ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van egyetlen egy éjjeli streamet nem vágtak be a srácról...és az egyik ilyenben még be is szólt Charlotte-nak meg adta az ívet piásan rendesen😄

próbálják meg most az õ táborát is erõsíteni csak nem értem a reteknek miért éri meg hisz nincs is SMS-beli szavazás😄

nem vágom ez az applikáció dolog miért éri meg a csatornának, vagy, hogy mibõl van bevételük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Estét...asszem te kérdezted wesker miért éri meg a villának... alapból hatalmas nézési statisztika amit tolnak egymás ellen a tv állomások...rtl meg halálra veri ebben az idõsávban az összes adást, mert a tv2 csatornáin semmi efféle nem megy... az igaz nincs fizetõs sms de amíg szépen mindenki letöltötte az appot és reggelt ott azért olyan 250-300Ft/fõ adott kis cash-t... + ugye alapból a ruhákat-kaját stb kaoják õk is...nem hiába hatalmas a tesconak is, hogy úú a villalakók a mi ruháinkban vannak...kéz kezet mos biznisz... a kocsi meg szerintem kb az appokból majdnem megvan...gondolj bele hogy hány mobil van az országban van akinek 2-3 is... és akkor reklámok meg mit tudom én..hidd el ez akkora biznisz mint a szél..a villát meg feltolják könnyûszerkezetbõl azt kész... + most még ez is spórolós volt mert csak átalakítani kellett...

Ja Vikinek akár egy kaméleon v. napraforgó jele is lehetne.Kurva rafinált,azt meg kell hagyni.Össze tudja ugrasztani õket rendesen.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mellesleg akik azt mondják, hogy húú de nyomják most Kriszt, eddig meg nem nyomták, pedig nem 1., nem 2 éjjeli streamben voltak jó alakításai, beszólásai. Lackó sunyiságait, a mindenkivel barát vagyok stb ***** persze állandóan nézhettük 😄

ja írtam is, hogy ott csapkodott a kezei között.DDD kivoltam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és Viki, aki csakúgy észrevétlenül odaállt Krisz mellé...ugyanez szinte hisz feladatoknál is együtt volt Lacival mégis a hajdúsági srác mellé állt és Laci el is mondta õ rajta lepõdött meg leginkább (Ami kamu, mert tudja nagyon jól, hogy rafkós a csaj)

és milyen igaz lehet az utsó sor😄DDD

Zsófika addig is távol van a digótól😄DD

Ha ez így van akkor Simonnak ezt már korábban illett volna jeleznie. De eddig hitegette Lacit, meg jókat dumált vele. Simon mindenképpen szánalmas ebben a történetben, ebbõl nem tud jól kijönni. Egyre nagyobb csalódás a fószer.
wesker24
Na új lakó megy a villába ! 😄

Asszem egy gólya vagy valami madár féle ! 😄

Simon máris szemügyre vette ! 😄
chelseafan
+1, Laci nagyon gáz volt a mai ÖF-ben...😄 Ez a gyerekes viselkedés, amikor mondta Simonnak, hogy "sütöttem neked palacsintát" vagy mi a picsa, meg az "add vissza a karkötõt" (amit semmi oka/indoka nem volt Simonnak adni, pusztán félt tõle), nagyon óvoda...😄 😄

Ja,tud azért valamit.<#gonosz1>

pl Zsoltnak akivel a játék eleje óta valóban jóban van😉 plusz kevesebb lenne a támadási felülete

Nem jól látod tesó....Lacival semmilyen viszonyban nem álltak mikor odaadta a karkötõt, sõt ott Laci még jó tanácsot is adott Simonnak h ne szóljon be olyan hevesen, ha visszaemlékszel és ott is a szeme sarkából látszódott, hogy az egy akkora kamu, hogy õ barátnak tekinti Simont😄 azóta is volt 2 éjjeli adás kb mikor õk dumáltak Laci szerint barátok, Simon szerint nem...

aztán még Laci követeli a barátság karkötõt😄

Azt leszarom mi megy a hírekben. Majd ráérek vele foglalkozni ha már csak 5-6 ember lesz bent. Most még kell oda Laci. A legelején nem szoktam erkölccsek foglalkozni, itt a show számít. Ebbe a tuskó gyerekben meg semmi fantázia nincs.
wesker24
Bár engem erõszakolna meg xD
Csak azért adta Simonnak, mert be volt már akkor is szarva tõle, megmondta neki Viki is. Barátság karkötõt adhatta volna pl a barátjának Zsóti gyereknek, de már ott is taktikázott. Erre most Simon nem mellé áll és, mint egy óvodás vissza is kéri egybõl a karkötõt. 😄

Mert ránézek a gyerekre és látom, hogy nem tudja megdugni Izát. Max Iza megerõszakolja 😄
így van...õ is taktikából adta Simonnak, miért ne állhatna oda Simon ahova szeretne akár taktikából akár nem..

a másik, hogy Simon is megmondta, hogy nem volt köztük akkora barátság...

