ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én arra azért kíváncsi lennék , hogy reagál a Simon a kinti dolgokra most , hogy ennyi mocskot elõásott a bulvár néhány emberrõl.Meg arra is mi lett Árcsibálddal ? Õ nem tett semmi rosszat 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

wesker24
Elvégre a VV I-ben Szabolcsot is mindenki utálta és mégis ö nyerte meg az egészet !

Charlotte-nak igencsak nehéz dolga lesz de ha helyén tudja kezelni a dolgokat ki tud jönni a süllyesztõbõl akkor nagyon megerõsödhet !

Itt lenne az idö hogy végre egy nõ nyerjen !
És mindenki meghívnának a nyeremény lakás avatására csak Vikit nem 😄

Van igazság benne, amit mondasz...

nem túl jó, ha tapadsz a másikra folyamatosan..én is úgy láttam még az ÖF-ökbõl és az éjjelia adásokból is, hogy õ többet ment Charlotte után, mint fordítva...viszont egy egy vita kellett nekik, hogy a nehézségeket legyûrve tovább folytassák...utolsó napokban együtt keveset is szerepeltek és Charlotten kicsi visszafogottságot lehetett érezni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azért nagy fricska lenne, ha végre nõ nyerné a VV-t Charlotte személyében (ami sajnos igen nehéz lesz mivel õt utálják a legjobban a nézõk most Vikin kívül) és aztán Simon mégiscsak kellene neki és együtt élnének a nyeremény lakásban, kocsival és a lóvéval együtt xDDD poén lenne és a többieknek is nagy fricska lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Na ebbõl is látszik hogy nem taktika volt hanem tényleg szerette Simon-t !

Lehet hogy csak taktikának indult az egész de késöbb mégis csak kialakultak nála is az érzelmek !

Mert azt nem hiszem hogy valaki ennyire profi szinésznõ lenne aki igy megtudná játszani magát !
Nem, de belül örülhetett 😊 Azért Simon legalábbis ami az ÖF-ba volt elég kis mozgásteret hagyott a lánynak, azt is meg lehet ám unni.

Én sem hiszem, hogy lehet közös jövõjük de kitudja, lehet ez lesz a kivétel, mindenesetre kívánom, hogy legyenek boldogok. 😊
az öröm nem látszódott rajta azért😄DD túlzásokba ne essünk

Simon az interjúban elmondta, hogy valóban belesett és õ látta Charlotten azt, amit nem lehet megjátszani...

aztán ki tudja mi lesz idekint én nehezen tudom elképzelni, hogy õk egy pár legyenek nem mondom h nem lennének szép pár, mert én bírtam õket, de okulva a többi egykori villalakó helyzetébõl senki nem maradt meg együtt a másikkal...

Én megmondom õszintén nem tudom miért sírt a Sárlott.Örömében-e vagy bánatában ?! Mindenesetre ezzel kinyírta õt is Viki.Annyira elszigetelõdött mindenkitõl ,hogy innen már nehéz lesz fordítania .Mondjuk a Zsófi is csúcs 😊 Az Öf-ban azon besírtam mikor a Dorka beszólt neki, hogy .Zsófi te még élsz ? Már el is felejtettem, hogy te is itt vagy ! 😊

Nekem nem kifejezetten ez jutott róla eszembe 😊

Taktikából kezdett dörgõlõzni Simonhoz de elkerülhetetlenül kialakulnak az érzések, hacsak nem pszichopata az illetõ. 😄
Istenes azt mondta a végén, hogy azonnal el kell hagynia a villát gong az eleje gong a vége.Szerintem ez a videó még azt mutatja mikor ment az ÖF és a szavazás de már közölte Simonnal, hogy a nézõk döntenek.Gondolom õ már érezte ,hogy mennie kell. Nem hiszem , hogy még cigizni is volt ideje Istenes bejelentése után 😊

Nagyon bika. 😄 <#nevetes1>
Bakker Iza azzal a pirosra rúzsozott szájjal ..... Inkább nem írom le 😊

Mikor írtam még nem volt legalábbis nálam nem jelent meg.Most már látom.Köszi 😊

Inkább kisebbre veszem eggyel. 😄
Fent van pedig. Búcsúztatják a videóban Simonságot.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Semmi új videó a VV honlapján, pedig ilyenkor már szokott lenni 1-2.Megy a lapítás 1000-rel...

