153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Józsi igencsak le akarja beszélni...

majd meglátjuk meglepődnék, ha nem Vikit vinné
  • wesker24
    Dávid remélem tudja mit csinál és Vikit hivja ki ami itt az elöbb volt az remélem csak szinjáték volt ! :D
  • IXEMGabeo
    Józsi, hogy tudta, hogy Zsolt volt a poénszerző
  • IXEMGabeo
    Teó odacsalta Izát magához há csúcs:DDD
  • IXEMGabeo
    háhá nálam megy a
  • IXEMGabeo
    Volt már?

azér kicsi a világ na...
  • IXEMGabeo
    ki??? én biztos nem:), de azért volt ez a megjegyzésem mivel korábban volt info mennyire szegény körülmények közt él...azért ez a ház, meg környék nem volt rossz, amit mutattak...állítom, hogy én sokkal szegényebb voltam, még novemberben buznyák nélkül zsíros kenyéren és paprikás krumplin éltünk anyámmal több százezres hátralékkal...de az mondjuk szimpatikus volt, hogy a szülők nem állították be a családot úgy, mintha küszködnének...

jártam vidéken:)

én amúgy Nánást nem is falunak emlegetem, mint tették azt sokan, hanem városnak...Merthát az is, egy kisváros:)
  • PiszkosFred
    Csak "ti" hiszitek azt, Pestiek, hogy itt vidéken a vadkeleten mindenki nádfedeles góréban él :)
  • IXEMGabeo
    Durva...Krisztiánnak is focista álmai voltak...

amúgy tök normális családja van szép házban él
  • PiszkosFred
    Meg hát az Örege sem egy szószátyár ember :D
  • IXEMGabeo
    Ez a Krisztián tiszta apja:DDD ugyanazok a kék szemek, ugyanúgy törli az orrát, mint az örege:DD csúcs
  • McCartman
    Itt.
  • Orionk
    A VV6 szereplőinek elemzése az ORIGO cikke

Fotók VV IZÁRÓL
  • McCartman
    De.
  • IXEMGabeo
    tudok róla, de napokkal ezelőtt pont mi beszéltük, hogyha okosak lennének a lakók, akkor Vikire tennék a jelet közös összefogással...és tessék volt olyan játékos, aki ezt megmerte lépni tegyük hozzá Dávid helyzeti előnnyel indult...Igaz, hogy ő magára pakoltatta a jeleket méghozzá ügyes trükkel. Egyetlen porszem volt a gépezetben maga Aurelio, akivel nem szabad összeállni, ha taktikáról van szó
  • Ferrari23
    Krisztián szülei + haverok
  • PiszkosFred
    Na jó, de a követői nem :) Csak olvasd a kommenteket a faszbúkon, vagy a vv oldalon. A nép vérre szomjazik. :) Bár ne úgy lenne, mert szeretem nézni, ahogy elszabadul a pokol odabenn pár egysejtű heccelése után.
  • IXEMGabeo
    Simon már rég leszarja Vikit el van és éli világát:) nem is nagyon szeret a benti dolgokról beszélni...lazul és élvezi az ismertséget jelenleg:)

jövőhéten Pestre költözik amúgy és ott lesz a párbajon is
  • JohnnyNapalm
    dávid kapott 3 nap előnyt, rá a kiválasztás óta már lehet szavazni az alkalmazásban ellenfél nélkül
    (szerencsére)
  • PiszkosFred
    Még mindig lázadnak a simon fanok, addig nem lesz vége, amíg vikit nyilvánosan valaki meg nem veri, vagy jobb esetben simon le nem fekszik vele. Viki játékának a simonka kihajításával lett vége.
  • PiszkosFred
    Egyébként az a baj, illetve vicces, hogy gyártjuk itt az elméleteket, meg erőviszonyokat, meg túlgondoljuk az egészet - ami nem baj, fun. Csak ezek benn olyan sötétek, hogy a végén kiderül mindig, csak mi látjuk beléjük ezeket az értelmeket és a nagy húzásokat, pedig nem kellene, mert egyszerűen mint a fakocka :D
  • kaposi1
    Törölték.
    Nem tud valaki elérhetőséget hozzá?????
  • Rash87
    Simon lefutott ügy . Szerintem nem biztos hogy ez a homár visszamenne bárki ellen. Ha még is,akkor szoros lenne a vége (Viki ellen)
  • PiszkosFred
    EZt a párbajt Vikivel csak Dávid szúrhatja el. Vagy azzal, hogy nem őt viszi, vagy azzal, hogy véletlenül kimondja a nevét. Mindkettő amatőr hiba lenne, ez már lefutott ügy. Ha nem őt vinné, akkor kiesne: ha a saját embereiből vinné a kurvanénit vagy teót, öngyilkosság. Debilió, zsolt és durcás ellen esélye sincs, traktoros meg védett. Izát nem fogja, és ha csak nem szopatja a nézőket és a pinket, akkor őt sem fogja. Egyedül talán a jóskát viheti ki, de az megint kétesélyessé tenné a párbajt. Egyedül viki ellen maradna benn a simonka fanklubok támogatása mellett. Ezt ő is tudja, illetve, tudnia kell, ha látta az adásokat és a szavazásokat, már pedig látta.
  • Dency
    Nektek megy itt a sima rtl klub stream? Nekem nem indul el.
  • McCartman
    omg :D
  • McCartman
    Jaja ;), persze, embere válogatja.
    Nem, nem az én gyerekemről van szó. :)
  • IXEMGabeo
    nem, de jobb is, hogy átfestette rém ronda volt szőkén:DDD
  • ToCsEk
    iza 15évesen voltmár?:D
  • Krisztiam #142826
    beszarás eddig ilyet nem is hallottam.. nekem a sonka az sonka volt :DD
  • IXEMGabeo
    :DDDD igen ez a sonkás cucc ütött:D
  • Krisztiam #142824
    folt nélküli sonka :DDD
  • Rash87
    Éhezők Viadala 3

Amúgy igaza van :D nincs se csoki se folt nélküli sonka.
  • Rash87
    Jó,igaz végül is...ezeknél még ez is nagy dolog volt.
  • desigo
    Kint még ment a duma,hogy ráraboltat a harcsára bent meg a macikát szorongatva sírdogál a kinti nője után
    legalja
  • Terrorbicaj
    Krisztián és Iza
    Ami az adásból kimaradt.

https://www.facebook.com/photo.php?v=736713439681086&set=vb.270854179600350&type=3&video_source=pages_video_set
  • IXEMGabeo
    Simont olvasgattam idekint és állítása szerint Viki egy csomó cuccát lenyúlta odabent...

Valószínűsíthető, hogy Józsin így állt bosszút...;)
  • IXEMGabeo
    valószínű ezzel a macis dologgal áll összefüggésben a látottak...

Józsi macija eltűnt (ki tudja lehet Dáviddal találták ki), aztán úgy látom ő lett a villamester és mivel senki nem vállalta fel, ezért megvonta tőlük a kaját:D

na végre és még ti panaszkodtok mennyire unalomba fulladt a csabai kolbász:D
  • IXEMGabeo
    Jóskagyerek bekeményített:DDD

Holnaptól nincs kaja x:S:A:A:D mekkora
  • IXEMGabeo
    akkor ez is elég emberfüggő, mindenesetre az átlag tényleg az édességekre hajaz:) görögdinnye az édes szóval nem állunk messze;)

mióta vagy édesapa?