153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Aureliot és Józsit maga mellé állította pár nap leforgása alatt...előbbit úgy, hogy a lelkére hatott méghozzá úgy, hogy a csajokról eldumáltak Aurelionak helyeselt, de ők tulajdonképp az 1. naptól fogva a Jacuzzis ölbe ülős jelenet óta együtt mozognak odabent... Amikor beöltöztették kisgyereknek kifejezetten jól megoldotta a "büntetését"...

Elkezdte elemezni odabent a lakókat a nyugiban és bár ő is hasonlóképp lenézi a villalakók agyi szintjét, tetszik a nyugiszobában kibeszélt elemzései...

Zsófikánál mégha taktikából is, de bepróbálkozott, hogy ezáltal érdekes legyen, és, ami a legfontosabb kigondolt egy taktikát (még akkor is, ha tudom te ezt nem tartod annak), azzal, hogy magára pakoltatja a jeleket olyan ember által akikről tudta, hogy Viki összebalhézott és, akiket nem tudott a lány megvezetni...Maga köré gyüjtötte a bandát, gondolt egy merészet. Ugyan Aureliot nem kellett volna bevonnia így is tegnap kitűnt az ÖF-ből, hogy jelen pillanatban ő és Józsi is minden szavára ugranak...

Hasonló egy picit a taktikája egyértelműen Laciéhoz (ő még legalább megmondta a frankót, amikor kellett), viszont Dávid legalább próbálkozik és egyetlen egy dolgot próbál kihasználni mézhozzá azt, hogy Vikire még mindig orrolnak azok, akik Simont szerették, tudja nagyon jól, hogy most van esélye kinthagyni és, ha visszamegy a párbajról jó ideig nem fogják kihívni őt...

Tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy ő is egy manipulátor, aki nem riad vissza semmilyen eszköztől viszont kettejük közül inkább Viki volt az, aki mártírnak állította be magát holott korábban tudjuk mit és miket tett...

röviden, tömören ennyi

Dávid nélkül unalmas lenne, mert ő legalább próbálkozik...nem értem, hogy Dorka, Teó, Zsolt, Józsi négyesben mit látnak, akik napokra eltűntek...
    bár személyes kedvencem, de Charlotte is csak ül és néz sokszor néha beleszól, odaszól és megbújik és ez tény...

A másik dolog, hogy ezt a digó gyereket is sürgősen ki kellene ejteni, mert egyrészt hihetetlenül megvezethető, másrészt engem idegesít és nem tud meghatni azzal, hogy érzelemből tolja (hahaha nagy faszt ő is helyezkedik, taktikázik és ő a legnagyobb kétszínű ember odabent) ezenkívül pedig egy debil állat, akit nem bírok elviselni a sírásáról és a menthetetlen egoizmusáról ne is beszéljünk... Nem értem mi szórakoztató az embereknek benne, de szívem szerint őt is hamar lapátra tenném...

tehát összegzésül Viki és Dávid TESZNEK is azért, hogy legalább érdekes legyen az egész, hamár ilyen gány bandát válogattak össze
  • Rash87
    öööö, lehet biztos kimaradt pár jelenet,pedig tudtommal idáig végignéztem az összes napon az öf-t.
    Mit is tett bent eddig? Felvilágosítanál?
  • f1tomi8
    VV Ati oldalán vki írta 1 hsz-ben.
  • IXEMGabeo
    pff, de honnan van a fülesed?:)
  • f1tomi8
    Állítólag Lilunak ismerőse Viki! Aha, így már érthető....
  • IXEMGabeo
    lehet, hogy irritáló a hangja, lehet, hogy idekint egy műmájer, egy buzernyák, de odabent pár nap alatt többet tett, mint az összes lakó együttvéve Vikin, Aurélon és Krisztiánon kívül...

még így is érdekesebb, mint Dorkáék, Teó, Józsi...

bár most, hogy így taktikáznak én Teón-Dorka-Zsolt hármason kívül mindenki aktív...ők szerintem a legnagyobb tuják és lappangók odabent. PLusz Charlotte csak ő meg félszavakkal oda oda szól, ami pont elég volt Dávidnak pár napja, hogy elinduljon és megbízzon benne
  • IXEMGabeo
    látom marketingelsz wesker:D így toborzod, csábítod a rajongókat magad mellé:D micsoda ösztönzési politika

ha én azt mondom neked, hogy olymind1 ki megy vissza benne leszek a sorsolásban? xD csak, mer én állandó vendég vagyok xD
  • IXEMGabeo
    Krisztián is nekimegy bárkinek, ha úgy adódik:)

