ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok !

Elaludtam..., még nem olvastam vissza itt a fórumot sem és látom, hogy a nézõk küldték haza Simont. Nem találom, hogy a szavazás állásán mekkora arányok voltak ?, meg mettõl meddig lehetett szavazni ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

sajtburger
Csodálom a 4. széria után folytatták a mûsort. Ez az idei széria, valami botrány. Kritikán aluli embereket találtak. Jól mutatja, milyen is manapság szerény hazánk. Ideg és elmebetegek gyülekezete.. arról nem is beszélve, fél bandát körözi a rendõrség.

jó tudom, azt én is észrevettem, de sajnálom azért, mert szerintem ez túlzás volt, hogy kizárták szegényt! emezeknek meg nem adnám oda a fõdijat, van még jó pár napjuk hogy bizonyitsanak , de eddigiek alapján vasvellát adnák a kezükbe, és irány a ganédomb!

Akár õszinte volt akár nem, akár ribanc akár nem maximum Charlotte érdemelné meg...ezért lehet megköveztek, de Lacin kívül õ belõle nézem ki egyedül, hogy a pénzzel tudna bánni...

show szempontjából Laci érdemelné meg az elmúlt állapotokat figyelembe véve...

Viki is, ha azt nézzük ki a legjobb játékos, viszont emberileg ilyen gyökérnek nem adnék a kezébe se kocsit, se lakást, se milliókat...

jó arcnak tûnt egy értelmes, intelligens ugyanakkor kekec molett csajszinak, aki tényleg úgy ment be, hogy feszültséget gerjeszt és kamuzik összevissza. Ezzel nincs gond a probléma az, hogy túlságosan lenézi a bent lévõket, ami gáz akkor is, ha tisztában vagyunk ellenfeleink agyi képességeivel...fõleg akkor gáz, ha hangot is ad neki folyton folyvást...másik probléma, hogy borzasztóan nagy "napraforgó", ez a fajta játék stílus sosem jött be...

elhiszem, hogy a koleszbõl megtanult dolgokat, mint pl a nadrág húzást és egyéb "poénokat", de itt egy vita kellõs közepén eléggé gusztustalan dolog volt...elõzményeket láttuk Viki olyan szinten próbálta alázni (mondjuk Simon is kigúnyolta Vikit) verbálisan, hogy az már szinte vérlázító volt fõleg amikor azt mondta, hogy Charlotte-al legyetek együtt öngyilkosok...

Az egész folyamat szarul jött ki ehhez hozzájön az a tény, hogy az RTL manipulál minden eszközt bevetve, hogy csakis az üzleti érdekeket tartsa szem elõtt...Tudják, hogy a nézettség nem fog esni, maximum a vége fele mikor kevesen lesznek és nem lesz címlapsztori...errõl pl. napokig, de lehet 1-2 hétig csámcsogni fognak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha nem szavazták volna ki a nézõk Simont, akkor a többiek joggal feltételhették volna, hogy a jövõben ilyen dolgokat simán meg lehet tenni következmények nélkül. Nyilván egy elég vaskos szabálykönyv van, Simon kapcsán már szerepelt is adásban...
Smithwarden
Ferrari23, regen is sok hulyeseget irkaltal es ma sem hazudtoltad meg magad. <#levele>
#140696 #140740 #140715 #140814
stb
(Nem, nem vagyok egy elvakult Simon-fan, csak irrital amikor valaki latvanyosan ossze-vissza hulyesegeket irkal.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Ezt most úgy írtad, mintha Simon fõszereplõ lett volna az ÖF-ba. Mióta Sárival volt kb naponta kapott 2 percet az ÖF-ban 😄

Csak hogy tudjátok...

Nem akartam írni már ide de Tiwcsi jó eséllyel szintén befejezi a mûsor nézését és felvételét/megosztását.
Õ sem bírja az ilyen aljasságokat elviselni.

Kellemes onlineozást a maradóknak (Javaslom Wesker se vegye fel ezt a kamu mûsort)😄
nagyszerû komment, másoltam egy az egyben a VV oldal simon kizárásos videója alá Béla néven XDD

PiszkosFred
Lehet, hogy abba akarják hagyni a reteknél, mert nem jött be, és most hetente két embert raknak ki. Még hogy májusig tart... márciusig, csak elmosódott a tinta 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Simonnak a cipõjét kiküldték a villából, a jó ég tudja, hova. Simon gatyáját letépte a csaj, senki nem nézte, hogy elszakadt-e rajta egy gomb vagy bármi. Simon zsebkendõjét összeköpték ótvargusztustalan módon és a kukába hajították, nem történt semmi. Egy turkálós gagyi rongypóló miatt, ami most látványosan elszakadt, kizárják Simont egy villámszavazás eredménye alapján. Ugyan már!
"

