ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aureliot is elvihetnék kokain csempészetért xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem konkrét idézetre, hanem amit mondtál, hogy esetleg arra utalt, hogy menjen ki vele kézenfogva és úgy legyenek öngyilkosok, mint Rómeo és Júlia

erre írtam nem gondolom azt, hogy pontosan erre gondolt csak ömlöttek ki a szájából a lelki terrort okozó mondatok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Meg mit össze rettegnének, hogy vajon õ értük mikor jönnek ? 😄

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

PiszkosFred
Nem idézett. 😊 Azért a Rómeó és Júliában ennél szofisztikáltabban írta le/mesélte el Shakespeare.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Itt egy szavazás , 64% szerint Krisz menjen ma haza : http://www.hir24.hu/bulvar/2014/01/31/vv6-laci-vagy-krisztian-menjen-haza/

😄DDDDDD

nézettsége tuti lenne

Kérdés , hogy meddig ? !

PiszkosFred
Nagy Show lenne, ha Simlist, Csárlit meg Vikit is a rendõrök vinnék el. A többi agyhalott meg csak nézne, hogy mi a f*sz van, õk a VV-be jöttek, nem valami börtön realitybe 😄

nehogy azt gondold a Rómeo és Júliából vette volna😊 odamondta, hogy felbosszantsa...mondjuk kicsit meggondolatlan volt teljesen mind1, ha igaz lenne az is, hogy csak idézett...

Simon is hibás volt, hogy nem nyugodott bele abba, hogy Viki ki akar menni vele az állatokhoz ugyebár itt kezdõdött az egész, de mivel beszólt neki elindult az adok kapok és a többiek is inkább Vikit támogatták ill. nem nagyon akartak beleavatkozni...Iza és Józsi próbált halványan tenni valamit a többiek lapítottak és pacsiztak...miután megtörténtek a dolgok.

és most Viki a nagykirály odabent...

PiszkosFred
Hát akkor, hajára, irány a rendõrség, meg kell tenni a feljelentést! Vagy, irány a retekklub, és ott tüntetni az ajtó elõtt. A törvény az törvény, mindenkire vonatkozik.

Mindenkitõl el kell várni,nem csak egy lánytól.Én még akkor is kezet mosok mikor hazaérek az utcáról.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jackoneill90
elõtte egy büdös nagyot fingott. de tényleg életveszélyes, végülis egy lánytól elvárható hogy megmossa.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Tök mindegy honnan van,lehet a Hamlet-bõl is.Kimondta kimondta ez a lényeg! Ráadásul ott a bizonyíték.Nem lennék meglepve ha valaki feljelentené.Lehet holnap már arról cikkeznek a blikkben! Sõt,be lehet rakni Viki higiéniai tanácsait is,hogy kell hajat igazítani pisilés,vagy kakilás után.DDD (adtam egy jó kis ötletet nekik)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azt már asszem csak azután mondta mikor Simon visszaszólt neki, hogy : Jó azok leszünk !

PiszkosFred
De nem ennek a mondatnak a végén mondja, "mint a Rómeó és Júliában"?

én nagyon fennakadtam ezen mondatán és igazából itt ábrándultam ki belõle kurvára...

tehát, aki ilyen határokat ölt egy játékban ilyen durván képes elmenni, hogy csakúgy meggondolatlanul odamondja ezzel lelki terrort okozva a másiknak, hogy legyetek öngyilkosok egy totálisan gyökér és érzéketlen ember képes ilyenre...Lehet jönni azzal, hogy Vikinek így kell játszania, de ez a szöveg és a nadrág lehúzás gusztustalan volt a részérõl...

DDDD

ha nézitek, a fickó 1:57 nél is produkálja magát, tehát a pofonért nem kapott kizárást XD

kcisit gyerekes a csávó...

de sokan csinálják😄D a úgysem fogják nézni azt mégis mindenki itt van😄

ha simon ilyet tett volna, mint ez a fickó 1:03 nál, akkor megértettem volna hogy kizárták😄 http://www.youtube.com/watch?v=bsMq1n8X8h8

Van isten!!!

http://valovilag-extra.postr.hu/komoly-buncselekmennyel-vadoljak-simonnal-kapcsolatban-vikit-l/

Btk. 168. § Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bûntettet követ el, és öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

„MENJETEK KI A KURVÁDDAL, VEDD EL FELESÉGÜL ÉS LEGYETEK ÖNGYILKOSOK" - kiabálta Simonnak, néhány perccel a végül kizárással végzõdött incidens elõtt.

Lementettem!

én tartom magamat, h mai lesz az utolsó, mert kiv vagyok a simon nélküli reagálásokra
Ha SP haverja akkor Izának nincs sok esélye se a többi lánynak 😄 Max Aurelionak 😄

Az igen!!!! Hát a f.szom se menne be a villába mellé.Remélem ez a videó botrányt fog csinálni! Valaki mentse le ezt a videót,mert biztos törölni fogják!