Vikivel jóban van, Iza után olykor kóslat, de kiáll a véleménye és az elvei mellett
  • IXEMGabeo
    mi a kamuság?? csaj kicsit elnézte:DDD
  • Ironman2
    hehe,kiderült hogy aurelio homokos!

http://valovilag-6.postr.hu/botranyos-leleplezes-elo-adasban-vadoltak-homoszexualitassal-au-001/
  • jugen
    Sokaknak fáj az igazság, pedig tudni kellene elfogadni
  • deniro2
    Eszem ágában nincs felhúzni magam, Simonka sem érdekel, egyszerűen csak nem bírom az ilyen elvtelen embereket és szeretném látni röfit pofára esni, hátha tanul belőle valamit:)
  • Rash87
    Ok-okozat :)
  • PiszkosFred
    Ne húzd fel magad, vasárnap végre bosszút állhatsz simonka kiesésén :), és onnantól már csak egy dagadt (illetve azzá váló) csajt kell nézned, nem kettőt. win-win
  • deniro2
    Hejj, ez a zsírnő mit össze mártírkodik...:) Aki felvállaltan úgy játszik, hogy mindenkinek beszól és addig hergeli, amíg tudja, az picit mókás, mikor meglepődik, hogy néha oda-vissza működik a dolog és ő kerül a broki másik végére...
    Ráadásul láthatóan van némi probléma az értékrendjével is, mert nemigen esik le neki, hogy azzal, hogy a kisstílű bosszúját a macival nem vállalta fel, 10 másik embert szopatott 1 napig, ami jelentősen nagyobb gyökérség, mint eldugni egy plüssfigurát...
    Őt mindenki utálja, brühühü... Mégis mire számított?
  • Krisztiam #143045
    hát mindkettő kieshetne :D
  • jeneci
    hát gyerkőcök, én ezt a kihivást nem bírtam végig nézni, ez a dávid gyerek annyira irritál ezzel a buziságával, hogy ez már felkúr! Tipikus mai fiatal (tisztelet a kivétel) ez a buzis hangzású duma, ahogy tetteti a nagy frajert, pedig csak egy kis szarrágó, szarkeverő kis gecibúvár, löki az üres dumát a kényes stílusával, hát kész rémálom. Viki is irritál, ha ilyen asszonyom lenne, már rég nem lenne, de ez a Dávid meg simán haragot vált ki:D ilyen még nem volt, eddig minden vv szériát néztem, de ennek az undormánynak a kihivását nem birtam megnézni:D
  • Rash87
    Viccet félretéve, VV5-ben is volt hasonló időszakod,de kisebbségi komplexusba szenvedsz? :D
  • Krisztiam #143042
    remélem pápá Viki lesz.. Dávid se nagyon szimpatikus de inkább Viki essen ki :D
  • jugen
    Na Dávidka pápá :D
  • McCartman
    Jól hangzik. :D
  • Lucapanna
    De csak akkor működik, ha Vikit küldöd haza! :-)))

Na, csak vicc "vót"!
  • Lucapanna
    Egy kis HELP azoknak akiknek nincs okostelefonjuk és szeretnének szavazni.

1. lépés: Regisztráljatok a http://www.rtlklub.hu/most/ oldalon! Egy email kell hozzá és erre az email-ra kaptok egy aktiváló kódot, amivel aktiváljátok a regisztrációt.

2. lépés: Töltsétek le és telepítsétek a BlueStacks 0.8.4 programot innen!

http://download.chip.eu/hu/download_getfile_hu_109894176.html?t=52ee10cb&f=/downloads/3715249/Bluest0.8.4.3036_Beta.exe&dl_type=dl_hs&sign=0d414c8f864e1229d5e3140f8a8da785

3. lépés: Az előző program telepít egy virtuális okostelefont a gépedre. Az app. keresőbe (Search Apps - Zöld alapon nagyító ikon) írjátok be hogy "Valovilag" ékezeteket nem tud az app. Ha megtalálta az ingyenes valóvilág applikációt (Telekom New Media kiadásút), akkor azt is telepítsétek!

4. lépés: Lépjetek be az első lépésnél (RTL MOST holnap) megadott email címmel és jelszóval! (A @ karaktert a SHIFT és a 2 lenyomásával hozhatod elő!)

