153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Hát mivel mindig ez előző napot látjuk, így logikus, hogy a mai nap holnap lesz :D
  • wesker24
    Na erről beszéltem hogy nem lehet Dávidra szavazni mert az a mocsadék RTL az ocsmány képü disznót tolja ezerrel !

Igy mi értelme a szavazásnak ? Semmi ha csak az egyik félre lehet szavazni !

Tuti hogy ez lesz a Párbaj alatt is hogy Dávidra nem lehet majd szavazni igy szépen az ocsmány képű disznó simán megfogja nyerni a párbajt !
  • wesker24
    Vazze csak holnap derül ki hogy ki megy a villába ? Pffh

Hát én egyértelműen Simonnak örülnék ha az bemenne Sárihoz !

Ha csak rövid idöre is :D

De szerintem ugyis Józsi barinöje lesz az aki bemegy !

• Ferrari23
    Facebook:

"Van még valaki, akinek a rendszer nem engedi, hogy Dávidra szavazzon? Engem nem enged! Kipróbáltam és Vikire tudok, de persze levettem róla a szavazatot!"

"Igen,nekem sem engedi...szerintem bunda Biztos ez a Viki,valakinek a valakie! Mindegy,ha nem Dávid marad bent, akkor én nem nézem tovább,mert akkor csalás az egész, és így akkor nincs értelme"

" Én is csak a Vikire tudok...érdekes/persze én is levettem a jelet/Remélem van igazság,és Dávid győz!"

• Janika114
    Milyen változásokra gondolsz?
  • Ferrari23
    Itt van Józsi barátnője.

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/238617

• wesker24
    Egyáltalán van neki ? Majd kiderül ha megy párbajozni ! :D
  • wesker24
    Erösen gondolkodom rajta ! xD
  • Prince23
    Van neki?
    A jelentkezői videóban azt mondta minden villás nőt meg fog kúrni, végig megy rajta :D:D
  • desigo
    józsi barátnőjéről valami infó?
    kép,videó akármi?
  • desigo
    Precíz,alapos és hosszadalmas munkával sikerült egy odaégetett szart csinálnia.
    Szórakoztató videó :)
  • Stockbauer33 #143170

#143167 " Aurelio is elvan szállva magától nem kicsit " Miért?A mangalica nem?

#143163 " kezdek afelé hajlani, hogy jobb lenne, ha tényleg Viki menne vissza " Aztán a tettlegességig idegesíti majd az embereket.

A tajparaszt is hú de kemény volt aztán visszament sírdogálni meg enni(Tuja)
  • who am I 7
    küldhetsz egy dózert a villára is akkor :D
  • wesker24
    Azt már most megmondom ha az ocsmány képű dagadt disznó megy vissza vasárnap akkor itt drasztikus változások lesznek a topikban !

Csak elöre szólok hogy ne érjen váratlanul senkit se !

Ha Röfi megy vissza akkor itt drasztikus változások lesznek ha meg Dávid akkor meg megy minden a régiben + kiosztom a nyereményeket a kisorsoltak között !
  • mucsácsó
    Aurelio is elvan szállva magától nem kicsit, főleg amióta Dávid telebeszélte a fejét...csak szerintem még így is messze #1 a nézői szimpátiát tekintve (most nyilván nem mi tesszük ki a nézők nagy %-át, hanem a 15-17 éves picsák + páwák ajnározzák), hiába ez a "nagy változás" részéről...
    Jaja, Józsi maradjon csak a dumái miatt :D :D Dorka-Teó meg ilyenek fel se tűnnének, ha kiesnének..
  • deniro2
    A semlegesség nem feltétlenül azt jelenti, hogy nincs véleményed, hanem, hogy nem tér el egymástól az adott két ember esetében, tehát, ha pl. mindkettőt utálod, akkor nem állsz egyik mellé sem...
  • IXEMGabeo
    helyesbítek Józsit még elviselem a dumái miatt:D, többiek felőlem mehetnének...

