153993
ValóVilág 12

• who am I 7
    szavazás meg nem volt róla ugye..h, maradjon-e a koca vagy sem.Simán mehetne ortt-be :)
  • wesker24
    Mondtam én hogy a Röfi bármi megtehet az RTL le se szarja bármit csinálhat ez a malacképű !
  • who am I 7
    Elég gáz...most nem néztem, ezért nem jár kizárás?
    Vagy mi lesz legközelebb?valaki kajájába szart raknak?vagy belehugyoznak valami üccsibe?Ez a viki valakinek a valakije tuti, ezért normális ember repült volna már..gatyalehúzás, fogkefe wcbe dugás...mi a f@szom van tényleg???? :D
  • wesker24
    Yep ! :D
  • IXEMGabeo
    Kukorica morzsolók gyönyörűen bealudtak:DDDD

és Aurelio megint sírni fog hhááháháhá:D
  • Laky
    Háezmiez? VV6 kontra Black Flag?
  • IXEMGabeo
    ott van visszatudod lesni...de ilyen csak egyszer fordult elő
  • wesker24
    Hogy ezeket miért nem mutassák soha vazee :D
  • IXEMGabeo
    egyik online adásban küldettek be üzeneteket...talán pont Dávid bemenetele utáni 3. napon...

és akkor szidták főleg a digót
  • wesker24
    és azzal hogy megszünt az sms szavazás az egyik leglényegesebb dolog hiányzik a VV6-ból !

Pedig milyen jó volt hallani ás látnia reakciókat amikor küldték ne a nézői sms-eket ! :D

Lenne egy két szavam Röfihez ! xD

Minden éjjel mielőtt még lefeküdtek volna jött a levél a nézö sms-ekkel !

Kár hogy itt ilyen nincs az már nem fért bele a költség vetésbe vazee ? :D
  • deniro2
    Dehogynem ott dől el... A többség memóriája, mint az aranyhalé, 3 nap bőven elég, hogy kitöltse az egészet:)
  • IXEMGabeo
    azt is tegyük hozzá, hogy baszott kevesen szavaznak így pillanatok alatt fordulhat minden...

főleg ezzel az applikációs szarral, ahol 2 kattintással már a másik fotón landolhat a jelölőnégyzet
  • Blanco308
    nah ezt megfogalmaztam....de talán érthető...:D:D:D
  • Blanco308
    azért pár %-os különbségnél...2 unszimpatikus karakternél igenis számít hogy ki mellé áll a csatorna...:) nyilván egy pozitív népszerű karaktert nehéz lenne úgy lehúzni úgy hogy megverje egy egy közutálatnak karakter...de kis különbségnél a csatorna állásfoglalása döntő! :)
  • Rash87
    Az,ez tény... Én is mondtam,hogy ahogy viselkedik Viki,az ultra gáz.
    De aki "rá" szavazott annak nem ez volt a lényege.
    Mindenki tudta,hogy ugyan olyan lesz,amit ő ki is jelentett.

S hiába tol valakit az rtl 3 napig,értelme nincs. Mert nem az fog szavazni,aki 3 napja kapcsolódott be a műsorba :)
    Nem ott dől el a dolog érdemi része.
  • IXEMGabeo
    +1 nincs miről beszélni
  • wesker24
    Egy kis nosztalgia ! :D

• wesker24
    Az az talált süllyedt ! :D
  • Blanco308
    tudom...:) mint ahogy itt és sehol máshol sem szeretik a Dávid gyereket....két népszerűtlen ember párbajozott..az egyiket tolta a csatorna a másik ellenében..ennyi történt...:)
  • Blanco308
    :D szeretem mikor valaki úgy csinál mintha nem értené hogyan értettem...:D nem te kit bántottál ..hanem ezeket a kérdéseket kellett volna neki címezni mikor rinyált és sajnáltatta magát....amúgy mondta hallottam..igen hogy ezután is bunkó lesz...:D ettől még undorító ahoyg viselkedik...:D én azt mondom hogy fejbe foglak basz..ni ..majd megteszem..és utána meg mondom hoygy mi van? hisz én mondta előre! --attól jobb lesz? kevésbé gáz? kevésbé fáj? :D:D
  • Blanco308
    igen ebben igazad van....csak már a látszat fenntartására se nagyon törekednek...sokan még sem látják hogy mennyire irányított az egész....mert a nézők befolyásolása mindig is meg volt..nyilván a nézettség generálása a cél....csak a mérték és a módszerek durvultak látványosan... nyilván tudni kell mit nézünk....nem egy elit műsor az értelmiségnek...de hát nah...azért ez a fajta nézők teljes hülyének nézése...kicsit sok..és ez csak egyre rosszabb lesz..valszeg..
  • Rash87
    Amúgy meg,ő megmondta,hogy párbaj után ugyan úgy fog viselkedni...
    Hol a gond? :D Vagy ott melyik részét nem értetted?
  • Rash87
    Kit bántottam? :D
    Vicces gyerek vagy Te :D

Senki se sajnálta itt Viki-t,aki követi a műsort,tudja milyen, szóval amíg nem érted meg,hogy az a 54%-nak a többsége Dávid ellen szavazott inkább,mint Viki mellett,nincs miről beszélni .
  • PiszkosFred
    "és egyébkét szépen vissza is állt a párbaj után gusztustalan üzemmódba a Viki a műsorvezetők meg azóta is továbbra is fényezik szal...ennél egyértelműbb még nem is lehetne..."

