153993
ValóVilág 12
-
#143101 Az egész belevaló Röfiröl szól ! -
#143100 Már megint Viki fanok szánalmas amit müvelnek vazee ! :D -
who am I 7 #143099 rohagyanak el, amúgy meg, persze nem mintha nem lenne mind1, csak úgy mégis bssza az ember csőrét ez a sunyiság :D ..már a gatya lehúzásnál kezdődött az egész. -
#143098 MOndtam, hogy a csárli a legnagyobb zsugás benn. Néha a kevesebb több, nem kell neki produkálnia magát, pár mondat és kész, elég. Mutatták most közelről, neki van a legnagyobb feje, tényleg felszedett jó pár kilót az elmúlt hetekben. A korábbi képre azt hittem, csak rossz a beállítás, de nem, durván felszaladtak a hurkák rá. Debiliónál lassan ő is kiveri a biztosítékot :) -
#143097 Jelentsd fel őket a román ortt-nél :) -
IXEMGabeo #143096 manipulálnak ahogy akarnak...elindult a kampány Dávid ellen, de az a vicc h magát járatja le pedig nem hülye, de mégis:) -
IXEMGabeo #143095 és még Charlotte-t vélik gyengének, aki legalább érdemben hozzátudott szólni Dávid terveihez:D
viszont Aurelio, ha nem lenne jóban Dáviddal nem is érteném mit keresne ott...annyira kétszínű, hogy sehova nem illik bele a képbe -
who am I 7 #143094 létezik, hogy érdekes módon eddig kb 1 db koca "fan" kontaktált a belevalóba, most meg egymásután csak a koca fanokat kapcsolják be?Mert eddig volt 3 ember vagy mennyi, mindenki vikizik....tiszta szégyen rtl genyó. -
f1tomi8 #143093 Azt hittem most vissza vonul Dávid 1 picit de nem... És tényleg olyan magabiztos hogy ez tényleg vissza fog nyalni.... A nézőknek nem szimpi akárhogy is nézem. -
Ferrari23 #143092 Zsolt már már teói magaslatokba jár. KB NULLA amit csinál benn. -
#143091 Persze, de amíg joska gyerek el tudod számolni 10-ig, másik oldalon legalább 20-ig elszámol a zsófika. -
IXEMGabeo #143090 Viki társaságánál sem az MTA tagjai ültek:D Zsolton röhögtem, aki majdnem aludt:DDDDDDD -
#143089 SzexRobotot kellett csinálni a villalakoknak ez vajon miért maradt ki az ÖF-böl ! :D -
IXEMGabeo #143088 ezzel fogja elszúrni...
meg a terveivel, hogy ő mit tenne miután visszajön...
taktika ide vagy oda látszik, hogy nem tudja mi az, ami a nézőknek jó, mert elsősorban ez a lényeg
ilyenkor lejjebb kéne adni önmagából és kihangsúlyozni azt a másik miért nem való a villába... -
#143087 Remélem kipottyan ez a kancsó Dávid és a IQ betyár társasága... vicc mekkora arcuk lett... -
Ferrari23 #143086 LILU ma is végig Dávid ellen beszélt. Azt kell ugye kiemelni Dávid azt mondja simán nyer, miért nem azt emelte ki, hogy Koca azt mondta visszajön kicsinálja a hat embert, aki rá tett? Az nem nagyképűség? -
#143085 dávidnak mekkora arca lett
-
#143084 Szavazzatok Dávidra!!! Ugly FAT PIG nagyon idegesítő.
Amúgy én egyik villalakót sem a kedvencem de van egy rangsorom. -
IXEMGabeo #143083 :DDDD nem is figyeltem, de mekkora szöveg megin tőle x:SA::S jajj -
#143082 Ezért kell imádni ezt a félbites jóskát :)
- És ha jól csináljuk, akkor benne vagytok a Való Világ öt döntőse között.
- ...ez a való világ hat.
- ??? Mármint, az öt darab döntőse között.
- Hja ok.
