153993
ValóVilág 12
-
highdanger #143519 Végre rájöttem! Aki vikire szavazott az már minimum szopott egy faszt. A sok buzi ember :D Miért vagytok melegek????? -
McCartman #143518 Telefonáló benyögte, hogy vikire voltak vágva az összefoglalók egyből ki is kapcsolták a faszba.
lilu meg gyötrelmesen próbált kimosakodni hát ez haláli volt tényleg. :D Alja szarrágó banda megérdemlik egymást vikivel. :D -
Danyi #143517 Nem azért, de aki bundát emleget annak nincs igaza... Mi pont tegnap beszéltük pl. egy 5 fős baráti társaságban, hogy mindannyian utáljuk Dávidot és Vikit is, de Dávid sokkal inkább kiállhatatlan, mint Viki, szóval Vikire szavazunk. Én két telefonról is megtettem. :) Szóval szerintem nem volt itt bunda, én Vikit is utálom, de Dávidot jobban :) -
vvfan23 #143516 sokan lemorzsolódtak -
Orionk #143515 Nekem most elég volt a csatornából. Én nem fogom nézni holnaptól 3 héten át.
Akkor, 3hét múlva belenézek és kíváncsi leszek, hogy akkor mit fogok tapasztalni. Addig is sziasztok ! -
#143514 viki a védettségnek köszönhetően most jelentős személyiségváltozáson megy majd keresztül, remélem a rá szavazók jó képet vágnak majd ahhoz is:) -
McCartman #143513 Szerencsétlen gyereket most meg a Simonos videóval zrikálják, miközben pont a lényeget nem hallotta belőle, hogy csak azért mondta vikit, hogy ezéltal nagyobbat koppanjon a végén. De abban a hitben tartják, hogy Simon kb. viki drukker lett.
Igaz, ugyanezt eljátszották már a műsor alatt is. -
#143512 Azt azert nem hiszem, hogy a Simonfanok kozul mindenki abbahagytak a musor nezeset es nem szavaznak. :D -
#143511 Simon okos, de sokszor mar tulkombinalja a dolgokat. :)
-
Orionk #143510 Látom, hogy Wesker te tényleg befejezted. :) Banner, meg minden eltűnt. -
#143509 Mindegy srácok, van egy jó szlogenem.
A néző szavaz, a kanális (rtl) dönt!
be is lehet zárni a topikot. XD
-
Ferrari23 #143508 Lilu még mindig mosakodik :D -
#143507 Nem igazán figyeltem, de Simon mintha azt mondta volna a végén, hogy azt kapják, amit megérdemelnek...:) -
Ferrari23 #143506 Jaja! :D:D Szánalom :D:D -
Ferrari23 #143505 Érdekes mennyi Dávid rajongó lett hirtelen a belevalóban :D Elmúlt 1 hétben nem volt csak 2 :D -
McCartman #143504 Kegyetlenül próbál kimosakodni lilu. :D -
vvfan23 #143503 sokan simon kiesése után nem nézik, köztük én se, nem szavaznak szarnak az egészre. kár ebbe belecsempészni simont :D -
who am I 7 #143502 leszarom dávidot.A viki lett volna a lényeg, hogy kibasszák, és nem is azért mondjuk, mert 1 5ft-os paraszt, és még igénytelen és csúnya is, hanem, hogy az rtl-t pofán csapják azért, mert simán manipulál össze vissza.De végülis, úgy tűnik itt le van szarva és úgy ejtetnek ki, akit akarnak éjjeli szavazgatásokkal, ahogy akarnak.Bár eddig is nyilván való volt, csak azt hinné az ember, hogy egyszer nem férgeskednek végre.De ilyenről nincs szó, hát veszitettek még egy nézőt :) -
vvfan23 #143500 hát ez hol volt szoros?:D azt hittem vmi 52-48 vagy ilyen -
#143499 Rtl megvezette Simont, azért mert ha ő várná vissza, még nagyobban egyértelművé válna, h az rtl csal. Így Simon által nem is csalók az rtl-sek, Győzött a gazság!