Krisztián menjen vissza! Ez a laci nagyon alja embernek tûnik és most elvonatkoztatok a szóbeszédtõl és csak a benti viselkedését veszem alapul. Az más kérdés, hogy ha õ megy vissza, vele érdekesebb lehet majd a mûsor.
Aurélió is b+, odamegy egybõl a sráchoz lepacsizni, megrendezem neked a kampányod stb. aztán laci kimegy hozzá, reméli, hogy õk hárman zsolttal döntõig menetelnek, erre rávágja, legyen úgy. Minden nap bizonyságot tesz róla mekkora csicska. 😄 <#nevetes1>

Zsófitól meg amúgy mit akar? Rámászik, puszilgatja a csaj alig tudja lerugdosni magáról erre nekiáll könyörögni, hogy legalább puszilja meg. Szerintem nem volt még nõvel a gyerek. 😄
Azon se csodálkoznék, ha a lány csak azért állt volna be Laci mellé, hogy addig is távol tudja magtól tartani, a kötelezõ feladatok erejéig. 😄
már miért ne keveredne szerelmi szálba? alig van bent...õ is emberbõl van hosszabb távon honnan tudod, hogy nem-e fektetné meg Izát, ha az esetleg taktikából szétnyitná a lábát?😊 Hiába egyszerû lehet bevállalós, de ezt az oldalát nem ismered még...

Gondolom ezzel a taktikázásával, sunyiságával érte el azt a szép teljesítményt is, amirõl a hírekbe hallani 😄

IGazából két dolog állapítható meg.

Laci: Okosabb, értelmesebb, de kevésbé õszintébb.

Krisztián: Nem olyan eszes, de õszintébb.

Bár szerintem több nézõnek Krisztián tahó parasztnak tûik a beszéde miatt.
Igen, ezzel nem kéne foglalkoznia. Általában az szokott visszamenni a párbajról akit kevesebben támogatnak. Simon meg saját szerénységi bizonyítványát állította ki ezzel. Ha valakinek adok egy barátságkarkötõt, akkor az a minimum, hogy elvárom egy ilyen esetben, hogy mellém álljon. Pláne azért mert Krisztiánnal semmi kapcsolata nincs Simonnak.
Miért szerinted kinek kellett volna, hogy adja ?, mert annyit látok, hogy Lacit egyfolytában szánalmazod, de nem indokolsz semmit.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

wesker24
Ez nagyon nagy ! 😄

VV6 Alexa
Ha tényleg neki fog állni a végén a zászló, és õ megy vissza, akkor szerintem manipulálják a szavazatokat.

Hát már az, hogy Simonnak adta, az is szánalom volt, szóval dupla szánalom 😄

Sokkal több mint a Krisztiánban. Kirsztián egy egyszerû suttyó gyerek akinek még csak ne is forog jól a nyelve, alig tud beszélni. Taktikázásra meg képtelen. Szövetkezni sem fog senkivel, ahhoz õ túl egyszerû, szerelmi szálba sem fog keveredni. Igazából semmi értelme nincs az õ szereplésének.
Reggeli rész is eléggé Laci ellen szólt, mert összevissza mondta elõször, hogy teljesen mások, majd utána azzal jött, hogy a szívünk helyén van és 2 egyforma karakter nem megy ide ergo ellentmondott magának erre még az ostoba Istenes is felfigyelt...

folytatódott azzal h Simonékban csalódott, barátság karkötõ dolog is egy baromság a részérõl...kiakadása néhány helyen pl Józsinál nem kellett volna felkapnia a vízet hisz nem voltak õk akkora spanok...látszott rajta végig h nehezen viseli h nem állnak mellette, ami nem jó elõjel a számára...mármint, hogy így idegesíti ez a dolog...

Miért lett volna szánalom ?

