153993
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #143261 nem az a baj, hogy így játszik hanem a beképzelt majom viselkedése ami számomra nme tetszik. nagyképű,öntelt , beképzelt, irritáló hazugláda -
apion #143260 Teo kedvence
teknős -
McCartman #143259 Amíg az előzőekben Attila és Peti játszott így addig nem volt vele gond, most, hogy Dávid pedzegette ugyanezt csak viki műkönnyekeit és a műsorvezetők uszítását látni és hallani. -
McCartman #143258 tipikus jogász csicska?
Ammán valami. :D -
McCartman #143257 A heti hetessel más gondok is vannak, nagyobbak mint magával a formátummal. :)
Szerintem nagy siker lett volna az anyacsatornán hisz az (ál)realityk virágkorát éljük (sajnos) még mindig csak stratégiai megfontolásból rakták át kábelre, mert valamit ide is gyártani kell. -
Psychedelic #143256 Senki nem írta itt szerintem, hogy dávid taktikájával problémája lenne, nem csinálta rosszul a dolgokat. Ami szerintem sokakat zavar, köztük engem is az a viselkedése. Nagyképü seggfej, már az is irritál ahogyan beszél, úgy jár kel mint valami félisten, a féleszű alattvalók meg rohannak utána.
Én nem is azért akarom vissza vikit, mert annyira kedvenc lenne, hanem hogy ezt a gyereket ne kelljen néznem, mert minden egyes alkalommal amikor megszólal kinyílik a bicska a zsebemben. És mi lesz akkor ha tényleg visszamegy, akkor mekkora arca lesz?
Amúgy meg, amióta bement azóta lehetett látni rajt, hogy egy gyökér, nem kell ahhoz rtl klubnak a pofánkba nyomni, bármi történik odabent, mindig sikerül seggfejként viselkednie.
Nameg, ha lakatos márk féle buzikat akarnék nézni, átkapcsolok a tv2-re, de nem akarok.
Igaz nekem viki taktikájával sincs bajom, szenvedjenek csak mellette a többiek, francnak se hiányzik, hogy 3 hónapig ezek csak egyenek igyanak bulizzanak odabent, dolgozzanak meg a nyereményért, szenvedjenek érte.
Az ilyen józsikra meg simán kiraknám a szavazást, hogy takarodjon a faszba vagy ölelgesse még a mackóját pár hónapig. -
ddany7 #143255 tegyük fel, hogy dávid egy aljas suttyó, aki így taktikázik, hogy megvezeti Aureliot es a többieket.
Ezzel mi a baj? Eddig 5 VV-ben mentek így a taktikák, ez egy játék, taktika kell hozzá.
Persze ebbena szériában miért ítéli el ezt mindenki? Mert 3napja ezt nyomja a pofánkba az RTL, hogy Viki elmondta 25ször, hogy ez nem fair, és hogy ő menyire meg lett bántva, stb.
Az mitől lenne jobb, hogy VIki visszamegy, 2-3ember(Krisz,Iza) még mélyebben nyalják a seggét, ő meg folyamatosan kiborítja az embereket idegileg? Ez a taktika szerintem sokkal elítélendőbb, mint az, amit Dávid csinál. "rakjátok rám a jelet, és kiviszem" Ebben mi a baj? Még msot sem értem... Ja... az RTL Vikit akarja vissza. -
Dean Winchester #143254 zsolti azért megmondta, hogy nem szabad megbízni benne... szóval ő látja,hogy egy féreg, vagyis sejti szerintem -
#143253 Dávid tényleg egy csatak buzi, tegnapi összefoglalóval végleg leírta nálam magát. Menjen a faszba az ilyen, tipikus jogász csicska, aki csak másokat vezet meg azért, hogy saját malmára hajtsa a vizet...Senkivel se őszinte a barátsága, tényleg csak érdekből van jóba azzal, akivel tud... suttyó :)
Nagy játékos, de mocsokmód irritáló a személye, úgyhogy komolyan inkább azt nézem, ahogy Viki (aki szintén nem különb sokkal) "tettlegességig" feszíti a bentlakók idegzetét...