Izát se bírom, de ő benne még látok feszültségforrást és olykor jók a meglátásai
  • IXEMGabeo
    legjobb az lenne, ha a tuják párbajoznának végre

Teó, Zsolt, Dorka akár Józsi, aki úgyis kimenne onnan és én személy szerint Aurélt is kibasznám már onnan, mert az ő pofája meg az egész gyerek viselkedése jobban irritál, mint Cristofelé...nem hittem volna, hogy fogok ilyet mondani a VV5 után...

úgyhogy megint olyan párbaj lesz, aminek nem most kellett volna megtörténni...
  • mucsácsó
    Nem gondoltam volna, hogy ezt írom, de komolyan mondom én mostmár kezdek afelé hajlani, hogy jobb lenne, ha tényleg Viki menne vissza, bármennyire is utálom a pofáját (főleg Simon miatt), meg egyébként is undorítóan viselkedik, DE jó nézni, hogy tényleg tudja mindenkinél hogy hova kell szúrni :P A látensbuzi Dávid meg nem kicsit van elszállva magától, tényleg csak a seggnyalói pártolják őt muszájból... legjobb az lenne, ha egyszerre basznák ki mindkettőjüket, azt kész :D
  • IXEMGabeo
    azért az kemény Zsolt még életébe nem evett pulykacombot.DDDDD

most lesem az éjjeli adást...
  • IXEMGabeo
    Aureliot már Laci is direkt provokálta úgy, hogy ráment az aktuális kiszemelt csajaira:)))

Simon is kihozta 2x is a sodrából pokolian irányítható hülyegyerek...

kajak nem értem a nézők mit bírnak benne...ennek a srácnak annyira meg kell tanulnia az életet olyan rossz irányba ment el, hogy nem is tudom...külön tanulmány mennyire egy menthetetlen selejt az egész ember...
  • Ferrari23
    Auréliót se bírnám elviselni, az állandó ordibálásaival...
  • Ferrari23
    Arra azért kíváncsi lennék hányan bírnánk ki Mis Viktóriát, 24 órában összezárva, mikor nyomatja a monoton **** szövegét, nem hagyva szóhoz jutni a másikat és mellé önelégülten vigyorog. Nekem így videón sok néha. Mondjuk ha az a terve, hogy Simon kikészítése után rámegy Aurélióra az nem rossz, mivel Aurélió ritka ideggyenge, hátha történik valami újabb fight :D
  • IXEMGabeo
    viszont elég durva látni, hogy a műsorvezetők mennyire részre hajlóak Vikivel szemben...

eszméletlenül nyomják elvégre ő is protekciós...Le is vették az RTL mostról azt a bizonyos belevaló adást ahol Béci vitatkozott a betelefonálóval...

És szerintem ez az öregasszonyos büntetés nem is volt igazi büntetés a számára...sőt ezzel csak jót tettek neki. Látják sztem, hogy a népszerűségi mutatója alacsony, ezért mindent bevetnek, hogy feltornázzák Dávid pedig degradálják jó 2 napja...Szorossá akarják a párbajt tenni.

Visszatérve, nem is értem, hogy engedhették, hogy egy Cs. Adél és egy műrapper legyen akár műsorvezető...semmi tapasztalatuk nincsen csak őket is odabaszták, egyiket Istenes miatt a másikukat pedig azért, mert jobb madarat nem találtak...
  • IXEMGabeo
    nekem tetszik h így kiröhögi a buzi gyereket így kell felfogni az egészet amikor valaki támad:DDD

nekem Viki kedvenc lehetne, bár vannak olyan dolgai, amikkel a határokat átlépi ennek ellenére elég nagy feszültségforrás odabent, ami nekünk nézőknek jó hisz abszolút unalom lenne, ha nem lenne ki ellen szervezkedni...

