ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legdurvább megintcsak Dorka volt. Rábaszta a jelét sértõdötten a Lacira aki sosem bántotta õt, most meg beáll mögé. Talán csak azért mert a Zsolti is ott állt? Egyszerûen irritál ez a csaj, nem tudok mit csinálni.
Lacikának elég szopó volt ez a ki kit támogat történet 😄

Még utóbb Krisztiánnak fog állni a zászló?
Iza amúgy tök szimpatikus amikor nem durran el az agya.
SA😄ADASADasd kiégtem ahogy Simon megreptette a libát a kezében xASAS

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

állatos hét lesz?😄DDD

Simon, hogy kivette a kacsát vagy libát loool

wesker ez a te heted lesz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Nagyon helyes jól teszi ! 😄 Kiváncsi lennék egy Iza Krisztián párosra ! xD
kiesik a Laci a Krisztiánnak mellém kell feküdnie😄D látom te is helyezkedsz Izuka

Iza úristn😄DD

azon gondolkozom mennyire éri meg az rtl-nek a vv a nyertes kap kb 50 milliós nyereményt, plusz a villamûködtetése 4 hónapig... semmi sms
Józsi bameg😄DDD

felvételek alapján Krisz jobban jött ki most ezekbõl a felvételekbõl...

baszki jön a palacsintával😄

Lacit jól felzaklatta Simon, hogy azt mondta nem tudja ki mellé áll😉

wesker24
Jaja egyértelmû nálam holt verseny van Iza és Charlie között ! XD
nálam akkor is Chárli nyert😊 az a combfix meg azok a lábak az a mozgás...hihetetlen

most tudatosul belõlem h a párbajnak semmi értelme nincs, mert régebben a szavazók mennyisége számított, mostmeg lesz egy x szavazótábor aminek a százalékos megosztása
wesker24
Én is az nem kérdés ! XD
Izát szúrnám.
megvan Iza gyengepontja...ha valami apró siker éri odabent akkor elkussol😄DD

Viki legalább megoldja😊)) tök jófej xD

kivételesen Iza se tolta rosszul

Charlotte-tól elájul az ember hihetetlen😄

aszondja Teó én gyerekek szerelmes vok mikor Iza táncol😄

Laci, de rafkó😊

erre ilyet mond Laci h megegyezik Krisztiánnal😄DD és elég 1 karakter oda mit evett ez?

wesker24
Én ugy értem hogy ami a mai összefoglalóban lesz ! Láttam az elözetest ! 😄
többet nem érdemelne...csak félõ kapnék tõle valamit úgyhogy bottal se xDDD

Kibaszott irritáló, de van hangja a csajnak meg nem gyengén öntelt, de a shownak kellenek ilyen karakterek. Én nem hittem volna,hogy Zsoltra rárakja a jelet azt mégis nem szarakodik a nõ.

Amúgy õt kéne ott bent jól megdugni látszik is,hogy kivan éhezve egy kis törõdésre😄
wesker24
Iza nagyon durván nyomja ö a legjobb ! XD
Túlzás volt valóban, ki nem állhatom az a gyökeret, olyan kis kétszínû csicska , hogy öröm nézni . Pont ilyen : https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1653396_10201748884341035_79612855_n.jpg

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Ez azért túlzás volt ne haragudj, hogy Aurelio többet ér ott bent...

ki a fasznak hiányzik az erõltetett baromság, amit õ nyom? meg letolja a gatyáját, néha elsüt egy egy Artúúúúrót, odapattan zsófikához, elsírja magát és ez szórakoztató szerinte?😄DD

lehet sokaknak igen nekem nem...Cristofel szint kb

Azt a cikket olvastam én is, remélem így is van ahogy az apja mondja.Végül is még van ideje, nem kell ellõni mindent az elején.Remélem Sárlottól gyorsan megszabadul és õ is elkezd manipulálni 😊

Aurelio szánalmas, kétszínû ellentmondó, sírós faszfej...

Simon lehet kicsit eltünedezett, de ennek ellenére még mindig az egyik legokosabb bent hidd el...többet ér, mint az a mûpöcs

nála viszont vannak más problémák is, amikre nem tudtam rájönni még mi...hasonló önbizalom hiányra gyanakszom, mint, ami nálam is van esetleg a túlérzékenysége korlátozza bizonyos döntésekben, amiket az eszével kéne megoldania...Simonra gondolok persze.

Most azért 2-3 napja megint csinált 1-2 érdekes dolgot, de a dumát hiányolom tõle...hosszabb távon nem lesz jó, ha valamit mindig leszed vagy eltör. Az is csak ideig óráig érdekes....

neki ugyanúgy manipulálni kellene, mint mondjuk Attilának anno...

viszont, amit leírtam talán tegnap is, hogy Charlotte-t olykor látványosan szabotálja és ez leginkább a feladatokban látszódik...

ne mondja nekem senki, hogy egy mûvészlélek, aki verseket ír ilyen pocsék szerenádot tud elõadni...aztán ott volt a festõs feladat. Mintha direkt siratta volna meg Charlotte-t, össze is vesztek...nekem úgy tûnik kezdi leépíteni a csajt

Volt egy cikk igaz, hogy bulvár BORS szemét, de az apja szerint Simon tudja mit forral Charlotte így kurvára nem bízik benne...

