153993
ValóVilág 12
-
Ferrari23 #143141 Na de, hogy inkább VV-ről dumáljunk. VV Atec oldalán Pácz átvette a vezetést. Egyébként ma olvastam, hogy kapus volt, ott előny a nagy testfelület. :D -
Ferrari23 #143140 Engem nem kell kisegíteni, én is ******, Ő nem bír meglenni nélkülem. :D:D -
McCartman #143139 Én leszarom mindkettőtöket ha ezzel ki vagytok segítve. :D -
Ferrari23 #143138 Az spamelés, hogy a vv-hez hozzászólva elmondom véleményem, még ha az egyesek szerint hülyeség is?
Itt spamelni te szoktál! Te ugyanis folyamat belém kötsz, hogy mit írok. Mi vagy te Vikike típusú lányka? :D Én leszarlak téged te is szarj le engem és ennyi. :)
Az meg hogy le van zsírozva nemcsak az én véleményem, szóval egyenként írd be akkor, hogy kik spamelnek még :D Idióta... -
IXEMGabeo #143137 Alekosz elkészítette az év videóját
marhalábszár pörkölt a legfölsőbb szinteken:DDD -
McCartman #143136 Lehet, hogy nem full homok de akkor két kapura játszik. Heteroszexuális férfiről ilyen képet nem tudsz készíteni. -
#143135 A Simonos kizarasos szavazasra irtam, hogy "multkor"...
Akkor is itt nyivakoltal, hogy ne fossunk, tutira nem szavazza ki az RTL es kozben persze siman kiszavaztak a nezok.
Hazudok mi...?
Jossz ujra a agyatlan szovegeddel, hogy "100000000000% le van zsírozva" az egesz.
Akkor meg minek spammeled szet folyamatosan a topikot a logikatlan hulyesegeidet es minek nezed a musort, ha ezt gondolod az egeszrol? -
Ironman2 #143134 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/megdobbento-allitas-aurelio-a-fiukat-szereti-2237157
-
Orionk #143133 Ledöbbentem, hogy ennyien Viki mögé álltak a Villában. :O
Szerintem nagyon problémás lenne, ha Viki menne vissza. -
#143132 S az alapján fognak dönteni a nézők,hogy kinek milyen bulija volt?
Semmit sem befolyásolnak ezek,max majd a végén jó lesz ezekre fogni,hogy emiatt esett ki xyz.
Aki eddig nézte,tudja ki milyen,és kire fog szavazni.
Nem ezekből fog változni 1-1 emberről a vélemény. -
Watchmen #143131 Ezt én mindig is értettem, de valahol azért az előző szériákban volt valamennyi értelem, és valamennyi eredeti érzelem amitől egy ember igazán ember.
Mindannyian tudjuk,hogy Magyarország aljait rakják bele ebbe a műsorba, de azért mindig volt egy két játékos aki képvisel valamennyi értelmet aki miatt tényleg leül az ember mert érdekli, hogy hogyan oldja meg az adott helyzeteket nem primitív módján,hanem emberien.
Atec is egy tapló paraszt volt az elején valahol kedveltem valahol nem, de megmutatta, hogy ő is egy ember, és ő is érez.
Atec nem a taktikussága miatt nyerte meg a játékot ez szerintem egy nagy hülyeség arról nem beszélve,hogy talán a Sádi-Eszter párbajt tudták csak úgy Petivel megrendezni ami össze is jött a többibe nagyon bele se tudtak manipulálni.
Megmutatta az emberi érzelmesebb oldalát, és volt a végén a nyerő.
-
#143130 Pont ezért nem szabad elvárásokat támasztani az ilyen típusú műsorral szemben. Ez ugyanolyan szórakoztatás, mint a baráttokközt/jóbanrosszban, vagy bármelyik más napi sorozat. A lényeg, hogy nézzék. Ha kell, kiírnak szereplőket, ha kell, visszahoznak a sírból is másokat, a lényeg, hogy nézzed valami oknál fogva. -
Watchmen #143129 Mármint Tohonya Szájmont... -
Watchmen #143128 De ezért is átlátszó a műsor mert a Dávidot pont Viki miatt küldték be mivel tohonya baszta ki Vikit így annyira érezhető volt,hogy az új lakó azért megy be, hogy puhos ellen legyen...semmi meglepő nincs ebben... -
Watchmen #143127 Annak idején mikor volt az Atec Fecó párbaj nem kicsit vezetett Fecó azt kb 20 perc alatt megfordult az egész,de nem kicsit.
