ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Igaza van. Viki elhitette a villalakókkal már az elsõ héten, hogy Simon vezet toronymagasan. Ettõl a lakók vagy félni kezdtek, vagy nyalni neki, a lényeg, hogy õ lett az elsõ számú célpont, akitõl, vagy akihez igazodni kell. Csárli is ekkora lépett akcióba, a maga módján. Aztán, ha sokat mondják neked, hogy te vagy a király, akkor elhiszed egy idõ után. Csárli simán resetelte káosz profot a "szórakoztatót", Viki meg resetelte az idegrendszerét, az "emberi mivoltát". Van egy határ, amelyet elérve robban az ember. Simon tegnap érte el ezt a határt.

Rászedték, kicselezték, többen is. Hogy gecik e a társak emiatt? Igen. Az õ hibájuk Simon kiesése? Nem. Simon nem volt erre felkészülve. Ez a VV, ahogy szoktam mondani, ez nem a Szomszédok Taki bácsival meg Vágási Ferivel. Itt csak a hülye hiszi azt, hogy egy hét alatt szerelmes lesz, vagy barátságok szövõdnek. Az eddigi 50-60 emberbõl talán 2-3 "baráti pár", ha tartja a kapcsolatot.

Következõ Józsi lesz, a barátnõjét kell csak emlegetni, aztán hazamegy magától.

Krisztián is, ha nem esik ki a hétvégén, akkor biztos, hogy lekever valakinek egy pofont.

És így tovább. Ne akarjon senki etikát, meg barátságot, meg korrektséget, meg szent baráti köteléket a játékban. Ebben ne. Nagyon ritka, és nem arról szól.

Bár az oroszok biztos röhögnek majd, amikor meglátják, hogy nálunk egy kínai póló elszakadás miatt rúgtak ki embert, náluk meg épp csak nem vérzett el az agyonvert játékos, és mégsem 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

fogalmam sincs, de 700 lájkért nemhiszem visszaküldik😄

Emberek ez a játék errõl szól, eltávolítani mindenkit az útból hogy én nyerjem meg a játékot. Mindannyian tudták ezt mikor bementek és itt is tisztába vagyunk ezzel ugyhogy nem értem a felháborodást. Most tényleg az baj hogy valaki (Viki) felismerte a lehetõsége egy erõs karakter eltávolítására és ki is használta azt. Aki ezt nem ismeri fel még ha az agya fel is van húzva az meg is érdemli hogy így végezze.

Egyébként meg nem ez volt az elsõ hogy Simont figyelmeztették ugyhogy mit kell csodálkozni hogy az RTL így döntött? Nem csak a póló szaggatás volt ott hanem az már csak a vége volt. Hány kört is tettek meg kergetõzve? 2-3 biztos volt és az se volt neki elég hogy picit visszavegyen hanem ugyanúgy ment utána mintha mi se történt volna. És itt nem lehet azzal védeni hogy már annyira fel volt húzva hogy azt se tudta mit csinál mert Krisztiánnal ö ugyanezt eljátszotta pont elõtte mikor Józsi elhúzta tõle ö meg ment utána hogy akkor gyere csinálj valamit, és Krisztián ennek ellenére tudta magát türtõztetni.

Sõt szerintem a Simon-Krisz vita sokall durvább volt mert mikor valaki belemászik az ember képébe 1 centire egy ilyen felfokozott szituba és úgy mondja hogy gyere üss meg az sokall durvább mint mikor valaki lehúzza az ember gatyáját egy picit. Egyébként meg kitõl is mi miatt indult az egész csetepaté ami ide vezettet? Na akkor most mirõl is beszélünk?
Írtam korábban, hogy õ IS hibás volt a dologban...

de kizárni kurvára nem kellett volna pláne ilyen manipulált szavazással nem...gyakorlatilag 10-15 perces döntés volt elõttem leírták már páran, hogy mennyire lehetetlen volt mindenhez hozzáférni...egy maroknyi embertömeg szavazhatott a szar applikáción keresztül...de ez mind1 is...lényeg, hogy tettlegesség nem volt olyan mértékû, hogy kizárják, ha pedig õt kizárják egy póló miatt, meg azért, mert õ volt az idegesebb, aki kikészítettek fokozatosan akkor Vikit is szavazásra bocsájthatták volna vagy pedig mindkettõt esetlegesen kizárják...Vikit erõszakos ráncigálás (még akkor is, ha viccnek szánta) Simont pedig azért, mert visszavágott...akkor se lenne jobb, de igazságosabb lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

abban igaz, hogy Simon legjobban ott húzta fel magát amikor Krisztiánnal vitázott...elõtte tök normálisan tûrte Vikivel a vitát...bement kiment stb...semmi baja nem volt...és már azért kelt fel cigizés közben mert ott már pattant benne vmi Krisztián kiabálás közben... és hát akkor gondolt rosszul Viki, hogy az most oda kell... bunkó húzás volt tõle... nem kétlem... dee kezelni kellett volna..én nem tudom én mit tettem volna, ezért is mondom ez errõl szól..ki mit bír kinek hol a határ

