153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Vasárnap ha Miss Röfi kiesik már nem lesz új ellenség kép egyenlöre ! :D

Egyenlöre Peace van ! XD

De ne szóld el magad mert az RTL még simán bele szólhat a szavazásba ! :D
  • PiszkosFred
    Vasárnap után új ellenségképet kell keresned, azzal tisztában vagy, ugye? :D
  • wesker24
    Csak magának köszönheti ez az öskoca de majd kiderül ki dugta el ! :D
  • Terrorbicaj
    Ha ő volt akkor Józsinál ezzel nagyon vékony jégre lépett.
  • wesker24
    Kíváncsi leszek mi lesz ebből azért Miss Röfi még utoljára bekeményít ezerrel ! :D
  • wesker24
    Ebben is Miss Röfi keze van 1000 % hogy ö dugta el a maciját !

Mivel a kocának úgyis mindegy mert egy hájas disznó így a többiek fogyóznak egy kicsit ! :D
  • PiszkosFred
    "Az nem taktika,h megkéri 2 IQ társát,hogy tegyék rá a jelet,aztán veregeti a mellét,hogy mindenkit kint hagy :)"

Mégis, minden VV-ban van egy ilyen, aki ezt kéri és csinálja. A szar taktika is taktika, nem csak a nyerő. Bár, ezeknél az agyhalottaknál már az is nagy szó, ha három mondatot tudnak mondani egymás után, nem hogy gondolkodni... De, attól ez még taktika volt a langyi részéről, majd meglátjuk, hogy mennyire jön be. Nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy be fog jönni és pár hétre ő lesz a király, ha vikit kinn hagyja, I. VV jóska repül a trónról :) Viki is azért volt királynő odabenn, mert kirakta simonkát ezek meg beszartak csupán emiatt. Ez rájuk nézve szánalmas, de ez már legyen az agyhalottak baja :)
  • PiszkosFred
    Simonka magát baszta ki a játékból. Pont. Viki csak a katalizátor volt, de az anyagokat simon hozta. Ha nem most, akkor később, időzített bomba volt. Már teljesen mindegy, számára ennyi volt a játék. Vikinek is van kb. 5 napja, és csók.
  • Terrorbicaj
    :)

http://p.coldline.hu/2014/02/11/1351284-20140211-GgqIvw.jpg

Ez meg a grátisz : http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/Untitled_2.gif
  • deniro2
    Viktor az igazsággal operál... Ugye Simont még véletlenül sem azzal rakatta ki, hogy akkorára fújta az állatok basztatását, amekkorára csak tudta, kiverte a kezéből a vizet, aztán addig erölködött míg sikerült valakit ráuszítania és miközben ők egymást tépték, porig alázta a gatyalehúzással? Biztos csak én nem látom ebben a hatalmas taktikai érzékkel alkalmazott igazmondást...
  • Terrorbicaj
    Józsi bekeményített :)

http://www.valovilag.hu/video/238085
  • Rash87
    Ha az,amit csinál,Neked taktika,akkor teljesen más jelentése van számodra a taktika szónak.
    Szerintem nem itt kezdődik.

