153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Én is ezt mondom :D
  • PiszkosFred
    Az debilio zsófikán, nem trisztán izoldán.
  • Ferrari23
    Izát Krisz ápolgatja viden, de most Zsófikát megdugja? Elég érdekes fejet vág Zsófika, meg elég érdekes mozgás van :D
  • Rash87
    Először Zsófi, aztán Iza, majd Teó? Jól láttam? :D

Krisz ki fog készülni megint... jogosan.
  • PiszkosFred
    Erre csak ezt tudom mondani :)

"...nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntőben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.:)"
  • JaSoN HuNTeR #143595
    Hatalmas gruppensexek folynak a villába x)
  • ascii
    Hópihe
  • IXEMGabeo
    ja és a sok marhának Liluval az élen úgy fogta fel mintha Ő szurkolna Vikinek és kampányolna mellette:DDD közben ilyenről szó nincs ott mutatta a videóban is, hogy 2-ként keserédesebb lesz a bukás Viki számára...

ő is tisztában van vele, hogy a többieket kicsinálhatja odabent és mivel már ő is néző miért ne kívánhatna ilyet?
  • PiszkosFred
    VVati oldalára linkelte a walltextet valaki délután a VVSimon hiv. oldaláról, mert a birka nép nekiesett a futóbolondnak, amiért nem akarta viki levágott fejét körbehordozni az országban a tegnapi párbaj során.
  • IXEMGabeo
    hol? szerintem csak megvédte magát a jogtalan támadásoktól...

sok marha kitalálta, hogy az RTL beetette őt és mondja azt, hogy Vikinek kell visszamennie...és sokan ennek tulajdonítják Vikinek a visszamenetelt:DDD nem kicsit hülyék ilyenkor már nem oszt nem szorozna az egész párbaj végkimenetele...

ez a Tiwcsi gyerek is eleve úgy indult, hogy betett egy férges képeket és folyamatosan prosztó stílusban osztotta egykori kedvencét...
  • IXEMGabeo
    magasröptű beszélgetés volt:D kurva anyázástól, Dubaizástól kezdve mindenen át, mint 2 olasz pár kb azt a végén egymás karjaiba omoltak:D

ezt tuti nem játszották meg ennyire nem lehetnek jó színészek:D se Iza, se Krisz
  • PiszkosFred
    Uh, akkor azt nem láttam, sorry. Olvastam a B/B valamelyikében, meg a VVAti faszbúkján, de a videó ezen részén akkor átsiklottam.
  • ascii
    hol volt ez?
  • McCartman
    Elmondta a videóban is. Az megint más dolog, hogy erről senki nem akart tudomást venni liluval az élen.
  • f1tomi8
    Jó volt... Inkább ezt nézem mint Durcit és Zsoltit. :D
    Holnap is is ott lesz :D
  • IXEMGabeo
    ez kemény volt:D kígyót békát ordibáltak egymásra aztán Krisz szép lassan lebénította Koch kisasszonyt....

jó volt ez a mai adás:D

holnapiban már ki sem szállnak egymás szájából Aurél meg már megint Teó csúnyáját szopogatja:DDD
  • IXEMGabeo
    pff:DD tipikus mai fiatalok

tipikus mai csajok
  • PiszkosFred
    Csakhogy viki nem olvasott faszbúkot meg blikket :) Ő ezt nem tudhatta.

Egyébként olvastátok simonka mai üzenetét, amelyben az összes "rajongóját" és a fanboy és fangirlöket kvázi elküld az anyjukba? Na az nem volt semmi.
  • IXEMGabeo
    íjjj Viki odaszúrta Charlotte-nak h Simon neki szurkolt, ami tudjuk kurvára nem igaz...de azért megint hazudott egyet...
  • IXEMGabeo
    húúú ebből tuti paródiát csinálnak:DDDD

jönni fognak a Hitleres videók már látom xD
  • IXEMGabeo
    Mr Szicília megint sírni fog figyeljétek:DDD
  • IXEMGabeo
    eszméletlen Viki, hogy hatott Kriszre:)
  • PiszkosFred
    Vagy az a néző a buta - khm... - aki azt hiszi, mindez számít, és nem a retek dönt :), kiskezétcsókolom.
  • IXEMGabeo
    hoppá Teó és Krisz szépen összevesztek:) oszt milyen jóban voltak első napokban
  • IXEMGabeo
    talán mindkettő...

Dávid is elbaszta, Viki zseniálisan fordított a stílusán, amit a nézők megettek...ezenkívül az RTL folyamatosan Vikit tolta...

