153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #143560 Aureliora lassan ráköthetnénk egy automata zsebkendőt:) megsiratta Dávid kiesését megitatta az egereket a születésnapján is xDDDDDDDDD
ez az ember beteg, de komolyan -
IXEMGabeo #143559 :DDD nem is tudom ki volt, aki lenyomorékozta Kriszt, hogy áá úgysem tud becsajozni, de tudom is (Alekfognyerni)...azt tessék csak sikerült neki:D -
#143558 zsolt megmondta már az elején
full bunkónak kell lenni izával mert az jön be neki... -
f1tomi8 #143557 Na a "parasztfiú" kezd révbe érni? :D
http://www.valovilag.hu/video/238853
Samaci maraton a nagy kochizabellával... :D -
#143556 Wesker depis megint,1 hét,és elmúlik :)
Szokj hozzá,ilyen amikor hatalmat kap,és évek alatt nem látja a fától az erdőt :) -
Ironman2 #143555 Hova lett a gyönyörű banner? Vagy csak nekem blokkolja az adblock? (igy azért hamarabb betölt az oldal is.D) -
jeneci #143554 észrevettétek amúgy, hogy mikor megmutatták a végeredményt, és viki felemelte a karjait, a hóna alatt befigyelt a kis malac?:D -
JeffSaid #143553 Bár, kíváncsi lennék pár adásra ahol:
- Dávid - Teó - Charlotte - Iza
A lakók biztosan nagyon érdekes műsort és vitákat generálnának ( mert ezzel nyered el a nézők szimpátiáját )
-
JeffSaid #143552 Akinek nem tetszik amit lát miért nézi ? Miért kínzod saját magad miért idegesíted rajta magad ? Kapcsolj át a főcsatornára és nézd az Éjjel Nappal Budapest-et meg van oldva a probléma és még ideges sem leszel.
NEM meglepő hogy Dávid esett ki hogy miért ?
- Nem volt olyan nagy emlékezetes pillanata amiről mindenki beszélt volna.
- Lényegesebben kevés időt volt bent.
- Sokaknak nem volt szimpatikus a stílusa ( Buzisnak volt titulálva, nagyképűnek stb. és igen TÖBB embernek nem volt szimpatikus mint Viki , Vikit csak a " forumokon " utálják ahol Simon volt a favorit de annyira nagy vizet nem kavar a szava most látható volt )
- Lényegesebb dolgot nem csinált bent, középpontban akart lenni, később ment be látta hogy a kintiek hiányolják a klikkesedést megpróbált csinálni egyet vezér akart lenni túl taktikázta magát.
- A többi időpontban amikor nem a középpontban akart lenni akkor vagy cigizett vagy terpeszkedett valamelyik babzsákfotelben.
Ennyi semmi többet nem csinált míg bent volt.
Viki már eleve erősnek hitték bent mikor miatta Simonnak távoznia kellet, Viki tud bohóckodni a kapott feladatok nem hozzá állnak közel de mégis könnyedén viccesen adja elő, igen volt pár húzása de ez egy játék a legvégén mindenki ki fog esni és csak egy marad ki ki milyen taktikát próbál alkalmazni egy biztos most Viki egy darabig bent lesz.
Ennyi erővel Aurélió is egy patkány napraforgó hisz addig volt jó neki Dávid míg nem neki kellet párbajra menni mert Aurélió pici lelke még nincs felkészülve és könnyedén sírva fakadhatott volna a párbajon ( mert a végén még Vikinek is segített a kampányvideója elkészítésében, pedig korábban ledagadpatkányozta.)