Az nem taktika,h megkéri 2 IQ társát,hogy tegyék rá a jelet,aztán veregeti a mellét,hogy mindenkit kint hagy :)
  • McCartman
    Most már sütheti, látszott is rajta, hogy megreccsent egy kicsit. :D
  • PiszkosFred
    Hát, be is jött a dolog. Azzal nem számolt egyedül, hogy Dávid mindent látott, és tisztában van az erőviszonyokkal. "Nem kell tényleg erősnek lenned valamiben, elég, ha csak a többiek hiszik azt rólad" :)
  • McCartman
    Pedzegette ezt ő is, ahogy hallottuk szándéka szerint Józsi ment volna párbajra mert úgy védve érezte volna magát, de az összefoglaló alapján nem tett semmit az ügy érdekében.
    Biztonságban érezte magát, a Simonos szavazás visszaigazolásként szolgálhatott számára és azt hitte ezután tőle tart úgy mindenki mint előtte Simontól tartottak. Ami tulképpen igaz is, Dávidot leszámítva.
  • Terrorbicaj
    Teljesen egyetértek veled.Nálam tegnap az verte ki a biztit, hogy esküdöztette a Sárlotott és a Józsit.Könyörgöm milyen alapon ? Miért kellene ott bárkinek is megindokolnia vagy megmagyaráznia a döntését bárkinek is ?! Egyéni játék, nem haverokat gyűjteni ment be senki se.Az más, hogy klikkesednek egy cél érdekében néhányan, ez nem új, előző szériákban is volt rá példa.Mikor Viki bement már 2.-3. nap után írtam itt, hogy ezzel a taktikával, sokáig nem lehet játszani, senki se szereti hosszútávon, sőt röviden se ha napi szinten a pofájába másznak és megmondják neki a "frankót" és ,hogy mit hogy csináljon.Dávid jól taktikázik, csinált gyorsan egy klikket mihelyst eljött az ő ideje és saját javára fordítja a kintről hozott előnyét.Ráadásul jól is választott Aurelio kivételével, mert a Sárit, Teót és Józsit a többiek kábé leszarják, így viszont nekik is jól esik, hogy tudnak valakihez kötődni.És ha jól vettem ki Sári szavaiból tegnap, akkor már meg van a következő lépésük is.Szal Dávid mikor Zsófikának mondta, hogy grandiózus terve van az nem csak erre az egy párbajra szólt szerintem, neki már kész a fejében a sorrend , hogy ki mikor menjen.És van olyan okos , hogy senki nem fogja tudni befolyásolni a döntéseit.Simán nyerheti ezt a szériát szerintem.
  • PiszkosFred
    Azt mondjuk én sem értettem, egy VV-be komolyan ki az a barom, aki ilyet kér számon máson. Itt 12 embernek 12 ellenfele van, ez nem úttörőtábor Zánkán, kézen fogva énekelünk a tábortűz mellett és szeretjük egymást. Ott látszott rajta, hogy rájött, megszopta. De legyünk őszinték, ezt észre kellett volna vennie, csak "elszállt" picit, dávidka meg simán kihasználta, hogy az agyhalottakat bármikor lehet vezetni, a személy nem számít, csak mehessenek valaki után :)
  • McCartman
    Lehet igazmondót játszani kötözködés nélkül is, ő szándékosan provokált időnként, semmiségeken lovagolt megállás nélkül, hogy az agyára menjen a kiszemeltnek, nem a sunyi embereknél, mindenkinél kiverné a biztosítékot egy idő után aki nem tudja kezelni, hogy a képébe másznak.
    Lehet így is, de akkor ne csodálkozzon, hogy egyeseknek nem lesz szimpatikus. Az pedig, hogy ezután még ő van megsértve mert erre nem szolgált rá az priceless. :D
  • PiszkosFred
    Isten ments, egyik kutya a másik eb. Csak ő az igazsággal operált, kendőzetlenül tolta mindenki pofájába, és ez kibaszta a biztosítékot pár sunyi embernél (ahogy a hétköznapi életben sem állja meg a helyét ez a fajta mentalitás piciny hazánkban). Más meg szarik bele.

Erre szokták mondani, hogy "Szeretnék annyira gazdag lenni, hogy végre mindenkinek megmondhassam az igazat". Ő kipróbálta, jó bulinak tűnt, de csak a szopóálarcot vette fel idejekorán.
  • McCartman
    Ne emeljük már erkölcsi piedesztálra vikit, ugyanolyan gyökér ő is mint a többi, beleköt az élő fába és szándékosan kötözködik ha olyanja van de ez nem taktikai játék meg messiástudat ebben a hazug világban csak így érzi jól magát. Ha a kinti életben is ilyen akkor ez jó eséllyel egyfajta védelmi mechanizmus nála a kisebbségi komplexusát leplezendő.
  • zuschzero
    Teónak tiszta férfias vonásai vannak, fel nem foghatom mi tetszik rajta Auréliónak annyira. A késes történet után most már Krisztiánnak sem adnám a nyereményt, nincs bent olyan aki megérdemelné!
  • apion
    Dávid mivel 3 hét elteltével ment be és képben van az akkori kinti erőviszonyokkal és ellenszenvvel az alapján fog dönteni. Aurelio Simon után a 2. volt a népszerűségi listán, őt biztos nem viszi. Szerintem 70/30, hogy Viki/Józsi közül választ.
  • PiszkosFred
    Egyszerűen csak nem vagyunk hozzászokva itt mutyisztánban, hogy valaki a pofádba mondja az igazat, így aztán ez a személy a gyökér a végén. :) Ezért is fogja dávidka megnyerni most a párbajt viki ellen, mert ő hozza azt az átlagot, ami kell ide, és amitől otthon érzi magát az ember. Pont ezért fog kiesni Viki után Krisztián is, majd dorka és zsolt. Aztán jönnek az egybitesek, debillió és jóska, majd teó, és csárli és dávid röhög a markában. De, ezt nevezik taktikának, jól csinálják, esküdöznek bármire szemrebbenés nélkül. :)
  • wesker24
    Hát ha nem Miss Röfit viszi ki akkor rábaszott ennyi kinnt marad !
  • jugen
    Gyanús, hogy nem Vikit fogja kivinni Dávid. Lesz itt pofára esés
  • Detoxon
    Remélem a Vikit hívja ki és csak az Rtl beszélte rá Józsit a kérésre, hogy kicsit összezavarjanak minket.. ugye, hogy ne legyen olyan egyértelmű.

