ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenyomta volna a ***ba 😄 Mellesleg ezzel a húzásával szerintem sámson eléggé sok embernél kiütötte a biztosítékot. Állatokkal kapcsolatban elég sok ember érzékeny, az meg, hogy Krisztián számon kéri a dolgot, és egybõl elkezd parasztozni, az meg aztán végképp szánalom kategória. Lényegében mindenkit leparasztozott, aki teszem azt kacsát tart.... De Krisztián megint jól látta a dolgot, már azt értve, hogy sámson kinn egy nagy büdös 0. Kb szetintem is 😄 Ilyen degenerált elmebetegnek kb 1 barátja lehet, a saját farka.

Nem tudom, ott nem lett még vége a storynak.Látszik ahogy Krisztián megindul Simon felé mikor az üvöltözi , hogy nem áll le.Ott lett vége a videónak.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Amit Simon csinált Vikivel szerintem azt lehet agressziónak nevezni és letámadásnak. Lehet, hogy kizárják !? 😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Végre történt valami 😊 Kíváncsi vagyok mi lett a vége 😊 Lehet Krisz gondolt egyet és ijedtében csak szájon vágta a Simont, de csak ,hogy szokja 😄

Ha fizikai bunyóra került volna sor, akkor higgyétek el, hogy Krisztián lenyomta volna Simonságot, vagy nem ? 😊

Azta gyerekek nagyon eldurvultak a dolgok Krisztián és Simonság között. 😮

Viszont ebbõl a Laci profitált, mert Simon &Sárlott õt fogja visszavárni ezek után vasárnap.Szerintem.De szerintem itt nem ért véget a történet mert mikor vége a videónak Simon mondja, hogy nem áll le és Krisztián ment felé mint egy bika.

wesker24
Klon csinálta csak én linkbe raktam ! 😄
Klon
én csináltam, csak wesker lenyúlta 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Mirõl ismerszik meg a sunyi ember? Nézzétek a vita közben Zsolti hogy áll ott vigyorogva, aztán a végén pacsiznak meg ölelkeznek Aurélióval. Mit mondjak, szimpatikus emberek...
jackoneill90
valamikori párbajon mutathatnák ezeket a képeket neki. biztos örülne.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

jackoneill90
ez szép munka 😄
bár tudnék ennyi képet szerkeszteni

Klon
köszi, én is így akartam 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nekik az a céljuk/ már aki nem megélhetési celebnek ment be / hogy minél kevesebben legyenek, ha 1-2 embert párbaj nélkül is kitudnak szórni az csak nekik jó a játék szempontjából.Anno Oli is addig hergelte Zsuzsit még elszakadt nála a cérna.

wesker24
Azt fogják ezekkel a balhékkal elérni, hogy egy idõ után nem fognak piát kapni.
Viszont azt hiszem most Simon megy át Laci csapatába 😄 Ezek után nem fogja Krisztiánt visszavárni.
wesker24
Ezért volt KHF hajnali 1 után vazee ! 😄
Azt nézzétek meg amikor Simon kergeti Vikit akkor Krisztián hogy beáll Simon elé feszítve 😄DD
wesker24
Hát jah azt elszúrta ez nem vitás ezen nincs mit is szépíteni ! 😄

DE amit Viki müvelt vele az szemét huzás volt ! 😄

Velem próbálta volna megtenni széjjel tépáztam volna és nem érdekelt volna ha emiatt kizárnak ! xD
Az nem poén volt, tudatosan csinálta Viki, tudta , hogy Simon szégyenlõs és látta , hogy ideges, és õ a legnagyobb ellenfele.Pont olyan tudatos volt ez a húzása Vikinek mint Simonnak az , hogy mikor látta már Krisztiánon ,hogy kellõképpen el van borulva az agya akkor gyorsan elé állt és az arcába mászott, hátha meg csapja õt Krisz.

Persze ettõl függetlenül NEKI VOLT IGAZA! Mi a faxt önt simon piát csóri állat vizébe, a való életbe egy kis állatkínzó fax lehet az tuti.

Simon közelében nincs Alekosznak és Attilának. De fõleg Alekosznak. Õ olyan nyugodt volt, hogy semmivel nem lehetett kihozni a sodrából. Attilából azért idõnként elõjött az állat, például amikor letépte Kinga ruciját. Simon hozzájuk képest tényleg egy elmebeteg aki nem tud uralkodni magán. Ez már 1. nap is látszott. De azért a játék szempontjából kell õ oda.
wesker24
Viki kezdte azzal hogy lehúzta Simon nadrágját úgy kell neki én is megtépáztam volna a helyében !