Ezt írtam én is tegnap, hogy pénteken rengetegen mondták, hogy befejezik a VV nézését stb. közben tegnap remegve várták az esti ÖF-ót 😊 Igen ez a srác is ezt írta még péntek éjjel, mondjuk én örülök neki ,hogy meggondolta magát mert az õ videóit szedtem le eddig is és ma is 😊 Nincs az az Isten ,hogy én éjjel itt hegesszek a gép elõtt, hogy van-e online vagy nincs , inkább így nézem meg másnap.Az ÖF-t is letöltöm, sose nézem élõben.

jugen
False... 15 perc alatt le lehet adni 1db szavazatot még 10 diopriás szemüveggel is szvsz...
Már ha tényleg a nézõk döntöttek ugyebár...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

"Reneszanszhölgy:
Draga Simon !Közkivanatra visszamennel a villaba?Nem volt igazsagos ez az egesz!
VV Simon:
Csak ha Chuck Norris is úgy akarja."

DDDDDD

Krisztiam
ez a Dávid állítólag SP haverja igaz ez?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

PiszkosFred
Ez a videós gyerek két napja olyan szinten idegben van, mintha egy családtagját gyilkolták volna meg. Arról volt, hogy nem rögzít többet, erre egy nap után csak csinálja. Persze, a VV közösség köszöni szépen, és elismerés neki amiért videózik, hiszen így legalább van 3-4 ember, aki miatt lehet látni az esti dolgokat is - csak sose értettem, hogy miért kell mindenáron fogadkozni, meg fenyegetõzni "én nem nézem soha többet, én nem veszek több videót, én kidoboom a tévémet" stb., amikor úgysem tartja be senki sem. Fõleg ilyen marhaságok miatt. 😊

Ezen a képen is õ van, nem ?!

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/1604711_1391900917737977_268691308_n.jpg

😊

https://www.facebook.com/photo.php?v=694807243904301

PiszkosFred
Mert ez még mindig egy ugyanolyan "szórakoztató" show mûsor, direkt castinggal, mint az XF vagy bármely más manapság csúcsra járatott "reality".

Van amúgy még protekciós a csatornánál aki nem került még be? Mi a f.szért van a casting,ha ismerõsöket raknak a VV-be? Tiszta szégyen.

Linket rakjál,azt nem fogja törölni!

Inkább ez a cikk az érdekes : Simonság egyetemi évei

Meg érdekes a most elsõ helyen levõ komment, ahol azt írják, hogy 2002ben már megszûnt a debreceni Orvosi Egyetem. 😄

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

drop
mert gondol a tárcsázós nettesekre is XDD na jó nem tudom de durva hogy az új srác belsõ ember rtl szánalom a köbön

wesker24 meséld már el miért van kép beszúrási funkció ha minden képet törölsz ??? Nem csak az enyémet másokét is. Tudod mit ? Ne meséled úgyse tudsz meggyõzni.

Ennyi erõvel mindegyiket haza lehetne küldeni.Egyik sem szórakoztató.

Rash87
Ha nem 15 percig lehetett volna szavazni,akkor nem így alakul,ez fix...
De valószínû ez a "forgatókönyvben" benne volt.

Glory, Glory Man. United!

A GIF et nem akarta betenni a fórum. Itt van : Animáció-gif

Ez Simon lehet, vagy csak hasonló a sapkája a csávónak ? <#hehe>

SpeedXHUN
Simon azt mondja jól járt,mert megismerkedett Sárlival,de szerintem Sárli amint kijön szakít vele:S

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

gduck
Ezt már kitárgyaltuk! Ha nem villámszavazás lett volna jó esetben a nézõk 20%-ával, más lett volna a szavazás eredménye 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jugen
Simon lehet, hogy a legerõsebb volt a mûsor elején, de mióta csa sárával foglalkozott semmit sem tett hozzá a mûsorhoz...
Nem véletlenül "szavazták" ki...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Lehet erre gondoltak, bár ebbõl nem lehet sokat kivenni de mintha az arca vékonyabb lenne :
http://m.cdn.blog.hu/va/valovilag6-info/image/f%C3%BAjviki.png

Szerintem a Laci nem tart tõle ill. csak annyira amennyire a Viki Lacitól.Én most néztem reggel az ÖF-ot ,hát nem tudom hova tenni az új srácot de azt tetszett mikor bement és asszem a Józsi szólt be neki, hogy : Te az Xfaktorból jöttél ? 😊 Amúgy fészen fent van az éjszakaiból 4 rész ha érdekel, Tiwcsi csak felvette.

Ezt a képet belinkelhetnétek ide.

Fészen találtam 😊 Indianmore-nak van egy csatornája az indavideón, õ csinálta 😊