ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
de lehet hogy az alap balhé se alakult volna ki....valamilyen szinten azért hülye volt a simon....
Rash87
Viki-t is ki lehetett volna baszni,ennyi erõvel...

Inkább azt kellett volna megszavazni,hogy melyik essen ki.

Glory, Glory Man. United!

Hát Simonnak egyvalamiben tényleg igaza volt! Õ SAJÁT MAGÁRA VESZÉLYES, párbajokig el sem jutott, kirakatta magát elõbb XD

Peti is okos volt azt semmire nem ment vele

Az ilyen szemét húzás, akármennyire is "zseniális" és provokatív nem nyerhet...

ha pedig tényleg több a nõi nézõ akkor nincs több kérdés...mindig õk a ártatlanok kibaszott feminista világ van, ha a nõk provokálnak és csodálkozva kapják a pofont nekik ad igazat a bíróság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

PiszkosFred
Pont ezt mondtam én is, ha nincsen az állatos faszság elõtte, nem annyira vészes a nézõknek - szerintem. Így a kettõ együtt, esélye sem volt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kill3r21
Ez nem csak Vikirõl szólt, sokan az állatok miatt is nyomták rá higgyétek el 😊
RTL valljuk be kirakatta õt...elegük lett sztem belõle alig várták, hogy indokot keressenek, hogy eltûntessék...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Remélem vasárnap a kiszavazáson az élõ show-ba Krisz lekever egyet Laci-nak,az meg vissza,s essen ki mind a kettõ 😄 😄

kill3r21
ne kocázzatok már, én is kövér vagyok, de ez nem írja le a jellemem 😄
xD
elejétõl fogva láttuk, tudtuk a villalakók is tudták ezt bõven...aztán elfelejtették és még jelet sem kapott...

na mind1...ez van

Túlzásokba ne essetek, mert nem ölt meg senkit és nem is ölt volna...most aki ezzel jönne az se leste az elõzményeket

PiszkosFred
Vegyük azt is figyelembe, ha ez egy buli közepén, az állatok "kínzása" nélkül történik, benn marad Simon. De így, a kisfilm elsõ fele, majd a cibálás, már akkor vége volt, amikor IB be sem jelentette, hogy mire lehet szavazni.

kill3r21
nah már alakul a stream is, már nem irja a magyaországi ip farokságot, ergo feketeség van csak :d
http://valovilag.hu/cikk/545033

viki nagyon okos, és rafinált is a kocája XD kb mióta bement csak a feszkót csinálja bent, ami nem baj, mert van mûsor legalább 😄 de ha ki megy simon, akkor télleg elég szar mûsor lesz, mit nézzek, ahogy aurélió nyafog, hogy zsófika beszélt lacival?

gduck
+1

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Prince23
Hát ez kész katasztrófa. Laci és Simon maga a VV6. ÉS erre a z a ronda kocagép elérte amit akart. Provokálásért is ki kéne rúgni õt is. Azt gyorsan egy új jelentkezõvel pótolni kéne az ürességet.
Ja és Simon meg se ütötte a kocát, csak lenyúzta a polóját.
Az rtl nyilván kidobza volna XY-t, de Simonról volt szó, akiben angyon somk potenciál volt....csak kár hogy az özvegy kiszívta a lelkét. Így hát az rtl adott egy esélyt simonnak, azzal hogy a nézõkre bízta a sorsát. Bíztak benne hogy sikeres lesz, és ebnt maradhat.,de sajnos több nõi nézõ lehetett a szánalmasan gyenge applikációnál...