Még ha Poénnak is szánta ilyennel nem viccelünk láthattuk milyen könnyen el tud borulni az agya Simonnak ! 😄
A legkönnyebben Krisztiánt lehetne kizáratni. Ez a gyerek tényleg akkora vidéki suttyó, hogy simán eljárna a keze.
Ja és elbaszta a Laci buliát is Káosz professzor.De szerintem itt nem ért véget a történet, mert ahogy vége lett a videónak Simon még ott oldalt hisztizett , lehet már nincs is bent ezóta 😄 Ezért volt megint KHF hajnalba , hogy csesszék meg.

Simon tuti kap valamit, az állatok plusz Viki blúzának letépése már kicsit sok büntetlenül.Mondjuk Krisztiánnál szerintem direkt arra játszott , hogy megcsapja, mert akkor ki is zárják rögtön Krisztiánt.Mennek itt még emberkék soron kívül haza.Szerintem.

Hát ez komoly, na most már lehet kisebb lesz Krisztián tábora bent 😄 De amúgy Simon is könnyen kijön a sodrából, szerintem Viki direkt kiakarta záratni õt, mint anno Olivér Zsuzsit. Bár az nem érné meg a RTLnek.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ez de durva! 😄 Na, ezt szeretem, végre kezdõdnek az izgalmas részek. Simon amilyen bíztató volt az elején annyira kezd esélytelen lenni szerintem. A Krisztián gyerek is egy primitív paraszt, ez jól látszott ebben a részben. Lassan kezdem tényleg azt érezni, hogy Laci és Viki tudná jól csinálni ezt a játékot, a többi selejt.
Nem tudom, nincs igazi kedvencem. Aki a legantipatikusabb az Dorka. Zsolt az a férfitípus akinek sosem adnék nyereményt. Lacinak szurkolok, hogy sokáig jusson, de a kinti dolgai miatt neki sem örülnék ha nyerne. Simon nagyon elmarad az Alekosz-Attila kettõstõl, és egyre ellenszenvesebb. Aurélió egy rakás fos. Nekem mindig férfi kevenceim szoktak lenni mert õk tudják igazán játszani ezt a játékot, közülük szoktak kikerülni az érdekes karakterek, de ezt a szériát nagyon elszúrták fiúk terén. Józsi sokaknak szimpatikus, számomra a lista alján van valahol. Ilyen egoista embert addig kéne ütni amíg mozog. Ráadásul még csak nem is érdekes, egy unalmas fos a csávó. Azért mert idõnként van egy-két jó beszólása valakinek még nem leszek rajongója. Sárlottot bírtam az elején, mára totál érdektelen lett számomra. Viki jó karakter lehet, de nagyon bunkó, és egy nõnél nálam az is számít (még egy játékban is), hogy megfog-e valamivel. Õ nem tudott megfogni engem. Iza bejön, de a stílusa miatt esélytelen. A maradék pedig szellem. Azt hiszem ez az a széria lesz ahol nem lesz igazi kedvencem, mindig az aktuális viselkedésük és produkcióik alapján döntöm majd el, hogy épp kit várok vissza a párbajokról. Ilyen sem volt még, bár ennek is megvan a szépsége. Egyik szereplõre sem tudom azt mondani, hogy lázba hoz. Pedig még az utolsó X faktorban is volt kedvencem akire szavazni is hajlandó voltam. Itt még csak le sem töltöttem az applikációt, annyira nem érdekel.
jackoneill90
az hogy sértve parasztnak nevezi krisztiánt elmondható hogy simon hozzzáképest egy nulla.

Mertha a paraszt nem szarik a városi nem eszik.

Rash87
Ez jó 😄 Ilyet még 😄

Glory, Glory Man. United!

Prince23
Krisztián hogy megkeverte a szart Orália és Zsófi között. pff utálom az ilyeneket
Megy a süllyesztõbe a parasztgyerek

Jól sikerült a szülinapi buli, majdnem 3-at is kizárhattak volna egyszerre 😄

http://www.valovilag.hu/video/236697

jackoneill90
mivan már dühös vagyok.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_1_31_cr8g25u54o.jpg

http://www.valovilag.hu/cache/galleries/1133809_1390826218_960x721_000000.jpg

http://www.valovilag.hu/cache/galleries/1133779_1390826214_960x721_000000.jpg

jackoneill90

jackoneill90
Adnék egy feladatot. van két kép azokat kéne összeügyeskedni. mármint a fejet kicserélni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

és mondjuk ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kérdezte a véleményem, leírtam.Amúgy szerinted ki ? Csak azt ne írd, hogy Simon mert az 4-5 napig volt érdekes.Lassan szürkébb mint Józsi.