Utálom Vikit Simon miatt, meg egyébként is borzalom a viselkedése, viszont nagyon jó emberismerő, és nagyon jól látja odabent a dolgokat, és tetszik hogy nyíltan megmondja amit gondol, nem kertel abszolúte.
Most ha Dávid megy vissza (sajnos ő fog szerintem), akkor mi lesz? Lófasz, játsza tovább a kiskirályt, és mindenkit megvezet... -
vvfan23 #143252 ugyanezt mondom gyakorlatilag .h ennek ezen formátumban, nem sok értelme van
„Pénzzel beszállnék a VV-gyártásba, mert a csatorna nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy azon a műsoron spóroljon, amely a legnagyobb. A költségtakarékosság látható, nem szabadott volna elindítani, ha nincs rá elég pénz. Méltatlan helyzetbe hozták a szereplőket: járt volna a közönség, a zenekar mindenkinek, de a szerencsétlen versenyzők csak magukban ácsorogtak a villa kapujában, a műsorvezető sem kísérte ki őket mindig. Itt nem lesznek olyan volumenű anyagok, mint aVV4-ben voltak. Úgy érzem, az RTL kinti programokat nem szervez, örülnek, ha a napi összefoglalót meg tudják vágni." -
#143251 Majd nevetünk együtt vasárnap :) -
xido #143250 http://www.origo.hu/teve/20140214-alekosz-bevasarolna-magat-az-rtl-klubba.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
hehe :) -
Detoxon #143249 Sokan csak néznek, de nem látnak. Ilyen vagy te is, de nincs ezzel baj. Majd 10-20 év múlva összejön neked is. -
#143248 Most néztem vissza a csütörtöki adást.
Ez után,nem tudom,miért is olyan meglepő egyeseknek itt hogy pl. Lilu Dávid ellen van.
Amit ez a díszbuzi nagyképű szánalmas szöveget lenyomott,nem csoda... Remélem ki esik a faszba. -
#143247 Ezt mondtam Én is tegnap épp a belevalóban volt ! :D -
Dean Winchester #143246 gyerekek ez a dávid rohadt unszimpatikus. van egy elméletem szerintem őt direkt a show kedvéért küldték be a villába és megmondták mit csináljon tudva ,hogy erre a célra megy be ki is fog esni és ezzel ő tisztába van.
Ennyire nagyképű és ennyire magabiztos (hogy kiejtem a vikit és visszajövök) nem lehet egy normális ember -
JeffSaid #143245 Azért tették RTL II.-re mert a sima RTL-en nagy nézettsége van az Éjjel Nappal Bp-nek, amit nem mernek kockáztatni és más időre már nem lehet tenni, ha már feltörekedett a főműsoridőre.
Ami a pénzt illeti meg a nagyobb nézettség egyenlő a több reklámpénzzel is tehát mivel nagyobb a vv nézettsége, mint amikor még nem tudom mi ment előtte ezáltal drágábban tudják eladni a reklámot.
Mellesleg a vv-nek sok szponzora van (kaja, üditő stb)
Az RTL2-t nem fogják elsötétíteni, mert a székhelye Románia, így az ottani felügyelet vizsgálja, azt meg nem érdekli, ezért is tették át. (Ezért mások a korhatárok is, mint az RTL Klub-on, és ezért vannak a kitakarások )
Plusz, az RTL2, mint minden kábelcsatorna, nem a reklámból él, hanem a szolgáltatóktól előfizetőnként kapott fejpénzből. Ez egy fix összeg, a szolgáltatókkal a szerződést több évre kötik és árukapcsolás történik, így az RTL2 mellé minimum a Cool és a Film+ is bekerül a szolgáltatókhoz, de mivel a nagyobb csomagok ár-érték aránya jobb és az előfizetők is arra mennek, hogy 2000 forintért 70 csatorna legyen, könnyen bekerülnek az RTL-csoport kisebb csatornái is, mint a Prizma, Sorozat+, Muzsika TV. A nézettség e csatornák esetében teljesen másodlagos, a reklámbevétel csak extraprofit.