Nem hiszem,hogy annyian szavaztak volna Atecre annyi idő alatt szerintem inkább felcserélték a két képet azt szeva...Piszkos Ferinek Ferinek ebbe igaza van semmi eredetiség, semmi őszinteség, semmi komolyság nincs ebbe az egészbe a lényeg a nézők szórakoztatása, és a pénz. -
#143126 Minden tiszteletem a tiéd, de néha tényleg azt hiszem, hogy a memóriád olyan, mint egy aranyhalé. Nagyon jól tudod, hiszen évek óta követed a VV-ket és egyéb realityket, hogy az összes játék így működik. A csatorna kreatívan, de befolyásol mindig, legyen az bármilyen külsős szavazós (!) műsorról. És mégis, minden párbaj előtt erre rácsodálkozol :D
Öreg néni elmegy az orvoshoz:
- Doktor úr, hogy is hívják azt a német urat, aki otthon mindig eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, Mari néni, Alzheimer…
A retek most több potenciált lát az általatok csak őskocaként aposztrofált játékosban, mint a frissen és melegen beküldött másikban. Ennyi. Következő párbajon mást fognak nyomni. Ez egy nyomorult játék, előre kiválasztott agyhalottakkal, képtelen szituációkkal, csak hogy nézze a nép. A 10 évig futó győzike show országa pedig nézi, mert addig sem kell a saját nyomorára gondolni. El kell ezt fogadni, ez nem az igazságosság játéka, ez egy profi tévéműsor, amelyről vagy így, vagy úgy, de fél évig beszél az ország (még azok is, akik persze "sosem nézik", csak a discoveryt meg a spektrumot - haha) :)
-
who am I 7 #143125 butabécibelevalo
Na a retek honlapjára nem tette fel a buzizós műsort.Persze, azt lehet ugye műsorban, buzizni, de dagadtozni azt nem :D Ezzel nem a homárokat akarom védeni, csak a retek és béci nyomorúságát,szánalmasságát. -
Ferrari23 #143124 Nem írtam ilyen előző párbajon :D Szóval Atit idézve " HAZUCC" :D:D De most befog, mert nagyon durván Vikit nyomják minden területen :D -
#143123 Uristn Ferrari23. :p
Azt hitted multkor is, hogy "visszakuldi az RTL" ezt + azt es akkor sem jott be az 100000%-os tipped. :p -
Ferrari23 #143122 Vv ati szavazásán
Dávid - 1660
Viki - 1652
:D:D -
#143121 Ezt már rég eljátszották kit akarnak ezek hülyének nézni :D még hogy néhány % röhög a vakbelem a sok hülye agyhalott meg ezt beveszi hogy tényleg csak néhány % volt köztük !
Mondom ugy manipulál a Retek ahogy akar ! :D -
#143120 Már csak arra lennék kiváncsi hogy mi lesz a Mai Öf-ben lehet hogy most direkt nem Röfiéket mutassák hogyan zabálnak ! :D
-
Ferrari23 #143119 1-2% lesz az eltérés ez fix, nagyobb legyen a dráma, izgalom a párbaj alatt :D:D:DD: -
#143118 Nem sokat érünk vele ha a Retek ugy manipulálja a szavazást ahogy akarja !
PL azt is kinézem belőlük hogy a Párbaj ideje alatt aki Dávidra akarna szavazni azt a hiba üzenetet irja ki hogy pillanatnyilag nem elérhető vagy szavazatát nem tudtuk fogadni próbálja késöbb miközben Röfiékre simán tudnának szavazni !
Sokféle képen bele nyúlhatnak ha pl az lesz hogy csak néhány % lesz kettőjük között na abban tuti a Retek keze van benne !
