153993
ValóVilág 12
-
Ferrari23 #143600 Én is ezt mondom :D -
#143599 Az debilio zsófikán, nem trisztán izoldán. -
Ferrari23 #143598 Izát Krisz ápolgatja viden, de most Zsófikát megdugja? Elég érdekes fejet vág Zsófika, meg elég érdekes mozgás van :D -
#143597 Először Zsófi, aztán Iza, majd Teó? Jól láttam? :D
Krisz ki fog készülni megint... jogosan. -
#143596 Erre csak ezt tudom mondani :)
"...nagyon remélem, hogy bennmarad sokáig, és a döntőben esik csak ki. Mert úgy mi is jól járnánk, illetve azok is, akik máig nem tették túl magukat Simonkán. Ha most kiesik Viki, nézhetjük a Zsolt-Durci baromságot, vagy a debillió faszpörgetését. Hát egyik sem hiányzik.:)" -
#143595 Hatalmas gruppensexek folynak a villába x) -
#143594 Hópihe -
IXEMGabeo #143593 ja és a sok marhának Liluval az élen úgy fogta fel mintha Ő szurkolna Vikinek és kampányolna mellette:DDD közben ilyenről szó nincs ott mutatta a videóban is, hogy 2-ként keserédesebb lesz a bukás Viki számára...
ő is tisztában van vele, hogy a többieket kicsinálhatja odabent és mivel már ő is néző miért ne kívánhatna ilyet? -
#143592 VVati oldalára linkelte a walltextet valaki délután a VVSimon hiv. oldaláról, mert a birka nép nekiesett a futóbolondnak, amiért nem akarta viki levágott fejét körbehordozni az országban a tegnapi párbaj során. -
IXEMGabeo #143591 hol? szerintem csak megvédte magát a jogtalan támadásoktól...
sok marha kitalálta, hogy az RTL beetette őt és mondja azt, hogy Vikinek kell visszamennie...és sokan ennek tulajdonítják Vikinek a visszamenetelt:DDD nem kicsit hülyék ilyenkor már nem oszt nem szorozna az egész párbaj végkimenetele...
ez a Tiwcsi gyerek is eleve úgy indult, hogy betett egy férges képeket és folyamatosan prosztó stílusban osztotta egykori kedvencét... -
IXEMGabeo #143590 magasröptű beszélgetés volt:D kurva anyázástól, Dubaizástól kezdve mindenen át, mint 2 olasz pár kb azt a végén egymás karjaiba omoltak:D
ezt tuti nem játszották meg ennyire nem lehetnek jó színészek:D se Iza, se Krisz -
#143589 Uh, akkor azt nem láttam, sorry. Olvastam a B/B valamelyikében, meg a VVAti faszbúkján, de a videó ezen részén akkor átsiklottam. -
#143588 hol volt ez? -
McCartman #143587 Elmondta a videóban is. Az megint más dolog, hogy erről senki nem akart tudomást venni liluval az élen. -
f1tomi8 #143586 Jó volt... Inkább ezt nézem mint Durcit és Zsoltit. :D
Holnap is is ott lesz :D -
IXEMGabeo #143585 ez kemény volt:D kígyót békát ordibáltak egymásra aztán Krisz szép lassan lebénította Koch kisasszonyt....
jó volt ez a mai adás:D
holnapiban már ki sem szállnak egymás szájából Aurél meg már megint Teó csúnyáját szopogatja:DDD -
IXEMGabeo #143584 pff:DD tipikus mai fiatalok
tipikus mai csajok -
#143583 Csakhogy viki nem olvasott faszbúkot meg blikket :) Ő ezt nem tudhatta.
Egyébként olvastátok simonka mai üzenetét, amelyben az összes "rajongóját" és a fanboy és fangirlöket kvázi elküld az anyjukba? Na az nem volt semmi. -
IXEMGabeo #143582 íjjj Viki odaszúrta Charlotte-nak h Simon neki szurkolt, ami tudjuk kurvára nem igaz...de azért megint hazudott egyet... -
IXEMGabeo #143581 húúú ebből tuti paródiát csinálnak:DDDD
jönni fognak a Hitleres videók már látom xD -
IXEMGabeo #143580 Mr Szicília megint sírni fog figyeljétek:DDD -
IXEMGabeo #143579 eszméletlen Viki, hogy hatott Kriszre:) -
#143578 Vagy az a néző a buta - khm... - aki azt hiszi, mindez számít, és nem a retek dönt :), kiskezétcsókolom. -
IXEMGabeo #143577 hoppá Teó és Krisz szépen összevesztek:) oszt milyen jóban voltak első napokban -
IXEMGabeo #143576 talán mindkettő...
Dávid is elbaszta, Viki zseniálisan fordított a stílusán, amit a nézők megettek...ezenkívül az RTL folyamatosan Vikit tolta...
