153993
ValóVilág 12

• McCartman
    180 fokos fordulatot vett, ugatás helyett műkönnyek és önsajnáltatás, minél inkább igyekszik olyan helyzetekbe amelyekben mártírként tudja magát beállítani. Ehhez (műsor)időt, teret és aláfestő zenével kísért szívhezszóló riportszobás vallomást biztosít az rtl, hogy bemutathassa mennyire mélységesen megbántották és bántják azóta is folyamatosan.
    A sok barom meg mindezt be is nyeli. :D
  • IXEMGabeo
    Vigyázzál az APPLIKÁCIÓS nézőket, akik fele állítom, hogy agyhalott okostelefont bújó buzeráns:)
  • IXEMGabeo
    Laci ott volt bent a villában, rászólt Vikire, hogy ne bunkóskodjon Auréllal, Viki beszólt neki a kerekasztal beszélgetés közepette mikor éppen Aurelioval vitatkoztak, hogy mennyire sunyi, jópofizik, véleményét nem vállalja fel ilyenek...innentől kezdve Laci állandó támadások kereszttüzébe állt a hadakozások közepette a véleményét ő is képes volt felvállalni ezt is láthattuk és akkor nagy igazságokat mondott. Többet közt Dorka, Iza is ennek okán kóstolgatta, amiket Viki mondott, Aurélió pedig, azért, mert úgymond az ő általa kiszemelt csajokkal flörtölt (ez persze Laci szándékos taktikája volt ellene):)

Na most Simonnal érdekből jóba lettek, de Simi nem nagyon érdekelte Laci mit érez mivel ellenfelet látott benne plusz ő is látta, Laci mennyire nyálas és a lelki terror módszerét alkalmazza alkalomadtán...nyilván, ezért is szarta le éppen a 41. születésnapját Lászlónak.

Laci látszatként az esetek után Vikivel kialakított egy úgymond állóháborús helyzetet és közel engedte magához ez főképp a feladatokban nyilvánult meg, amiket közösen csináltak v. elpoénkodtak. Néző számára úgy tűnt, mintha jóban lennének közben Laci igen is "félt" ill. fogalmazzunk úgy meghátrált Vikitől nem akart további kellemetlenségeket hisz elvégre tapasztalt rutinos róka már...

Amiket leírt biztos, hogy van bennük igazság a nadráglehúzásos dolognál is kiderült már, hogy Viki ezt nem először játszotta el, Charlotte-t állandóan osztotta (amiknek mi nézők a töredékét láttuk, de ezt Simon bosszantása miatt csinálta) és az, hogy a nyugiszobában ébredt fel Simon szintén alátámasztja a leírtakat...Ezenkívül pedig maga a sértett fél is elmondta már, hogy Viki folyamatosan lenyúlta a cuccait...Mivel Laci ott élt velük miért ne lenne mindez igaz, amiket leírt?
  • wesker24
    Mégis mit gondoltál amióta kihívta Röfit Dávid azóta a Belevalóban Röfit nyomják és minden Dávid fant hamar leráznak vagy szétkapcsolnak még azt sem hagyják hogy elmondja a mondandóját a mondta közepén szétkapcsolnak !
  • SirAlo
    Erdekes hogy milyen gyorsan felejtenek az emberek... es hogy Vikinek csak egy kicsit kell szineszkedjen es maris mindenki szereti, ha most viszamegy szerintem garantaltan megnyerte a VV6-ot, ugy manipulalja a nezoket ahogy o akarja
  • f1tomi8
    Ez most komoly? Minden Dávid fant szétkapcsolnak?
  • wesker24
    Vazee már Manci nénit is szét kapcsolták mert Dávidnak szurkol ! :D
  • wesker24
    Isten örizz itt nem mindenki Röfi Fan ! :D
  • PiszkosFred
    "Ehhez mi köze annak, hogy Laci csaló senkiházi-e vagy sem?"

De nézd, én báttyának szorítok, mert imádom a beszólásait azzal a ménkű sok eszével, a többi felőlem eret is vághat magán, vagy egymáson. De, volt egy pont ma, amikor azt mondtam - ez az én egyéni szoc. problémám -, hogy "hát basszátok meg, és te is "Lacikám" azért ami sok az sok", és szavaztam. Nincs ezzel semmi gond, max magamból csináltam hülyét, hogy lesüllyedtem a műsor szintjére. "Aki a szörnyeteg ellen küzd - Vigyáznia kell, ne váljon maga is szörnyeteggé! Ha sokáig nézel a mélységbe, a mélység is beléd néz..." :)
  • Lucapanna
    Bocs, nem figyeltem, így oké. Azt hittem, hogy mindenki Viki fan. Akkor bocs.
  • wesker24
    143298 hsz !
  • wesker24
    Mert már lentebb linkelték ! :D
  • wesker24
    Mennek a faszomba már hogy a Belevaló megint csak Röfi szimpatizánsokkal van tele !

