153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Persze ne szó szerint kell érteni hanem az olyan buli volt hogy csak na !

Mindenki ki élhette a kreativitását !

A megfejtés benne van a mostani bannerben ! :D

Aki elég ügyes egyből vágni fogja milyen buli is volt a villában akkor ! :D
  • wesker24
    Annyit segitek hogy éppen hatalmas buli volt !

És itt a kulcs szó a halálin van !

Tessék megeröltetni magatokat !

Buli halál ? Na ?
  • Blanco308
    azt írtam aki szurkol..nem aki mást jobban utál mint őt....mert a Dávid gyereknek se szurkoljon senki...:) neki is csak a Viki ellen szurkoltak...:D
  • IXEMGabeo
    Nem az, amikor eljátszotta, hogy ki kell menni a villából és ezzel Kingát is beetette? tervébe Fecót is bevonta asszem
  • vvfan23
    meik, mikor játszott a fogain a körmével xD
  • wesker24
    Találos kérdés !

Ki emlékszik arra igy kb több mint 1,5 év után hogy mi volt a VV5-ben a 42 napon ?

Az tetszett nekem a legjobban haláli volt ! xD Föleg Attila alkotott ezerrel ! xD
  • wesker24
    Már tükön ülve várom ! :D
  • IXEMGabeo
    Eszter azért keményebb dió volt:)

az szép párbajgyőzelem volt
  • McCartman
    Pont ezt írtam a műsor előtt egy másik fórumon.
    Megnéznék egy Aurélió - Viki párbajt, ahol szépen adagolva ugyanazt visszakapná viki a manipulatív összefoglalókkal és műsorvezetői sugallatokkal amit Dávid elszenvedett. Kb. egyszemélyes Aurélió show ez a való világ, őt nem hagynák veszni.
    A mai összefoglaló után még egyértelműbb lenne a döntés.
  • vvfan23
    vv gergő unalmas volt, eszter meg elment egy rossz irányba, ami nagyon szoros volt...
  • IXEMGabeo
    Dávid részben elszúrta az utolsó napokban amikor folyamatosan fényezte magát...ráadásul a hanglejtése sem vált az előnyére...

rosszul jött ki minden szituációból ezenkívül az ÖF-t is az ő esetében pontosan úgy vágták össze, hogy Vikit jobb színben tüntessék fel, aki azért tett is azért, hogy visszakerüljön valóban...

Párbajon történtek nem osztottak nem szoroztak akkor már eldőlt ez a kérdés...

Dávid megpróbálta kiejteni jobb alkalma nem is lett volna sztem így járt, mégha sok ember számára idegesítő Lakatos Márk utánzat volt sokkal többre fogja vinni, mint Vikike valaha is...
  • vvfan23
    jó, figyeld meg h vmelyik csaj fogja kiejteni :DD
  • McCartman
    Majd Charlotte kirajta. :D
  • wesker24
    Mégis melyik csajra gondoltál hogy kiejti Röfit ? Ezt komolyan gondoltad ? :D

Ha tényleg egy csaj ejti ki Röfit legyen az bárki az egész havi fizetésem neked adom ! xD
  • IXEMGabeo
    ha Verát vesszük alapul, aki szintén provokatív volt csak sokkal lájtosabban ő nyert 2 párbajt (VV Gergő és VV Eszter ellen is) és pont a végső győztestől vérzett el...ilyen alapon Viki maximum az 5. és 6. helyig juthat...nem gondolom azt, hogy jelenleg a legnépszerűbbek közt lenne...Dávid volt még gyengus plusz ellenszél is volt rendesen nála, ezért nyert Viki...