úgyhogy ilyen alapon csoda, hogy 43%-ot kapott Dave -
#143575 Jaaa persze tudjuk, az RTL manipulalta a szavazast...de ezt most hagyjuk ki a tippekbol. :p :) -
#143574 Igen ez erdekes kerdes...
Vajon mi lehetett a fo oka, hogy Vikit kuldtek vissza?
Sok buta nezo megette a kivalasztasi utani maszlagot tole, hogy "Jajj rajottem, hogy milyen gonosz voltam sok emberhez, mikor meg sem erdemeltek, de mostantol megvaltozok!"? :D
Vagy David volt annyira unszimpatikus valamiert?
Stb? -
#143573 Én Krisztiánt sem tartottam gyengének, Viki-nél meg szinte biztos voltam,hogy ő megy vissza.
Szerintem mind a kettő karakter erős.
Bár, Dávid-nál ha nem így viselkedik,mint ahogyan tette az utolsó 3-4 napban,akkor lett volna esélye. De a nagy "taktika" elvitte minden eszét.
Meg az IQ bajnok csapata.
-
IXEMGabeo #143572 ja majdnem -
#143571 pedig azt hittem az ikertestvére -
vvfan23 #143570 Nem akarlak megbántani wesker, de mindazon dolgok ami ellen lázadsz, az rtl manipulációja, diktatórikus rendszer. Ugyanezt csinálod ezen a fórumon h most behisztiztél.off vége
nézettségi adatokra kiv vagyok, vannak már? meg a jövőhétre leszek kiv, most h viki ment vissza -
IXEMGabeo #143569 változatosság kedvéért ilyet olvastam h unokatestvére Lilunak Viki:DD
honnan szednek ennyi marhaságot?
-
IXEMGabeo #143568 az ilyen látszat szavazásokon igen...Viki is gyengének tűnt, Krisztián is és mégis nyertek...
viszont a lakók könnyen mártírt csinálhatnak belőle...Simonhoz való viszonyulása egyre őszintébb a nézők szemében, és nem kerül konfliktusba...azt nem tudom őt mennyire vették elő, hogy Dávidnak asszisztált sőt ő adott tanácsot Dávidnak sok esetben, mindenesetre én szívesebben nézem őt, mint a legalább annyira unalmasnak tartott Dorkát, Teót akár Zsoltot...ők is csak heverésznek és úgy viselkednek, mint a dögevők...nevetnek a kiesetteken majd döngetik a mellüket, hogy az jött vissza, akit ők szerettek volna...
Iza egyre elviselhetetlenebb főleg így, hogy Viki mellé állt az elmúlt napokban holott előtte se volt kutya...őt pl a Krisztiánnal való macska-egér harc mentheti meg talán eezzel ő is tisztában van...
Charlotte ellen nem valószínű, hogy olyan sima párbaja lenne Izát sztem többen utálják bár Charlotte puszta jelenléte a mimikája a beszéde alapjáraton nem szerencsés...és ilyen apróságok is dönthetnek -
#143567 Termeszetesen streamelek :)
...es itt vagyok, mert egesz jo kis tarsasag van itt. Na meg szivesen olvasom masok velemenyet -ami elegge hasonlit az enyemhez :D
Szerencsere nem mindenki akkora fuggo, mint wesker :D
Az egeszben az rtl leplezetlen sot pofatlan manipulalasa zavar! Szivesen szidom oket veletek egyutt :D -
#143566 Mert kb. alig szerepel.
Semmit se csinál. Szerintem ő a leggyengébb bent. -
IXEMGabeo #143565 Józsi elmondta az online adásban, hogy VV Éva ott lakott tőle 10 percre:DD
Charlottera nagyon fáj a foguk...Dorka pedig Teót vinné és szerinte hazug hahahahaha
Teót nem csípem, dee egyszer nem láttam még áskálódni -
IXEMGabeo #143564 van ez így:), de mégis itt vagy és nézed:D igaz nem tudom streamelsz-e vagy van-e RTL 2 nevű csatornád -
#143563 Nekem egy kedvencem sincs, es nem is volt ebben a szeriaban.
Agyzsibbasztonak jo ez a vv6, de nem nagyon izgat se az, h ki nesuk ki, se az, h ki nyeri meg. Biztos en vagyok mar oreg ehez (37) de szanalmasnak talalom az egeszet :) -
IXEMGabeo #143562 persze h az:), de, ha az, ha nem az akkor is túlzás:) már unják az emberek írják is...
remélem ő fog kiesni következőleg, de sajnos valószínűsíthető egy Charlotte-Iza párbaj -
#143561 Sztem a David siratasa, csak a kameranak szolt. Nekem elegge eroltetettnek, es oszintetlennek tunt. Persze lehet, h nincs igazam :D
Ettol fuggetlenul az automata zsebkendo jo otlet :)