153993
ValóVilág 12

• PiszkosFred
    Hiszti
    kiválasztás
    öröm
    párbaj
    hiszti
    munka hete
  • Coolfire
    Valaki összefoglalná nekem az elmúlt 1 hét eseményeit?Egy képkockát sem láttam belőle,800 hsz.-t meg nem bírok végigolvasni.
    Köszi.:)
  • xido
    ilyenkor azért megnéznék egy árlistát,hogy mégis arányaiban mennyit ér a 200/240/380 krajcár vásárlási szintre lebontva...
  • who am I 7
    pörkölt hízlal.csajok meg csúnyák, kell rájuk a smink, hogy hozzák az átlagot, kivéve a kocát.
  • xido
    szóval tipikus..csajoknak egyből a kurva sminkcucc jut eszükbe inkább,mint a kaja..
    tuti megint mindenki önzőzik meg szarra költ,nemhogy összedobnák valami nagyobb dologra,hús,zöldségek,főznének akkora adag pöröltet,hogy másnapra is maradjon meg ilyenek...
  • Rash87
    Én csak Zsolt-ról nem hittem volna,hogy ennyire kerüli a munkát.
    Bár inkább poénnak veszi ezt az egészet szerintem,s így is áll hozzá.

Többieknél egyértelmű volt h soha se dolgoztak 10 percet se.

Azért... csak volt ott valami s meglett :D
  • IXEMGabeo
    ahogy az öreg is mondta kemény 2 órát kell tolniuk:) és átveszi a munkájukat szevasz meg is kapják a villa lovettát...

azér Teót sem irigylem nagy felelősség a kassza és a raktár rész őrzése:D
  • IXEMGabeo
    de már azon törte Zsoltika a kispesti suttyó hogyan törjön be:DDD

a munka büdös most legalább kijön az igazi jellemük, ha eddig nem volt nyilvánvaló

most látszik igazán h Teó, Charlotte páros a legnormálisabb odabent és Viki is legalább odateszi magát...

Józsi, Aurelio, Zsolt és Iza szerintem még életükben nem dolgoztak...
  • gagax
    Lenne egy kis eszük keresnének bent valami alternatívát amivel gyorsan haladnak és sokat keresnének :D vagy pedig a boltba lehetne venni ilyet és akkor ha megveszi akkor már lvl 2 kukoricamorzsoló lenne :D kis ráfordítás de utánna gyorsabb pénz szerzés :D
  • Rash87
    Ez jó hét lesz :D
  • Klon
    így van! :)
    anno mikor nekem kellett, nagyanyámnak volt egy eszköze -ilyen tüskés, amit fel kellett húzni a kézre- nagyon hatékony volt :DD
  • ascii
    kukoricát a másik csutkával kell morzsolni, nem kézzel..
  • IXEMGabeo
    munka hete:D végre szopatják őket...

azt se tudják mi az...lusta buzi banda kivéve Charlottékat:D
  • miezviz
    - Józsi vagyok.

- Péter vagyok a főnök.

-Józsi: Az én vagyok
  • IXEMGabeo
    na villa ABC:DDD hogy kiakadtak h dógozni kell

Krisztián megszólal:D nincs cigi? há akko dolgozzunk bazmeg:DD
  • Rash87
    Jövőre mehet az X-Faktorba,de lehet a Csillag Születikbe.
    Majd az RTL eldönti :D
  • IXEMGabeo
    Zsófi kezd bedilizni:DDD
  • Dean Winchester
    Szia Dávid! Hatalmas rajongód vagyok! Ugye az is a Nagy Terv része, hogy kiestél. A gép forog, az alkotó pihen?
    Tetszik · Válasz · 13 · 5 perce

Tamás Halmai hát ez jó xDDDDD
    Tetszik · 3 perce

VV David a Laza Pontosan. Atgondolt volt az egesz szereplesem. Tudatosan mentem be, tudatosan jottem ki! koszonom hogy szurkoltal! Most jonnek csak a nagy csavarok