úgyhogy ilyen alapon csoda, hogy 43%-ot kapott Dave
  • Smithwarden
    Jaaa persze tudjuk, az RTL manipulalta a szavazast...de ezt most hagyjuk ki a tippekbol. :p :)
  • Smithwarden
    Igen ez erdekes kerdes...
    Vajon mi lehetett a fo oka, hogy Vikit kuldtek vissza?
    Sok buta nezo megette a kivalasztasi utani maszlagot tole, hogy "Jajj rajottem, hogy milyen gonosz voltam sok emberhez, mikor meg sem erdemeltek, de mostantol megvaltozok!"? :D
    Vagy David volt annyira unszimpatikus valamiert?
    Stb?
  • Rash87
    Én Krisztiánt sem tartottam gyengének, Viki-nél meg szinte biztos voltam,hogy ő megy vissza.
    Szerintem mind a kettő karakter erős.

Bár, Dávid-nál ha nem így viselkedik,mint ahogyan tette az utolsó 3-4 napban,akkor lett volna esélye. De a nagy "taktika" elvitte minden eszét.
    Meg az IQ bajnok csapata.
  • IXEMGabeo
    ja majdnem
  • desigo
    pedig azt hittem az ikertestvére
  • vvfan23
    Nem akarlak megbántani wesker, de mindazon dolgok ami ellen lázadsz, az rtl manipulációja, diktatórikus rendszer. Ugyanezt csinálod ezen a fórumon h most behisztiztél.off vége

nézettségi adatokra kiv vagyok, vannak már? meg a jövőhétre leszek kiv, most h viki ment vissza
  • IXEMGabeo
    változatosság kedvéért ilyet olvastam h unokatestvére Lilunak Viki:DD

honnan szednek ennyi marhaságot?
  • IXEMGabeo
    az ilyen látszat szavazásokon igen...Viki is gyengének tűnt, Krisztián is és mégis nyertek...

viszont a lakók könnyen mártírt csinálhatnak belőle...Simonhoz való viszonyulása egyre őszintébb a nézők szemében, és nem kerül konfliktusba...azt nem tudom őt mennyire vették elő, hogy Dávidnak asszisztált sőt ő adott tanácsot Dávidnak sok esetben, mindenesetre én szívesebben nézem őt, mint a legalább annyira unalmasnak tartott Dorkát, Teót akár Zsoltot...ők is csak heverésznek és úgy viselkednek, mint a dögevők...nevetnek a kiesetteken majd döngetik a mellüket, hogy az jött vissza, akit ők szerettek volna...

Iza egyre elviselhetetlenebb főleg így, hogy Viki mellé állt az elmúlt napokban holott előtte se volt kutya...őt pl a Krisztiánnal való macska-egér harc mentheti meg talán eezzel ő is tisztában van...

Charlotte ellen nem valószínű, hogy olyan sima párbaja lenne Izát sztem többen utálják bár Charlotte puszta jelenléte a mimikája a beszéde alapjáraton nem szerencsés...és ilyen apróságok is dönthetnek
  • Klon
    Termeszetesen streamelek :)
    ...es itt vagyok, mert egesz jo kis tarsasag van itt. Na meg szivesen olvasom masok velemenyet -ami elegge hasonlit az enyemhez :D
    Szerencsere nem mindenki akkora fuggo, mint wesker :D
    Az egeszben az rtl leplezetlen sot pofatlan manipulalasa zavar! Szivesen szidom oket veletek egyutt :D
  • Rash87
    Mert kb. alig szerepel.
    Semmit se csinál. Szerintem ő a leggyengébb bent.
  • IXEMGabeo
    Józsi elmondta az online adásban, hogy VV Éva ott lakott tőle 10 percre:DD

Charlottera nagyon fáj a foguk...Dorka pedig Teót vinné és szerinte hazug hahahahaha

Teót nem csípem, dee egyszer nem láttam még áskálódni
  • IXEMGabeo
    van ez így:), de mégis itt vagy és nézed:D igaz nem tudom streamelsz-e vagy van-e RTL 2 nevű csatornád
  • Klon
    Nekem egy kedvencem sincs, es nem is volt ebben a szeriaban.
    Agyzsibbasztonak jo ez a vv6, de nem nagyon izgat se az, h ki nesuk ki, se az, h ki nyeri meg. Biztos en vagyok mar oreg ehez (37) de szanalmasnak talalom az egeszet :)
  • IXEMGabeo
    persze h az:), de, ha az, ha nem az akkor is túlzás:) már unják az emberek írják is...

remélem ő fog kiesni következőleg, de sajnos valószínűsíthető egy Charlotte-Iza párbaj
  • Klon
    Sztem a David siratasa, csak a kameranak szolt. Nekem elegge eroltetettnek, es oszintetlennek tunt. Persze lehet, h nincs igazam :D
    Ettol fuggetlenul az automata zsebkendo jo otlet :)