ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol! Komoly lesz! 😊

Stockholm 😄
Dorka máris bebukta az állatfelismerést😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
hoppá lehet kizárják Simit?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

kezdõdik😊 lássuk mi volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Már volt nem is 1x ! És a képeket linkbe köszi !
Rash87
Látom még mindig azt hiszed,h az sg seriffje vagy 😄

Glory, Glory Man. United!

tesókám nagyon ott vagy😊😄

jó lett mondom

gerinc és a kettétöröm szavakat nem tudnád valahogy beleformálni úgy mégnagyobbat ütne😄

Nem találtam arra rímet. Nem volt rá sok idõm 😄
jujjj de nagy😄D ezt meg kell osztanod mindenütt

gerinc szót mondjuk vártam volna

áttette spoilerbe :S 😄
törölted wesker?

Krisztiam
nagy lett 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Villarap Special

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simon vagyok a bolond fickó
Sárlottnál van egy jó kis cickó
de én ezt sose vitatom
inkább a kacsát sörrel itatom.

Nepofázz Simon te hülye állat
Krisztián vagyok és lebaszok párat
Még hogy a kacsa részegen
inkább szétütlek ököllel Kõszegen.

Kussoljál te libás tahó
ez a villa nem neked való
ide ész kell és simonság
aki mást mond az hazugság!

Na jól van most már tényleg elég
a bökõmet fogom mártani beléd
vagy szét törlek, hogy nem kívánsz szexet
Zerge Bandiéktól veszem az Albertkekszet.

Na elég fiúk lányok sok a jóból
Viki vagyok a belevalóból
lehúzom a Simon gatyáját
így locsolja le a villa libáját.

Mit képzelsz magadról te büdös kurva
ha utol érlek fel elszel rúgva
lerángatom én a ruhádat
had lássák a nagy picsádat.

De mielõtt a történet elfajult volna
az operatõr bement az irányítóba
megnyomta a power gombot
így csak este látjuk majd a riportot.
Elkészült 😄
az a baj egykoron én is nagy költõ voltam, de nincs ihletem mostanság😊

Hmm 😄

Nem rossz ötlet.
kéne írnod egy verset a ma látottakról😄DD

még mindig szakadok ahogy Viki menekül

A stáb megette a tortát 😄 És mivel mérgezett volt (A Blikk trójai tortája) most egész nap fo.nak és ezért nem lesz ma sem online 😄
Viki gatya lehúzása és kacsa hugyozásos szövege is egy az egyben egy koleszos csajtól eredhet, aki együtt élt emberekkel és benne lehetett minden szivatásban...

ezért is bírja olyan jól a gyûrõdést és ezért lehet ez a fene nagy emberismerete

ja ez tuti a buli kezdetén lehetett...

nem tudom h ezek után volt-e partizás😊

és vajon mi lett Laci papa habo tortájával😄DD

Amúgy 15 perces csúszás van tudtommal.
Hát ezért nem volt éjszakai online 😄
Egyébként furcsa, hogy tegnap este pont akkor vették el a LiveStream et, mielõtt a bunyó bekövetkezett... Szerintem az a Live is olyan, hogy kb. 5 perccel csúsztatva van.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Azt nem, pedig még Laci is mondta neki ,hogy :Na jó akkor én inkább arrébb megyek 😊 Mondjuk Krisz megmondta neki a megoldást, verje ki minden reggel és akkor nem lesz ekkora gyökér 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

A sztorit láttam csak a bulvárcikket nem 😄

És meg se említik Orália másik aranyköpését?

"Elegem van a lányokból, buzi leszek." by Aurélió Cottonmacsó 😄
Jó képek 😊

Hátha valamelyikõtök még nem látta ezeket a
Panoráma fotókat a Villáról

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Zsófika parkoló pályára tette Oráliát és ezen cirkuszolt a gyökér fél órán át az este, aztán kért egy kis cuccot, és a Velvet ezt írta ma reggel :

"Lelkiismeretesen követi és posztolja a Való világ villa éjszakai történéseit a VV elõzõ szériájának gyõztese, VV Attila a Facebookján, így futottunk bele abba a videóba is, amiben a VV pókfióbiás-helikopterezõ Aurelio száját elhagyja a címben foglalt mondat: vagyis, hogy ugyan küldjenek már be neki egy grammot. A lendületes magánszám csütörtök éjjel zajlott a villában, kicsit aggódtunk is, hogy a fõszereplõje esetleg agyvérzést kap a nagy feszkótól, de végül kifújta magát, és segítséget kért. Szó szerint idéznénk: „Küldjetek már be egy grammot, bazmeg, répából, komolyan mondom, letépem az arcom mindjárt, geci" – fogalmazta meg VV Aurelio, hogy szüksége volna egy kis fûre."