Dávid még saját magát sem volt képes eredményesen menedzselni nem tudom miért vártátok annyian vissza egyértelmű volt a helyzet. Nem tudott mit tenni nem akart csak bent tengődni mint egyesek feltett mindent egy lapra csak azért feszült, mert tudta, agyban csak Vikit kell vernie..aztán végigszánkázhat a játékon. -
#143551 Elég komoly itt a cenzúra :D
wfy -
#143550 én csodálkozok azon hogy páran elhitték,hogy most majd tényleg a néző dönt mert egy alkalmazáson belül lehet szavazni. ugyanmár,az sms-es szavazásokat is akkor buherálják meg és úgy,ahogy nem szégyellik,miért tennének kivételt akkor,amikor egy applikációból lehet ingyen szavazni? :D már ott megbukott a dolog,hogy Simont kirakták,mert "elvileg" a nézők kiszavazták...persze,a nézők majd pont kifogják szavazni a show mókamesterét,aki húzhatta volna az egész VV6-ot... -
#143549 El vagy te tévelyedve! Egy nehéz nap után felüdülés volt a VV5, sajnos össze se lehet hasonlítani a VV6-tal :( De ha szereted ha hülyére vesznek és az neked még szórakoztató is, akkor hajrá -
#143547 NEM MUKODIK sajnos a tesztlapod, hiaba kattingatok bele akarhanyszor! :(((
Akkor most mar tuti nem jutok be? :(
-
Terrorbicaj #143546 Asszem nekem ennyi volt a VV6, további jó szórakozást mindenkinek aki nézi tovább, ezt meg búcsúzóúl :
-
Ironman2 #143545 -
Ironman2 #143544 Én már 3 hete nem nézem,most is a facebookon láttam a hirt -
Ironman2 #143543 Gratulálok Vikinek.Meg is érdemlik a többiek ottbennt! (no meg a blikknek,és az rtl-nek hogy visszajuttatták a sátánt a villába!) -
IXEMGabeo #143542 Úúú most mennek a nagy konspirációk, hogy az RTL megvezetett mindenkit még Simont is, akinek ezt kellett mondania Viki érdekében, most akkor Charlotte-nak még rosszabb lesz, vagy pedig Charlotte-t ezzel akarta védeni:DDD
már napokkal ezelőtt leírta a véleményét, hogy a műsor szempontjából és, hogy a végén koppanjon egyet a röfike már bőven kifejtette...
És ez helytálló is ugyanis 2.nak lenni a legrosszabb:)
de szerintem odáig nem fog eljutni...
itt megint valamelyik srác fogja megnyerni Krisztián vagy Zsolt esetleg 3-ként befuthat eddig is ez volt a VV-k forgatókönyve szinte mindig -
zuschzero #143541 Hát az gy futja hogy a szponzorok fizetik az egészet, az RTL egy fillért nem ad bele a főnyereménybe! -
IXEMGabeo #143540 Zsolt-Krisztián párbeszéd kik állnak tőlük távol -
IXEMGabeo #143539 mi a fasz van Zsolttal berúgott, mint állat és mintha Kriszt akarta volna itatni -
vvfan23 #143538 nagyon jól látod a helyzetet. pontosan ezért nem nézem, mert számomra ez nem szórakoztató ami megy ott . idegeskedni meg fölösleges. első hét után lehetett látni h ez eléggé spórolós műsornak sikerült.csodálkozom h futja az 50 millás nyereményre :D -
IXEMGabeo #143537 előbb ment a Toto is:), meg az ABBA, csak a mocskok megint elvették a képet ááá -
IXEMGabeo #143536 Olymind1 volt számomra melyik ment vissza mindazonáltal Dávid rohadt nyugodt volt végig, mintha tudta volna a végkifejletet...
ő egyébként se szorult volna rá a nyereményre viszont volt végre egy ember, aki Viki ellen, mert lépni és kicsit felbolygatta az életet odabent taktikai szempontból -
IXEMGabeo #143535 adás van és buli van:) 1 órája értem haza visszaolvasok, de tuti nem lesz benne köszönet...
láttam, hogy Viki ment vissza
még maga Simon is őt várta vissza pont ahogy leírta a vége előtt fog nagyot koppanni:) -
McCartman #143534 Húzhatják-vonhatják de megnyerni nem fogja, és a végén csak Simonnak lesz igaza. :) -
#143533 Hetek óta, de legalábbis az első párbaj óta pofázzuk (lásd a tajparasz fordítását a simlis csaló ellen - remélem a két jelző a két tábornak megfelel), hogy az egész egy színjáték, egy megrendezett show műsor, ahol nem az történik, amit te szeretnél, hanem az, ami a reteknek és a nézettségnek jó. Kvázi egy új éjjel-nappal budapest, csak ezek be vannak zárva, ugyanazok a kretén karakterek szerepelnek mindkettőben. Sőt, van aki tényleg szerepelt mindkettőben :) Ketten is...
