ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kicsit visszaolvasgattam hát a két jó ember kin maradt, de már is van reflektálásukról egy kisebb elõzetes!
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Lehet ott van de nem láttam. És mások is reklamálták.
Nem tudom miért.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Így Õk el lettek zavarva a szaunába számûzetésbe.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én hülye elolvastam pár cikket, hát brutál.
Az embernek az életkedve elmegy attól a sok tragédiától meg hihetetlen sztoritól amit ott lehet látni. Undorító mocskos egy világ ez.
A villalakók még csak ártatlan kis bábok ahhoz képest. Ezért nem nézek híradót se.
Egyébként Laci az RTL manipulálása után bárki ellen visszamegy aztán cikkeznek tovább, hogy a nézõk visszaszavazták ezt a szemetet.
És ez lesz az egészbe a legundorítóbb. Biztos sáros pár dologban a csávó de kíméletlenül kihasználják majd a nézettségért. Tiszta idióták akik vállalják a szereplést. Sokszor azt írtam , megérdemlik de némelyiket már tényleg sajnálni lehet. Alexa jól járt a gyors kiesésével.
Sok (noi) nezo a L'Amour-t szereti az ilyen musorokban, emellett aki az egyik bentlakonak drukkol az a parjanak is fog.
Nem fogják legközelebb rá tenni a jelet pláne ha lesz védettség. (ezt nem tudom) orália túl nagy falat lenne Zsófi meg nem tudom...
Krisz ellen van a legnagyob esélye utána Teo majd Zsófi de Laci nem Alekosz nem fog Zsófit vinni 😄
Szoval szerintem is Krisztian lesz a kihivott.
(Kiveve ha nem taktikazza tovabb es esetleg nem akar gyengiteni valakiket a 3 "szerelmes" parbol).
A többit hol lehet megnézni?, mert amit linkeltél, ez a 6ik rész.
Nagyon okos és rafinált Laci 😄
Auréliót és Krisztiánt izolálta a partiból így Õket nem is veszi a kamera és nem lesznek az összefoglalóba. Aut ezzel bünteti amiért rá tette a kendõt de az igazi poén Krisztián. Õ volt bent a legkevesebb idõt és ebbõl az összefoglalóból se tudnak 1mp et se bevágni róla.
Tökéletesen gyengíti potenciális ellenfelét. A reklám nagy fegyver bent.
Konkrétan semmit nem tudunk még szinte Krisz rõl. Zseniális húzás.
Máshol meg lehet nézni õket ?
köszi
A vidók közepe táján majd Wc papírral körbe bugyoláltatja magát és úgy táncikál 😄 Káosz professzor kezd elõbújni belõle megint 😄
Józsi meg azt mondta hogy a temetõbe kellett volna ez a zene.D
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11