153993
ValóVilág 12

• PiszkosFred
    Néztem az adást, és a régi vicc jutott eszembe:

Bíró ismerteti a vádpontokat:
    - A vádlott először különös kegyetlenséggel megölte az apját, majd később rátámadt az anyjára is, aki később a kórházban belehalt a sérüléseibe. Ügyvéd Uram, mit mondani előzetesen a védence érdekében?
    - Tisztelt Bíró Úr, tisztelt Esküdtszék! Kérem Önöket, hogy legyenek tekintettel arra a tárgyalás folyamán, hogy védencem egy szegény árva...

Na kb. ilyen volt tegnap langyi magyarázkodása :) Bármi mást mondhatott volna, csak azt nem, amit előadott a lyukas cipőről...
  • SirAlo
    ilyen is letezik, 1 nap alatt is el lehet kolteni barmennyi penzet
  • Rash87
    Most néztem vissza a vv oldalán,talán a hétfői adást,vagyis videókat.

Azért ez a Dávid nem semmi gyerek, azt mondja,hogy lyukas cipőben járt stb azért akarja megnyerni a fődíjat,aztán mikor belekötöttek,akkor meg benyög egy olyat,hogy volt olyan,hogy többet keresett 1 nap alatt mint az egész fődíj a vv-ben.

Hát remélem kiesik,bárkit hívjon is ki.
  • Klon
    én éjfélkörül néztem néztem fel a streamre, volt adás!
    Nem néztem csak 5 percet, de valamennyi tuti, hogy volt...
  • Smithwarden
    Valami kicsi adas volt valamikor hajnalban ugy tudom. (Ismeros legalabbis azt mondta.)

De peldaul tegnapelott sem adtak semmit, pedig aznap Lilu az ÖF vegen mondta megint, hogy "EJSZAKANKENT ELO KOZVETITEST IS NEZHETNEK A VILLABOL"...
    Hol vagy melyik parhuzamos univerzumban? :p
    Komolyan most mar tenyleg valahogy szet kellene szopatni oket valamilyen modon.
    Peldaul a facebook oldalukat szetspammelni nagy fekete KHF kepekkel, amikor a Belevaloban olvassak fel onnan a kerdeseket, vagy ilyesmi.

• apion
    Gondolom nem volt adás, azért nincs fent semmi. Attila fb oldalán biztos elérhető lesz, ha adnak éjjel vmit.
  • jugen
    Dávid out
  • Orionk
    Mostanság nem lehet sehol sem megnézni az online stream eket ?
  • xido
    hányinger a fotó..az a száj azzal a fogakkal meg az egész..nem volt egy topmodell az elején sem,de sikerült úgy hazavágnia magát..és sajnos erre még büszke is és önkritika is nulla..
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/csontsovanyra-fogyott-vv-veronika-2236765
  • Danyi
    Én Vikit is utálom, de ezt a Dávidot jobban... Ha választani kell, akkor már inkább a Viki...
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gyorskajan-elnek-a-villalakok-2236819
  • f1tomi8
  • who am I 7
    Jah...meg nem is nagyon csinált semmit..mi az istenből legyen tábora?senkivel szemben sincs semmije, mivel mindenkitől később érkezett, csinálni meg nem csinált semmit, kifelé kommunikációban meg fikázott mindenkit, hogy mekkora kretén, ez biztos nem plusz pont...miss röfi az egyetlen adu ásza, ennyi.Ha ezt nem tudja kijátszani, nincs értelme bent maradnia.
  • who am I 7
    kiváncsi vagyok :) amúgy ja, bukja, hogy ha mást visz tutkóra.
  • Ferrari23
    http://szavazas.valovilag.hu/poll
  • PiszkosFred
    Öngól volt, méghozzá kb Devecseri szintű. Bosszúval - vagy mi a franccal indokolta - jobb lett volna várni szerda utánra, akkor. Így baromság volt.
  • IXEMGabeo
    Charlotte-t nem nagyon szeretik a nézők ez a szavazásból is kiderült és sztem a másik 2 lány is ritka gyengus...