• Rash87
    Te se azért szavaztál Dávid-ra,mert annyira csípted,hanem mert Viki-t annyira utálod.
    S lesz még ilyen :) Ha tetszik,ha nem.
  • IXEMGabeo
    zsigereiben van a rafináció...vagy eltanulta a koleszből, vagy túl sok börtönös filmet lesett esetleg a kézis csapattagokkal volt benne mindenféle őrültségbe...

vagy szimplán idekint egy komplexusos ám nyitott nagypofájú lány, aki nem folyamodik ilyen gusztustalan eszközökhöz szomplán csak felvette ezt az állandóan érdeklődő ámde provokáló stílust, amit Attila tolt a VV5 elején...Az a durva, hogy rajta is túltesz bőven vagy pedig annyira jól azonosulni a szerepével, hogy teljesen átfordult és ilyenné vált odabent ezt hozza ki belőle a bezártság...

Magam részéről egyre inkább affelé hajlok, hogy Viki idekint is ilyen ganaj csak valószínű nem látszanak a kavarásai annyira, mint odabent...

gatya leráncigálós és a más holmijának elkobzását tuti a koleszból tanulta el, és nem gondolom azt, hogy taktikából csinálja. 2 napja van kb a munkahete, de eddig lop, csal, hazudik közben jó színben is próbálja feltűntetni magát...

nem tudom elhinni, hogy ez ilyen szinteken már nem lépi túl a határokat ez a fajta manipuláció és kavarás
  • vvfan23
    te is csak azért szavaztál dávidra, mert viki ellen akartál szavazni :D
    amúgy sztem viki 4. lesz, egy csaj fogja kivinni a döntő előtt és akkor már viszlát lesz neki
  • sz7cs
    Simont azért zárták ki, mert emberi méltóságában sértette meg Vikit !
    Ez a fogkefés eset miben is más ???
  • wesker24
    És legközelebb is igy lesz ?

Hogy legyen bárki az ocsmány képű mellett akkor is a másik ellen szavaz csak azért is ?
  • wesker24
    Ez a malacképű szépen kicsinálja a többieket akik kiviszik egymást ez meg csak röhög a markába csak kár hogy hosszú hosszú hónapokat kell várni arra hogy ez az ocsmány képű kiessen !

Az lesz a legjobb nap amikor ez az ocsmány pofájú kiesik ! :D
  • Rash87
    Aki szavazott,az nem Viki mellett szavazott,hanem Dávid ellen.
    Nem mindegy egy :)
  • IXEMGabeo
    Charlotte is ezt az elvet követi el is mondta...

ennek ellenére sok néző tuti megint őt szidta, amiért beárulta őket amikor a főnök kfizette

Charlotte-t jobban is értékelhetnék a nézők, mindenki őt szidja pedig ő a legnormálisabb odabent Kriszen kívül...
  • wesker24
    Ha legközelebb lesz Párbaja ennek a malacképünek remélem azt már nem fogja meguszni hacsak nem akkor is a mocsadék RTL fogja megint tolni orrba szájba !

Szóval egy ideig tuti nem fog párbajozni a malacképű ha esetleg megint kihivott lenne semmi gond az RTL megint vissza küldi mert miért ne megteheti !
  • wesker24
    Én inkább éhen döglöttem volna de tuti nem csinálok ilyet vazee !
  • IXEMGabeo
    Krisztián népszerűsége jócskán megnőtt...Iza meghódítása, munkahét és, hogy nem enged a manipulációknak folyamatosan emelik az ázsióját
  • IXEMGabeo
    lopást is annyival úszta meg, hogy kapott 1500 krajcárt... azt utána büntetlenül csikarta ki a többiekből a lét ugyanúgy...és persze az értelmi szerzője ő volt a fogkefés dolognak...

de azért a seggpuszis "poénja" nem volt vicces abból látszódott, hogy, aki nem hódol be neki és, aki megcsókolja a seggét az kap villa krajcárt...pff
  • IXEMGabeo
    nem hát...ezért is mondom igaza volt a digónak részben, jogosan akadt ki én sem tűrném el...

egyébként korábban láthattuk mennyire igénytelen a röfike...és még Simont vádolták azzal, aki szándékosan növesztett körmöket
  • wesker24
    Ugyan már semmi nem lesz belöle mivel a malacképű ötlete volt simán eltusolják a dolgot ennyi !

