ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen mar nem lesz több szerintem se. Ez most jo idõre beleegett mindenkibe.
A kizárása inkább köszönhetõ szerintem a kacsa elleni merenyletenek, semmint ennek a polofelhuzasnak. Mert felhúzni akarta, nem elszakitani. Namost kérdezem én mennyivel jogosabb valakinek lehúzni a gatyáját akarata ellenére, h csupasz fasszal legyen kénytelen állni a többiek elott, mint felhúzni a polojat? Tipikusan az az eset mikor csak azt veszik észre, h a másik visszaut. Ezzel a szavazással nem Vikit ertekelték, õ mar pont elég nézõ elott vágta el magát a mai nappal.
jajaja...dee bírom mostanában minden ismert ember így kitárja a régi dolgokat...Majka..Szepes Niki...stb... azt egész jó ezeket olvasni, mert olyan dolgokat tud meg az ember...most jó ez a szexkurva úszócsaj esetén ki tudja mi igaz belõle...de Majkát bírom õ miért hazudna...ilyen igazságmondó éveket írunk úgy látszik 😊 RTL is átszokhatna erre és adhatna rendes adást...ma sem volt még semmi nem? Tegnap este óta eddig nuku adás? Rekord lesz? 😊

anno is mondták már sokan h Anikónak be sem kellett volna kerülnie

és durva, de kispöcs fejjel is nyilvánvaló volt, hogy ezt a nõt szándékosan betetették oda...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nincs KHF, de fekete képernyõ az van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mucsácsó
Én tényleg nem akarok káoszelméleteket gyártani, de ami még nagyon érdekes volt számomra - nem tudom hogy mennyire vettétek észre - de a szavazás kurvára ilyen 63%-37%-kal INDULT EL, végig ott volt elõttem a telefon (tudom beteges, de néztem!). Ahogy publikálva lett a szavazás mivoltja, már egybõl így indult...ez hogy lehet?! Aztán folyamatosan csökkent az a 63, picit ingadozott, de sajnos már itt egyértelmû volt kb, hogy nem fog megfordulni...
jajaja és ha jól emlékszem ugye azért tolta be Anikót, mert megtudta Majkával akkor kezdõdött a kapcsolata..és már minden le volt zsírozva ki megy be pótemberként és ott belenyúlt a szavazásba az Árpa... + mondta, hogy sajnálta a csajt...Anikót mert õ miatta nem nyerhette meg a játékot hisz ha kiderül együtt vannak meg összerakják akkor rászálltak volna az rtl-re és nem tehették meg... ezért mikor Anikó vezetett direkt megmutatták képpel is így felhozták Lacit..különben Anikó nyerte volna meg

Ki az aki pont nézte egyáltalán élõben?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Oziris666
Hát azért ezt 10perc alatt eldönteni?!Ezt csöppet eltaktikázták!
Mert így a nézetség eléggé le fog csökkeni!

arról cikkeztek is a múltkor...

Árpa Attila meg bent passziánszozott a gépén mikor ment a beszavazó😄

igazából a 2 óta már manipulálva van..ergó bizonyos helyzetekre utasítás van... majkának akarom majd a könyvét megvenni, ezt is leírja benne...hogy pl az elsõ széria volt még a valós mert nem tudták mi lesz õk voltak kísérlet... de nagyon jó dolgokat mond benne Majka..hogy hogy került be mégis Anikó..miért nem nyerhette meg Laci ellen a döntõt stb...

Ugyanmár! Manipulálva van az egész müsor! Ezt már a VV4 óta tudjuk.Megrendezett volt a mostani jelenet is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

már délután kiraktak neki egy táblát a cigi miatt is...gondolom ez kb sablonszövegként már be volt készítve 😊

Alekosz védte a malacot,pedig le akarták vágni.Most egy kacsa szív egy kis füstöt,meg iszik bólét attól megdöglik??? Legfeljebb jobb íze lesz neki.DD

ja az Annamari malaca😄 az forma volt...

kis vaddisznócska volt nekem sem ugrik be a neve

mucsácsó
Jah egyébként pont nézem, és szerintem is tök korán jött, kb abban a pillanatban ahogy beleöntötte. Ennyi idõ alatt hogy írták meg + nyomtatták ki + küldték le? Ez is fura, na mindegy... 😄 Lehet már elõtte is volt valami, ezt mondjuk nem tudjuk meg már soha.
És a malaccal mi lett volna ha anno levágják ott a villában? Megtehették volna! szegény malacka!!! (mi volt a neve? már nem emléxem rája)

Én Simon helyében elvágtam volna a kacsa nyakát<#idiota>

watchmen is írt egy olyat, hogy túl hamar jött meg a felszólító levél Simon számára...bár ez nem jelent semmit, hisz már elõtte is szekálta a kacsát már amikor kimentek és meglesték a 2 állatot...

mucsácsó
Egyértelmûen bújtatva lett a nézõkre hárítva szerintem is. Nehogymár bazdmeg egy eléggé központi villalakó sorsáról döntsenek a nézõk (akiknek a számát és milyenségét megintcsak egy komoly tényezõként kellene kezelni PÉNTEK ESTE szerintem) mindössze 10 perc alatt.

