ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simon interjú
http://www.valovilag.hu/video/236743
én kedveltem vikit, eddig a pontig, ez tényleg legalja húzás volt
ÁÁ.Szerintem csak megmentették Simont.DDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

deniro2
Én csak remélni tudom, hogy Koca is elásta magát ezzel a szereplésével. Róla ugye nem kellett szavazni, de ez talán nem azt jelenti, hogy nem is vívta ki sokak ellenszenvét.
Bár -bocs srácok, akinek nem inge...- én úgy vettem észre, hogy ebben a mûfajban a nézõk memóriája, mint az aranyhalaké, még kb. 2 jó beszólás és máris jófej lesz a picsa...

Nem biztos. Látod a nézõk (én is, csak nekem nincsen okostelóm) egyetértetek Simon kizárásával. Ha annyira unszimpatikus lett volna Viki húzása, akkor most a Simon még mindig bent lenne.
PiszkosFred
Jaja. Illetve, azon túl, hogy rajta marad ez az egész, más taktikát is kell választania, mert ahogy összeszarta most magát mindenki, úgy egyúttal - talán! - rájönnek, hogy vigyázni kell a provokációval, és ne üljenek fel neki még egyszer. Fõleg a hevesebbje, két pohár sör után.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Áh Ez a Viki egy mocskos szarkeverõ!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Viki ezt a játékot ezzel a húzásával már nem nyerheti meg szerintem. 😊
Mit írjak? Okostelefonnal rendelkezõ nézõk?
jujj az interjú😊

"én akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam"

Ez Tony Montana szövege a Sebhelyesarcúból😛😊))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt felhánytorgatják majd neki a végéig. Nem hagyják feledésbe merülni, az biztos. 😊
PiszkosFred
Ibrány az nem Pest. Itt másként mennek a dolgok 😊

ha játék szempontjából nézzük akkor tényleg zseniális húzás volt, nem mondom
"nézõk"...

ezt gondold át mégegyszer...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem értem a Vikit ért támadásokat. Minden játékosnak az a célja, hogy minél több játékost ejtsenek ki, s a végén csak õ maradjon egyedül. Vikinek most sikerült egy szavazást kiprovokálnia, s a nézõk meg döntöttek. Simont nem a Viki ejtette ki, hanem a nézõk. Viki 19-re húzott egy lapot, s bejött, ami a maga módján profi húzás volt. Csak így tovább.
Mikor volt ez?

ezt nem tudhatjuk...lehet pontosan a beosztásuk miatt, meg az elfoglaltságuk okán leszarták nagyívben...

nem tudhatjuk a konkrét szociális hátterét...nem tudjuk, hogy miket mondhatott nekik és hogyan viszonyultak hozzá

ezért mondom h nagyon jól megmanipulálta viki krisztiánt, és kívülrõl nagyon jól látszik h összeugrasztotta õket, a háttérból mondta h ne válasszák szét õket mert ütés után egy esik
heh, kizárták a gyogyóst?azt a disznó picsát, aki kezdte a fizikai kontaktust meg provokációt azt nem?Érdekes ez..hozzá meg nem is ért, ha jól láttam, akkor miért lett kiküldve?Ennyi erõvel, ha valaki a másik ruhájához ér, már kizárni! 😄 De akit ki kellett volna zárni sztem az a gatyarángatos picsa...bár én nem nézem, most láttam ezt a kacsás balhét, nagy volt 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

PiszkosFred
Közönyösség. Amíg nem vele, vagy szûk környezetével történik, konkrétan leszarja az emberek 99%-a.

vitte volna, de Viki akkor már kiverte a kezébõl a tálat...

PiszkosFred
Minden csoda három napig tart. De az kétségtelen, hogy nem õ a legnépszerûbb karakter most a villában 😊 A sok tuja meg továbbra is elvegetál odabenn. Volt egy komment a kiválasztás után, hogy jóska azért nem kapott jelet, mert olyan szürke és csendes, hogy a többiek azt is elfelejtették, hogy még benn van - vagy vmi ilyesmi 😊

Akkor én nekem ennyi volt ez a szar.további jó szórakozást! innentõl érdektelen az egész mûsor!!!

deniro2
Persze, tisztában vagyok az ilyen és ehhez hasonló mûsorok szociológiai hátterével/szerepével, ugyanakkor engem ennek ellenére mindig meglep, hogy a kacsát füsttel lefújáson végtelenül felháborodó emberek miért hajlandóak elviselni, sõt támogatni mások megalázását, pusztán saját szórakozásuk érdekében... Annyira kisstílû képmutatás ez, hogy elég nehezen tudom belepaszírozni a világképembe...