Ennek ellenére bízol az igazságban (itt, mutyisztánban - vicc), hiszel a mikulásban, a húsvéti nyúlban és a nép erejében... Fel kellene nőni, és elfogadni, hogy ebben az országban (sem) a dolgok nem így működnek. Panaszold be őket! Jelentsd fel őket! Mert ütni a billentyűzetet gyomorfekélyig, vagy agyvérzést kapni a monitor előtt, nem biztos, hogy jó megoldás.
Ne haragudj, de csak azt lehet átbaszni másodjára is, aki hagyja magát átbaszni másodjára is. De nem, jön az aranyhal szintű memória, és két hét múlva kezdődik az egész elölről.
Ha nektek ez kell... :) Ez egy szaros műsor, röhögj rajta amíg lehet, ha pedig idegesít, nézz mást. Ne tedd magad emiatt tönkre, nem éri meg.
Hja, és tudom, én az k*vaanyámat :) -
who am I 7 #143532 a hülyének nézést veszik komolyan, és az idegesíti őket.Amit szerintem, bármelyik normális ember elítél.De végülis szabad országban élünk és kikapcsolhatod a retket és nem kötelező nézni.Viszont az embereket körülötted nem, akik hülyének néznek, vagy tudnak azonosulni ezzel a stílussal, ez már problémásabb. -
Takezó #143531 Hát nekem is ennyi volt a VV6. Az az ember (?) a legerősebb karakter jelen pillanatban a villában, akinek az okoz örömet, (hogy nem mos kezet szarás után, és) hogy másoknak kellemetlen (vö. azzal, hogy azért választotta Auréliót hálótársának, mert Auréliónak "feláll a szőr a hátán is" tőle). -
#143530 Nem semmi hogy egyesek milyen komolyan veszik ezt a szart?Ennyire nincs életetek?Tiszta szánalom....:S -
#143529 Not yet -
#143528 lenyugodtál? -
#143527 Teljesen egyetértek veled ! Neked is további szép napot ! -
#143526 Na ez volt az utolsó csepp a pohárban!!! Nem elég hogy NINCS ONLINE közvetítés és csak az RTL által favorizáltak kerülnek az összefoglalóba, most meg a nézők (RTL?) visszaszavazták a Puncis Hitlert a villába!!! Fakszom se nézi tovább ezt a koncentrációs tábort Viki vezetésével! A VV 5 szórakoztató volt, de aki erre továbbra is akár 1 percet is áldoz az életéből, háááát ... inkább nem mondok semmit!
Szóval lehet a topikba belenézek néha, de hogy a műsort nem nézem, az TUTI!
SZIASZTOK! -
#143525 ez bunda volt.. Lilu ismerőse Viki.. -
f1tomi8 #143524 Telefonáló benyögte, hogy vikire voltak vágva az összefoglalók ki is kapcsolták a f***a. -
#143523 Kinek szurkoltal?: Hat en Vikinek szurkoltam.
Miert epp Vikinek szurkoltal ?: Haaat.... En csak az osszefoglalokat neztem , online adast nem kovettem :D -
ddany7 #143522 én is abbahagytam mával. -
Ferrari23 #143521 :D:D:D + aztan még visszatért a dologhoz és próbált tovább mosakodni :D -
McCartman #143520 Komolyan az egész hét kvintesszenciája volt ez a pár másodperc lilu kikerekedett szemeivel, 'há' nem is úgy volt.' :D