PiszkosFred
Lenne mirõl, csak az nem érdekel senkit 😊

Ez viszont igen, bár mindenki mondja, hogy "f*szság, nem nézem", de kívülrõl tudja mindenki, kivel mi történt, vagy ki mikor mit csinált. Akkor ezt kell kiszolgálni. Nem egy atomfizika ez 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tegnap az éjjeli adásban szólt egy ilyet, hogy "küldjetek már be egy grammot" és rögtön lehozták cikknek, hogy Aurelio drogot akart rendelni a villába😊))

Orália kapcsán mire gondolsz?
Bulvárt nem nagyon olvasok.
Blikk és társai kizárva 😄
max Origo
te, mint médiában dolgozó ember gondolom látod mi folyik itt...

eldurvult a helyzet és mindenbõl elefántot csinálnak...nincs mirõl írniuk gondolom így kreálnak egy sztorit

PiszkosFred
Ebben az országban bármi megtörténhet. Mindig van egy unatkozó idióta, aki csak az ilyen alkalomra vár, és már megy is a telefon, levél. Látod, az a szerencsétlen Debilió is csak elkiáltotta magát az éjjel, aztán ma már cikket ír róla minden bulvár. A Simlisrõl nem is beszélve, amit szegény nyomorult kap idekinn, ha tudja, nem megy be. Még éppen csak embert nem ölt, bár a jövõ héten még azt is megírhatja blikk-bors-stb. 😊

nem mondtam h az...

azért várom mi történt

Azért ez nem állatkínzás 😄

Nézz Greenpeace videókat...
ja az állatkínzás büntetendõ...

majd meglátjuk este mi történt

Zeraa
Sziaaaaaaaaaaa Wesker ! <#puszis>
Szépségeset Neked is 😊
Éreztem én hogy hiányzom... <#szeret><#crazya><#wave>

wesker24
Jéé itt van szivem hölgye ! XD

Szép jó estét kedves Zeraa rég láttalak már nagyon hiányoltalak ! 😄

<#puszis><#finom><#law><#puszi><#szeret><#szeret><#love11><#love11><#integet2>
PiszkosFred
Sok ráérõs ember van, aki feljelent az idióta celebeket a fõzõmûsorban, vagy riportban látott felvételek alapján, mert mondjuk nem volt bekötve, vagy kocsiban telefonált stb. Rengeteg ilyet láttuk és hallottunk már.

De ha igaz, amit Simon csinált az állatokkal, akkor most lehet, hogy az ilyen ráérõs állatvédõk simán feljelenthetik amiatt, amit tett. Feltéve, hogy amit a simlis felolvasott, az meg is történt. Mert ha igen, van róla felvétel. Kár lenne ilyenen elbukni, inkább üssék egymást, az mégis csak látványosabb.

Zeraa
Csajok közül Dorka,pasik közül Zsoltika <#smile> Téged??

az eddigiek alapján ki az, aki megfogott?😊

Zeraa
<#wave>

Zeraa
Természetesen itt a helyem.... <#szeret><#law><#wave><#puszis>

És már be is indult a mém gyártás 😄

http://p.coldline.hu/2014/01/31/1337743-20140131-bha5Z1.jpg

Szia.

jöttél oldani a feszültséget szivi? <#eplus2><#hehe><#gonosz1><#szeret><#finom><#law>

Zeraa
Szép Jó estét ! 😊

igen ez pl iszonyú büntetés lenne számára😊 a legnagyobb dohányosról van szó odabent

hol maradna a balhé ezek után, ha Simont és Vikit is kizárnák?😊))

Krisztián viszont akármennyire megmondta a tutit a káromkodások és a kicsinállak kint szöveg nem kellett volna tõle