Igen, tudatos volt az egész :D megszervezett az egész. Amit írtam anno, ha nem akarták volan beküldeni akkor simonnak a ruhacibálásért csak büntetést adtak volna és nem teszik fel a lehetőséget, hogy kijöjjön vagy se?! Illetve akkor betehették volna harmadik lehetőségnek a büntetés opciót.
    mind1, lehet én gondolom rosszul de nekem nagyon ez a forgatókönyv jön le :D
  • IXEMGabeo
    irigylem is érte...többre tudnám vinni vele, mint ő, aki itt téblábol...
  • McCartman
    Ettől még tudja azt el kell ismerni. :D
  • f1tomi8
    Ma 20:15től Laza Dáviddal lehet chatelni VV Ati oldalán.
  • Dean Winchester
    ez nekem kimaradt bocs
  • McCartman
    Nyilván megtanulta anyanyelvi szinten ha egyszer külföldön nőtt fel.
  • Dean Winchester
    aurelió perfect némete nagyon penge :D
  • Smithwarden
    Szep kis strategia dontes volt, ha ezutan Charlotte megkerdojelezte Simon szerelemet es ki is akar jonni a villabol. :p :D
  • deniro2
    Simon oldaláról:
    "a miértekre: sajnálom dávidot, nem sikerült beszélnem vele. miért viki? mert tudom, hogy a magafajta mindenáron nyerő típusú játékos legnagyobb rákfenéje ha a hőn áhított cél előtt (ami nem. nem szentesíti az eszközt) bukik el. azt egy életre megjegyzi. én is megtanultam a leckét: amiben lehetek a legjobb, abban ne legyek a legrosszabb. rá fog férni a gyönyörű 2. hely, komolyan. érinthetetlen lesz odabent ezután a párbaj/vérbaj után. legyen lány a döntőben szerintem, és még mindig, igen, még mindig őt tartom bent a legkarakteresebb csajnak, most Charlotte nem játszik ilyen szempontból, nyilván neki fogok drukkolni, de látok a pályán és nem kertelek: krisztián, viki, aurelio, zsolt végjátékot várok a bent megélt és a kint látottak alapján. de Viki nem nyerhet, az kibszott szomorú dolog lenne. csak mert nő??? ugye. riadóztassák tecán szilárdot vagy kit. pont. én kintről játszom most ezt a játékot, a simonságot kimoshattátok a villából, de a villalétet simonból még eltart egy darabig. most hoztam egy stratégiai döntést. ennyi."
  • PiszkosFred
    Attila üzenőfalát néztem tegnap a reakciók miatt, oda linkelte valaki, volt egy link a simon posztjára is. Nem mentettem le, de a lényege az, hogy simon tudja, mit miért tesz, és senki se mondja meg neki, vagy kérje számon a "követői" közül azt, hogy mit tett vagy mit fog tenni. Persze a maga kusza, "három mondatból kettő értelmetlen" stílusában.
  • Smithwarden
    Errol a Simonos irasrol van valami link (mert nem talalom)?
  • PiszkosFred
    Talán pont ezért.

Felőlem hiheted azt, hogy egy igazságos világban élünk, ahol minden játékos egyenlő, csak és kizárólag a néző szavazata dönt arról ki esik ki és ki marad benn. Illetve, hiheted azt, hogy a döntésedbe nem szól bele senki, nem manipulál, nem hat rád mindenféle eszközzel, stb. (szavazással nem csalnak, az más tészta, de pont elég az előtte levő 3 napnyi "felszopás"). Szerintem nem így mennek a dolgok. Szerinted igen. Nincs ezzel baj.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Huszonéves fejjel hihetsz felőlem a húsvéti nyúlban, a jézuskában és a havasi yetiben is, de ha kiderül, hogy nem léteznek, ne másokat hibáztass a csalódásodért
  • ddany7
    jaj, még mindig ezt nyomod? akkor kérlek 1 dologra válaszolj, csak 1-re.

miért nem vágták be a párbajon vikinek a simonos sztoriját?

kiskezétcsókolom.
  • Krisztiam #143611
    persze ilyenkor van adás amikor alszanak pff
  • Ironman2
    Az csak egy mell,nem ártalmas az egészségre!!
  • BrianGT
    Sziasztok!

Sajna minden időm elmegy mostanában, így alapból késő este sikerül az összefoglalót is néznem...de látom a fórum élet nem állt meg.
    Csak a maihoz 2 szót. 15-ös karika megy az összefoglalóban és mennyire figyelnek arra, hogy még a cigi szájhoz emelése is ugye cenzúrázva legyen. Bezzeg a mai összefoglaló végén, mikor mutatták mi lesz holnap...Aurelio és Teo akciójánál azért egy Teo jobb mell erősen ott maradt :) Ok, hogy éjjeli-infrakamera...de azért ha egy cigit ennyire cenzúrázunk egy mell ott marad...engem nem zavar én annyira utálom a cenzúrát, mint senki...de ekkora bakit lőni. Nézzétek meg, először azt hittem Aurelio vagy Teo plüssállatának a lába stb...de nem :)
  • PiszkosFred
    VV-ben van sajtószabadság, látod, minden portál és magazin csalást meg előre eldöntött forgatókönyvet kiált. Nagyon helyesen, tegyük hozzá. Még a langyi is ezt hozta fel az egyik indoknak élő adásban :) Az már más kérdés, hogy erre Kolosi meg a cimborái szarnak nagy ívben...
  • vvfan23
    vikit annyira túlértékelik, ugyanez volt az ügyvédnővel is aztán első komolyabb párbaja után ki is hullott.
  • IXEMGabeo
    hagyjuk már méghogy hülyeségem...

én csak az igazságot írom le azokban az időkben amikor a sajtószabadság nincs meg:D
  • Rash87
    Tényleg,félrenéztem :D

Azért Aurélia nem semmi :D Egy csajnál kikötne,már rég meglett volna...
  • PiszkosFred
    Bizonygat a halál f*sza, főleg nem itt, már megbocsáss, nem igazán igénylem. Csak belinkeltem, mert nincs kedvem elmondani ugyanazt megint, csak azért, mert megint előjött a téma. De látod, a hülyeséged miatt még többet gépeltem a végén, nem jó ez így... :)
  • IXEMGabeo
    Izát nem...ő most Krisz szájában volt:)

Teó és Zsófit kényesztette előbbit már alsó szájjal is:D

• IXEMGabeo
    de erről beszéltünk napok óta, fejtegettük...nem értem miért a saját hsz-ed veszed elő, hogy most a saját igazad bizonygasd