Nehogy már egy Zsolt nyerjen. Nem szeretem az ilyen karaktereket. Dorkától meg egyenesen átkapcsolom a TV-t.
Ahhoz, hogy idegen anyanyelvû apjától megtanuljon külföldön gyerekkorába németül nem kell mûveltség.
Ez egy primitív suttyó, a mûveltségtõl fényévekre áll.
Krisztián most az éjszakainak az elején keményen megmondta a frankót Zsófinak is és Aurelionak is.Az tetszett nekem is 😊

kill3r21
nah végre van WP-re is vvapp 😊
hát õ náluk is az van, hogy amig így egyben vannak történhetnek érdekes dolgok...ahogy elkezdenek fogyni nem biztos, hogy nem lesz izgi várd ki a végét...

de olyan egetrengetõ poénokat nem várok ettõl a szériától se...ez megint más jellegû, mint a korábbiak.

viszont, akin én röhögni tudok itt az furán fog hangzani, de Jóska és Krisztián...elõbbi a butaságai miatt, utóbbi pedig a tajszólásos beszólásaival mindent üt😄 Simonban is reménykedem hátha egyszer visszatér vagy valamit kitalál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát ja, de én ebbe a szériában egyenlõre nem látok 1-2 olyan karaktert se aki összetudná tartani az egészet vagy vinni a hátán a mûsort.Oliékon legalább röhögtem, ezeken max csak sírni lehet néha . Na de ez van majd a VV7 jobb lesz 😄

nem is volt adás miután elmentem aludni?😊 semmit nem mutattak a szülinapi partiból?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem személyszerint Attila okán a VV5 jobban tetszett...egészen Peti kieséséig...talán odáig volt érdekes onnantól pedig Vera tartotta életben az egészet talán...

Simon is okos, csak õ nem tudja kellõképpen kifejezni magát fontos pillanatokban, ami késõbb a hátrányára válhat...

VV4 szar volt alapjáraton...illetve csakis Alekoszék miatt néztem egyébiránt mindenki protekciós volt kb, szinte mindenki és igazi taktikázás is ritkán volt, habár voltak poénos jelenetek, volt amikor szó szerint kettészakad a villa, voltak nagy kiborulások, de összességében az mentette meg az egészet, hogy volt 2-3 karakter, aki vitte az egészet a hátán...plusz akkoriban még a feladatok is jobbak voltak kreatívabb ötletekkel álltak elõ. Ez sem segíti a mostani szériásokat, hogy egyre olcsóbb, spórolosabb és egymást ismétlõdõ feladatokat kapnak, amik már voltak...

egy újabb iskola hét ezeknél nagy poén lenne ahogy bambán néznének😄, de amúgy elsütötte már a 2 széria...

katona hetet viszont mindenképp javaslok nekik😊 mekkora sírás lenne Izáék részérõl jó ég

Nem tudom, nehéz a döntés, nekem a Laci szimpatikus, a Zsolt, Dorka, néha Józsi is, bár õ inkább csak szórakoztató.A többi kuka.Viki nem buta viszont azzal, hogy többször is hangoztatta , hogy a Laci mögé áll, aztán meghazudtolta önmagát azzal elõttem elvágta magát.Gondolom taktikai húzás volt részérõl és a Simon részérõl is mivel látják, hogy ellenfelük lehet a Laci, de akkor is aljas húzás ilyet csinálni.Maradt volna csöndbe.A VV4-et én addig néztem amíg Oli bent volt, utána csak bele bele nézegettem, uncsi lett az egész.Ugyan így voltam a VV5-el is.Zsoltnak kellene nyernie.Lacit is mondanám de szerintem õ nem lesz bent sokáig.

köszi.

Most õszintén szerinted ki érdemelné meg,hogy megnyerje ?

Elõször Lacit mondtam volna, mert õ elég értelmesnek tûnik. Én ezen a VV-n kívül a VV4 et néztem, amikor Alekoszék voltak bennt. Azt, a VV4et kb. 80%ban láttam.
A VV4 ben sokkal értelmesebb emberek voltak. A mostaniban talán Lacit lehet annak nevezni, meg Vikit.

Viszont, ha igaz, hogy Laci idekint egy csaló volt, akkor talán inkább Viki érdemelné meg a fõdíjat.