Mivel a malacképűröl van szó bármit megtehet a villában neki mindent szabad bármit csinálhat a villában ugyis mindent megtehet büntetlenül !
  • IXEMGabeo
    sejthető volt és a nézők nagyrésze pont ezért is szavazták vissza...

az a baj, hogy annyira semmitmondó lakók vannak, hogy ezzel a túlzott érzéketlen és manipulátor szereppel, amin még Attilán is bőven túltesz, aki bőven határokon belül játszott okosan és kulturáltabban szóval sokkal érdekesebb, mint a többiek együttvéve...

• wesker24
    Jah mert a ganajturó nélkül nem lenne semmi történés a villában !

Az a baj hogy ha már a malacképű nem lesz védett akkor senki nem lesz olyan fasza gyerek hogy kivigye öt !

Szép lassan kicsinál mindenki mindenkibe beleköt és a két mocsadék müsörvezető még asszisztál is ehhez !
  • Blanco308
    te mit csinálnál azzal aki belemártja a fogkefédet a vc-be majd még ki is röhög gúnyol?...elgondolkodtató...nem biztos hogy érdekelne a kizárás.....arról nem is beszélve hogy ezért nem járna valami büntetés? megalázás? a veszélyeztetésről beszélve....mert úgy nyilván túlzásnak tűnik elsőre...de ha a szaros vécébe dugják a fogkefédet az nem túl egészséges....
  • wesker24
    Tudtam én nagyon jól hogy egy undoritó féreg és ha vissza megy a párbajról akkor még nagyobb féreg lesz és igazam lett !

a malacképű mindenkibe belekötött akibe csak lehet és attól tartok hogy ez lesz még rosszabb is és ez aganajturó még élvezi is !

A legnagyobb gond az hogy már nincs senki aki megállithatná !
  • IXEMGabeo
    gusztustalan, amit művel, de valószínű nélküle nem lenne ennyi történés, vita és miegymás...

Dávid nem volt olyan gáz, mint, ahogyan beállították, de sajnos nagyon nagy ellenszele volt...

Vikinek semmi nem szent és egyáltalán nem szerelmes Krisztiánba...pusztán zavarja, hogy taktikailag erősebbek lehetnek Kriszék együtt ezért inkább közbeavatkozott és erre Krisz is rájött...
  • IXEMGabeo
    ja...utálom a digót, részben megérdemelte viszont igaza volt...

Zsolt, akit ő nem vágott át és valóban a barátjának tekintette csúnyán átverte...
  • wesker24
    Szerinted miért voltam kiakadva ? :D

Tudtam én hogy a malacpofájú egy undorító féreg !

Csak hát itt sokak a malacképűt istenítették !
  • IXEMGabeo
    Aurelio a főnöknek sírt:)))

amúgy most jogos h kiakadt...fura poén belemártani a WC kagylóba egy fogkefét mindezt úgy, hogy az állítólagos villabarátja fizetett is érte...

érthető, de meg is érdemli a kis ganaj ő sem különbb...

Viki még jobban kavar, mint eleddig...Kriszt is kicikizte Izát felbosszantotta és folyamatosan mindent elkövet, hogy kicsikarjon minden pénzt a lakókból...még abban is benne volt, hogy a seggét megcsókolják hát vicces...nagyon alacsony szintre süllyedt. Kezdem úgy látni, hogy Viki nem játszik a kamerának, hanem valóban ennyire gyökér...
  • Blanco308
    de mondjuk a Zsolti gyerek igazi énje is kijön ezen a lóvés héten..keményen....nem bírom az Auréliot..nagyon nem!...de most megsajnáltam...ez nagyon megalázó volt....
  • Blanco308
    azért gyerekek...tényleg....ez gáz..nagyon..gratula annak aki Vikinek szurkol..de tényleg...nah...gratulálok....
  • ForzaInter
    Aurelia:Dd