Ez a VV lényege 😄

kill3r21
Ha belegondolunk abba hogy zártak már ki kérdezés nélkül játékost narancsok miatt, akkor ez a polóletépés is belefér ebbe a körbe....
Azon sem csodálkoznék,ha kiderülne,hogy Viki szart kavarni ment Krisztián csapatába Laci "megbízásából".Már elõtte is teljesen szétbombázta az egységet-lsd. Simon és Csárli vita.És abban igaza volt Csárlinak,hogy csak azt figyelte,hogy mikor talál Simin fogást.Ami be is jött.
Tudta nagyon jól,hogy Simon milyen ha iszik,és ezt kegyetlenül ki is használta.És a gatyalehúzással el is érte a célját.Ha neki szurkolok,komolyan pezsgõt bontok,mert ez tényleg zseniális húzás volt.😊
De így..rohadjon meg.😊Már napok óta írom,hogy hidegen számító szuka,aki átgázol mindenkin.És igazam lett.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

3 nap alatt -2 ember az elég lol 😄

Azt értsétek meg, hogy vélhetõen jogtalanul esett ki😊 Ütés nem történt erõszak se...ruhatépés, húzás kategória mindkét félnél jelen volt...

csak az bosszant fõleg h Vikinek így bejött viszont nehezen hiszem h ezek után nyerni fog...

Azer a szavazas is lehetett volna hosszabb mert sokan rtlmostrol nezik vissza az adasokat mivel nincs rtl2 vagy eppen nem ernek ra...
gduck
Simon kilépett a "beköltözõ" karakterébõl. Ha abban lett volna, fel se veszi Viki provokálását. De mióta a fekete özvegy behálózta, teljesen érdektelen és "mû" karakter lett 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kill3r21
Pedig most már nem nyomják a nagyik az smst...😊
jackoneill90
"lett volna" ha nem reagalja tul.
ha szavaztam volna akkor a kacsa dolog miatt tettem volna az igenre

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ja nagyon gáz...

wesker24
Ezzel az applikációs baromsággal is azt érték el hogy ezt is simán tudják manipulálni ! Ennyi !
És most vígan pacsiznak az Aurelio és Zsolt féle kétszínû mûmájer gyökér emberek...

ha még unalmas is lett volna, de Simonban sokkal több emberiesség volt, mint az ilyen agresszív Teó, Iza félékben...

pár napja még arról volt szó, hogy Iza a nem normális, ami igaz is, mert egy elkényeztetett hülye picsa, aki azt képzeli minden úgy van, ahogy elképzeli...ha pedig valamit nem kap meg hisztizik és veri magát, mint egy kisgyerek...

Az lenne az igazi fricska ezek után, ha Laci szépen megnyerné az egészet és elsikkasztaná a lóvét😊 Jelenleg más nem érdemelné meg odabent...

egy gatyalehúzás lehet poén, az viszont hogy feldühödve kergetsz egy lányt, és letéped a ruháját, majd kurvaanyázol.... azért álljon már meg a menet! ezzel az indokkal auréliót is kizárhatnák amiért sex közbe emezekrõl le rántotta a lepedõt...

Krisztiam
😄DDD
a kacsának kezei vannak 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rash87
Persze,értem,rosszul fogalmaztam 😊

Simon utóbbi idõben eltûnt,de karakter volt, s pont emiatt nem kellett volna kiszavazni,mert provokálta a röfi... Csak is emiatt!!!
De hát... ismét bizonyítottak a szavazók többsége,mint mindig.

kill3r21
Én nem adnám a nyakam arra hogy Vikit is kiszavaznák...
Oké hogy kiesik egy kedvencetek, és felvagytok dühödve, de ez egy taktikai játék, résen kell lenni, Simony nem egyszer hangoztatta hogy õ a legerõsebb játékos bent, holott Krisztiánnak is csak a parasztságait tudta felhozni ellene, késõbb meg feláll kakaskodni... Viki kiprovokálta na és? ha olyan erõs lett volna, szemébe röhög és mondja a hülyeségeit, ahogy szokta más vitáknál... De õ most nem így tett, hát meg is lett a következménye! nem nézem a mûsort, mert nincs RTL2 õm, majd irjátok már meg kizárták e vagy sem, mert nem birok az rtlmostra várni XD