amúgy van benne igazság...alapjáraton mivel még új lakónak számít a tábora sem akkora...
  • PiszkosFred
    A következő "őskoca" a kurvanéni lesz, ahogy az hízik elfele, lehet jóska jót tett neki egy nap kaja megvonással :)
  • wesker24
    Ennyi ha segget csinál a szájából akkor már eleve bebukta az egészet mert ellene fognak szavazni bárkivel is megy ki párbajozni !
  • who am I 7
    én ennyire biztos nem vagyok benne, ha nem lett volna a nagy taktikázása előtte, és tisztán őt válaszották volna ki és szabad lenne a vásár, akkor azt mondanám sárli,teó,dorka...de így, hogy előtte ment a nagy agyalás meg susmus, megvezetés így bevállalt valamit, ha segget csinál a szájából az emberek ellene fognak szavazni...én ezen a vonalon vagyok :)
  • IXEMGabeo
    nincs mirő beszéni:DDDDDDD
  • ddany7
    viki nagyon szépen játsza kifelé magát a villából. szerintem ez a macis téma sem jött be a nézőknél, ráaádsul, ha akkora pofája van, hogy "mondják meg neki a szemébe, ha baju kvan vele", meg ő a Ms.Őszinteség, akkor fosott felvállalni hogy ő vette el a macit? egy gyökér.
  • wesker24
    Hát remélem is mert semmikedvem tovább nézni ezt az öskocát tovább !

Ha nem öt hivja ki akkor nincs miről beszélnünk ugy kiesik mint a pinty !
  • IXEMGabeo
    Amúgy pedig valószínű van ebben egy kis játék a nézők felé is...hogy ne legyen egyhangú addig és ne higgyék el, hogy csak Vikit akarja minden áron...

szóval még mindig az a legvalószínűbb, hogy Vikivel fog megküzdeni hisz ez volt a cél
  • IXEMGabeo
    szerintem sajnos Charlotte-t is ki tudná ejteni, sőt még Zsófit, Teót is...
  • wesker24
    Dávidnak mindenképp reszeltek neki Over ha nem Vikit hivja ki !
  • wesker24
    Vazee Viki elmondta hogy ö vette el a maciját hát LOOL ! xD
  • IXEMGabeo
    na Viki bevallotta Jóskának, hogy ő vette el a maciját
  • Krisztiam #142866
    szerintem is
  • wesker24
    Akkor Dávidnak reszeltek ha nem Vikit hivja ki !
  • IXEMGabeo
    na srácok:) érdekes fordulatot venne az egész, ha Dávid mégsem Vikit vinné ki...

Dorkának személy szerint örülnék engem is irritál
  • IXEMGabeo
    Egyértelmű, hogy Viki volt a tettes...ő szokása volt eddig is elvenni mások cuccait azért, hogy idegeskedjenek...
  • Krisztiam #142862
    Viki a macitolvaj :D
  • Krisztiam #142861
    Ha nem Vikit viszi ki a Dávid, akkor ki fog esni
  • REALista
    Viki ellen semmi esélye sincs.Ha nem fogtak volna össze ellene akkor se lenne szerintem, de így meg aztán végképp...
  • ddany7
    ha nem vikitől akar megszabadulni, akkor miért rakatta magára a jeleket? teljesen értelmetlen lenne ha nem őt vinné ki, ráadásul ha hátbaszúr valakit, azzal sok szavazót veszítene
  • wesker24
    Egyáltalán kirakta el vazee ? :D
  • wesker24
    Csak nem értem miért akarja lebeszélni Józsi Vikiröl talán az RTL rászólt hogy ugyan már keverje meg egy kicsit a dolgokat !
  • who am I 7
    Így van...ennyi, viki ellen van egyedül esélye :D kíváncsi vagyok azért, de vicces, h bárki ellen kiesne ez a kis kályha :D