Na akkor errõl ennyit.Most olvasom mi történt.A legesélyesebbet kib.szták onnan

Majd a nézõk dönthetnek egy ponton Viki sorsáról, olyan szempontok szerint ahogyan jónak látják, akár még etikai vagy morális alapon is. 😊
A csodabogár Simon elsõ interjúja a kiesés után! http://www.valovilag.hu/video/236743

Simon teljességgel jogosnak tartja a kizárását.
PiszkosFred
A vicc az, hogy az apja aránylag magas rangú nyug. rendõr, az anyja gimn. tanár. Biztos, hogy normális nevelést kapott az életben, szerintem õk maguk sem értik, mi történt.

az állatkinzás erõs, láttam már oylat h kutyának öntenek sört a tálkájába. mellesleg amint beleöntötte már vitte is ki tisztítani, a dohányfüst meg poén volt. nagyon jól felfújta viki ezt az ügyet, és látszott h mire megy ki a játék, vagy krisztiánt vagy simont kint akarta tudni már aznap, egyik bejött.
a kizárás (sajnos) amúgy jogos, mert ahogy írta valaki, mi van ha nem a pólót tépi meg, hanem a nõt?!

viszont, nem fair. vikit is simán küldtem volna kifelé, mert nem verbálisan provokálta ezt ki, és hiába mondja, a gatyalehúzás is ugyanúgy fizikai dolog. (nyilván nem ugyanaz, hogy eltépi a pólót, de na.)
ha csak szóban gyalázza, és úgy jut el idáig simon, akkor egy szavam nincs, de ez így nem teljesen fair szerintem.
nagyon aljas volt vikitõl és "fizikailag inzultálta", vagy hogy mondjam. remélem eljut a döntõig és onnan fog kiesni, hogy jó nagyot essen...

bár bírom Krisztiánt, de remélhetõleg Laci visszamegy és egyesével kikészíti ezt a sok majmot...õ lehet még képes arra, hogy ezt megtegye Vikin kívül.

és nagyon remélem, hogy annak a kétszínû digó köcsögnek lesz a legfájdalmasabb...de szeretném látni, ahogy sírva kimenekül a villából...

jelen esetben az sem fog érdekelni, ha László sunyi taktikát ûz nyerje meg és a sok kis húszon éves forrjon a levében, hogy nem minden úgy van, ahogyan õk szeretnék...

PiszkosFred
lyukrafutását*

PiszkosFred
"Ettõl kezdve viszont felesleges bármilyen etikai vagy morális szemszögbõl értékelni ezt az egészet"

Persze, hogy felesleges. De hát az a buta és ostoba ember, aki egy trash realityt ilyen szempontok alapján értékel 😊 Cirkusz és kenyér, ennyi. Fõleg amekkora szarban van minden és mindenki.

Amíg nézed ezt az egy órát, rájössz, hogy a fõnököd mégsem annyira elviselhetetlen Vikihez képest, hogy a debil szomszédod lóf*sz Simonhoz képest, hogy a lányod segghülye osztálytársa mégsem annyira hülye, hiszen 12 éves korára már kb olyan értelmi szinten áll, mint a gyurmaJóska, a kedves ismerõsöd, akit kurvának tartasz mert volt 20 fiúja, még sem az csárlihoz képest, és akkor arról nem is beszélve, hogy amíg Debilió újabb elcseszett lyúkrafutását nézed, nem jut eszedbe a sárgacsekkek tömege az asztalon, vagy a másnapi 12 órás mûszak. És még lehetne sorolni. Ezek a mûsorok errõl szólnak. Hogy a nyomorult tévénézõ örüljön annak, hogy nem vele vagy ismerõseivel történik az, amit lát. 😊

http://sorozatwiki.hu/news.php?readmore=87999

Nagy lenne ha tényleg vissza küldenék pár nap múlva<#vigyor>
kár h vikinek megjött a menszesze, talán simon még bent lenne :/
deniro2
Érdekes, amit írsz, ugyanakkor azt is érdemes hozzátenni, hogy ezt a mûsort a nézõk teszik ennyire elvtelenné, hiszen nem "díjazzák" megfelelõen a görénységet... Hányszor lehet olvasni itt és ehhez hasonló fórumokon, hogy bár visszataszítónak tartják az adott karaktert, de azért maradjon bent, mert csinálja a mûsort... Ettõl kezdve viszont felesleges bármilyen etikai vagy morális szemszögbõl értékelni ezt az egészet

Azért az is jó, hogy abban a pillanatban ahogy beleöntötte a táljába a piát egybõl jött is a levél róla. Nyilván elõre be volt készítve, számítottak rá, hogy valamelyik elmeroggyant ilyesmivel szórakozik majd. 😄 <#nevetes1>
én megyek most kicsit adás úgy sem lesz...majd meglátjuk mi lesz holnap... amúgy szerintetek azért került át 10-re mert talán végre nem 12-es karikával lesz hanem 16... vagy csupán a híradó miatt tolták el..vagy együtt?

jaa mondott ilyet a végét nem értettem, hogy én azt biztosan nem... de amit én írtam az bent volt mikor nagyjából negyed-fél lángon volt a vita..Laci mondta..gyerekek muszáj ezt az én szülinapomon vagy vmi köszi hogy pont a szülinapomon...és erre mondta Simon szarom le a te születésnapodat

Amikor Laci ott mondta Simonnak, hogy szeretnék majd ott lenni a 41. születésnapodon akkor Simon annyit mondott erre, hogy én azt biztosan nem élem meg...valami ilyesmi volt...

