ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nah vajon mit üzent Zsoltika barátnöje ma este kiderül xD

Sziasztok!

Egy kicsit visszaolvasgattam hát a két jó ember kin maradt, de már is van reflektálásukról egy kisebb elõzetes!

wesker24
Belenéztem a végébe hát a Demjén féle Hogyan tudnék élni nélküled dal megölte a bulit szó szerint ! 😄
Mikor Orália lesett be a mosókonyhától a buliba én a Laci helyében beálltam volna Zsófi mögé egy csípõtekerõs táncra, csak , hogy kerek legyen a világ 😊

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Pedig ott van 😊 Linkelnék képet róla de inkább nem 😊 Ill. privátba mindjárt küldök egyet ha lehet 😊

Én Tiwcsiérõl néztem mert nem láttam sehol Attisnál ennyi.
Lehet ott van de nem láttam. És mások is reklamálták.
Mondjuk nekem ez most nem tiszta, tegnap a hétfõi ÖF volt, akkor rinyált a Báttya , hogy menne haza, kapott 24 órát ami kedden telt le de az éjjeli streamba meg ott bulizik.Hogy van akkor ez ? Mondjuk ha bent marad és csak sírt a szája mint egy fürdõskurvának én adnék neki büntit.Bezárnám egy szobába 24 órára ahol nincs tükör 😊

JohnnyNapalm
nagy bezártság, ha két hét után már megy a videoüzengetés

Nincs a faszt, én is onnan töltöttem le, 7 rész van, egy 2 perces és 6x20 perc.Ne az oldalát nézd, a jobb oldalt a hsz-nél van, még hajnalba feltöltötte Tiwcsi.

Attilánál nincs kitéve a az éjjeli stream.
Nem tudom miért.
köszi 😄

Fészen megkeresed VVAttila oldalát és ott jobb oldalt a hozzászólásoknál vannak feltöltve, Tegnap estérõl 6 rész van 6x20 perc ill. az elsõ csak 2 perces.

hol lehet nézni az online adásokat?😊

Nem VVAti teszi oda fel az éjszakait hanem Tiwcsi az egyik követõje, Ati csak bemásolja utána az oldalára a közösbe.

Most nézem az éjszakai bulit 😊 Mekkora arc ez a Laci ?! 😊 Bent megy a buli , Oráliáék kint állnak Krisztiánnal a mosókonyhánál, mert õk nem vehettek részt a bulin, Laci fog egy tányér szendvicset és kivitte nekik.Orália kapcsolt egybõl, mondta is Lacinak, hogy most úgy érzi magát mint egy kutya 😊 Nagyon tetszett 😄

persze,mert õ nem gubbaszt a gép elõtt,lehet pont wesker anyagát linkelte be mindig,ami most nem volt..így benyögte,hogy nem volt adás 😊
gduck
Az egy szar oldal. Volt egy bejegyzése, amiben azt is írta hogy egész este nem volt online. Válaszul arra írtam egy szösszenetet az onlineról. Mindenki helyeslõ hozzászólást írt hozzá, err pár óra múlva az egészet törölte. 😞 Szóval az RTL reklám VV Attila oldalt felejtsed el, nagyot csalódtam benne 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/joska.gif

Aurélió és Krisztián vélhetõen Laci elõzõ döntése miatt nem vehetett részt a búcsúpártin vagy minek nevezzük.
Így Õk el lettek zavarva a szaunába számûzetésbe.
köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Smithwarden
Nehez is egy kis visszaolvasas egy forumon. 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Aurelio hol volt a tegnap esti buliból ?, ami az éjszakai Live ben volt ?

Iza: Ez a való világ hasztalan, itt állok f@sztalan 😄
Izának a bréé a tét 😄
<#idiota>Ez a való világ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A "szemetet" idézõjelbe akartam írni, mint RTL nézõpont, remélem így értitek.
Még egyszer be ne linkeljetek Blikkes oldalt :S
Én hülye elolvastam pár cikket, hát brutál.
Az embernek az életkedve elmegy attól a sok tragédiától meg hihetetlen sztoritól amit ott lehet látni. Undorító mocskos egy világ ez.
A villalakók még csak ártatlan kis bábok ahhoz képest. Ezért nem nézek híradót se.
Egyébként Laci az RTL manipulálása után bárki ellen visszamegy aztán cikkeznek tovább, hogy a nézõk visszaszavazták ezt a szemetet.
És ez lesz az egészbe a legundorítóbb. Biztos sáros pár dologban a csávó de kíméletlenül kihasználják majd a nézettségért. Tiszta idióták akik vállalják a szereplést. Sokszor azt írtam , megérdemlik de némelyiket már tényleg sajnálni lehet. Alexa jól járt a gyors kiesésével.
Smithwarden
Azert a szerelmes parok nem csak gyengitik magukat, sot...
Sok (noi) nezo a L'Amour-t szereti az ilyen musorokban, emellett aki az egyik bentlakonak drukkol az a parjanak is fog.