És még a narkós féle Zsolti szöveget 1. nap!!! nem is vettük figyelembe

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kill3r21
winpho már van, én arról nyomattam ma 😊
De most komolyan, kit nézzünk majd, meg eddigiek alapján ki érdemelné meg a fõdijat? Azon a népszerûségszavazáson Aurélió volt a második 15% al ha jól emlékszem, de mire fel? engem az a gyerek rohadtul irritál, kis 20 éves, semmihez sem ért, egész nap picsog, enyeleg, kétszinûsködik. Meg semmi újat nem tud már mutatni, az elejében a segg mutogatás érdekes volt, de mostmár szánalmas.. egy ilyen érdelem meg ennyi lóvét? Aki szórakoztató bent, mármint akinek van dumája, az Józsi, de belõle sem sokat adnak az összefoglalókban... Másban meg nem látok semmi különöset

deniro2
Eleve baromság az egész új koncepció/megvalósítás, mert 3 mobil platformból csak kettõn lehet szavazni, se win phone, se pc, se sms, ráadásul pénteken szavaztatnak ilyen komoly kérdésben, ~45 percben... Kb. a nézõk 80%-ának beleszólása nem volt a dologba...
Komoly nézõszámot is bukhat az rtl egy ilyen hülyeséggel...

wesker24
Akkor jövö héten nem is lesz kiválasztás vagy mi ?

Mert már 2 ember kiesett 1 hét alatt !

Hacsak nem küldenek be valakit Simon helyett !
Nemcsak Charlotte a hibás...õ is a maga játékát játssza, ami azért átlátszó volt a részérõl...HA igazán szerelem lenne akkor kimenne kézen fogva Simonnal együtt😊))

de ezt nem fogja nem tette meg tuti...ennél õ anyagiasabb😉))

PiszkosFred
Erre szokták azt mondani, hogy "a jelenlévõk többségével". Ez az õ játékuk, õ szabályaik, nem kell fairnek lenniük, és nem is azok.

Küldjék be Attilát, aztán megnyeri ezt is 😄

ebbõl is látszik a retek nem a nézõkért van régóta tudjuk😊))

ez itt csak igenleges válasz lehetett, el akarták onnan távolítani úgy vannak vele lesz belõle botrány utána meg majd keresnek más témát, amirõl lehet cikkezni napokig...

2 napig fogom nézni h megnézzem mi lesz a következménye kinek fog hiányozni ilyenek, aztán szevasz, számomra ez a széria iszonyat gyenge és azt az embert golyózzák ki aki érdekes volt
Lehet, hogy kell a hely valakinek vagy már nem illik a képbe szerintük és ez a helyzet pont kapóra jött.
Az saját appjukkal ugye már azt kezdenek amit akarnak, a kiszavazásoknál tán elvileg tartanak közjegyzõt, a nyeremények miatt is kötelezõ de ilyen csip-csup napi szavazásoknál úgy manipulálják ahogy akarják.
Az is fura, hogy pár hete még messze a legnépszerûbb volt, most pedig hirtelen elfordulnak tõle az emberek.
Ha azt akarták volna, hogy maradjon, maradt volna.
ááá úgyis nézni fogod😊 tudja ezt a retek is...

Simonság nélkül is showtime lesz...

pláne, mert a sok marha véleményére adtak, akik nem látták át a játékát és még akkor is unalmasnak tartották amikor megreszelte Charlotte-t...õ volt eddig az egyetlen odabent, aki legalább dugott is, szerelmi viszonyba bonyolódott, ami egyáltelán nem tûnt õszinte kapcsolatnak és részemrõl még érdekesebb is volt, mint a Dorka-Zsolt féle köpködõs, civakodós, meg egyéb értelmetlen bugyutaság...

Elismerem, hogy volt pár nap, amikor el volt tûnve, õ is taktikázott, mint Viki és olykor ellentmondott magának, sokszor nem tudta megfogalmazni mit akar holott látszott rajta nem hülye gyerek, de még így is a legnépszerûbb embert vesztette el a VV6...

Összejátszottak a körülmények rendesen, részben õ is hibás, amiért hagyta, hogy idáig elfajuljanak a dolgok, részben pedig nem tehet róla, hogy kb 10 gátlástalan másik villalakó folyamatosan szívta a vérét napról napra...és nem olyan szinten mint ahogy Vikike beállítja, hogy csak kocának szólítják...Õ róla még egy takarót is lerántottak szex közben...cipõjét is felengedték az elején (igaz õ is csinált csínyt Zsolt ellen, de azt megint csak Zsolt kezdte azzal h narkósnak nevezte õt)...

wesker24
Na ez az az egész VV történetében mind az 5 évad alatt nem volt szavazás ilyesmirõl !

Meg aztán Szaros Digit TV-m van nincs RTL II Okostelóm sincs van akinek még RTL II-je sincs igy nézni sem tudja és péntek este beadják 20 percre egy ilyen fontos szavazást na nee ? Ez komoly !

Ha legalább 1 óra lett volna szavazni vagy 1 nap akkor OK de igy !

Kiváncsi leszek mi a terve az RTL-nek mert igy hogy 2 villalakó kiesik valakit bekéne küldeniük helyette !
Rash87
Hányszor mondták már,hogy ha kiesik xyz nem nézik tovább...
Ez minden szériában elhangzik,aztán ugyan úgy nézed-nézitek 😊

Majd elmúlik pár óra múlva.