5. lépés: A sikeres belépés után adjatok meg egy bármilyen mobil számot, ami képes sms küldésére! Pl. 06701234567

6. lépés: Küldjetek egy sms-t a "VV" szóval arra a 06-30-as számra amit kiírt az app!

7. lépés: Most már szavazhattok!

Sok sikert!
  • McCartman
    Dávid csak sok amerikai börtönös filmet látott, tudja jól, hogy rögtön neki kell menni a legnagyobb benga kövér állatnak és utána nyugta lesz, itt is ugyanez történik, az a vicces, hogy a szavak legszorosabb értelmében.
    Ha kiejti Vikit az ő seggét fogják majd fényesre nyalni és szabad útja lesz a végjátékig. :D
  • motth
    jav.: tud
    elnézést
  • who am I 7
    egy félmillás utalás a szerencsés bankszámlájára?
  • who am I 7
    Meg ezért valakit szétkapcsolni élő telefonvonalból?azért ez eléggé komédia...valaki nagyon pipa az rtlnél, hogy a koca lett kihívva
  • motth
    Akinek nincs okostelefonja, az tudsz már PC-ről valahogyan szavazni??
  • wesker24
    Szóval aki David mellett vannak azok részt vesznek majd egy sorsoláson ahol majd meglepiben részesülnek néhányan ! :D
  • wesker24
    Söt ha Röfi kiesik vasárnap akkor lesz egy kis meglepim számotokra ! xD

Persze csak azok vehetnek majd rajta részt aki David mellett vannak ! :D
  • who am I 7
    ez is igaz csak hogy szerencsétlen együgyű bécike is úgy kivolt akadva, hogy csak na már majdnem sírt ő is :( és így akarnak a kocából mártírt csinálni.Nem szimpi.
  • wesker24
    Ha Röfi kiesik vasárnap örömmel fogom nézni ezek után az ÖF-eket legyen akármilyen unalmas is ! :D

Az meg hogy unalmas lesz nem hinném majd David gondoskodik arról vagy az RTL hogy ne legyen unalmas ! :D
  • wesker24
    Jah egyedül a Homie Dávid merte azt megtenni akitöl mindenki fosott hogy párbajra vigye Röfit !

Remélem Dávid megy vissza és Röfi esik ki Röfinek bünhödnie kell az meg hogy nem lesz balhé full baromság késöbb lesz balhé nem kell aggódni !

Inkább nézem a többiek hülyeségeit mint Röfi szarkavarását !
  • PiszkosFred
    De nem édes mindegy? Csárli főállás kurva volt. Dávid olyan meleg, mint a kemence. Zsófi olyan sötét mint az éjszaka, Kriszitán egy vadparaszt, Teó egy idegroncs, Iza egy hisztis picsa, Jóska olyan egyszerű, mint a pont. Mindenkire meg van a jelző, így lettek összeválogatva. Még jó is így, mert amikor azt írjuk, hogy a Traktoros beszólt, tudjuk, hogy kriszről van szó, ahogy a kurvanéni jelzőről sem a durcás jut eszünkbe. Ez egy trashreality, annak megfelelő castinggal. Hol számít az, hogy kit hív dagatnak egy féleszű odabenn :D Itt a fórumon, meg aztán pláne nem számít.

Túl kell ezen lépni.
  • McCartman
    Pontosabban, hogy maradt még valaki, Simon volt a másik aki nekiment volna bárkinek, a többi csak nyal, hol ide, hol oda.
  • Johnyboy
    Na ezt lesse meg mindenki, épp most találtam

Gyuros Józsit látták Soroksáron január31-én
  • McCartman
    Én örülök, hogy volt valaki aki nem fosott be tőle, hogy pont a buznyák gyerek legyen az azt mondjuk szerintem senki sem gondolta volna, nekem ebből elég volt ennyi.
  • who am I 7
    Igen, a stílusa miatt lett a nyomorúsága is ráolvasva a fejére :) ki nem tojná le (még az 1 bites aurélia is) , hogy koca, ha normálisan viselkedne.
  • McCartman
    Az RTL pedig nagyon vevő ezekre a műkönnyekre.
  • jeneci
    szerintem viki és dávid is alap emberek a villában, elég szar lett az idei felhozatal, ha ők nem lennének a szarkeverésükkel, igaz vikinek a viselkedése tényleg visszataszitó már olykor, de én inkább nézem ezt, meg a lelki terrort, mint hogy debilió és zsofika enyelgésüket halgassam, ha ilyen sorozatot akarnék nézni letölteném a csacska angyalt vagy valamit és kész..