"...de mivel ez szövevényes ezt kevésbé tartom elképzelhetőnek...
77-23% az most jelen esetben reális vagyis Vikit valószínűbb, hogy kihívja, mintsem mégsem -
McCartman #142771 Azért írtam, hogy kb. az összes ételt, de az előzővel leírtad a napi fogyasztás 90%át, megfejelve egy 'főleg'gel. [ -
#142770 Még ha az is lenne kár hogy nem a villában fog szülni mert megnézném az arcokat amikor Sárinak elfolyna a magzat vize a villában ki hogy cselekedne ? :D
Tudná valaki egyáltalán mit kéne csinálni ? :D Jah valaki szólna az orvosnak de közben megindulna a szülés és ott a villában kéne megszülnie :D
Vajon ki lenne olyan bátor hogy levezetné a szülést vagy mindenki be lenne tojva ? :D
DE ugye még nem is biztos hogy Sári terhes és ahhoz 9 hónap kell :D
-
Janika114 #142769 De szerinte anélkül is leesett volna neki, hát Sári meg Dávid is Vikiék előtt ment be nyugiba ilyesmi, de még ha nem is esik le neki akkor se tartom olyan nagy tervnek mint amilyennek ő tartja azt, hogy kiviszem Vikit mert nem számít rá. Amúgy is annyira nem egyértelmű Dávid győzelme. Én még várok itt valami csavart az egészben. Nekem az eddigi dolgok alapján az jön le, hogy Dávid adja a nagy taktikus zsenit, és közbe meg 11-re húz lapot csak kb. -
IXEMGabeo #142768 valószínű ez áll a háttérben...
másik, hogy Józsi fél, hogy Viki valóban visszatér és bosszút áll rajta azok után...de majd meglátjuk mi a helyzet -
#142767 Szerintem ez a macis dolog és meg volt rendezve hogy azt higyék a többiek hogy Dávid azok közül választ aki rá rakta a jelet !
Habár aztán kiderül mi lesz ! :D -
#142766 Ami a holnapi összefoglalót illeti ott szerintem megint lesz valami !
Miért mondta azt Józsi nem vidd ki Vikit mert nem fogsz vissza jönni !
Szerintem Dávid lebeszélte Józsival hogy elhitessék Vikivel hogy nem öt fogja kivinni hanem valaki olyat aki benne volt a szövetségben !
Ez full hülyeség Dávid ugy kint hagyná Vikit mint a szart és ezt tudja is jól csak szerintem el kell altatnia a többiek gyanakvását föleg Miss Röfiét ! :D -
ddany7 #142765 ez a gyökér viki mit beszél a korrekt dolgokról? bármit csinál, nem korrekt ,erre most fel van háborodva. Nagyon érzi, hogy veszít. -
IXEMGabeo #142764 nem lett volna az, ha Józsi és Aurelio nem azt mondja, hogy taktikai okok...ott baszták el...
szinte borítékolható volt, hogy innen rájön egész addig nem is sejtett semmit pláne, hogy Charlottek is összezavarták jócskán és Aureliora terelték a gyanút... -
IXEMGabeo #142763 csakhogy savanyú és keserű ételek is létezhetnek... -
IXEMGabeo #142762 ízlések és pofonok nincs baj a fejével...és nekem bejön ez az "átlagosság"... -
McCartman #142761 Nem érted? :D Az édeset és a sósat, ezzel leírtad az összes ételt kb., főleg. :D -
IXEMGabeo #142760 azt vágom, de úgy tűnik nem hiszi el pedig tények...terhes nők állandóan az édességre vágynak -
IXEMGabeo #142759 Nézd meg, hogy pont ő maradt a leghiggadtabb amikor Viki és Dorka is betámadta tudott-e az egészről...plusz ráadásul nagyon jól meghatározta a helyzetet, hogy Aureliót semmibe nem szabad bevonni...