Kiváncsi lennék, hogy mi motiválja ezeket az embereket, akik ilyen oldalakat hoznak létre :
Simont vissza a Villába

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ha két fél vitázik a legaljasabb húzás ilyenkor inzultálni az egyik félt, ebbõl szoktak a nagy bunyók kialakulni
én értelek és igaz amit írsz...de most mond meg nekem, ha máskor nem is õ kezdte és kapta az ívet ok...de ezt itt most nem magának köszönhette?? de...az állatoknál üvöltözés..cigizés...bólé..ha nem is a stáb tudta hogy valakinél kifogja vágni a biztosítékot és az is tudvalevõ ilyenkor rántod magaddal a többieket is a vitába... magának ásta meg a sírt most... nem mondom máskor nem kapta az ívet..bár nem mintha más nem kapta volna..de ezt itt most õ baxta el és senki más

Ron már csak tudja. 😄 <#nevetes1>
A mai adásról ez a véleményem :

------

Elegem van abból, hogy lassan már majd 2 nappal ezelõtti eseményeket fogunk mindig nézni. Épp kikapcsolják az adást, amikor Simonságnak távoznia kell, és majd csak 1 nap múlva nézhetjük azt, ami most zajlik a villában...

Meg rosszul vágták össze az adást... Kivágták azt a részt, hogy Simon Krisztiánon háborodott fel és ha ez nem történik meg, akkor nem ment volna neki Vikinek...

deniro2
Bocs, de ezt szerintem nem tudhatod. Napi 2 óra színjátékból (fõleg 1 hét után) nemigen lehet ilyesmit biztosan állítani...

olvasd el légyszíves a kommentem...

nem lehet összehasonlítani azokat a típusú eseményeket, amiket õ, Laci és esetleg Viki kaptak odabent mikor konfrontálódtak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pont ez az...ritka nagy összeesküvésbe keveredett bele...gyakorlatilag szinte mindenki ellene volt és, ami mellett még sokan elmentetek a nagy "barátja" Jóska se segített úgymond lenyugtatni max odaállt Krisz és õ közé elõtte meg bent feküdt és meg se szólalt...

Odabent semmilyen viszony nincs, minden eddiginél gátlástalanabb szériának vagyunk szemtanúi, ami elég kemény...5-ben se volt ekkora terror, mint itt és Simon nap, mint nap kapta az ívet...Viki pedig nem, mert Vikinek sikerült pár nap után asszimilálódnia olyannyira, hogy õt teljesen el is felejtették...hiába jön azzal h kocázták õt eltörpül az mellett, amiket Simont kapott (már leírtam azt a kommentet miket konkrétan). Ezek a tények. Laci se kapott ennyi mindent, õt is betalálták Dorkáék, viszont õ vele nem mindenkinek voltak bajai...õt páran kikezdték, de sokkal langyosabb lefolyásban tálalták, mint, amit Simonnak olykor...Laci megkapta, hogy apáskodik, csak fõzni tud, sunyi és simulós, mindenkivel jóban akar lenni és legfõképpen nem õszinte...Izáék keverték egy nagyobb konfliktusba utána leszálltak róla. És Vikike érdekes módon az õ nadrágját nem húzta le...Nem, mert õt fele annyira se gondolhatja erõsnek, mint Simont...

röhögni fogsz így megállt a kezemben a kanál is mikor meghallottam, hogy így nekiment Simonnak...azt hittem totál leordítja Izáékat meg a többieket, mint ellentábor...és kb õ volt a legkeményebb aki odaszólt... jó elõszõr õ is mondta az asztalnál és most mit tegyek vele...csak aztán már õ sem bírta mikor látta Simon nem érti miva

deniro2
Ja, csárli reakciójára voltam kiváncsi, mert nem láttam az adást. Akkor az elvárásoknak megfelelõen reagált az 501😊

laci fizikailag senkit se bántana, szerintem ha lerántották volna a gatyeszt, max leszidja és annyi! de ez a Krisztián dúrva télleg, király csávó ahogyan odaállt, és megvédte a maga igazát!

jaa értelek meg persze... de valamit azért csak kellett volna...majd holnap megtudjuk ÖF-bõl..