Ha figyelted az összefoglaló stream et akkor láthatod, neki csak jó ha szerelmeskednek a párok. Minél kevesebb kontaktot vállalnak fel annál gyengébbek lesznek. Sárlott is lassan szellem lesz. Simon még be be különcködi magát az összefoglalókba de ha nem fog határozottan nagyobb aktivitást mutatni gondba lesz. Egyértelmû, hogy Laci vissza akar menni bármi áron. Ezért kell Kriszt vinnie, hogy idõt nyerjen.
Nem fogják legközelebb rá tenni a jelet pláne ha lesz védettség. (ezt nem tudom) orália túl nagy falat lenne Zsófi meg nem tudom...
Krisz ellen van a legnagyob esélye utána Teo majd Zsófi de Laci nem Alekosz nem fog Zsófit vinni 😄
Smithwarden
Krisztian vagy Zsofi lenne a leglogikusabb valasztas, ha a leggyengebb embert akarna kivinni, raadasul Krisztian joval kevesebbet szerepel mint Zsofi.
Szoval szerintem is Krisztian lesz a kihivott.
(Kiveve ha nem taktikazza tovabb es esetleg nem akar gyengiteni valakiket a 3 "szerelmes" parbol).

Igazad van, csak be kellett, hogy lépjek Facebook ra. Az nélkül nem mutatta ki az album többi videóját.

miezviz
Bal oldalt felül van, hogy vissza az albumba és ott vannak😊

a srác oldalán van a többi is.
köszi

A többit hol lehet megnézni?, mert amit linkeltél, ez a 6ik rész.

https://www.facebook.com/photo.php?v=692335380818154&set=vb.100001250957142&type=3&theater
Nem fogja én rájöttem kit fog választani 😄

Nagyon okos és rafinált Laci 😄
Auréliót és Krisztiánt izolálta a partiból így Õket nem is veszi a kamera és nem lesznek az összefoglalóba. Aut ezzel bünteti amiért rá tette a kendõt de az igazi poén Krisztián. Õ volt bent a legkevesebb idõt és ebbõl az összefoglalóból se tudnak 1mp et se bevágni róla.
Tökéletesen gyengíti potenciális ellenfelét. A reklám nagy fegyver bent.
Konkrétan semmit nem tudunk még szinte Krisz rõl. Zseniális húzás.
VV Ati Facebook oldalán most nem kerültek ki az esti Live felvételei.

Máshol meg lehet nézni õket ?

köszi

wesker24
Egyet értek Pink Barby-t vigye az lenne igazi érvágás Aurelia-nak 😄
wesker24
Én hajnali 1-kor mentem el de ugy látszik csak utána volt igazán adás !
Zsófit kellene kivinnie azzal tényleg oda szúrna ahol a legjobban fáj.Ha kint hagyná Zsófit azzal büntetné csak Oráliát igazán.Az meg hogy nõt ne vigyen ki az fasszság, ez egy egyéni játék, elõbb -utóbb a nõk amúgy is sorra kerülnének.Én simán vinném a Zsófit.

Az elején én is kérdeztem de csak a Simon Style miatt.
A vidók közepe táján majd Wc papírral körbe bugyoláltatja magát és úgy táncikál 😄 Káosz professzor kezd elõbújni belõle megint 😄
gagax
Köszi ! 😄 ahhogy látom elegendõ pia fogyott 😄 Simon feje miért van bekötve ? o.O

Fent van facebookon az összes rész Tiwcsi oldalán.
gagax
Mikortól volt élõ kb ? 😄 mert én olyan 3/4 egy körül adtam fel 😄 ezekszerint kellet volna még egy kicsit várnom :S wesker mondd h vetted 😄

legjobb éjszaka volt,jó kis bulival,erre a végén beadták 3 óra elött Demjén Rózsi -Hogyan tudnék élni nélküled c.számát aztán Zsófi teljesen kiborult magából.Meg a többiek is.
Józsi meg azt mondta hogy a temetõbe kellett volna ez a zene.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gagax
ohhh fuk 😄 valaki vette az éjszakát ? 😄 mirõl maradtam le ? 😄

Aurelio-t 100 százalék nem fogja kihívni,mert saját magát nyirja ki vele Laci.Krisztián lesz az akit kihív

Ezt láttam, röhögtem mikor a medencénél a srác kajak állcsúcson vágta a csajt az meg repült be a vízbe 😊 Ott valóban a lét a tét és nem a lé a tét 😄

A hogyvolton azt írták, hogy õ kettõjüket nem hívta meg Laci a búcsú bulijára szal valószínû nem büntiben vannak és van egy jelzésértéke is a mai kihívásra 😊

wesker24
Vazze pont akkor van adás amikor elmegyek aludni vagyis hajnali 1 után pffhh ! Na nee ! 😄