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Attila oldalán ez a Tiwcsi gyerek az Alek-Laci esetet linkelte...

no, de az teljesen más eset volt össze sem hasonlítható hisz Alek nem indulatból lökte fel Lacit, csak véletlen baleset volt😄

Attila is anno uugye leszaggatta Kingáról a fürdõruhát amire nem is volt büszke mégsem zárták ki érte...Simont se kellett volna mivel ütés nem történt és a ruhatépést pedig Viki kezdte (fizikai inzultus)...

úgyhogy marhára igazságtalan volt eleve ez a szavazás ráadásul manipulált...ezerszer nem fogom leírni

wesker24
Linkbe rakd köszi !😄
Hé, hol a kép amit linkeltem? 😄 <#nevetes1>
Aha , be is másoltam az egészet a nevével együtt de csak ennyi ment át, nem tudom miért.Újra berakni meg nem akartam.

párhuzamot érzek azzal,mikor Alekosz "fellökte" Anikót..ott is nagy lapítás volt,Alek meg lett bélyegezve.majd mikor már nem volt a játékra kihatása,beadták nekik a videót,hogy nem volt semmi,csak a kisasszony felfújta 😊
Az a durva,hogy még Iza is mondta, hogy Józsi szedd már szét õket, de Viki az hagyjad õket majd legyepálják egymást no mind1 ez van.

Kíváncsi vagyok az új tagra talán remélem lesz valami esze.
elõzõ hsz-edet látom facerõl vetted egy csajszitól😊

*De a társaság átlag intelligencia szintjét nézve csak reménykedem ebben.

Az tuti ,hogy Sárlottnak annyi.Én azért bízom benne , hogy mivel levetítették nekik az egészet az elejétõl, néhányuknak eljut a tudatáig mi is történt ott és akkor.De a társaság átlag intelligencia szintjét nézve reménykedem ebben.

Kérdés, hogy a többiek felfogják-e egyhamar (amit kétlek), vagy pedig lepaktálnak inkább vele...

Valamiért az a megérzésem támadt, hogy most Charlottet fogják nagyon csúnyán elkezdeni támadni

Indexen olvastam ,valaki írta ha ezt a Zsolttal csinálja meg a Viki most az életéért küzdenének az intenzíven 😊 Már mint a Viki életéért 😊

Alapvetõen az a gond, hogy 10 perc alatt....alapvetõen itt vannak már gondok a szavazásnál, de amúgy ha kibaszták Simont Vikinek is mennie kellett volna így lett volna igazságos csak hát azt tudjuk már régóta nincs a földön...
Lacinak mivel õ a Gyanú árnyékából jött <#eplus2><#banplz>

Krisztiam
jaa azt olvastam ki a legszimpatikusabb 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Igen, ez valóban új helyzet, mivel nekem és a fórumon lévõ tagok kb. 70%-nak a kedvence az elmúlt két szériában eljutott a játék legvégéig és meg is nyerte. Akkor is voltak vitatható szituációk, de kedvenceink általában jól jöttek ki belõle. Viszont most ez a 15 perc alatti kiszavazást igazságtalannak tartom és akkor is ezt mondanám, ha Iza vagy Zsolti lett volna az áldozat.
Korábban már írtam, hogy ezt nem lett volna szabad a nézõkre bízni, mert nem a cselekedetre szavaztak, hanem arra, hogy kedvencük legnagyobb riválisa ne legyen a továbbiakban ellenfél.
PiszkosFred
Pontosan. Mást nem tudsz tenni ellene jelenleg, se bent, se kint. Összefogás, jelek rárakása, és ha kitart még két hétig ez a sírás idekinn, akkor vége a dalnak. Te is írtad, a tévénézõ felejt, 2 hét még belefér, de utána már leszarják, hogy esett ki és miért Simon.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért a VV4 -et ezzel össze se lehet hasonlítani.Sokkal érettebb játékosok voltak.Itt összezártak egy rakás hülye gyereket és majd csinálnak valamit, valószínû ezért se megy az anyacsatornán.

Vikivel nincs semmi gond azon kívül, hogy valószínûleg komplexusos...DE mivel õ játszani ment be oda, ezért most kiélvezheti az abberációját olyan emberek ellen, akiket õ a valóságban lenézne és nem tenne semmit, hanem elmenne mellettük...Azt képzeli odabent õ az Isten a többiek mind hülyék. Ezzel nincs gond, csak ezt nem kéne kinyilatkoztatnia, mert a nézõknek nem lesz szimpatikus...Az oké, hogy tartja magát ahhoz ahogyan bement, mert õ elõre szólt, hogy ilyen kekec lesz csakhát nagyon durván átlépte az inzultás határát. Ilyen gané módon Attiláék se játszottak sõt tovább megyek az õ játékuk ugyebár nem ganéság volt, hanem pontosan azt játszották ahogyan elvárható lenne egy ilyen játékot->ÉSSZEL.