Hát nekem nagyon ellenszenves a csaj az elsõ perctõl kezdve, tök átlátszó az is amit a Simonnal csinál.Azt hittem Simon ennél jóval értelmesebb.Ha csak nem egy taktika ez az õ részérõl is , de ha az a népszerûségébõl rengeteget veszt vele.Elsõ héten még erõsnek tûnt, most az Aureliot is többre tartom mint õt, pedig õt se csípem.Meg hát csak azt lehet átverni aki hagyja magát.

az a probléma, hogy belõle még feleség se lehetne jó, mert, ha igaz, amit leírtak (ami azért képlékeny) akkor a valóságban is egy fekete özvegy

tipikusan az a fajta, aki tönkretesz egy férfit a csábjával, lehúzza majd továbbáll és beállítja magát ártatlannak...

nagyon gáz, de manapság bármit el tudok képzelni...

az a vicc, hogy Charlotte egy értelmes nõ lehetne, de valamiért mégis ezt az utat választotta, hogy gátlástalanul a pénzért bármire képes...

Nem értem a mai nõket komolyan

Hát kurvából lesz jó feleség, Simonnak akár még szerencséje is lehet ha elveszi : D Bár én nem adok nekik már két hetet se.

Erõs idegzetûeknek

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VV Charlotte-ról írta egy facebookos

"férjnél van, vagy volt és a nõvére pasijára is rámozdult és vele vetette el magát, amikor õk az esküvõjüket tervezték, mocskos rohadék?"

???

Itt még a szavazást se mutatják, nem hogy a százalékot : http://szavazas.valovilag.hu/poll

Zs0lt1
Most nézem h a vv appon a párbajnál nem is látszik h ki hány százalékon áll, azért ezt igazán mutathatnák.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Én se fogok, nem tetszik ,hogy küldeni kell egy smst ha regisztrálok, még ha csak alapdíjast is de a számom bekerül a rendszerbe.Hát inkább ne ,változtattam már ilyen miatt számot mert olyan cégek stb. hívogattak, hogy csak lestem, honnan a picsából van meg ezeknek az én számom.Aztán lesett 😊

Lehet.

deniro2
Ezt én értem, csak az a kérdés, hogy miért pont azoknak lenne több pénze/hajlandósága az sms szavazásra, akik itt kisebbségben vannak a szavazáson? (Tekintve, hogy jópárszor fordított eredmény jött ki)
Szerintem egyszerûen arról van szó, hogy pár száz tizen-, huszonéves véleménye, akik itt nyomkodnak, nem feltétlenül egyezik a tv nézõ többségével.

Hát én anno se szavaztam, de ezzel az appal se fogok, egy smst így is el kell küldeni hozzá, nekem annyit se ér. Aztán meg nehogy, lehúzzanak még valamivel.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Pl. olyan elven, hogy nincs az az Isten, hogy én bárkire 250+áfáért sms-t küldjek, vagy nem tudom mennyi volt.De szerintem vannak ezzel még így néhányan.

deniro2
Milyen elv alapján fordítaná meg a szavazás arányait az ingyenessége?
Inkább arról lehetett szó, hogy nem teljesen ugyanaz a réteg küldött smst, mint amelyik a neten nyomkodott.
Viszont most úgy tûnik, az online szavazásnak hála elég közeli eredmények várhatóak...

Mert olcsóbb volt itt szavazni mint sms-t küldeni 😊 Most viszont az app-al ingyenes lesz szal olyan mintha itt szavaznál.Bár én kétlem, hogy nincsenek és nem voltak manipulálva a szavazások.

nem sokat jelent anno a VV5-ben minden ilyesmi teória megdõlt, Cristofel is itt vezetett kikapott, Peti is vezetett kikapott, Eszter is szorosan, de nyert az itteni szavazást illetõen azt Vera ment vissza...anno a VV4-ben Olivér toronymagasan verte Bécit azt elég simán Béci nyert

Nem kell hsz-t írni csak egy szmálit rakni, az se tart tovább mint egy lájk.Bár van abban is valami , hogy sokan magát a bejegyzést lájkolják.Mondjuk láttam 2-3 különbözõ oldalakon szavazásokat és olyan 70-30 arányban mindenhol Laci vezetett.

Szerintem is Laci fog visszajönni, bár én nem neki szurkolok, de ez az Atis szavazás csalóka, lájkot sokkal könnyebben nyom az ember, minthogy leírjon egy hozzászólást, meg sokan amúgy is lájkolnák a bejegyzést ilyesmi. Úgy kellett volna, hogy írjanak kommentbe egy nevet, sokkal szorosabb lenne az állás.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Zs0lt1
hát kb 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nem úgy mint õ 😄 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1004085_10201748181883474_732932734_n.jpg