Ezzel az erõvel Attilát is kizárhatták volna amikor letépte a Kinga bikinijét. Hogy találták ki ezt a baromságot? Ha szabályokba ütközik az amit csinált akkor ki kell zárni, ha meg nem akkor maradjon bent. De olyan nincs, hogy majd a nézõk eldöntik. Akkor ezzel az erõvel szavazzuk meg azt is, hogy Vikinek is el kell hagynia a játékot!
kill3r21
Szerintem Simon közönsége nagyon csökkent , egyébként nem szavazták volna ki....Ha olyan erõs lenne most is mint ahogy megszerették az elején akkor nem lett volna gond...
PiszkosFred
Simon ott b.szta el, hogy az elsõ heti káoszprofot, ami vicces is volt valahol, ledobta, és elõjöttek az érzelmei. Vikit egész életében malacnak csúfolták, hozzászokott. De Simon barátnõit nem kurvázták le eddig, õ pedig ezt nem tudta kezelni, és Viki mint a vérszemet kapott ragadozó, nagyon jól látta. Mocsok húzás volt, de taktika szempontból zseniális, hogy ezzel támadta Simont. Háromszor bukott iskolában és egyéb privát dolgok? Minek elmondani? Ki az a hülye, aki egy ilyen játékban, ahol csak egy gyõzhet, minden ilyen részletet megoszt valakivel, olyanokat, amelyek támadhatóvá tehetik.

Ez nem a Szomszédok Taki bácsival, ahol mindenki jó és szép. Itt két kézzel kened magadra a szart, ha a 12 millióról, a kocsiról és a házról van szó.

Ha marad magának való "káoszprof", akkor simán megnyerte volna. De amivé lett csárli miatt, azzal konkrétan saját magát nyírta ki. Kár érte.

azért ne túlozzunk már...

deniro2
Hatalmas poén, majd, ha lesz egy durva vitád hívj és lehúzom közben a gatyádat, meglátjuk mennyire fogsz nevetni...

a poén az, hogy Viki szerint egy kacsának kezei vannak, osztályok vannak egyetemen...

Sztem most az Rtl szépen le offolta magát így magát... Játékos szempontból még ja gerinctelenül is de jól kihasználta a Viki. Tudták/a hogy nagyon erõs...
Ráadásul látszott, hogy indulatból megy. Ruhaletépés helyett bármi más is lehetett volna... MEGÉRDEMLI Õ VOLT A LEGGYENGÉBB LÁNCSZEM! A nagy csodabogár idegileg gyenge, így mehet a *****ba 😄

wesker24
Igen poén lett volna ha az a rohadt koca nem akkor idöziti amikor a plafonon van !
én azt sajnálom, hogy ez a gyökér banda ott bent vígan el fog evickélni...azért hihetetlen mekkora nyomás alatt volt végig...nem lehetett könnyû ezt bírni és azért láthattuk, hogy Charlotteal, még ha nem is volt õszinte kapcsolata kívülrõl nézve (lehet õk másképp vélik), akkor is láthattuk, hogy õk ketten nagy erõt adtak és eléggé el voltak különülve sokszor...látszott rajtuk, hogy utálják a többieket, de ez nem is gond...

belátható Simon is hibás volt a történtekben, fõleg ahogy a szituációkat kezelte, de a show szempontjából akkor is új arc volt, méghogyha ez a csoda 6 napig tartott kb...

sokkal több volt benne még akkor is, ha egyesek abba kötnek bele, hogy nem tud fogalmazni...olyan társaságban van ahol a többiek se tudnak 2 értelmes mondatot mondani...Laci és Viki képes összefüggõen beszélni slussz passz...

Krisztiam
hát ez az ennyi erõvel Vikit is ki lehetett volna zárni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

desigo
azért egy gatya lehúzás inkább poén
de,hogy kergetem és letépem a ruháját
enyhén durvább...
deniro2
Lehet néha nehezen használja a nyelvet, de legalább ismeri, ellentétben a bennmaradt idiótákkal... Mi a tököm az a szerenád, mi?

jackoneill90
ra'startol laci ba'csira.

jackoneill90
ra'startol kaci ba'csira.

kill3r21
gondlom most nem lesz live stream 😄
sanzik
Most ezt nem értem ,elõször Viki lerángatja Simonról a gatyát, aztán meg Simon lerángatja Vikirõl a pólót...
És az a kérdés,hogy kizárják-e Simont? Én azt hittem az lesz a kérdés,hogy kizárják-e Vikit???
Mi volt a különbség? Az,hogy a póló elszakadt? és akkor mivan?...