Ami még szintén gyanús, hogy a végén "2 perced van összepakolni és elhagyni a villát" - ez mégis hogy a faszba kivitelezhetõ?! 😄
azért sok olyan véleményt olvasok, hogy Vikinek egyértelmûen hasonló sorsra kellett volna jutnia ugyanis a nadrágráncigálás meg a polószaggatás között nincs nagy különbség...a kérdés csak annyi, hogy az indulatot vették-e alapul. Simonban dúltak ugyebár az érzelmek, heves volt ráadásul ezt a szavazást is bújtatottan a nézõkre hárították (szerintem), nem is értem. Anno Zsuzsinál kerek perec megmondták repül itt meg még az sincs...

na mind1...kikészültem

legfõbb probléma az lesz, hogy minden megy majd tovább a régi kerékvágásban és valószínûsítem, hogy Viki tették a sok hülye hamar elfelejti majd most õ lesz valóban a jófej csajszi megint, ha csinál valami poénosat...eltusolja majd szépen

mucsácsó
Egy "Viki vagy Simon hagyja-e el a villát" szavazás sokkal korrektebb lett volna. 😊 Le van szarva bazdmeg hogy nõ, ez tényleg gerinctelenség volt már amit mûvelt szegény Simonnal...meg mondjuk nem csak õ, hanem az egész banda odabent...

Én is szerintem megtéptem volna Vikit ha így felkúrja az agyamat, nem érdekel hogy "nõ"... 😊 Soha nem emeltem még kezet nõre, de itt már lehet én sem tudtam volna megállni ebben a helyzetben...
Másrészt meg Laci szülinapján csinálni ezt az egészet...duplán undorító. Sajnos sokan értenek egyet vele bent (meg ahogy látom kint is) - habár most szerintem jópáran elküldték a halál faszára, amit majd talán láthatunk holnap... Talán most rádöbbennek odabent, hogy õ mindennek felbújtója, és jobb, ha minél elõbb kipicsázzák.

Amúgy meg grat az RTL2-nek, szép kis gerillamárketing...
ráadásul még úgy van az egész lekommunikálva, hogy Viki "békítési céllal" húzta le a gatyát, hogy oldja a kettejük közötti feszültséget. Hagyjuk már...

Nem tudta, hogy szavazás lehet bármibõl is, de azt tudta,hogy ha tettlegességig fajul, akkor valaki kiesik, ezt elmondta bent is, hogy ne menjen ki senki. Simonnál meg érezte, hogy van azon a szinten, hogy ha így megalázza, mert ezzel megalzáta, akkor talán megüti, vagy valami. bejött...
gyökér.

fel nem fogom, miért nem õt zárták ki a gatyahúzogatásért.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sok embernek az szúrja a szemét, hogy a kacsával mit mûvelt ezenkívül pedig fel vannak háborodva, hogy indulatból nekiment egy "kocának" és visszaadta azt, amit elõtte õ adott neki...

facebookos társaság nagyon buta amúgy is, írni nem tudnak olvasom õket folyamatosan...

(ez is egy külön tanulmány)

Így van, és talán rádöbbennek majd azok is, akik szavaztak, hogy sok esetben érdemes az elõzményeket meglesni és a dolgok mögé látni, hogy aztán nehogy késõ legyen...

de azért valljuk be a Retek klub is benne volt ebben vastagon több szempontból is...

Hát már nem sokan védi ka simont se a fészbúkon.Nagyon elcseszett valamit.

most megnéztem újra, viki egy gerinctelen gyökér.
elõadja,hogy simon öli az állatokat, mindenkit ellene hergel.
simon akarja kimosni a vödröt, erre kicsapja a kezébõl
aztán bemegy krisztiánnak odaszól,hogy miért nem védi meg a kacsáját, aki 3perc múlva kimegy, és nekiáll sominnak,hogy gusztustalan volt. (és még õ se jön rá,hogy mennyire befolyásolták, mert még mondja,hogy vikinek igaza van.)
aztán amikor mondja zsolt,hogy mindjárt megütik egymást, akkor mennének ki a többiek, erre még majdnem bezárja az ajtót... józsinak volt egyedül esze, hogy kiment rögtön.
utána meg a vitájuk közepén lehúzza a gatyát.
erre nem mondok semmit. lehet taktikusan játszani egy ilyen játékot, de ez már nem emberséges, hanem gusztustalan

PiszkosFred
Ott az Éhezõk viadala 😊 Vagy a Running Man Schwarzival.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

deniro2
-szóismétlések
Picit már sokat ittam, sry...

igen és Attila is pontosan ezért nyerte meg a játékot...prosztó volt az elején, belebonyolódott szerelmi adok kapokba is, ugyanakkor érvelt, vicces is volt legfõképpen taktikus...

nála jobb valóságshow hõs nem igen lesz...

rajta kívül Alekosz volt, aki megütötte ezt a mércét, csak õ kint kissé elszállt valóban...