3x esélye volt Dávidnak Viki ellen... mindenhol ő győzött erre meg rtl nesze neked rtl. -
JeffSaid #143498 Ne legyetek már buták, dehogy is Simon miatt nyert, ha Simon-nak tényleg annyira nagy lenne a rajongói tábora még most is ( persze nem azt mondom hogy nincs ) de, ha ténylegesen akkora nagy lenne hogy az utolsó 5 percben kimondja hogy kit vár vissza és az fog vissza menni ? Haggyuk már, akkor bent lenne s nem kint...
Dávid nem volt annyira az a nagy sztár gyerek persze hogy Viki ment vissza, érdekesebb volt, viccesebb , többet volt bent, jobban játszotta a játékot ennyi... Dávid ott rontotta el hogy túl magabiztos volt és túl magabiztos kijelentéseket tett pl.: Mond kit vigyek ki bárkit kiejtek ennyi... semmi nagy dolgot nem tett bent annyi hogy ezt a " taktikát " választotta és most pár napig rajta volt a hangsúly semmi több, Viki mindig kamera előtt volt Simon eset stb. egyértelmű volt ki megy vissza így volt rendjén. -
ddany7 #143497 +1 :D -
Ferrari23 #143495 VV Attila hivatalos oldala: Lilun nem érzed a részrehajlást? -
#143494 David lehet idegesitoen nyalas, buzavirag vagy csak latens meleg...de nem velejeig gonosz legalabb mint Viki.
Bar Vikivel valoszinu erdekesebb lesz a tovabbi musor. :)
Sok konfliktus, stb. -
vvfan23 #143493 a százalékot mondja már el vki xD -
highdanger #143490 Ilyen a sok birka magyar ember, Viki 2 nap alatt taktikát változtatott és átment mártírba a sok hiszékeny meg be is nyelte... Nem hittem volna hogy ilyen sok hülye csicska magyar él :D -
#143489 Az igen Wesker... :DDD
Amugy szerintem lehet tenyleg Simon miatt nyert Viki.
Simonnak sok rajongoja van kint es az o szavara sokan nyomtak Vikire biztosan.
Simon meg siman egyertelmu, hogy taktika miatt mondta Vikit, mert ugy gondolhatja par ok miatt, hogy a Charlotte meg nyerhet es talan konnyebb johet vissza egy parbajrol Viki ellen. :) -
#143484 +1, nem tudom Dorka mit ugrál ott, úgy ki fog zúgni nemsokára a semmittevésével, mint a sz*r :D :D -
#143482 Wat? Vikire gondolsz?
Nem értem kapásból, hogy ki az aki erre a tehén provokátor sz.r darabra szavazott?
Simon helyébe felnyitottam volna a belét kapásból.
Ez kell a népnek. Nem baj, nem fogom nézni úgy se. -
#143481 Várható volt sajnos... Viszont azon röhögök, hogy ezzel a benti egybitesek szarrá szopatták magukat, mert a malac jobbik arca csak a párbajnak szólt és kicsinálja őket is...:) -
Lord Mortanius #143477 Egy jó dolog van ebben. Nem kell tovább nézni ezt a szörnyű szériát! Nekünk a családban(3 fő), ennyi volt. Minden jót! -
#143476 ......no comment -
Orionk #143474 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=143469 -
#143473 wesker élsz még? vagy már kötöd a hurkot a nyakadra? :DD
fasz kivan, hogy dávid esett ki :( -
McCartman #143472 Ekkora ellenszélben csoda, hogy csak ekkora a különbség. -
who am I 7 #143471 Na most már verheted a telefosott búvárruhára a brét :D -
#143470 látszik h sokan még se olyan vakok mint itt :D :D -
Orionk #143469 Ezek szerint nem érdemes tovább nézni. :( -
#143467 mekkora pofáraesés :D -
#143466 Na innentől kezdve 1 percet se nézem.