Ha meg mondjuk 60-40 vagy 70-30 % lesz akkor azt nehezen hiszem el hogy a 70 % Viki-é lenne ennyi agyhalott nem lehet akkor hogy Röfire szavaznak ! -
Ferrari23 #143117 Elhiheted nagy ívben leszarom mit esznek LOL. Csak az irritál mennyire durván befolyásolja RETEK KETTŐ az egész párbajt. -
#143116 Továbbra is adott a lehetőség, írni kell a román ortt-nek, és bepanaszolni a műsort. :) Vagy pedig menj a magyar ombudsmanhoz és panaszold be, hogy a melegeket diszkriminálja a retekkettő. Egyből kettőt is.
De most komolyan, ki nem szarja le? Amíg nem az én kajámat viszik el nekik, érdekli a fenét. Szavazz a kedvencedre vasárnap, bosszuld meg! :) -
#143115 Ja erről van szó az RTL ugy manipulál ahogy akar !
Már csak arra lennék kiváncsi mit mutatnak az ÖF-ben ?
Ha Röfiéket mutassák hogy esznek akkor egyértelmű hogy Röfit akarja vissza a mocsadék RTL !
Habár az érdekes lenne hogyha nem Röfiék zabálását mutatnák hanem Dávidékat hogy miröl beszélnek éppen !
DE a mocsadék RTL nem hülye tuti hogy a mai Öf-ben is azt kell nézni hogyan zabál Röfi meg a többi alattvalója !
-
Ferrari23 #143114 Ja + malackák kaptak zenét is, Dávidéknak az se volt. Így kell ezt csinálni :D -
Ferrari23 #143113 Viki buliján az este kibaszott nagy kajás tálak, minden szar, Dávidnak meg belöktek pár napja mikor volt a bulija 2 üveg piát, azt jóvan :D:D
100000000000% le van zsírozva malac visszamenetele. -
#143112 2 tudatlan IQ bajnokot nem nehéz maga mellé állítani.
Elemezni ezeket meg nem nehéz, egyből lejön hogy ki mit miért csinál.
De tény,hogy nélküle kevesebb lenne a villa,de ezt a buzi kétszínű idióta stílust,amit tesz bent,nehezen elviselhető.
Inkább legyen Viki,mint ez a díszbuzit tovább hallgatni, hogy ő kivisz mindenkit aki él s mozog.
-
#143111 Inkabb megis Davidra szavaz a legtobb ember, mert ha buzavirag a srac, arrol nem igazan tehet, de Viki viszont direkt egy full gerinctelen fereg mindenkivel... -
#143110 Akkor biztos visszamegy, mert a mai 14-24 év közötti fiuk 40%-a látensbuzi :) -
#143109 Dávidkára már csak a homárok szavaznak... ez már biztos... -
who am I 7 #143108 ja józsi 4 president amúgy :D Akkora bamba arc, h szakadok rajta mindig :D -
#143107 Na végre egy ember, aki tudja értékelni a félbites agyban rejlő egyszerűséget, és egyben hatalmasságot :) Jóska for prez! -
franklille #143106 Nagyon régen nem írtam, de ez már több mint vicces. Politikai betelefonálós műsoroknál nincs ekkora manipuláció mint az utóbbi napokban a VV műsorainál, ami azért nagy szó.
Aki ezek után kicsit is komolyan tudja venni a műsort annak külön gratulálok.
U.I.: Csak azért is GYÚRÓS JÓZSI! -
who am I 7 #143105 Ja kb...és ez lesz egész héten bakker?Szét kell spammelni a fészbúkjukat ezeknek a moslékoknak..írtam a vv honlapjára, de a retkes moderátor nem engedte tovább...ennyit erről a szartúró bandáról. -
#143104 és dávid reggeli veretése az neked smafu? xD -
McCartman #143103 Nem gyenge amit lilu is előad, ez már több mint 'iránymutatás'.
Nagyon foshatnak, hogy kiesik viki. :D -
Ferrari23 #143102 Figyeljétek meg vasárnap első eredmény mutatásánál 1% különbség lesz :D