Pontosan. Ez a cél, minden sajtó, de még a a parlament is a VV6-ról beszél, legalábbis már oda is címeznek kérdéseket. A retek tudja, mit miért tesz. Ez kell a népnek, kenyér és cirkusz. Még az ilyen timcsik vagykik is nézik (aki a videókat csinálta), akik megfogadták a viki győzelme után, hogy soha a büdös életben nem fogják nézni. Már aznap ott ültek a stream előtt, hagyjuk már a hülyeséget.

Ez egy nyomorult show, rakás birkával, irányított szituációkkal (véletlenül hagyta kinn az öreg színész a bukszáját, mi? haha), egy viccesnek szánt, de egyébként direkt polgárpukkasztó, és botrányt kavaró műsor.

Nem szabad túlbonyolítani, vagy túlértékelni a látottakat, ez már régen nem az egykori VV széria. Csak a nevében.
  • Blanco308
    nem ..te nem érted ember.....a Dávid gyerek baszta el tény...de ezt a kedves rtl jól meg is lovagolta...és a lényeg igazából nem is az hogy viselkedett a Dávid és hogy ez alapján hogy állították be...hanem hogy a Vikivel hogyan bántak...az ő rossz tulajdonságait mennyire nem hogy nem emelték ki hanem elfedték..hogy a csaj elkezdte magát sajnáltatni..és a csatorna és a műsorvezetők erre ráfűztek nem pedig azt mondák hogy: hoppá eddig miért nem rinyáltál? eddig te bántottál mindenkit akkor nem volt baj?... ehelyett szegény Viki így úgy....és hidd el ezzel legalább annyit nyertek szavazatban mint amit a nagyképű hülye gyerek viselkedése miatt.....azt megérti bárki hogy a Dávid gyerek téged jobban idegesített...de azt nem hogy ezt nem láttad és hogy nem tűnt fel a kettős mérce....ez a problémája itt az emberek többségének..nem az hogy nem látta hogyan viselkedik a Dávid... és egyébkét szépen vissza is állt a párbaj után gusztustalan üzemmódba a Viki a műsorvezetők meg azóta is továbbra is fényezik szal...ennél egyértelműbb még nem is lehetne...
  • Rash87
    Értsd,ahogy írom kérlek.
    Nem a 3 napon múlt hogy Viki-re tették le sokan a voksukat.

Egy ember baszta el,ha Te ezt nem láttad,akkor sajnálom.
  • apion
    A zombi bulira gondoltál, rengeteg művérrel ? Az nagyon "haláli" volt.
  • xido
    amúgy a mellékszereplőkkel aláíratják,hogy szereplésük ideje alatt nem nézhetnek összefoglalót?
    mert akkor könnyű lenne a lopást is letudnia :)
  • Stockbauer33 #143734

Most néztem + az esti műsort.Nagy nagy köszönet aki erre a zsíros tetves mocsokra(viki) szavazott.Valóban nagy színfoltja a vvháznak.A beszari nyalóka paraszt(igazmondókrisz) miatt nem tud aludni más napok óta és még ezek vannak besértődve.Hát lassan azt kell mondanom h innen ne menjen ki senki mert hatalmas nagy ász az összes.Az alekoszra aztmondtam h ennél nincs lejjebb.De van
  • McCartman
    viki meg kifordítva hordja a tangát?! :D
  • McCartman
    Nem befolyásolta? :D
    A műsorvezetők minden megnyilvánulásukkal Dávidot ekézték. lilu a párbajon már a vikihez intézett kérdésével is gyalázni próbálta. Aláfestő zenével kísért riportszobás pityergős perceket biztosított neki mártírként tüntetve fel. Nagyon beszűkültnek kell lenni, hogy ezek ne tűnjenek fel.
  • wesker24
    Vazze már vége is a munkanapnak vazee Itt már arról beszélnek hogy miket rendeltek meg irtak fel !
  • IXEMGabeo
    ezt vegyétek wesk:S mostanában nincs éjjeli adás FB-on...

aludni kell
  • IXEMGabeo
    Belevalóban minden Dávid szimpatizánst kikapcsoltak...Lilus és Istenes egyfolytában Dávidot szidták...

egy műsorvezetőnek illik pártatlannak lennie még akkor is, ha egyesek nekik sem lehetnek szimpatikusak...

és azért nagyon látszott, hogy éppen akkor Vikit tüntetik fel jó színben...

nem baj most megissza a sok vadbarom a levit odabent:D

Teó, Charlotte és, akik Dávid pártján álltak távol is maradnak tőle érdekes mód...és már Krisz is látja milyen ember is valójában számára is kiderült...
  • wesker24
    Fogkrém elfogyott Iza elektromos fogkevézik ! xD

Lábosok vannak amibe vizet engednek !

Mi van itt vazee ? :D
  • Rash87
    Igen,azt csak is ő baszta el,amilyen egy csicska hozzáállása volt mindenhez :)
    S nem befolyásolt semmi,h miket vágtak össze ÖF-ban,aki eddig figyelt,látta hogy Dávid milyen is, Viki jól csinálta, Dávid meg durvábban rányomta az utolsó napokban az arrogáns nagyképű fasz stílusát,ami nem sokaknak jön be. Nem csoda,hogy kiesett. De vegyük csalásnak :)
  • wesker24
    Csak a csapnál van meleg viz máshol nem ! :D
  • wesker24
    Asszem valami kollektív büntetést kaphattak ! XD

Mert nincs meleg viz ! xD

Vagy már a meleg viz is pénzbe kerül ? :D
  • wesker24
    Nem Éppen de közel van !

ADÁS VAN ! :D
  • vvfan23
    hálovín buli?