Ja,már le kellene valami komoly dologgal foglalni õket.Azért uncsi lehet a f*szt verni és inni 24/7-ben.<#idiota>
Nem ilyen pár órás "versenyek".😊

Pedig azt mondta Iza, csak Dorka besértõdött, hogy neki akar keresztbe tenni.
Nem véletlenül szeretett volna randizni vele, csak a Zsoltiékat szavazta meg a többség mert Dorka besértõdött. Mindenki azt mondta akkor, hogy Iza direkt ki akart baszni velük, de már akkor is látszódott, hogy nem errõl van szó.
Ha ott azt mondja a szerenád után h szívesen kimegy eltölteni egy estét Krisszel akkor máris többet láthattunk volna a srácból...

de így Dorkáék beteljesülését nézhettük...

Mert Laciba mi van mondd már meg?

Simon nem hülye ahogy Viki sem...Lacit ki akarják onnan pateroltatni, mert tudják, ha visszamegy a párbajról erõs lesz így tulajdonképp szándékosan felbosszantják õt azzal, hogy átállnak a másik oldalra...taktikai lépés a részükrõl abszolút és gondolom azt gondolják, hogy így, hogy Krisz mögé áll a többség talán õ fog visszajutni...majd meglátjuk.

Remélem lesznek verseny feladatok, mint anno az 5-ben. Az nagyon poén volt anno

Ez a Simon add vissza a barátság karszalag is mekkora szánalom volt már Lacitól 😄

Nyomathatják Kriszt, de játék szempontjából semmi nincs benne. Az Izás szálból sem lenne semmi, ebbõl a gyerekbõl nem nézem ki, hogy meg tudna dugni egy ilyen csajt. Ahogy a szájába venné a gyereket Iza, elmenne a tag 😄
Igen,én is így gondolom.De lehet,hogy holnap meg Krisztiánt fogják alázni.😊

Azt mondtam,hogy igaza van Simonnak,nem azt hogy õ a legerõsebb.😊
El van tûnve rendesen az biztos,de eljön majd az õ ideje is.😊

Mellesleg Iza már korábban is mondta, hogy tetszik neki Krisz, nem most mondta elõször.

Iza eddig csak akkor viselkedett vállalhatatlanul amikor Zsolt vagy Dorka képben volt. Amikor nem foglalkozik a turbékoló bölcsödés párral akkor vállalható.
Mi az, hogy Kriszt nyomják LOL 😄 Adott volt egy játék, hogy ki ki mellé álljon, ezt hogy lehetne máshogy bemutatni, mint ahogy történt? Meg a többi szitut is.

Ez az ÖF nagyon nagyon Laci ellen szólt...egész végig érzõdött, hogy Kriszt nyomják

Ez érdekes, mert nálam meg Simon csúszik egyre lejjebb. Az elején még úgy ahogy bírtam, de lassan Shadi szintjén lesz az ürge. És az a legszebb, hogy õ elhitte magáról, hogy milyen erõs mert Viki és Laci csöpögtette az infókat.
ezt mondtam én is😊, hogy ez a "gyengepontja", mert akkor ki van elégítve az igénye...

igazából nekünk legalább is nekem az lenne jó, ha balhézna, mert így hamar kiesne a nézõk nem tûrnék meg egy idõ után hosszabb távon...Kinga is max egy párbajt nyert azt is a legsunyibb játékos ellen úgymond, aki azért szórakoztató volt...

Ehhh...most már tényleg nem tudom mit gondoljak.Ha emberség alapján kell dönteni,egyértelmûen Lacinak kell kihúznia,mert egy kalap fos,és igaza van teljes mértékben Simonnak.
Józsin meglepõdtem,viszont Izaura kezdõdõ "szerelmén" seggre estem.😊
Az RTL szerintem ezeket a részeket nem véletlenül nyomja.
Személy szerint jobban örülnék Krisztiánnak,mint az áskálódó aljadéknak.

wesker24
Megvan mit kell csinálni olyan feladatokat kell neki adni amiben ö a nyertes igy szóhoz sem tud jutni ! 😄
annyi...az is helyezkedik összevissza😊

csak marha ritka az a pillanata...ettõl még az értékrendje kurvára nincs helyén a csajnak...de az tény és való témázgatni lehetne vele, ha õ neki éppen olyanja van...

elején mikor beköltözött aznap tûnt szimpatikusnak bár akkor is a kockahasas dumától meg a felszínes megállapításaitól falra másztam volna...