ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudok linkbe berakni semmit, hsz-t írni is csak másfél percenként mivel új a regem és korlátozva vagyok 30 napig.

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

wesker24
Topikot nem romboljuk akkor már valami igényesebb képet rakj be linkbe xD
wesker24
Kíváncsi leszek ki lesz az Új lakó ha megint valami gyökér akkor elgondolkozok rajta hogy folytassam-e 😄

Habár 100 % hogy megint valami gyökér megy be ! Szóval adok neki 2 napot azt majd kiderül mi lesz hogy érdemes-e tovább nézni vagy sem !
Nagy cenzúrázó vagy te 😛

drop
fogadni merek hogy ma meg holnap is nézettségi csúcsot dönt a rtl és kb õket ez érdekli más nem beküldenek egy uj robotot akit irányítani lehet majd két nap után ha fiú lesz rámegy Izára forgatókönyv szerint

mijki
Én szívbõl remélem hogy valaki átalakítja kicsit Viki arcát. Bár az reálisabb hogy elõbb valaki levágja....<#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Krisztiam
én már nem nézem többet befejeztem 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Ne legyél ilyen szigorú. 😄 <#nevetes1>
Tudod hányan mondták ezt tegnap este az ÕF-ó után ?! 😊 Ma meg remegve várják az este 10 órát 😄

wesker nem azt mondtad h befejezed a VV6-t?😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.easypolls.net/poll.html?p=52ed1826e4b0aa0bc59efe49

Csak kíváncsi voltam kibököd-e végre. 😄 <#nevetes1>
wesker24
Tudsz te ha akarsz ! 😄
wesker24
Ezt nézd meg ! xD

VV6 Alexa
Logó miatt mi? De akkor miért nem ezt mondod. 😄 <#nevetes1>
Mindegy,lényegtelen.Úgysem beszélhet nyíltan a többiekrõl.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Passz 😊 Gõzöm sincs, nem olvastam el a képen csak a fõcímet és láttam, hogy középen Alexa fotója körülötte a többié és alatta a szöveg kirõl mit gondol.Nem igazán érdekelt azért nem is olvastam el 😊

Na? Egy kép. 😄 <#nevetes1>
PiszkosFred
Epizód magazin? Az van tele mostanság VV cikkel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most néztem a tegnapi fókusz videót Laciról, látom próbálják kimosni a bulvár mocsokból a párbaj elõtt.

Nem ez , VVAti fész oldalára linkelt be valaki újság cikkrõl fotókat ahol Alexa kipakol a többiekrõl ,hogy ki milyen is szerinte.

Gondolom ez .É miért ne a Blikknek.<#idiota>

Tolok rá még egy méret csökkentést egy képfeltöltõben akkor már csak jó lesz. 😄 <#nevetes1>
wesker24
Mondtam már hogy linkbe rakd öket köszi ! 😄
Valamiért szúrta a szemét az RTLnek, ez látszott.
mijki
Megvillantom amatõr PS tudásom 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

B+ csak a bélyegképek nem törlõdnek? 😄 Vicces vagy. <#nevetes1>
VV4...

nála is így volt, de vissza lehet nézni...

viszont õ szarabb állapotban volt, mint Józsi totál látszott rajta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Valamelyik bulvárnak nyilatkozott Alexa a benti játékosokról , de csak láttam a cikket nem olvastam el.Elmondta mindrõl a véleményét.

Egyeztetni kellett a helyettesével.😊
Viccen kívül,a VV5-ben is ez volt Lacinál?Már nem emlékszem,hogy õ rögtön kijöhetett,vagy õ is kapott gondolkodási idõt?<#fejvakaras>

Az elõzõ szériákban is kapott mindig 24 óra gondolkodási idõt aki felakarta adni.Ettõl függetlenül valóban marha gyorsan kitették Simont.

Attila reklámozta az õ FB oldalát kb ennyi...