A másik, hogy Dávidnak kell visszamennie. Látniuk kell az embereknek, hogy elképesztően rosszindulatú a Viki és rohadtul nem lehetnek rá büszkék a szülei. Amikor bement osztott mindenkit, hogy: ez okoskodik, amaz hülye.. Közbe meg.. fordítva igaz.. elképesztően zseninek képzeli magát.. nem az! Egy rosszindulatú, "szépet mutatok, de hátba szúrlak" fajta. Ezt most a Dávid nyeri.
  • McCartman
    Közeli tapasztalat alapján (nem én voltam terhes még mielőtt :D ) nem volt semmi speciális elvárás, kívánósság csak a dinnye, abból is csak a görögdinnye. De az minden mennyiségben éjjel-nappal. :D
  • IXEMGabeo
    Sós ételek nálam a ropi, perec, péksütemények, pogácsa...

ezekre gondoltam elsősorban
  • McCartman
    Há' a sós az amibe van só.
    Persze nyilván nem úgy értetted, meg nincs is jelentősége, csak nevettem egy jót ezen a megfogalmazáson ennyi az egész. :D
  • IXEMGabeo
    Tegnapi adásból részletek...Sokan savazták Dávidot ezek után...

Teó és Charlotte is érdekes dolgokról beszél hallgassátok
  • wesker24
    Jaja Dávid is tudja ezt hogy csak Viki ellen van esélye mert a többiek ellen tutit kint maradna ezért is akarja Vikit kivinni mert ha sikerül az öngyilkos taktika akkor egy ideig tuti nem fogják öt kiválasztani !
  • IXEMGabeo
    el tudom képzelni biztos megy a homokozás xD
  • IXEMGabeo
    Ha Viki kiesne akkor Dávid a helyébe lépne...már most is látszódott a buliján, hogy igencsak képes meggyőzni villatársait...

viszont Dávid nem ilyen nyíltan, hanem a felszín alatt szövögetné a terveit (kivéve a Vikis esetet, mert ezt bevállalta több emberrel), szóval ő a néző számára lehet unalmasabb, ő nem mondja meg a frankót, mint Viki, viszont ugyanúgy odamenne manipulálni másokhoz, mint ahogy azt teszi Zsófikával...
  • wesker24
    Vedd ugy hogy Dávid csak eszköz hogy kiejtse Vikit Simon miatt ! :D

DE az tényleg nagy csavar lenne ha tényleg Aureliat vinné ki de akkor kint is marad ! :D
  • who am I 7
    Dávidnak szerintem csak viki ellen van esélye...mert, ha mást kihív akkor azt beszophatja, mert az rtl nyomatja a susmust meg a taktikázást..és sztem az emberek szemében ellenszenves lenne, hogy egy lebeszélt dolgot tök másképp csinált...bárki más ellen kint maradna a dávid, tuti :D egyébként, hogy utálják a parasztgyerek (krisztián) rajongók :D
  • wesker24
    Mert be van tojva érzi a vesztét a disznaja ! xD
  • Janika114
    Na ha azt tenné amit írsz, akkor emelem kalapom :D Bár akkor se neki szurkolnék, de kiváltaná elismerésem. :D Szerintem amúgy Viki jobban hiányozna innen mint Dávid. De sokan nem bírják megemészteni Simont így tényleg esélyesebb Dávid.
  • IXEMGabeo
    hagyjuk már, hogy 90%:DD

zömében édes kajákat esznek, de megkívánhatják alkalomadtán a sóst is...összevissza táplálkoznak olyankor

Sóst sem úgy kell elképzelni, hogy minden olyan ételt, amibe ételízesítőt teszünk:DDD
  • wesker24
    Hátha mást visz ki Vikin kivül akkor kint is marad ennyi ! :D

Ha mégis mást hiv ki szerdán akkor csak saját magával baszik ki mert ugy kiesik mint a pinty !

Tudja ezt ö is nagyon jól nem hiába akarja Vikit kivinni mert tudja hogy ellene simán vissza jönne kihasználva a nézök haragját !

Én olyan csavarra számítanék a kihíváskor hogy amikor eljön a kihívás pillanata azt Mondja hogy Aurelia állj tessék itt a kendő dőljön el ki a legjobb macsó DE nem most hanem később ezért VIKI téged viszlek párbajra ! :D
  • McCartman
    Viki hogy jön ahhoz, hogy bárkit is eskessen amúgy?