Vagy valami ilyesmi. Zseniális. -
IXEMGabeo #143081 Aurelio azért egyfajta "kém" Dávid csapatában...nem is szól semmit a gyerek
-
IXEMGabeo #143080 Húú Dávidka, de el van szállva...annyira biztosra megy:) ezt nem szeretik a nézők ám... -
#143079 Igy van Röfi Dávid ellen kiesel mint a szar ! :D -
#143078 Nah Röfi már edzik is na nee ! xD -
IXEMGabeo #143077 Krisz igen közel volt Izá aurájához:)))
csak becsajozik valahogy:D -
IXEMGabeo #143076 pont a legjobb részeknél szaggat be a stream:S -
Janika114 #143075 Az a baj szerintem, hogy legtöbben még mindig Simont nem bírják feldolgozni, és ezért utálják csak Vikit, nem megbántva senkit, de ők úgyis csak azt szidni fogják, és nem akarnak semmi mást látni nála. -
#143074 Tudod, ízlések és pofonok, illetve vélemény meg a segglyuk összefüggés :D De komolyan, nem mindegy ki mit gondol, úgysem fogjátok egymást meggyőzni. -
#143073 Mar akinek ezek poenok -
#143072 hagyjad már...
a dávid alig pár napja ment be
azon kívül,hogy manipulálta a buta népeket nem csinált semmit
viki legalább tolná a poénokat,szívatásokat ha nem sértődne be rajta a sok gyépés óvodás -
thom4s #143071 Kb 60% al Dávidnak kell nyernie ha máshogy lesz akk csalnak, vagy túl sokan szeretik a férgeket. -
IXEMGabeo #143070 Durva belegondolni, hogyha Viki kiesik akkor->
Simon, Laci, Viki hármas pont, akik a legnagyobb taktikusok voltak odabent rögtön, mint 1-3. kieső ill. kizárt játékosként távoznának, pont, akik aránylag emberileg is a legértelmesebbek a sok papucsállatka mellett:DDD nem semmi belegondolni na őket gondoltuk esélyesnek...
Viki még nem temetném, de, ha mégis kiesne ez állna fent:DDD -
IXEMGabeo #143069 talán szorossá teheti a párbajt az amúgy is kevés szavazó miatt, de alapjáraton még mindig Dávid az esélyesebb...
aztán láthattuk a neten szavazók nagyrésze Lacira tett és lám Krisz ment vissza...
bármit lehet -
IXEMGabeo #143068 ebből látszik mennyire nézek tv-t;))))
én kajak nem vagyok az ilyen Berki Krisztián féle suttyókra kíváncsi... -
f1tomi8 #143067 Igen ez a mártírkodás taktika részéről... és az a baj, hogy a sokan ezt nem veszik figyelembe... -
#143066 Az az Élet Showja nem az Édes Élet ! :D
Ugy látszik nem figyeltél vagy átsiklottál felette !
Az RTL Klubnak már nem kellett Éva igy a TV 2 hülye lett volna nem kihasználni a lehetőséget hogy beszervezze öt és a nővérét ebbe a reality showba ! -
#143065 Ahogy Simon mondana, ha okosabbak a nezok mint egy otodikes akkor lathatjak hogy Viki allatira beszart a parbajtol es mar sajnaltatja magat , probalja ugy kihozni hogy jajj szegeny Viki ha ot bantjak mindenki lesz*rja ... viszont ez is csak a taktika resze , mert tudja hogy igy nem fog vissza menni -
f1tomi8 #143064 Csak én érzem azt,hogy Viki jól fog kijönni ebből? :/ -
#143063 Visszanyalt a fagyi rendesen, saját viselkedésének köszönheti a mostani helyzetet, csak ne játszaná a mártírt :D
Na de csak kibírjuk már ezt a hetet :D -
IXEMGabeo #143062 pff most lestem bele véletlenül, hogy átmentem anyám szobájába épp megy ez a fos Édes élet nevű förmedvény kit láttam benne? VV Évát:DDD
újjászületett hamvaiból?