Nem értem a retek hozzáállását mert, ha tényleg kellett a hely vkinek, akkor Józsit egybõl kiengedhették volna és nem kapott volna egy nap gondolkodási idõt sem. Másrészt ez a tegnap esti dolog nagyon sürgõsnek tûnt.
wesker24
Jaja már video is van róla ! Nézd meg fennt van az oldalamon nagyon nagy ! XD
Krisztiam
eltûnt a süllyesztõbe 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hát lehet ezzel a mûsorral melegített be a villára 😊 Ott is egy rakás hülye gyerek várta 😄

wesker24
Ez igy van vagy iszonyat megerõsödik ha sikerül kijutnia ebbõl a válságból, vagy az elsõ párbajon elbukik mert nem birja !
Alexáról egyáltalán írtak valahol,mióta kiesett?Pölö mit szól a többiekhez,már kiesett játékosként?
És megkapta azt az iszonyatos mennyiségû felkérést,ami celebként neki jár?<#idiota>

wesker24
Az elején lehet hogy az lesz söt lehet hogy beletelik egy kis idöbe de ha egyszer sikerül túl lépnie rajta és bekeményitene ugy hogy a többiek szóhoz sem jutnának annak tudnák örülni !

Majd meglátjuk mennyire erõs személyiség Sári ugy hogy totál egyedül maradt !
Sári-a Simi tábor miatt-vagy iszonyat megerõsödik,vagy az elsõ párbajon csont nélkül kiesik.Ez is kétesélyes.

Úgy látom elérte a retek amit akart,mindenhol megy a pörgés.<#idiota>
Kolosiék reakciója borítékolható volt,amint elkezdték támadni õket a statárium miatt.
Itt már Józsi mûbalhéja után kellett a hely valakinek,és beáldozták a "vezért".😊
Viccen kívül,aludva rá egyet,még most is faszszopónak tartom õket,mert nem volt igazságos.Vagy mindkettõ,v. egyik sem.
Este kurva kíváncsi leszek,hogy ki lesz az új lakó.

wesker24
Jah ez igaz de ha Charlotte képes túl tenni magát ezen is igazi fekete özveggyé válna annak tudnák örülni elkezdene végre játszani ! 😄

Ez mindannyian láttátok már ? Laci betyár egy másik sorozatban.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Nem lesz képes, látszik rajta.Gyenge a csaj.Mondanám, hogy sajnos de hazudnék mert nekem nem szimpatikus.

És most van a legnagyobb esély is erre, mivel a bent lévõ 11 közül senki sem olyan egyéniség aki a többi fölé emelkedne. Elnézve az rtl eddigi koncepcióját ma este kaphatunk egy újabb érdektelen szereplõt. Ezen a szérián már egy taktikus, érdekes figura sem tudna segíteni szerintem.
wesker24
Tuti hogy totál egyedül lesz de ha sikerül túl vészelnie ezt az idöszakot akkor az késöbb még nagyon jól jöhet neki !
wesker24
Jah ezt itt a lényeg ha képes egyedül is megállnia a helyét ugy hogy mindkét barátját elvesztette Alexa és Simont is akkor az ki vívhatja a nézök szimpátiáját !
kill3r21
a connecting people petykának se fog örülni 😄
én szurkolok neki akármekkora ribancnak tartják õt...

mondjuk kicsit csalódás, hogy Simon mellõl elment mikor fokozódott a helyzete Krisszel..kicsit megvédte a srácot, de ugyanakkor huzódozott el onnan folyamatosan...

nem tudom neki azért kötelessége lett volna visszafogni õt elvégre egy szerelmes nõ megtenne ilyet a választottjáért...nekem pl az ilyen momentumok miatt nem való az egész, Charlotte, ha nem is taktikából, de az egyedüllétének csillapítására mindenképp jó volt Simon...

Nem látom, hogy bárkivel is jó viszonyba lett volna rajta és Alexán kívül...és mindkét számára fontos személy kiesett így most totál egyedül lesz