ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kérek elnézést 😊 nem vagyok járatos az ivásban 😊

gagax
ALKOHOL ! 😄

Józsi azt a fujós "kürtöt" v nt mi azt elõrõl fújta azèrt sípolt ? xd annak nem az oldalàn van vmi lyuk amin keresztül fujni kell ? 😄

aaa jó az a torta... likeolnám 😊

az mi a xar lacinál..az a tál folyékony vmi??

ha idén több adás lenne szívnám az energiáidat, de alig vagy itt xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja Lacinak van születésnapja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gondolatrabló 😄
megint zsúr lesz?

szülinapi zsúr..na..megint leverik 3 óra múlva temetõi zenével? 😄
Meg kiakadt rajta, hogy Zsófi azt mondta rá átlagos, erre elkezdte verni magát, hogy nem hordhatja az 'olaszmárka' (!) 😄 cuccait meg a 60 rugós cipõjét csak 'ezt a szar dickiest'.
Erre Zsófika közölte, hogy leszarja az olaszmárkát.
Attól még csicska marad, ezt már én teszem hozzá. 😄 <#nevetes1>
gagax
Haha 😄 seherezàdé-teo-aurelio 😄 ès nem akar felszàlni a triciklire 😄 Barney erre nem mondana nemet 😄 xd

Átkopogtak volna a fal másik oldaláról... ne kiabáljatok már az isten b** f***t nem tzd tõletek a másik aludni sem ( vv melósok ) 😄 😄

😄 <#nevetes1> Mondom tényleg csak olvastam róla.
lezbicikli😄DD

Hidd el nekem töki😄D

Ez a Zsófi értelmesebb mint amilyennek látszik.
Szétszedik a többiek Aurélióval az élen, bazdmeg még bocsánatot is kellene kérnie, hogy nem ad neki szájrapuszit meg nem akar semmit a cigótól. 😄 <#banplz>
ááá most már ezt nem meséled be...nah tessék csak elmondani... + van e vmi jó felvétel nálatok 😊 ... elég ha felveszel vmi háttérmunkásnak, befejezem a sulit akkor meg vegyél át szerkesztõnek 😊 .. de remélem legalább vmi program felelõs középemberke vagy 😊

Lehet hgoy a mobilgyártok is pénzelik a vv-t, lehet hogy igy több low budget mobil fogy 😄😄😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

😄 <#nevetes1> Csak olvastam róla.
te vagy a beépített ember😉)))

nah..milyen informált vagy 😊 hol dolgozol? súgd meg 😊

nah az elsõ jó beszólása volt Krisztiánnak és ezt aláírom... akkor max csak barátok lehettek igaz igaz... de itt bent nem lehet barátkozni meg semmi nem? dede..akkor?? jó volt 😊

Zsófit kikészítik😊

desigo
igényes lányok lehetnek ezek...
Iza kacérkodik😄 na gyere szúrjááá

ez kajak kiszúrta Kriszt

RTL3 néven közös csomagban árulják az rtl2, cooltv és film+ reklámidejét, namost képzeled, ha a valóvilág miatt az rtl2 magában lenyomja sokszor a tv2t, akkor még a másik kettõ nézettségével kiegészülve mi pénzt elkérhetnek a szpotokért.
szerinte😊

szerintem pedig azt se tudja, hogy kell csajozni...nem hiába menekül elõle az összes xD

5 perc alatt telefonálok és le vagyok szopva 😄DD
Zsófika most magyarázkodhat😊

Vmi erõszak megy bent... vki mondta: Nee-eeeeee 😊

ezt venni kéne Aurelia megint csalódott xDDD

Krisztián felfedte Zsófi álcáját😄DD

a kis drogos...