mondjuk ott viszont tuti a legerõsebb nyerne, mert a többiek félnének tõle 😄
deniro2
Annyira bírom mikor egyesek a játékra hivatkoznak, mintha az minden létezõ gyökérséget negligálna...
Nem rémlik, hogy a korábbi gyõztesek minden létezõ emberi értéket félredobtak volna a cél érdekében. Voltak kérdéses döntéseik, de odáig azért -szerintem- nem jutottak el, hogy semmi az égvilágon nem számít és úgy lehet beletaposni a társaik életébe, méltóságába, ahogy nekik tetszik.
Én mindig nagy trash fogyasztó voltam, mert soha nem kerestem értéket az ilyen jellegû mûsorokban, de lassan kezdek megijedni, mert bár rám semmilyen hatással nincs egy ilyen szar, de lassan kezdem úgy érezni, hogy a gyagyásokra sokkal nagyobb (negatív) hatást gyakorol, mint kellene...

Hát igen! Olyan VV kell ahol nincsenek szabályok.Egy ilyet nagyon megnéznék<#idiota>

én tudom jól h nem ütnék meg nõt, és sztem az emberiség 70%-a ilyen, de belõlem is kilehetne hozni azt h pl tányért törjek , idegeségemben. én szétválasztanám azt h vki folyamatosan veri a feleségét vagy egy véletlen elcsattant pofon következtében. és nem helyeslem a pofont sem, de néha szándékosan provokálják ki ismeretlenül az emebrek egymásból. az sem jobb ha egy nõ üt meg egy férfit, oké h a férfi erõsebb, de az elv ugyanaz, megütötte
még az adást is elkapkodták a végén

vagy elõtte kicsapta a kezébõl a vödröt ...
amúgy laci papa is érdekesen agresszívan szidta simont, furcsa az nekem.

*fölöslegesek ott bent a szabályok
Lentebb írtam is egy hsz-t ezzel kapcsolatosan...

Ha egy nõ kikészít idegileg és lelkileg, és férfi létedre fizikálisan megmerészeled védeni magad és esetleg 1-2 oribálás közepette pofán vágod egyszer kétszer az "asszonyt", akkor a bíróság ígyis úgyis téged tesz felelõssé...Egyszer megmukkannak elsírják, hogy õket megalázzák fizikálisan és kész kapásból azon veszed észre magad, hogy egy hirtelen felindulás után, amiket rejtett módon a nõ beléd diktált azokat rajta töltöd ki...

Agresszió és a düh mindenkibõl szinte kihozható...vannak határai az embernek, amiket az õt ért hatásokkal kijjebb lehet tolni, de ez is emberfüggõ ki meddig bír elmenni...

Lényeg, hogy a nõk ártatlan bárányok tök mind1 mit csinálnak...feminista világ van

De hát ilyen alapon Vikit is kizárhatnák, mert erõszakkal lehúzta Simonról a gatyát... LoL

Mondom én hogy kimentették onnan Simont.Állatok közt tényleg nincs helye!

egyrészt , nem tudhatta h ebbõl szavazás lesz 2. ezzel az erõvel fölöslegesek ott bent a szavazások, lehetnének ökölcsaták is bent, mivel az is való élethez tartozik. ha most vki lerángatná vikirõl a ruháit fizikailag erõszakosan az vajon még szabályba tartozna vagy nem?
mert gyakran visszaélnek ám a nõk azzal h õket nem lehet megütni, a képedbe ordítanak, megaláznak stb stb...lehúzzák a gatyádat
Ja,ezt írtam én is lentebb,hogy szerintem bomlasztani ment Krisztiánékhoz,Laci megbízásából.Komolyan kinézem belõlük.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Miért lett volna legalja húzás? Egy játékosnak az a célja, hogy minél kevesebben legyenek bent. Viki addig jutott el, hogy sikerült kiprovokálnia egy szavazást. Simont a nézõk ejtették ki.
PiszkosFred
"Laci az egyetlen ellenfele odabent"

Vagy az egyetlen érett és esetleg taktikus ember, akivel összejátszva kiszórhatják az egybites lakók nagy részét 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezért zárták ki????? csak a ruháját tépte le.DDDD ez túl van dramatizálva.Viki hogy beszélt vele? Charlotte-t lekurvázta,Krisztián meg fogyatékosnak hivta,csak kifütyülték

na pont ez az:S:S

és amitõl tartok, hogy Charlotten kívül mindenki elkezd majd szépen benyalni Vikikének...bár már most is rohadtul hallgatnak rá a többiek...

Laci az egyetlen ellenfele odabent

Charlotte azért nem, mert õt utálják a nézõk bent leginkább a szavazásokból kiindulva így õ elsõ párbaja során kieshet...

deniro2
Annyit helyesbítenék, hogy a péntek este 10-11 között okostelefonáló nézõk nagyjából 60%-a egyetértett a kizárással.

Krisztián is a f.szért pofázott bele????

-olyan vagy mint a szürkemarha-AaSA_SD?S?DS?Sdad