ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.valovilag.hu/video/236743
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Bár -bocs srácok, akinek nem inge...- én úgy vettem észre, hogy ebben a mûfajban a nézõk memóriája, mint az aranyhalaké, még kb. 2 jó beszólás és máris jófej lesz a picsa...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"én akkor is igazat mondtam, amikor hazudtam"
Ez Tony Montana szövege a Sebhelyesarcúból😛😊))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ezt gondold át mégegyszer...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudhatjuk a konkrét szociális hátterét...nem tudjuk, hogy miket mondhatott nekik és hogyan viszonyultak hozzá
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Simon teljességgel jogosnak tartja a kizárását.
viszont, nem fair. vikit is simán küldtem volna kifelé, mert nem verbálisan provokálta ezt ki, és hiába mondja, a gatyalehúzás is ugyanúgy fizikai dolog. (nyilván nem ugyanaz, hogy eltépi a pólót, de na.)
ha csak szóban gyalázza, és úgy jut el idáig simon, akkor egy szavam nincs, de ez így nem teljesen fair szerintem.
nagyon aljas volt vikitõl és "fizikailag inzultálta", vagy hogy mondjam. remélem eljut a döntõig és onnan fog kiesni, hogy jó nagyot essen...
és nagyon remélem, hogy annak a kétszínû digó köcsögnek lesz a legfájdalmasabb...de szeretném látni, ahogy sírva kimenekül a villából...
jelen esetben az sem fog érdekelni, ha László sunyi taktikát ûz nyerje meg és a sok kis húszon éves forrjon a levében, hogy nem minden úgy van, ahogyan õk szeretnék...
Persze, hogy felesleges. De hát az a buta és ostoba ember, aki egy trash realityt ilyen szempontok alapján értékel 😊 Cirkusz és kenyér, ennyi. Fõleg amekkora szarban van minden és mindenki.
Amíg nézed ezt az egy órát, rájössz, hogy a fõnököd mégsem annyira elviselhetetlen Vikihez képest, hogy a debil szomszédod lóf*sz Simonhoz képest, hogy a lányod segghülye osztálytársa mégsem annyira hülye, hiszen 12 éves korára már kb olyan értelmi szinten áll, mint a gyurmaJóska, a kedves ismerõsöd, akit kurvának tartasz mert volt 20 fiúja, még sem az csárlihoz képest, és akkor arról nem is beszélve, hogy amíg Debilió újabb elcseszett lyúkrafutását nézed, nem jut eszedbe a sárgacsekkek tömege az asztalon, vagy a másnapi 12 órás mûszak. És még lehetne sorolni. Ezek a mûsorok errõl szólnak. Hogy a nyomorult tévénézõ örüljön annak, hogy nem vele vagy ismerõseivel történik az, amit lát. 😊
Nagy lenne ha tényleg vissza küldenék pár nap múlva<#vigyor>#vigyor>
"Amire a legbüszkébb vagyok:
Hogy minden emberrel tudok kommunikálni."
Szép volt.
igen én annyit láttam képen 1 fb poston, hogy kb mint itt a letakart medence placcon van 4 ember 1 a földön és kb verik 😊 oroszok 😊
Ott volt Iza meg a Simlis üvöltözése 5 centirõl. Én pl biztos, hogy ha már 15-re van tõlem valaki üvöltve, akkor bólintom. De nem is megyek be a villába, hogy valamelyik erre rájöjjön, odaálljon elém én meg mehessek haza, csak mert tudta, hogy ezzel ki fog akasztani.
Ez egy ilyen gerinctelen játék, van aki erre felkészül, van aki nem. Sajnos Simon nem volt erre felkészülve.
A másik faszság, hogy tudta, õ maga mondta, hogy állat ha iszik. Akkor mi a fenének iszik? Viki azonnal lecsapta a magas labdát.