Simon adatlapján:
"Amire a legbüszkébb vagyok:

Hogy minden emberrel tudok kommunikálni."

Szép volt.
persze, azért mondom ez errõl szól..aláírták ezért mentek be.. nem a kajálás meg a pia után adnak nyereményt...

igen én annyit láttam képen 1 fb poston, hogy kb mint itt a letakart medence placcon van 4 ember 1 a földön és kb verik 😊 oroszok 😊

PiszkosFred
C:C-n vagy a VV Ati oldalán láttam a linket 2-3 napja talán. Hát, ami ott ment, ahhoz képest egy Bud Spencer - Terence Hill film babazsúr 😄

PiszkosFred
12 millió kp, kocsi, lakás egy évig. Ennyiért van, hogy lemegy az ember kutyába 2-3 hónapra. Lehet értékeket keresni, meg pozitívumokat, de felesleges. Ebben a játékban ahogy leengeded a kezed, kapod a horgot.

Ott volt Iza meg a Simlis üvöltözése 5 centirõl. Én pl biztos, hogy ha már 15-re van tõlem valaki üvöltve, akkor bólintom. De nem is megyek be a villába, hogy valamelyik erre rájöjjön, odaálljon elém én meg mehessek haza, csak mert tudta, hogy ezzel ki fog akasztani.

Ez egy ilyen gerinctelen játék, van aki erre felkészül, van aki nem. Sajnos Simon nem volt erre felkészülve.

A másik faszság, hogy tudta, õ maga mondta, hogy állat ha iszik. Akkor mi a fenének iszik? Viki azonnal lecsapta a magas labdát.

deniro2
Hehe, már többen lájkolták az oldal, mint akik feltehetõen szavaztak a kizárása mellett😊 (összeesküvés elmélet gyártás nélkül: picit furcsáltam, mikor 1%-ot változott a szavazás állása a voksom után)

utolsó sor😊 Viki volt a felbújtó egyértelmûen a többiek csak háborogtak mit csinált a kacsával, ami azért jócskán fel lett fújva igaz a többieknek annyiban igazuk volt, hogy már figyelmeztették h az állatokra nincsenek jó hatással a cigifüst...igen, talán itt hibázott, hogy azt a rohadt kacsát nem hagyta békén...na igen ezek után pedig mindenki Charlotten kívül rászállt, ment a szájkarate mindkét részrõl...de Viki azért az öngyilok dumájával pl. rendkívül elvetette a sulykot...fõ probléma igazából az volt, amikor felfokozott idegállapotban a már elõzményekkel teli események után Viki még fizikálisan is bevetett egy módszert, ami azért már megkérdõjelezhetõ, ami a provokációt illeti...ezek után Simon csak visszaadta neki, amit Viki elkezdett...

mondjuk bárki bármit mond Lacira... 1 dologban baromira igaza volt... hogy a születésnapján ezt megcsinálni... nem az hogy õ a Laci meg a kis szende stb... de ezt valóban legalább ezen az 1 ba**ott napon tûrtõztethették volna magukat...és tudták is csak Simon nem... ezért nem bírtam..meg is mondta szart rá, hogy szülinapja van már az elején...azért bármennyire is utálják egymást ha ünnepség volt vkinek akkor azt mindig korrektül megtartották az elõzõ szériákban is és félretették a nézeteltéréseket...vagy volt vita de kisebb és max nem így észrevehetõ hogy szétb**sza a bulit..más buliját

tudnál linkelni balhés orosz valóvilágos videókat?😄 az oroszok emigy is õrültek, kiváncsi lennék mit csinálnak õk bent😄

persze, hogy besétált a csapdába...jó ebbõl Viki volt aki tudta mit csinál...ott volt tudatosság és ezért nem szimpi nekem sem..ennyire nem tudnék gerinc nélkül játszani de õ ezzel jött be hogy ilyen...többiek meg mint írtam csak sodródtak a vitába bele....aztán hát aki olyan az kiállt ez az mellett

persze azt én is mondtam, hogy nem így kellett volna elküldeni...rendes jogos párbajban mert arra marhára kíváncsi lettem volna valóban ennyire erõs lett volna-e...ezért én is bosszús vagyok