ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a Velvet cikke : http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/31/vv_aurelio

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Állítólag......

Én a primitív jelzõ alatt nem csak a megjelenésre gondolom, hanem arra is, hogy buta is. Aurelio pedig állítólag több nyelvet beszél, és ahhoz azért kell mûveltség is.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Aha az éjjeliben volt, 5 rész van az elsõ vagy másodikba kiabált bele.A Velvet meg megírta, hogy VVAti oldalán fent vannak a videók stb. stb. Én mind a kettõt annak tartom, Aurelio mikor balhézott az elején minden második szava a baszdmeg volt , még a lányoknak is....

Amikor belekiabálta, az az éjjeli Streamben volt ?, mert én nem láttam, de még nem is értem a végére.

Elõször azt akartam írni, hogy primitív gyerek az Aurelio, de ez nem teljesen igaz. Inkább a Krisztiánt tartom annak.

Hülye az a gyerek ,belekiabálta a kamerába , hogy küldjenek már neki be egy grammot.A Velvet ma már errõl írt cikket...

Most nézem vissza a tegnap esti LiveStream et. Láttátok már, hogy Aurelio kiborult, hogy a Zsófi nem akar tõle semmit ? Mit gondoltok errõl ?

Szerintem ez az Aurelio nagyon nagy valamit képzel magáról. Õt kellett volna kihívnia Lacinak.

Nem hiszem. Egyszer megnézi az ember, oké, kíváncsi, érdeklõdik. De visszanézni? Az már súlyos.
Megközelíti az országos lefedettségû nagy ker. csatornákét, idõnként veri is a TV2t, mindezt egy kábelcsatorna ami sok háztartásban nem is fogható a Digi miatt, ez asszem mindent elárul a nézettségérõl.
Hát egyik személy sem tartozik a kedvenceim közé, Attilának jobban örültem volna.
Akkor mindenki az aki nézi, az is aki ezt nézi.a VV4 legalább szórakoztató volt.Szerintem.

Azok a legnagyobb agyhalottak akik képesek visszanézni az elõzõ szériákat.
wesker24
Az egész VV5 163 napja itt van a HDD-men több mint 200 GB ! 😄
wesker24
Kint van a Valóvilág honlapján hogy mennyire nézett ez a széria !

Amugy február 2-töl Belevaló világ !

a Két Mûsorvezetõ : Csobot Adél és Young G (Béci) lesz !
Hát ja, azért arra kíváncsi leszek, ha kiesik a bent maradó sok elkényeztetett kis pöcs mit kezd majd magával mikor tudatosul bennük, hogy el kellene ganézniuk maguk után mert már nincs aki megcsinálja.

Az egész olyan, mintha korhatárt húztak volna, amire csak 18-26 közöttiek jelentkezhetnek. Ebbe a gépezetbe került be (gondolom vmi protekcióval) Laci, amivel láthatóan nem nagyon tud mit kezdeni. Én Lacival egykorú vagyok, de szerintem ezzel én sem nagyon tudnék mit kezdeni. Ha nincs 2-3 korban és értelemben hozzád hasonló, akkor nehéz lehet részt venni egy ilyen játékban. Jobb, ha kiesik és folytatódik a tini VV.
*VV4-et

Azt tény, hogy eddigi legrosszabb széria.Rengeteg hsz-t olvastam, hogy letöltik újra a VV!-et és inkább azt nézik.Bevallom én is erõsen elgondolkoztam már ezen.

nézettségi adatot tud vki adni? kiv vagyok mennyire népszerû ez a széria,mert nekem bukottnak tûnik nagyon
Az tény hogy Zsófi jól taktikázott 😊 Aurelio meg így járt oszt csoki.Én egy évvel vagyok idõsebb mint a Laci de szerintem ha bent lennék, vagy kijöttem volna egy nap után vagy kizárnak mert ütöttem volna az tuti.Lacinak szurkolok a párbajon de szerintem jobban járna ha vesztene és kint maradna.Ezek meg egyék meg utána amit fõztek.Komolyan mintha valami agyhalottakról szóló mûsort néznék.