Deniro: Nem hiszem...már Lacit... emberek átlagát nem tudom... azért nem rossz egy ilyen villa, mert tényleg letudod tesztelni mik a határaid stb mit bírsz...Simon nem bírta ennyi...kiesett... nem csak arról szól a játék fasza gyereknek kell lenni és hülyéskedni...ezeket is tudni kell lekezelni..õ nem tudta...

deniro2
Laci is lehet elvesztette volna a hidegvérét, ha az Izás vitája közben Koca lekapja a nadrágját... Szerintem ennyire kevéssé kontrollálható szituációban senki nem volt még a vv történetében...

nem biztos, hogy az is jól sülne el nála, ha összevissza sírdogálna...úgy meg színésznõnek állítanák be.

Mivel Charlotte eleve egy megbélyegzett lakó odabent ezért õ tökmind1 mit csinál, mert semmilyen reakcióját nem hiszik el az emberek...

ha sír akkor színésznõ túljátssza magát, ha nem sír és próbál erõs maradni akkor nem is szerette igazán Simont...

jézusom...

hát szétverte a villát kb...szóval valós érzelmek voltak mert nem 2 órát várt és akkor...én szétütöm a kezem..hanem ment és ennyi gondolkodás nélkül... Fred meg gondolom arra gondol, hogy Charlotte abban amit még képben láttunk mielõtt elvették az élõt..kb meg sem szólalt meg semmi...aki szeret vkit ahogy õ mondja kb sírógörcsöt kellett volna kapnia amint Bence kiejti azt, hogy el kell hagynia...

deniro2
Mi volt a reakciója? (bár sejtem)

Nem mondtam nem voltak jó pillanatai és én sem efféle elmenetelt akartam neki, mert én is írtam kezdett Charlotte mellett értelmes lenni..tudom soknak pont ez nem tetszett...nekem meg kicsit együttlakhatóbb stílust vett fel amióta összejött a csajéval...

Conqvi: Én nem védem Vikit...egy tenyérbemászó stílusa van...de akkor ha kitehettek volna bárkit így akkor meg bármelyik srác leba**ott volna neki 1et akkor mások miért nem tették? Ez a lényeg...Laci miét nem fejelt oda 1wt Izának? Dettó téma volt..ugyan ilyen tenyérbemászó volt az Iza..sõt szerintem keményebb volt az a csata Laci és Iza között és érdekes mégis mindkettõ tudott tettlegesség nélkül lenni.

magunk között azért le a kalappal viki elõtt, mert szépen kigolyózta a legerõsebb játékost
pár napja írt simon ismerõse aki osztálytársa volt, kérdezze már meg tõle h hányan szavaztak, nagyon kíváncsi vagyok
PiszkosFred
Nézd meg Teó reakcióját, amikor Alexa távozott, abban a másodpercben, ahogy kimondták a nevét.
És nézd meg csárli reakcióját most, amikor kimondták a távozást.

Azért ez sokat elárul.

SirAlo
Aki hust eszik ne azon sajnalkozzon mar hogy alkoholt ivott vagy cigizett egy allat, vagy a villalakok vegak ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

és nagyon bosszant, hogy az a 2 mûmájer fasz, akik korábbi szériákban eltûntek volna a süllyesztõben 1. körös játékosok lehettek volna ott pacsiznak, mert sikerült egy embert (nem õk), mert Viki érdeme volt fõleg ]kikészíteni...

én is igy gondolom ahogy irtad, de azért sajnálom simont 😄 köcsög aurélió! XD

mai este beszólása😄DD

Ha ezek után még kiesik a Laci is akkor én tényleg nem fogom nézni. Már eddig sem vonzott úgy ez a széria mint az elõzõek. Én Lacit valamiért kedvelem. A sok pisis, rosszindulatú görcs között üde színfolt. Zsolt undorító volt ahogy élõ adásban rögtön a Simon ellen beszélt.
Krisztiam
mert a kacsának kezei vannak 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

A kacsa tehet mindenrõl. 😄 <#nevetes1>
Ez nem Simonról szól vazze. ennyire vakok vagytok?

Kizárathatta volna Auréliót Krisztiánt vagy Izát is.
Olyan helyzetet teremtett aminek egyenes következménye.
Bármelyik srác Auréliót kivéve jó eséllyel lebaszott volna egy pofont ennek a szûzkurvának.
Vagy testületileg zárja ki az RTL a játékost vagy sehogy.

Az adást meg nézze tovább online aki tudja. 😄
kill3r21
Semmivel sem nehezebb szavazni a vvappon mint nyomni egy lájkot....szerintem..
És nem oldal lájkról van szó :9
arra lennék kíváncsi h ha most kitörne egy tömegverekedés akkor vajon mindenkit kizárnának?😄
PiszkosFred
Nincs a nadráglehúzással semmi gond. Megszokott dolog... kb. 7-8 éves korig 😊

+1

lájkot dobni könnyebb, mint írni...ez is faszság...

facebookos banda pedig tudjuk milyen "értelmes" 70%-uk agyhalott, felszínes gyökér (bocs, ha valakit innen is megbántottam)

sajnos ezzel a kacsás dologgal nagyon csúnyán bevitték az erdõbe...állatokon esett meg az egyszerû ember szíve és ezért is látják Simont bûnbaknak...plusz a nõk nagyrész úgy értékelte, hogy a poló letépés súlyosabb volt erre rátett Simon idegessége is

az egész szitu szarul jött ki, a szavazás ilyen dologban pedig manipuláció a retek részérõl

most néztem vissza a videót már sokadjára, basszátok ti meg ezt a vikit, milyen dolog volt már télleg szegény vasággyal 50kg-s gyereknek lehúzni a gatyáját. aztán meg még õt zárják ki. sajnálom simont, rohadék Viki!