Egyebekben a teljes magyar kereskedelmi televíziózás erre épül, a reklámbevételeiből csak az RTL Klub tudja eltartani magát, a TV2 évek óta masszívan veszteséges. De ott is megtalálható ez a tendencia, hiszen a Super TV2, FEM3, PRO4 is ezen az elven működik. A STV2 indításakor exkluzív premiertartalmakat ígértek a csatornára, majd miután bekerült a szolgáltatók kínálatába, 1 évvel később teljesen leépült a műsora.
-
IXEMGabeo #143244 Wesker itt van a Teknősszex amiről Teó beszél:)
végre őt is hallani valami témában:D -
IXEMGabeo #143243 akkor ez egy elég ügyes üzleti húzás volt... -
#143242 Teljesen egyetértek veled. Ezt magyarázom én is az elejétől, hogy ez ebben a formában erősen irányított műsor. :D -
#143241 Pontosan. Megnézték a lehetőségeket, a várható nézettséget, és így döntöttek. Nem bukás, sosem mondtam ilyet, viszont már nem hozna annyi nézőt a főcsatornán, mint korábban (az ortt és egyéb szabályozás kiskapuit most hagyjuk), mert már nem annyira nem is népszerű ez a műfaj. Lásd hetihetest, anno mennyien nézték, most meg... De annyian még midnig nézik ezeket, hogy a retekkettő arasson a nézettséggel és a hasznára váljon a kis testvérnek. -
McCartman #143240 Nem hiszem, hogy azért tették volna az rtl2re mert bukásra ítéltnek vélnék az anyacsatornán főműsoridőben. Inkább azért mert ez volt számukra a tökéletes alkalom, hogy feltegyék a térképre a kis kábelcsatornájukat és hogy az rtl3 reklámcsomag (a portfólió 3 kis kábelcsatornája együtt) után is szabad szemmel jól látható összegeket tudjanak elkérni.
A TV2 se véletlen gyártat drága saját készítésű tartalmat a saját kábeladójukra, mert anélkül nem lenne életképes. -
jeneci #143239 ezt nem szatírnak mondják, hogy másoknak mutogatja magát, meg játszik a farkával? (helikopter) XDDD -
jeneci #143238 édes istenem, ez a debil megint ruha nélkül szaladgált a tegnapi összefoglalóban -.-" -
#143237 a manipulalt szavazast/szavazatok szamat szazalekokat, hogy akarod manipulalni?
nincs ertelme mert nem lehet -
motth #143236 Van benne valami. -
#143235 Amikor innen, Ironman és a többiek ötleteit lopkodja a retek (legalábbis ez a gyanú), akkor szerinted ennek a baromságnak van értelme? Belőletek, ötletelőkből él a műsor, mennyit ér mindez, ha közben itt kürtölöd világgá? :D -
motth #143234 A műsor készítői egyértelmű hogy manipulálják az összefoglalókat, már a műsorvezetők megnyilvánulásán is látszódik.
De, mi is tudjuk manipulálni a szavazatokat, aki valójában Dávidra akar szavazni, az szavazzon Vikire, és vasárnap az összefoglaló felénél rakja át a szavazatát Dávidra.
Ha elég sokan meg tudjuk ezt játszani, akkor lesz nagy meglepetés vasárnap.
És emlékezzünk csak, a Laci-Krisztián párbajon is, az első alkalommal mikor megmutatták a százalékokat, akkor még Laci vezetett néhány százalékkal, majd megfordult az állás!
Manipuláljuk mi is játékot!!!