Glory, Glory Man. United!

Krisztiam
szerintem Simonnak lett volna esélye megnyerni a játékot, ha nem áll le Csárlival..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jaja! rengeteg embernek nincs rlt 2 je, + a szavaság még felsem volt tüntetve a VV oldalán (tudom, mert meg akartam nézni mennyi az állás).... ez nem volt fer!

ˆ apion
| ma 22:51 | privát | válasz | #140785
Ez tuti manipulált volt. Most is enged szavazni a rendszer. Egész idö alatt csak a 30-70%-ot mutatta a telo hiába frissitettem.

Ez mindent elmond a csalás mértékérõl.
Prince23
Na a másik meg az hogy egy ilyen kibaszott fontos döntést, nem 20 perc alatt kellett volna eldönteni, hanem mondjuk 2-3 nap alatt.

szegény simon! most nézem a videót a vv oldalán, hát sajnálom a gyereket, ezt jól elkúrta! és mégjobban az sajnálom, hogy ottvan az a kibaszott 20 éves majom aurélió, aki helikopterezik, meg lányok után szaladgál, és nyomja a fostos szövegét, és ilyenek fogják megnyerni a VV -t.. Hát most erre mit mondjak? ez nem fer döntés volt, igaz utálom simont mint a szart, de most nagyon sajnálom szegényt :/

nem miattam, hanem az a sok ember miatt akik nem fogják tovább nézni, ez lutri volt h sokan még nem is látták az összefoglalót, h szavazzanak így?
wesker24
Csak azt nem értem hogy mi érdeke volt az RTL-nek hogy kirakják Simont ?

Egy héten -2 ember ezt komolyan gondolták ? Nem kéne akkor valakivel pótolni ? Új villalakó már nem mehet be de eddig csak 1 ember esett ki idö elõtt az pedig Alexa volt !
Biztos össze is szarják ezen dolog miatt magukat LOL 😄

Az RTLnek valamiért érdekében állt, hogy Simont kitegyék a villából, nekem ez a gyanúm.
Ezt majdnem mindenkinek elmondta, azt õt csinálták ki, elég könnyen 😄

ezt az rtl nagyon benézte, mert én nem fogom tovább nézni és sztem még sok ember
Mondok jobbat Simon dühében a rendõrautót széttöri beül Laci mellé és együtt mennek a fogdába xDDDD

Tényleg?<#wilting>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

jackoneill90
tamadasi pontot hagyott simon, viki meg kihasznalta. elotte valamikor simon azt mondta vikinek h ki fogja csinalja

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

hahahaha XD tömegverekedés XDDD na az lett volna a brutál😄 a végén istenes bence nyerte volna a fõdijat😄

amúgy szólok, hogy KHF van😊)))

Lacit még lehet kitessékelik a rendõrök a villából, ezzel ne viccelj XDDDD

gyilkosság a faszt...

én úgy vagyok vele, ha meg ezt a sok férget megölné egyiket se sajnálnám😄DD de kajak, van a provokációnak egy bizonyos határa...

jobban jártunk volna egy tömegverekedéssel na olyankor mi van szerintetek?😊

deniro2
Amúgy az rtl über faszsága, hogy péntek este megszavaztatják a népet egy ilyen kérdésben, mikor sejthetõ, hogy baromi sok embernek jobb dolga is van, mint a tv elött rohadni, aztán majd holnap hüledeznek, hogy a sok unatkozó gyík kiszavazta szerencsétlen gyereket...
Pl. most én sem nézem a mûsort, ha pár napja nem tévedtem volna vissza ide, akkor most nem idegesíteném halálra magam telóról, hanem holnap dobnék egy hátast...😊

most tényleg kiszórták simont? mert akkor én nem nézem tovább
PiszkosFred
Kíváncsi leszek, mi a retekkettõ következõ húzása. Csárlit és a Simlist élõ adásban viszik el a rendõrök, csak mert olyan még nem volt? Vagy vmelyik felköti magát, amelyik nem bírja a gyûrõdést, lásd Teó vagy a Csabagyöngye? Tuti van még a tarsolyban pár "szenzáció". Aztán lehet majd menõzni a 15-20as ratinggal a csigakettes ellen 😊

Ss:szerintem sem kellett már Simi az RTL-nek,és van benne valami,hogy ürügyet kerestek az eltávolítására.Már megqrta Sacit,megtette a kötelességét.😊
Most a többiek az érdekesebbek.😊
Azért most megnézném az élõt.😄

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ez tuti manipulált volt. Most is enged szavazni a rendszer. Egész idö alatt csak a 30-70%-ot mutatta a telo hiába frissitettem.
ascii
jah, sajnos ez igy van, ahogy mondod :/

jackoneill90
ma egy ruhaletepes, holnap gyilkossag. a villa pszihologus is mondhatta h valamit tegyenek mert kesobb megkiszamithatatlanabb lesz simon.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.