PiszkosFred
A "vicc" az, hogy mindenki hazudott a kisfilmjében, és szöges ellentéte a film a villában látott karakternek. Kivéve egy embert. Vikit. Az ugyanolyan kötekedõ és idegesítõ ember, mint amit ígért a filmben. Csak ezek nem hitték el 😊

deniro2
Itt elsõsorban a hogyan vérlázító... Lett volna 1 nap szavazni és tették volna bele a dagadékot is, aztán fele ennyi okunk nem lenne rinyálni...

ez hülyeség a nem-esek is lelájkolják az oldalt 😄
A facebook éltetõ eleme a like
Sziasztok!

Gondoltam, hogy mire jövök ennyi hsz lesz 😊 Hááát emberek, ez nem volt semmi...már tudjuk miért nem volt tegnap adás és ma is miért nem lesz. Tuti, hogy 0 adás lesz. Amúgy tegnap visszajött csak kérdem bár kétlem.

Amúgy én nem vagyok semmilyen feminista stb vmi emberke, meg tényleg 1-2 nõ tud annyira tenyérbemászó stílusban élni-lenni vidslkedni, hogy lapáttal verném agyon...de van határ. Akkor is nõ, ha bármit csinál akkor is te meg faszi vagy annyival magasabb erõszinttel... és látom azon megy a vita, hogy jajj gatyalehúzás az meg pólótépés. Pont Simon mondta ki mikor Bence kérdezte...hogy robbant... ment ment gyûlt a feszkó és robbant... elvesztette a fejét és látszott rajta totál magán kívül lett arra a fél percre... mint anno Zsuzsi...ott is egybõl dobta a narancsot és láttam írtátok...igen de ott nem narancs volt hanem flakon én úgy emlékszem...az meg most szemen talál hmm?? Itt meg az volt a gond, hogy Viki lehúzta a gatyáját ok... nem votl szép meg bunkó dolog fõleg ilyen parázsvita közben, de ennyi... Simon viszont elborult és erõbõl ment...azért egy ruhát nem kapsz szét ha nem fejtesz ki erõt és az a baj, hogy a ruhát találta meg éppen... és ha tényleg megüti vagy ilyenek? Csak a szerencsén múlt a ruhát találta meg-kapta el a kezével és ott fejtette ki az erõt..hát a microport pántját is kettészakította lehetett látni...azt meg ne mondjátok textíl.. rendes mint a hátizsák fûzõje-szalagja vagy mi az neki 😊 az azért tépd már el 😊
Ez veszélyesség miatt került szavazásra és én nem vacakolok ilyenekkel RTL kisakkozta stb...ilyen ember ide nem való aki nem tudja tartani magát..akkor ment volna ki mint anno Laci.. aki megmondta nem bírja idegileg. Ennyi... magának köszönheti meg annak hogy hülye és zakkant... nem vagyok green peace meg isten tudja állatvédõ...de láttátok már táblát raktak napközben ki neki...erre bölét önt be neki és azt mondja de nem ivott belõle..honnét tudja?? szóval nah..röviden és tömören 😊 .. ennyi a véleményem

köszi.

Én nem vagyok Simonság párti, de szerintem ez gáz, hogy csak ennyi idõ volt rá.

--------

Hova lett innen fentrõl a szavazás, hogy Laci, vagy Krisztián menjen vissza ?

kill3r21
VV attila szavazása is komoly,
933 lájk aki szerint helyes hogy kidobták, és 546 komment aki szerint nem kellet volna kidobni, arányok passzolnak
kill3r21
10 perc volt rá és kb 60-40 volt az arány
sajnos nincs igazad...

nézd vissza 1 ÖF volt amiben 2 percet kapott...minden jelenetben szinte ott volt azonkívül

nevetséges
egyrészt nincs országos lefedettség fiatalok buliznak, öregeknek nincs ilyen telefonjuk, akinek meg van annak nem biztos h androidos, áhh, gratulálok rtl klub, sikerült a szart mégszarabbá tenni
Hat ezek semmik, ezektõl sokkal nagyobb marhaságokat írtam 😄 Nálad is gondok lehetnek, ha ezek verték ki a biztosítékot 😄