-
#143233 Hát, ha mellé is lőttek olykor, hiszen így tanul az ember, gyorsan reagáltak, pont azért, mert nem hülyék, mint a tévékettőnek nevezett budapesttévénél, akik 10-15 éve képtelenek jó döntéseket hozni :D -
vvfan23 #143232 az rtl mellé lőtt már pár másorral, tehát ők is csak találgatni tudnak. és mi is, de egy biztos h ez a vv lószar a többi szériához képestt -
#143231 vagy csak nalam van ez a jelenseg? aureloo osszejott mar zsofival? -
#143230 ti èrtitek mirol beszelnek most online? tudom nincs kep, telefonon ellehet csipni egy ket mondatot. igaz alig ertheto -
jeneci #143229 ha lennének bent egy alek oli ati peti szintű játékosok, akkor tuti többen néznék a műsort 1-2% al de... VV4 nek annó azért volt akkora nézettsége, mert az előző szériától volt 6-7-8 év szünet, és az emberek érdekesnek találták a műsort a sok csillag születik meg ilyen szarságok után, aztán benyomták a VV5 öt, ott már esett a nézők száma elég rendesen, de még mindig többen nézték mint ezt, mert volt ati peti csaba fecó féle klikk szerűség, és volt történés bent... de most ebben a vv6 ban mi van? helikopterezés meg csókcsata... -
#143228 RTL az egyik legprofibb működésű és felépítésű cég itthon, akár szeretik az emberek, akár nem. Tényleg azt hiszed, ha ennél a nézettségél lehetett volna értékelhetően többet csinálni, akkor nem a retekklubon menne a műsor? Pontosan látják, hogy mire van igény, mennyi munkából mennyi pénzt lehet csinálni, és nem volt kérdés, hogy a jelenlegi állapotok miatt csak a kistesónál lehet létjogosultsága. Akármennyire is unszimpatikus a retek, de a tévézésben profik. -
vvfan23 #143227 az a baj h nincs viszonyítási alapunk,mivel nem tudjuk h mi lett vol.na ha.de mivel balfék gyülekezetéből áll a jelenlegi névsor, ezért mindenképpen többen néznék ha érdekes karakterek volnának sztem... -
#143226 Törlődött egy mondat :D
Nem lehetett volna, a VV már egy lejárt lemez. Olyan, mint a "lefutott lemez" kategóriájú táncdalénekes, akit a tévébe már nem hívnak, de a vidéki falunapokon még kíváncsiak rá az elmeroggyant emberek (lásd magunkat), ezért rakták a retekkettőre, mert win-win. -
#143225 Nem lehetett volna, a VV már egy lejárt lemez. De, a vidéki falunapokon még kíváncsiak rá az elmeroggyant emberek (lásd magunkat), ezért rakták a retekkettőre, mert win-win. Az a pár ember több, mitn a csatorna átlaga, így azt is felhúzza, és így még pénz is jön belőle.
Hiába gondolod, hogy meg lehetett volna csinálni, mert tévedsz. Eljárt efelett az idő. Pont. Már mások a tévénézési szokások és igények, sosem lesz akkora nézettsége, akármit is csinálsz, mint a VV4-nek. Se casting, se programok, semmi nem hozza vissza már azt az igényt, ami volt anno. Talán ha lesz megint egy 7-8 éves szünet, akkor megint lehet egy jó szezon, bár kétlem. -
vvfan23 #143224 válasszuk szét a kettőt. te most a csatorna érdekét nézed vagy szimplán a vv-ről írsz véleményt. mert engem spec baromira nem izgat az rtl profitja, sem az h jó a nézettsége az rtl II-nek. annyi látszik h a vv haldoklik, és azért mert szar, unalmas karaktereket csináltak.meglehetett volna ezt cisnálni jobban is -
#143223 Mellébeszélsz. A VV már nem menő, ebben egyetértünk. Ezért is lett trash reality idén belőle. Viszont, annyira menő, hogy a retekkettőn minden nap pezsgőznek a nézettségi adatok láttán. És itt erről van szó. A VV/BB féle műsor nálunk magyaroknál halott ügy. Most a zenés műsorok, illetve a tehetségkutatók a menők (bár az X is leszálló ágban van), illetve a napi amatőr realityk. Pár év múlva ezek sem lesznek azok. -
#143222 Na asszem ma Sex lesz a Zsolti Bá és Dorka között a takaró alatt biztos ! :D