Lehet, hogy Viki a valóságban egy "okos" egyetemista sportember úgymond, aki hozzászokott mindenféle embertípushoz, minden szivatáshoz a koleszban, de itt kicsit túllõtt a célon és szvsz elszúrta úgy ahogy van ezzel a lépéssel. Habár sokat felejtenek és hamar az emberek ezt nem fogják neki egyhamar megbocsátani még akkor sem, ha Simon megosztó volt pokolira...

Ja, meg azt lefelejtettem, hogy szerintem a benti játékosok nincsenek tisztában annak a súlyával, hogy most az RTL 2õn megy a mûsor és nem látják a kinti eseményeket, hogy lényegében azok a játékosok, akik a finálé elõtt esnek ki, azok semmire sem tudják majd vinni, kihasználni az életben, hogy bent voltak.

UGyanis ez most nem egy agyonreklámozott, nézett VV és sok esetben meg sem ismerik majd õket a kinti életben. Egy példát hozok, pl. Olivér és pl. Anikó, meg még vannak 1-2en, akik kijöttek el tudtak helyezkedni mûsorvezetõként, vagy akármi hasonló helyen.

A mostani játékosoknak esélyük sincs erre. Még az értelmiségi szintjük sem érné el a szükséges határt !

Vagy ti melyik játékosból néztek ki valamit, hogy tudná hasznosítani valamire a bent eltöltött idõt ?

Én is õt jelöltem, komolyan az a gyerek úgy katasztrófa ahogy van.

ha most újabb kiválasztásra kerülne sor akkor a többiek helyében azonnal megszórván tudva azt, hogy a nézõk pokoli pipák rá...tökmind1, hogy taktikából simán érvelhetnek azzal, hogy ez a fajta játék stílus nekik nem jön be így nem szeretnék Vikit a villában látni...

Egyáltalán nem volt a kedvencem Simon, sõt annyira nem is bánom ,hogy kijött mert valószínû ,hogy elõbb-utóbb olyat tett volna amiért jobb esetben egyébként is kizárják.Nekem konkrétan Viki módszere nem tetszett.

Számomra is csökkent Viki szimpátiája, de én mégis inkább Aureliot jelöltem ezek a Poll szavazáson, mint legantipatikusabb.

Ha Viki nem lenne, akkor azért nem lenne mit nézni. Ezt meg kell vallani. Gondoljatok bele, hogy elõzõ VV szériákban, fõleg a VV4ben(én csak azt néztem) csomó értelmes program volt, Alekoszon és Olivéren lehetett nevetni.
Eddig meg mit láttunk ? Azt, hogy isznak, káromkodnak, erkölcstelenek, többségük buta, és nincsenek vicces jelenetek, amin tényleg elszórakozna az ember. Inkább csak folyamatosan kitolnak egymással, fúrják egymást. pl. Simonság almát tesz Zsolt zoknijába, Zsolt szintén megkárosítja Simonság személyes dolgát.

Szóval azt akarom ebbõl kihozni, hogy a mostani VVben nem lenne mit nézni, ha nem lenne Viki. Ti mit néznétek ?

Aurelio meg azért a legantipatikusabb személy most nekem, mert nekem nagyon nem tetszett, amit a legutóbbi EstiStrem ben láttam, hogy képes egyik nõrõl a másikra menni, meg türelmetlen. Milyen udvarlás már az, hogy birtokolni akarja a nõt ? Rögtön puszilgatni és csókolgatni akarja.

Mégis mit tud a való életben ez a gyerek a tolmácsoláson kívül ?

Sárlott, meg huh, hát elõzõ szériákban is biztosan voltak olyan csajok a Villában akik kint örömlányok voltak, de szerintem ez a Saci túltesz rajtuk.

Srácok, ez egy játék, amit Viki még ha kicsit gecin is de ügyesen játszott. Ha nem a kedvencetekkel Simonnal csinálja, nem így reagáltok ti se, vagy ha Simon csinálja ezt mással, akkor mekkora okos játékos azt írjátok.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Mit ,hogy ?: ) Õ lett a legellenszenvesebb ide kint.

kill3r21
Azért az értelmi szint látszik ezen az oldalon 😄
Krisztiam
wtf? hát ez hogy?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Én 4 -kor ébredtem ,megnéztem nem volt kiírva KHF de se kép se hang.Gondolom nem igen volt ezek után semmi az éjjel szándékosan.