Nekem még mindig van egy olyan hátsó gondolatom, hogy valójában idekint egy normális, átlagos lány, de odabent mindent bevet a cél érdekében...

csak sokan a benti szerepét úgy állítják be, mintha idekint is ilyen lenne honnan tudjuk idekint milyen?
  • PiszkosFred
    Tipikus elmeroggyant nethuszár komment, aki csak billentyűvel ilyen "kemény", otthon meg papucs vagy még mindig a mama-hotelben él :)
  • Ferrari23
    "esküszöm nekem is viszket a kezem a videót nézve. megy rá az emberre meg simogatja veszekesés közben. mekkorát le kéne neki baszni...juhuhuuuu, meg a háttérben röhögő Izának is."

:D:D
  • IXEMGabeo
    lehetséges, de én most arról beszélek, hogy senki nem vállalta a semlegességet, pedig lehet ilyen helyzetben sokat segítene és kevesebb lenne a támadási felület...Zsolt esetében indokolt is lett volna pl:)

Ez nagyon nagy:D

A debil megint kiakadt, Iza röhögése órási:D
  • PiszkosFred
    Szerintem hazudtak, vagy nem merték elmondani a valódi véleményüket, mert mi van akkor ha a másik jön vissza... :)
  • IXEMGabeo
    VV5-ben nem egyszer volt olyan indok, hogy inkább semlegesek maradtak, mint bárki más párbajozó mellé álltak volna

Zsolt is pl. simán maradhatott volna semleges...
  • PiszkosFred
    Egy 100 m2 területen bezárva élő 10-12 ember számára, akik 24/7-ben egymást nézik, egymás mellett laknak, ilyen emberek számára nincs olyan, hogy semlegesség vagy a másik érdektelen. :) Szerintem.
  • IXEMGabeo
    Azt nem vágom korábbi szériákban semlegesnek lehetett maradni...

itt nem értem miért nem hisz, ha tényleg olyan személyek párbajoznak, akik számomra érdektelenek akkor lehessen már középen maradni
  • ddany7
    én akkor se tudnék olyat támogatni aki a bizalmammal szórakozik.
  • IXEMGabeo
    Iza állítása szerint azért kedveli Viki, mert az igazat mondja...

részben igaz az emberek arcába odamerte mondani, ami fájt neki, a manipuláció és az összeugrasztás más lapra tartozik;)))
  • wesker24
    Majd meglátod vasárnap este egy kis meglepi a Viki ellenes tagoknak :D
    ha Dávid megy vissza ! :D
  • ddany7
    mi? milyen sorsolás? :D

Amúgy a legdurvább az, hogy Iza a legnagyobb támogatója Vikinek, de anniyra sík az a nő, hogy még ő is elmondja, hogy mennyire kihasználta Viki az ő bizalmát, stb. de nem baj :D
  • wesker24
    Bevettelek téged is a sorsolásba majd vasárnap este kiderül hogy nyertél-e ? :D
  • ddany7
    Nem tudom ki fog visszamenni a párbajról, én Dávidnak szurkolok, de nagyon furcsa dolgok mennek most itt. az utóbbi 2adásban minden jelenetben azt erőltetik, hogy Vikivel milyen csúnyán elbántak, meg őt most menniyre kell sajnálni, és hogy ő nem bántott shoa senkit, stb.

Ráadásul Dávid túlzott magabiztossága is nagyon jól ki van emelve, ami nem túlságosan szimpatikus az embereknek, amúgy nekem sem. Ráadásul Lilu is minden adásban a vidók után még 2-szer elmondja ezeket a szövegeket, hogy méginkább ki legyen hangsúlyozva.

Ettől függetlenül Viki egy gerinctelen gyökér, és nagyon remélem, hogy Dávid fog visszamenni, csak már szerintem közel sem anniyra egyértelmű ez, mint mondjuk 2-3napja
  • Ferrari23
    Jaja, akkor még normális súlyban volt 175/73.
  • PiszkosFred
    Beállósnál és kapusnál nem hátrány, de azért az is tény, hogy a versenysúlya a mostaninál kedvezőbb volt anno :)