153993
ValóVilág 12

• gagax
    Padlófűtés van mëg a kertben is h dorka segge nemfâzik a kövön , csempén v mit tom èn mi az ?!?
  • IXEMGabeo
    Krisz megtalálta Viki gyengepontját:)
  • desigo
    ezt a bulit nézném vágatlanul :)
  • IXEMGabeo
    megint sír:DDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    Zsolt nem öltözik fel, Zsolt anyázik:D mi van ezzel
  • IXEMGabeo
    úristen ezen kiakadt a marhája
  • IXEMGabeo
    szerintem tuti valami fiút választottak úgyis kevés a srác bent plusz Józsi helyére evidens, hogy megint egyet beküldenek

akkorát röhögnék, ha Charlotte őt hívná ki kapásból, és kint is hagyná:DDDD de persze ez nem lehetséges
  • desigo
    szerintem nem versenyző megy be hanem egy híresebb vendég aki feldobja a műsort

szerk : most olvasok vissza,hogy választható három lakó...
  • wesker24
    Jah szerintem is a villalakok már rég döntöttek arról hogy ki megy be a reakciokat meg majd a holnapi ÖF-ben látjuk hogy mit szóltak hozzá !
  • Ferrari23
    Hát ez az új lakó bemenetel nem lesz nagy dolog :D Már tuti rég kaptak infót lakók és döntöttek, szóval nekünk csak annyi jár majd, hogy bemegy.
  • wesker24
    Ezt hova kell felirni Zsolt és Dorka szakítottak ! xD
  • IXEMGabeo
    Dorka igencsak buta vagy, ha Viki szted senkin nem gázol át

atyaúristen
  • IXEMGabeo
    na Viki még Charlotte-t is megdícsérte nyugiban haha

csoda h még szóba áll veled Röfke
  • wesker24
    Ez az Krisz add meg a Röfinek ami jár ! xD
  • IXEMGabeo
    Krisztián LOOL:D Megsiratja Vikit?

Zsolt szórakozott Auréllal aki megint sírt:D mi lesz itt
  • IXEMGabeo
    kezdődik

kíváncsi vagyok ki költözik be
  • wesker24
    Hoppá az egyik izmos tag már a VV6 Promoban benne volt ö mondta azt Alexa nevetésére hogy ez a csaj kissé defektes szivesen megfektetném ! xD
  • IXEMGabeo
    egyes embereknél a nyugiszobás elemzéseknél látszik mennyire másak, mint, amit adnak...

Ilyen pl Viki is, aki még mindig meggyőződésem, hogy idekint nem ekkora kavarógép...
  • wesker24
    Egyszerűen profin csinálta ennyi nem hiába tanult jogot meg tanult egyetemen mesterien játszotta hogy Homie mindenki elhitte aztán kiderült hogy még se az ! xD
  • Rash87
    De h lehet ilyet színészkedni???

Amúgy szerint Attilát küldik. Fura,h minden poszt eltűnt,s nem láttam,hogy adott volna magyarázatot.
  • IXEMGabeo
    Conqvistador nagyon eltűnt lehet ő megy be:DDD én láttam róla képet, betették mindenhova a Világháborús hasonlatát szóval lehet kaptak az alkalmon és beteszik

(or not)

:)))
  • wesker24
    AZ mekkora lenne vazee biztos kiesnék a székból ! xD

Az államat keresném napokig ! xD
  • IXEMGabeo
    akkorát nevetnék, ha valakit innen a fórumból küldenének:DDD
  • wesker24
    Jah lehet hogy nyálgép de mint mondta Hetero nem és nem Homie az csak színészkedés volt !
  • IXEMGabeo
    Nyálgépnek picit az, de tényleg nem buzi...
  • wesker24
    Nem volt az csak megjátszotta hogy Homie ! :D
  • wesker24
    Na ne bassz 43 nap után beküldeni valakit ez komoly ? xD
  • Rash87
    Mert Dávid meg meleg f@sz volt,még jó h senki se szerette :D
  • Ferrari23
    És tényleg a bentiek döntenek?
  • IXEMGabeo
    atyaúristen...mekkora előnnyel megy be az illető...

viszont fel kell készülnie akárki is megy be, hogy egy rossz indulatú és gonosz csűrhe közé kell mennie, ráadásul azpnnal kikezdhetik az illetőt...már ahogy belép vagy semmibe veszik...

Dávidot se fogadták túl szívélyesen Simon után, de ő még talán jókor ment be
  • gagax
    Most mutattàk a fokuszba h vàlaszthatnaka villalakók , 2 srac meg 1 csajt mutattak :D de majd mindj kiderul az adasbol h akkor most WTF lesz...
  • wesker24
    Hát akkor nem Attila lesz ennél nagyobb Facepalm már csak az lesz ha egy új villalakó megy be vagy már egy kiesett Villalakó vagy esetleg egy ismert celeb ! :D
  • f1tomi8
    VV Attila hivatalos oldala
    Költözök ugyan, de nem a villába.
    Ahhoz semmi közöm.
  • vvCsoki
    Azt nem tudom melyik lehet. Én csak ezt az egyet csináltam, még a VV5 közben, de újra kellett gyártani, mert csak a képek maradtak meg, a gif valahová eltűnt.
  • wesker24
    A másik jobb volt amikor Vera mondja a magáét és Attila a képébe mondja hogy HazuCC ! :D
  • vvCsoki

Nem örülnék neki, ha Attila egyedül menne be. Mit kezdene ott bent? Kivel tudna poénkodni? A VV5-ben azért volt jó, mert ott volt Péter akivel egymást támogatták, értették egymás poénjait, adták egymás alá a lovat. Most ezt kivel tudná megcsinálni?

Félek attól, hogy ha Attila egyedül menne be, az inkább lenne kellemetlen (neki és nekünk is), mintsem szórakoztató.
  • Ironman2
    Gyúrós Félix újból edzésnek állt:

http://kepkezelo.com/images/ntq7lfl3eekoknc7z8ej.jpg
  • f1tomi8
    Legyen igazad!
  • Ironman2
    Attila fog bemenni,most szóltak a fülemre (viszi Petit is ,de ez még nem biztos)
  • Ironman2
    Félixnek hivják nem Józsinak!

http://valovilag-6.postr.hu/gyuros-jozsi--felix-elso-melyinterjuja-az-is-kiderul-hogy-gyo/