ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Maradjuk annyiba,hogy Viki nem csak Simon picsázta ki,hanem saját magát is.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A másik meg a késõbbiekbe szerintem megint erõs lehetett volna õ csak az volt a baj túl komolyan vette, ha alázzák persze egy ideig tûr az ember,de utána valahogy már nehéz magával bírni az embernek.
http://hogyvolt.blog.hu/2014/01/31/valo_vilag_1x20_elgurult_simon_gyogyszere
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Glory, Glory Man. United!
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Ezt negyed óra alatt eldöntetni csak egy céllal lehetett. Akkor sem jártunk volna jobban, ha két napot adnak rá, mert akik többi játékost kedvelik kiejtették volna.
Ide egy olyan karakter kéne ezek közé akire tényleg azt lehetne mondani, hogy ennek az embernek érdemes szurkolni mivel jól látja a dolgokat. De hát majd kiderül mi lesz...
És ez a személy nem más mint Alexa na megnézném az arcokat amikor közlik hogy Simon helyett egy új lakó várható és akkor ismét belépne Alexa xD
Szerintem Teo és Charlie tuti örülnének neki a többiek meg néznek bambán hogy mist mi van ? 😄
DE arra én is kiváncsi lennék hogy ki megy Simon helyett ha egyáltalán megy be valaki !
Jah tudom hogy már egy kiesett villalakó nem mehet vissza de Alexát a nézök szavazták ki az mekkora csavar lenne ha mégis vissza menne XD
Valahol azt érzem az RTL ki akarta rakni Simont mert ez a kis idõ tényleg lófasz...lehet megy be helyette más fasz se tudja...
IGazából az egész széria változatlanul szar ahogy van.
1 értelmes mondat volt azóta is: Mindannyian buták meg sík hülyék vagyunk mert itt vagyunk ez az egész szériának a lényege, de sõt egyben szomorú is...
Azért annak idején Atec is letépett egy melltartót ami azért valljuk be nem kissé alpári , és bunkó viselkedés azt abból se lett semmi se...Most az oké,hogy utána tudjuk mi történt, de ez akkor is annyira gyerekes baszki...
Józsinak kéne kihívni Vikit mint Simon legjob cimborája biztos vagyok benne, hogy ezek után kint hagyná mint macskát fosni...
Ezt az 1 mondatot szeretném lefordítani németre: "Hajrá !,Te vagy a jobb !"
Nem akarok internetes automatikus német szótárt használni, mert úgy szeretném, ahogyan a hétköznapokban egy német mondaná. köszi
Én csak szerbül és angolul beszélek.
Érdemes amúgy megnézni a videót Viki mindenkinek mondja,hogy hagyjátok ne menjetek ki, de Iza tényleg aki egy elkényesztett kis picsa még õ mondja,hogy válasszátok szét na ebbõl látszik az, hogy ott bent ki be van még valamennyi emberség. Viki ezt a játékot aljas játszotta ki, de ez nem méltó nyereség én úgy gondolom fõleg madj itt kint a nézõk megfogják büntetni mert,ha ezekután õ visszamegy valamely párbajról akkor tényleg baj van az emberekkel.
De ami egy nagy geciség volt tõle nem is a lehúzás, hanem mikor futot körbe körbe a tehén akkor odarángatja Kriszt...ugyan már annyira átlátszó volt, hogy ki akarja baszni mindkettõt...Neki még az se számított volna,ha Krisz esik ki, de végtére is mellé mint akit visszavárna....😄
Megérem azokat akik azt monják,hogy Vikit is ki kellett volna zárni, de mind1 már ez van.
A legigénytelenebb villalakó díjat nyugodtan megkaphatja a hájas baromfi.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mért vetted le a szavazást, hogy LAci, vagy Krisztián menjen vissza ?
Azért kiváncsi lennék kit küldenek be Simon helyett !
Amig ez a rusnya képû koca bennt van addig engem elfelejthetnek örökre majd ha kiesett az a ribanc koca vissza térhetünk a dologra !