Az elején volt egy aki Dávidnak szurkolt de szétkapcsolták pffhh ! :D
  • Lucapanna
    Miért lett kimoderálva, amit írtam?
  • McCartman
    Eddig is vikivel szimpatizáltál úgyhogy nem meglepetés. :D
  • ddany7
    Én addig nagyon jól szórakoztam Vikin, ameddig úgy mozgatta a szálakat, hogy elhintett 1-2 mondatot a szemben álló feleknek, és így röhögött rajtuk, vagy ugrasztotta őket össze.
    De amit Simon óta csinál, az már gerinctelen és szánalmas. Onnantól 2-3napig királynak érezte magát, majd jött Dávid, akiben észrevette a riválist, nem hiába fosott ennyire ettől az egésztől. Aztán most meg mártírkodik. Nagyon remélem hogy kiesik
  • ddany7
    na ezt kb. annyira tudtad most megmagyarázni, mint azt itt jó páran, hogy most miért elítélendő a "magamra tetetem a jeleket" taktika.
  • IXEMGabeo
    Fred anno Anikót is pokolian védte mindenbe:) holott nulla volt a csaj sztem és mégis ott van az ÉNB szereplőgárdájában... tény és való színészi tehetség van a csajban, de hálistennek azt a szennyműsort én nem néztem sosem:)

Most Vikit is védi, nekem is tetszene, hogy manipulál és mozgatja odabent a szálakat hisz Attiláékat, ezért bírtam az 5-ben, hogy ezt a játékstílust elterjesztették, de Vikinél a Simon ügy túlzottan is elfajzott...
  • PiszkosFred
    Pontosan az a köze :)
  • IXEMGabeo
    mondjuk ezt honnan szedték jó kérdés:) mindenből hírt akarnak faragni...kínos
  • ddany7
    hát miután volt róla 1 videó, hogy azzal vág fel az egyik bulin, hogy ő már bizony sz.pott víz alatt... simán kinézem belőle :D
  • IXEMGabeo
    Most amúgy arról is cikkeznek, hogy Izának még lehetősége is akadt volna F1-es pilótákkal dugnia:DDD

persze erről mi mit sem tudnánk...kinézném belőle ahogy a legtöbb mai nőből mindent
  • ddany7
    és most az miért baj, hogy elmondják róla azt amit te és mi nem láthattunk? Ehhez mi köze annak, hogy Laci csaló senkiházi-e vagy sem?
  • ddany7
    hát akkor gratulálok :)
  • IXEMGabeo
    Charlotte ma sztem sok szavazót gyűjthetett...bár ki tudja hátul van a népszerűségi listán...

Egy biztos Iza ma ritka gyökér volt, de mondjuk alapjáraton ritka, amikor jó és örömteli pillanata van...velejéig gonosz, irigy szuka ez is:D

kiket válogattak össze atyaég...Iza, Zsolt, Aurelio, Dorka hát még Vikkancs...

Nem hiába félünk, hogy kik fogják az országot vezetni
  • IXEMGabeo
    ez valószínűleg igaz, hisz Simon másnap tényleg a nyugiban ébredt fel:)) és ő maga írta le, hogy az ereklyéit Viki lenyúlta odabent...

El kell fogadni az igazságot gusztustalanul és a lehető legocsmányabb módon ejtette ki az általa vélt legerősebbet...

Attila és Peti is taktikáztak Viki is kedvencem lehetett volna, de pont ezek miatt a dolgok miatt nem...
  • vvfan23
    mert könnyebb azt ba..tatni akit mindenki basztat, mint szembefordulni a csűrhével
  • IXEMGabeo
    Micsoda ösztönző politika:DDD bejött a kampányom, amit folytattam itt hahaha
  • vvfan23
    szólok a reteknek h érvénytelenítsen 2 szavazatot, mert nem azok szavaztak akik
  • Ironman2
    Ha Viki tette tönkre a szülinapját,akkor miért Simont vádolta meg?
  • PiszkosFred
    Nem akartam, megfogadtam, és kvázi nem is érdekel, de ezek után összeszedtem a család három telefonját, és szavaztam vikire. Oké, hogy egy kötekedő szarkeverő, de ez már sok, amit kap, főleg az ilyen csaló senkiházitól, mint ez a simlis. Szart sem ér a szavazatom a retek akaratához képest, de bmeg, most már elég volt. :)
  • IXEMGabeo
    Azért, mert nagyívben szart odabent ő is a Simonra elvégre ő is játékos volt akkor még:) így persze, hogy kiesett már rögtön kitálal, hogy jobb színben tüntesse fel magát...
  • Ironman2
    Akkor ez a Laci is kétszinü,megérdemelte a kiesést!
  • IXEMGabeo
    dehogynem Attila oldaláról másoltam...
  • Dency
    Iza essen már ki a picsába , de irritál ez a nő. Következőnek mehetne tényleg.
  • Ironman2
    Gyere inkább játszani,elferdíti az agyadat az egész müsor.DDD
  • Ironman2
    Nincsen megdöntve!
  • IXEMGabeo
    :DDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    PFF. mostmár megvan Charlotte miért agyal már azon h Izával fognak párbajozni...

és kajak kizavarta a nyugiból az üzenet után...

nem kicsit volt gusztustalan...
  • Ironman2
    Ezt biztos nem a Laci irta! Ha akkor ott volt,miért nem védte meg Simont,és Charlotte-ot? Miért támadt ő is Simonra? Miért mondta neki hogy ott lesz a 41.születésnapján? Ugyanmár,ha ilyet ir utólag akkor szégyelheti magát ő is!
    Amúgy már 2 hete nem nézem ezt a fost.Nagyon csalódtam az RTL-ben