ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most olvasom leszedték az RTL 2 streamet:S:S kurva élet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1544343_730475730304857_2096373303_n.jpg

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Alekosz biztos rosszul lett volna, ha ezt meghallotta volna😄 õ a nagy Demjén rajongó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Simon és Viki, hogy összetáncoltak az asztal tetején😄 jófejek

honnan tudjam mi ment?

nem láttam az éjjeli adást...

azért nevetek, mert azt olvastam h Józsi azt mondta rá h temetõi hangulatú zene

"bár olvastam h Demjén Ferinél behalltak😄DDD"

Az okát is tudod, vagy csak kiröhögöd Õket?
Állítólag Iza és Dorka által is ismert közös barátjuk halt meg tavaly autóbalesetben és hát erõsen piás állapotban egy ilyen stílusú/mondanivalójú zeneszámnál automatikusan blokkol az agy és elõhozza a szomorú emlékeket.

S amikor ezt mondták (bár én kortyot nem ittam) automatikusan beugrott a mi csodával határos karcmentes autóbalesetünk is (idén lesz 10 éve) hogy haverokkal élve kiszálltunk a kocsiból.
Szóval nem minden vicces. Át lehetett érezni mért bõgött a csaj.
Klon
van az az oldal, ahol élõben lehet nézni az ÖF-kat...
itt az RTL, RTL2, CooL nem mindíg elérhetõ? tegnap ilyenkor még azon néztem az RTL Híradót...

Mitõl függ az, hogy mit lehet nézni??

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Jogos, hülye lett volna kihagyni az ingyen numerákat 😊 Én inkább félnék attól ha az ÖF-ban Krisztiánt és Aureliot mutatnák végig.Valószínû maradandó károsodást okozna az agyamba 😊

olyan gáz, hogy csak a music Fm-et ismerik a mûsor készítõk is...de erre a fosra van igény😄

kíváncsi lennék a rock zenére hogyan reagálnának, de kajak

bár olvastam h Demjén Ferinél behalltak😄DDD

Józsi reakcióját várom már

én is hagytam volna Simon helyében, hogy behálózzon😊 tettem volna neki a szépet, de közben egy szavát se hittem volna el neki😉)) papucsot meg pláne nem engednék csinálni magamból...

persze, hogy csámcsogjanak rajta az emberek...

elvileg, ha most kiesne akkor el tudnám képzelni, hogy az embereknek rohadtul nem volt szimpatikus a játéka, ha bentmaradna egy erõsebb valaki ellen az nehezen hihetõ lenne...

valószínû amúgy Kriszt fogja kivinni mostmár ezen vagyok én is...

Aureliot csak szopatja folyamatosan😊 de õ kell még neki "szövetségesként"...

és jól mondtad délután Kriszt is azért választotta valszeg, hogy nem hívta meg a partira, hogy ne szerepeljen viszont poén lenne, ha az esti ÖF-ben végig õt és Aureliot mutatnák😄DD szóval ez fordítva is elsülhet neki

Profi. Szószerint 😄

nézem az online-t ez a Charlotte huh a legnõiesebb odabent😄 hihetetlen tehetséges a csaj xD

2 dolog lehet.

Vagy rájött az RTL, hogy a csávó túl veszélyes (rafkós, dörzsölt, esélyes)
és próbálják még az elején deaktiválni akár így
Vagy az RTL a lejárató hírekkel megágyazva visszajuttatja Lacit bárki ellen akár csalással is esetleg olyat sugallnak neki, hogy pl Kriszt vigye ki és visszajutása után újabb cikkek mehetnek, hogy lám lám a sittes nõverõt visszaszavazta a nép és tovább lehet keverni a bulvárszart. már bocs 😄
Oksa 😊 😊

#140107 IXEMGabeo: Húú ez durva!!!

Szerintem kamu, láttam délelõtt én is de írta valaki , hogy egy hete pont az ellenkezõét írták róla.Ilyenkor minden mocskot kitalál a bulvár.Én ma olyan cikket is láttam, hogy Aurelio bûnözõ ...... -.-"

wesker24
Nagyon ugy látszik ! 😄
közben mennek a cikkek Laciról, hogy verte a feleségét meg ilyenek

lejárató kampány folyik ellene?

Én is így értettem 😊 Nem hagytál ki semmit 😊

Valamit kihagytam? 😊
Feltételezem win-es rendszerrel programozott gépekrõl is lehet szavazni nem csak telóról!

Nincs mit én is úgy találtam véletlen, annyi hiányzik az elejébõl mikor közlik Oráliával és Krisztiánnal, hogy õket nem hívta meg a Laci a buliba úgyhogy húzzanak ki a pébe 😊 Meg amikor bepakolják a buli kaját piát.

köszi szépen

Az érdekes lesz 😊 Na kíváncsi leszek rá 😊

Gondolom!