nem hülye a csaj az eleje óta pofázom, de nem hiszitek el... -
who am I 7 #142758 láttad már smink nélkül?ocsmány a bőre, szemöldöke idétlen, ez objektív.Szubjektív meg egy full átlag nő.Ki sminkelve néz ki jól, mint minden átlag nő, akit jól kisminkelnek..csak van olyan átlag csaj, akinek legalább a bőre szép :) Szexisnek meg lehet, hogy szexis, mert jó cuccokat felvesz, de a feje attól még hagy némi kívánnivalót..vagyis nem, csak ronda bőre van meg átlagos arca.Ennyi.A zsófika 10 év múlva 10 évvel öregebbnek fog kinézni, mint ami valójában, amúgy aranyos kis buta hörcsögpofa, dorka az, aki smink nélkül ok, és sminkkel jobb mint a többi és szimmetrikus nőiesebb arca van..csak kár, hogy szőke. -
Janika114 #142757 Hát én Vikinek fogok szurkolni ha tényleg kiviszi Dávid. De amúgy nem értem az egész tervét, annyira átlátszó és Viki is vágja mi van, nem sok értelme van játszani itt az egészet. Ha nem Vikit viszi akkor visszaszívom ezt. Krisztiánnak meg megint nagyon igaza volt, Dávid csicskázza mert jó étvágyat kívánt ő meg viszi a sört neki de az úgy van jól... -
#142756 Arra válaszolt amikor azt ecsetelted hogy mit kivánnak a terhes nök ! :D -
#142755 holnapi részben
Józsi többet szerepel pár nap alatt mint eddig összesen -
IXEMGabeo #142754 ??????? -
McCartman #142753 Főleg az édeset és a sósat? Na ne mondd. -
IXEMGabeo #142752 Na ez jó kis rész volt, talán az eddigi legjobb
Ahogy tegnap beszéltük, Józsi és Aurelió kissé elbaszták, mert Viki szagot fogott...Charlotte szépen terelt, de Viki megérzése nem áll távol a valóságtól ő is benne van...
Buli nem lehetett túl nagy, Krisztián megint nem lett meghívva :SA::SA:DA
Zsófikát szopatja Dávid ott ahol éri...
Ezenkívül Iza újabb bizonyítékot szolgáltat arra miért is nem keresem a hozzájuk hasonló lányok társaságát a valóságban...Aurélió külseje, Krisztián belseje heh...
Kemény hétnek nézünk elébe asszem -
#142751 Emberek , Józsit pumpàljàk h egyre nagyobb lesz ? :D v kisebb ruhàkat adnak neki ? :D de most nèzem vissza a videokat ès a vezèregyéniség vâlasztàsnàl tűnt fel h mekkora lett ez az ember àllat :D
-
#142750 Jah Aurelia és Józsi Bá gyengék nem igazi taktikusok ! :D
Akkor ugye maradt a Triumvirátus Dávid Sári és Teo ! :D -
#142749 Jaja nagyon parázik a disznaja nagyon helyes maradjon is igy ! :D
Élvezet volt nézni ahogy idegeskedik meg parázik ! :D -
McCartman #142748 Viki eléggé beszart, nagyon helyes. :D -
#142747 höhö
Józsi ki lett osztva szépen... -
#142746 "Józsiból nem szed ki semmit, ő kőszikla"
2 perc múlva
"meg volt beszélve"
:D -
#142745 nyomjátok már ki csárli hátán a pap tamást! -
#142744 Micsoda grandiózus terv lehet...:D -
#142743 kemény lesz ha Dávid Auréliót hívja ki :DDD -
#142742 Aurélió már megbánta muhaha -
#142741 Ezt ugye poénból írtad?:D -
IXEMGabeo #142740 picsába h pont ilyenkor akad a stream...na mind1 -
IXEMGabeo #142739 direkt a lustaságot hoztam fel... -
#142738 "ha nem lett volna lusta komoly focikarrierje lehetett volna..."
Tehetség már nem is fontos, mi? Ezért tartunk ott, ahol. :D Lejár edzésre, apuci fizet, hadd játsszon a kölök... -
IXEMGabeo #142737 Aurelionak részben igaza volt kivételesen...Iza most mondvacsinált indokkal belekötött...bár Aurél kezdte, hogy beleugatott szóval kettőn áll a vásár...
Amúgy, ha összegezni kéne a 2 embert a srácban sokkal több lehetőség van több nyelven beszél, ha nem lett volna lusta komoly focikarrierje lehetett volna...
Iza pedig egy drogos picsa, aki azt hiszi híres szupermodell... -
#142736 Azért Aurélió apját nem kellett volna felhoznia Izának. -
IXEMGabeo #142735 2 IQ fighter egyik se tett le semmit az asztalra:))) 20 évesen ilyenekkel dobálózni te jó ég -
#142734 Izának nincs egy érettségije
lol...