Megkérdezték Zsófitól, hogy elsõ ránézésre mi a véleménye Aurelioról és azt mondta a Zsófi , hogy átlagos.Na most 30 perce már ezen cirkuszol a hülye gyerek, hogy hogy mondhatott rá ilyet a Zsófi ?! -.-"

Tipikus mai fiatal, aki magát azért nem tartja átlagosnak, mert 60 ezer Ft-os cipõt hord és olasz cuccokat. Arra, hogy felmenjen a castingra Bp-re viszont kölcsön kellett kérnie pénzt, mert nem tudta megtankolni a verdát.
Zsófika tudat alatt jól taktikázott, hogy Aureliót szédítette az elsõ kiválasztásig ill. kihívásig, mert sikerült elkerülnie a párbajt, most már aludni sem akar mellette. Egyébként jobban jártunk volna, ha Zsófi megy párbajozni (és marad kint), mert a bent lévõk közül szerintem õ a legérdektelenebb (kivéve a teste).
Mert mit csinált? 😄 Amúgy egy-két mondatban leírná valaki mi volt éjszaka?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Most nézem az éjszakai elsõ részét.Én ezt az Aureliot addig ütném amíg mozog de valószínû még utána is...

wesker24
Jah rögtön gondoltam akkor felejtõs nincs Okostelóm ! 😄
JohnnyNapalm
windows alatt a windows phone-t kell érteni

jackoneill90
szerintem kacsa. egy gunar v. mergs pulyka kell oda

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

igazad volt, már egy jó ideje KHF van, megyek én is aludni!😄

wesker24
Vazze megjött a KHF csapat na én eddig vettem további jó nézést ! 😄
Nah KHF, már hiányoltam XD gondolom most indul a zene, és a buli😄

mucsácsó
megérett ez a KHF 😄
valahogy sejtettem h Krisztián Mr Busta rajongó😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na újabb infómorzsák

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VV Charlotteról további infók

"sõt a helyemen van a villában, mert "barbi" nevû bennfentessel le lett beszélve még tavaly novemberben, hogy soron kívûl beszavazó show nélkül ott a helyem. akkor leszek extra "játékos2 vagy? mivel a változtatás joga mindig és mindenkor fennáll."

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bárány mióta? 😊
mucsácsó
Lehet, lehet 😊 Fú basszus amúgy annyira lennék most ott a helyükben...csorog a nyálam a finomságokra 😄 Zsófi mellei pedig külön életet élnek *.* 😄
Schumit megemlítette Laci reméli minden oké vele

😊 benézte vagy direkt játszotta a hülyét nekik😊

mucsácsó
"Sacher torta egy márka...?" jóvan Viki...te is aztán... 😄
valamikor igen, valamikor wesker küld

vv attila oldalán szoktad visszanézni?

😄 én még maradok picit, habár reggel 7 re kell mennem suliba😄

faszom h ma péntek...simán maradnék, ha szombat lenne

fekszem...nappal úgyis visszalesem

elég érdekes, hogy még nem volt KHF 😄 fõleg hogy mingyárt kezdõdik a buli, szerintem ma egy 4 ig tuti lesz online!😄

aztakurva micsoda finomságok az asztalon

hahah aurélió mondja józsinak hogy fogja a kezével a köveszsákot XD erre józsi, majd az õrütet megfogadom xDDDDDDD

Dorcikám hangja volt a legjobb...kurva nagy milyen vékony hangja lett 😊

mi ez a lufi te elromlott.DDD

bazmeg ez a józsi nem lenne ki kéne találni

héliumoznak haha

és még Józsi ilyet szól nem kaptunk sok alkoholt xD

ha adtak volna idõt,hogy lássunk is valamit...legalább a félidõig😊