És azzal a géprõl lehet szavazni vagy mi ?

Felhívtam a Telekom New Média Zrt-ét és a hétre várható lesz a windows kompatibilis app, legalábbis az ügyfélszolgálat elmondása szerint.

Itt a komplett éjszakai ha érdekel : https://docs.google.com/file/d/0B1sV6wqNjdqHSkVyNU45aFA0QlE/edit?pli=1

Aha láttam én is.Rájött õ hogy a hátán akarnak páran eljutni a célig mint anno Éva Alek hátán.

volt egy mondata amikor összeveszett Charlotte-al, hogy "nem fogtok ti itt taktikázni velem bazmeg" bement a szobába és Charlotte akkor rántotta le az ágyra a köntöst és mondta azt beszéljük meg...valószínû itt tudatosult benne, hogy a lány nem valószínû, hogy önmagáért szereti, hanem csak...

Majd kiderül, ha szakítanak Simon legalább visszatér önmagához 😊

hát igen Charlotten kibukott, hogy "érzelmekkel" játszik

ezért mondtuk az elején nem kell félteni, bár szerintem egy kis ideig elvakíthatta a köd...

Amúgy volt ez a festékes feladat és a verses, szerenádos feladat is. Nem volt túl kreatív és az fordult meg a fejemben pont, minthogyha szándékosan nem akarna romantikus lenni és teljesen elkapkodja az ilyen feladatokat, hogy ezáltal is kiábrándítsa Charlottet...

érdekes...

Lehet.Olvastam ma egy cikket Simon apja azt nyilatkozta , hogy õ tudja, hogy a fia egy percig sem bízott Sárlotban. Buliba se igazán voltak most együtt.

mostanában nem nagyon nyomkodják egymást Charlotte-al...lehet mosoly szünet van és ezért tudott ismét kibontakozni?

Én se maradok fent emiatt, még az ÖF-ot se nézem, letöltöttem mind.Most nézem az éjjeli bulit a 7 részbõl az 5-nél tartok de sok minden nem történt azon kívûl, hogy Simon úgy bulizik mint aki elõtte felszívott két csíkot 😊

wesker24
Én is pont akkor mentem el amikor volt adás hajnali 1 után !
látom buli volt éjjel és én meg pont aludtam:S jó nektek h 3-ig fent tudtok maradni

😄

http://coub.com/view/k876

Elnézést az üres mezõért!

Wesker24:Kérlek törld a #140085-ös hsz-et.Köszi!

Józsin tegnap nagyon meglepõdtem,bár olvasgattam a topikban az okfejtésekrõl,és én is azon a véleményen vagyok, hogy nem az a nagy taktikus egyszerûen rosszul jött ki a szituból.

Ha Oráliát akarja büntetni Zsófit viszi ki és hagyja kint, amúgy meg ha valóban visszaakar még menni ahogy tegnap mondta a Vikinek akkor meg a Krisztiánt.Szerintem.

Az biztos 😊
Nem tudom tartani fogja-e a szavát Laci miszerint az elsõ négy helyen állók közül visz ki valakit,ez bennem egy kicsit megingott tegnap esti összefoglaló után,kíváncsi vagyok a mai kihívásra.

Ezt a barátnõje is tudta, hogy benne van a pakliban mikor beengedte.Nem az elsõ VV , várható volt😊

wesker24
Hát jah mást ugyse nagyon tud csinálni már csak rajta mulik hogy akar-e tovább Dorkával lenni ! 😄
Így is szabad az út.Mit tud csinálni nekik a csaj ? Semmit, max nézi kintrõl oszt csoki. 3 hónapja vannak együtt az még annyira nem lehetett komoly.

wesker24
Kiváncsi leszek mit üzent Zsotika barinöje ha azt mondja köztünk mindennek vége akkor szabad az út Dorka felé 😄

Vagy ha befenyíti akkor vége a Zsotika Dorka románcnak 😄
Krisztián nem áll túl fényesen : http://szavazas.valovilag.hu/poll

wesker24
Ezt várom én is hogy Windows Platformara is lehessen letölteni vazee nincs nekem okostelom 😄
Savanyú nekik a szõlõ 😊 Viszont Lacitól jó húzás volt 😊 Alábecsülték õt szerintem a fiatalok 😊

Még a mûsor indításnál vagy akörül Bence említette hogy a vvApplikáció érkezik majd windows platformra is,ti tudtok valamit hogy körülbelül mikorra várható?(jó lenne az eheti párbaj ideje alatt aktív lenne)