mindjárt kiszakad a villa annyit üvöltenek😊

de nagyképû barom ez az Aurélió! veregeti a bicepszét, hogy ha Laci tökös lenne, a kendõnek ott lenne a helye! Pff, lehet Aurélió most még érdekes, itt az elején, ahogy mutogatja a tökét, minden nap sír, féltékenykedik,csajozik, de ez idõ kérdése, és lejárt lemez lesz, nem fog tudni újat mutatni, sõt, nekem már rohadtul unalmas pofája van😄 idõ kérdése, és a középmezõnyhöz fog tartozni!

jajj istenem Zsófika ne károgj

nah ez összefoglaló téma..mindjárt khf

adás baszki

Aurelioék ordítanak😄

gagax
* Csak én nem tudom kirakni teljes képernyõre az élõt ?

gagax
Adás ! 😄

jah arra szavaztam én is, de pl bármikor beépek visszarakja úgymond..szóval nem marad rajta a jelölés kire szavaztam...

amúgy jó igen nem lehet persze mindenkinek megfelelni...fõleg a nõknem nem 😄 ... dee azért általában család idõsebb tagjainak ott a gyerek aki megoldja... az idõs nénike meg csak nem bánja hogy nem tud szavazni a kedvencére akit látott elõzõ este live online-on mert jól nyomta a buliban 😄

és még bármikor le is veheti a szavazást és át teheti a másikra...tehát itt gyorsabban váltakoznának a vélemények...mint egy SMS beírásánál...

hopsz lebuktam xDDD

na jó nem...itt van egy szavazás SG-n és meglestem, hogy áll a szavazás...nem mérvadó tudom, de láthatóak a százalékok itt

Igen elsõ hangzásra jobb megoldásnak tûnik...

szó szerint "okos" megoldás😉 mármint csak azoknál a rétegeknél, akiknek van ilyen készülékjük. Alapból sosem szavaztam, mert én csak elemzõ vagyok, de nem is tudnék mivel nincs okostelóm vagyis az enyém félokos xD utálom, mint a szart amúgy...

szóval azért maradjunk annyiban ebbõl az idõsebb réteg alapból kiesett sztem még durván az 50-es korosztály is...most leginkább a fiatalokra koncentrálnak, de ez érzõdik is azon, hogy milyen lakókat válogattak be

persze azért mondtam én is... alapból van sok csatornája, ha az egyik kicsit gyengébben teljesít ott a másik..közös a kassza...megoldják..

ixem: ez mi ez a 68-32???

nyilván van belõle pénz kiesés dolog... de okosak ezek ott nem hiába ül össze szerkesztõ-fõszerkesztõ, média vezetõ, kisember nagy ember, program felelõs mindenki... hónapokig rágják a témát... + gondolom ez egy pozitív dolog, hogy nem kell fizetni érte csak 1x...lényegében be is jön nekik, mert nem kell minden 1es szavazásnál pénzt költeni csak 1x... + az azért ne mondjátok nem szimpi, hogy milyen párbajok voltak?? 1-2 telefonszámról tolták a rokonok a több 100 szavazást... rohadtul nem volt fair, mert akinek kicsit tehetõsebb tábora volt simán megnyerték neki a párbajt...most meg 1 telefon 1 szavazás... sztem ez k*va fair így bárki bármit mond...

68-32😊 jön föl Krisztián eddig még 72-28 volt kb kora délután

Nem az appokból (?) gazdagodik itt meg az rtl, hanem a reklámidõbõl.
Amit ráadásul a Cool tvvel és a film+szal közös csomagban árul.
jó én csak az SMS-re gondoltam hogyan bírják ezzel az applikációval pótolni arra lettemv olna kíváncsi

Honnan tudod, lehet Krisz most döngeti Izát 😄😄

wesker24
Dehogynem ott van az Új lakó xD

Hacsak közben Simon ki nem nyírta szegény madarat xD
+ legalább tudjuk megint miért nem volt stream...tegnap volt a ki ki mellé áll dolog éjfélkor... aztán az utána lévõ megbeszélések egymás között...kb az összefoglaló ebbõl az éjkszakai 2-3 órából volt vágva...totál lefedve az egész éjjelt khf-el... ma viszont nincs semmi szóval adást kérünk