153993
ValóVilág 12

• jugen
  • pulti
    http://kephost.hu/share/1BA0_530C6752

http://kephost.hu/share/01A8_530C6752
  • wesker24
  • jugen
    1. Alapból mindenkivel.
    2. Nem taktikából, hanem buliból mennék be.
    3. Kiélvezném a luxusbörtönt :)
    4. Sára
    5. Sára
  • JeffSaid
    Hogy egy kicsit feldobjam a témát és átmenjen más irányba kíváncsi vagyok a ti válaszotokra / véleményetekre !

Ha, most ennyi idő után ti költözhetnétek be a Villába akkor :

- Szerinted kivel lennél "alapból" jóba ? :
    - Kihez pártolnál ( Taktikai szempontból ) ? :
    - Milyen taktikát próbálnál meg vinni ? :
    - Kire tennéd a jelet kiíváskor ? :
    - Ha, te lennél a kiválasztott kit vinnél ki ? :
  • PiszkosFred
    HA, és mégegyszer HA Attila is megy be, a retek utasításait kell szem előtt tartania elsősorban (HA és HA igaz, akkor ezért is töröltettek mindent vele a fészbúkról, mert kizárt, hogy magától, hiszti miatt - ennél azért neki több tartása van).
    A csatorna pedig úgy látszik számol viki féle szarkavarással, mert nélküle tényleg csak egy idegbeteg libát lehetne nézni (iza), egy idegroncs faszpörgető debilt, és kb. ennyi, a többi agyhalott semmire sem való. Még Krisztián is beleszürkült ebbe a szarba, ahogy kiosztották neki a szegény legény szerepét, aki szerelmes a "királylányba".
  • jugen
    Vizsgálatok igazolják, hogy a férfiak körében is egyre gyakoribbak az olyan klasszikus női betegségek, mint az anorexia vagy a bulimia nervosa. A jelenség hátterében a nemi szerepek és a testideálok változása áll, aminek következtében a szakemberek a nyolcvanas évek óta átlagosan ötévente írnak le egy új, az evés- és testképzavarok családjába tartozó tünetcsoportot. Ezek egyike a kényszeres testépítés formájában jelentkező izomdiszmorfia, ami a férfiak egy csoportjának kétségbeesett reakciója a nők erősödő társadalmi szerepvállalására.
    http://index.hu/tudomany/egeszseg/2014/02/24/sok_ferfi_ketsegbeeseseben_gyur/
  • jugen
    Gyúrós Józsi egy nagy hazugság volt.
    Ráraboltat a harcsára... Még egy nőt sem nézet meg a villában, nehogy megcsalja a barátnőjét... a szemével...
    Nagyon összeestek az izmai... na igen, aki rendesen emelgeti a vasat, annak némi kukorica morzsolgatástól nem megy egyből tönkre a keze,mert alapból vastagabb lenne a kezén a bőr. Annyi baj volt, hogy nem volt bent injekció, amivel fújhatta volna az izmait...

valóvilág... na persze

hú dö fak iz attila? :D
  • xido
    kurva mindegy,akár Attila is mehetne,fossá vágott napi 30 perc lófasz lenne,éjjeli adást meg basznak adni ilyenkor is majd
  • vvfan23
    azért ne reménykedjetek h attila majd oltogatni fogja a röfit meg mindenkit helyretesz. ez már nem az ő háborúja amit meg kell vívnia, nem kell manipulálnia semmit sem csinálni, csak jól éreznie magát. szóval ne számítsatok itt ilyenre
  • Kiskaly
    Az lenne a csúcs, ha Józsi menne vissza mint vendég, egy hétre...Megnézném az arcokat, hogy most WTF??? :-)
  • wesker24
    Na azt én is Röfi magyaráz neki erre Attila meg csak annyit mond HAZUCCC ! xD
  • IXEMGabeo
    ja a másik kedvencem volt tőle a manipulálsz?:DDD
  • IXEMGabeo
    nem lenne fair...ő már nyert nem lenne igazságos teljes játékosként...akkor sem, ha kretének vannak bent nagyrészt...

szerintem vendég megy be
  • Yoohaj
    Lemaradt: Tehát amit te is mondtál: Attilára gondoltam...
    Egyébként meg mernék csinálni, hogy az előző győztest beküldik teljes értékű játékosként ide is?
    (42 nap után valóban lehetetlen gondolat de azért megkérdezem...) :)
  • wesker24
    Az kizárt hogy egy új játékos megy be 42 nap után, szerintem csak annyi hogy valaki bemegy vendégként 1 hétre Józsi távozása miatt !
  • Ferrari23
    Jaj de várom már, amikor mondja röfinek szigorúan 4 c-vel, hogy HAZUCCCC :D:D:D
  • Yoohaj
    Meg mi van ha nem csak 1 hétre, hanem teljes értékű játékosként küldenék be?

szvsz.(elindítanák itt a 6-ban is, Bence nagyon úgy vezette fel, hogy egy játékost és nem vendéget kapnak...) :D

(mondjuk Alekosz is megjárt már 3 valóságshowt...) :D

(ha mégis bejön a tippem akkor Röfi húzni fogja a száját, de nagyon...) :D
  • franklille
    Szorozd meg kettővel, amit anno a Vera kapott...
  • f1tomi8
    Jaj srácok... De örülnék Atinak! Jelentősen emelné a színvonalat.... De ez csak szép álom
  • wesker24
    Azon is szakadnék ha folyton Röfit oltogatná ezerrel ! xD
  • franklille
    Belevalóban Józsit kapcsolták, beszarás! Ő már élő legenda.
  • IXEMGabeo
    ja igen ráadásul

háháháhá:DDD menjen csak be szépen
  • Ferrari23
    Az semmi, de Attila nagyon komolyan kigyúrta magát, Ajréló meglátja elsírja magát :D:D:D:D:D
  • IXEMGabeo
    beszarnának:D Viki még őt is megpróbálná kikezdeni:D

én akkorát röhögnék, ha folyamatosan oltaná és csesztetni Röfikét:DDD
  • Klon
    úristen, csak nehogy beszarjanak...
    mert mi van akkor ha Attila megy be???
  • wesker24
    Én is igy gondolom túl nagy a csend körülötte lehet hogy mégis ö megy be Holnap !

Ha tényleg Attila megy be holnap akkor kiváncsi leszek az arcokra nagyon hogy egy VV győztessel lakhatnak lakhatnak együtt 1 hétig ! :D
  • IXEMGabeo
    szerintem ezt ő is tudja...

Aurelio véleményére kíváncsi volt és direkt úgy adta elő, hogy bárki benne legyen a pakliban...
  • wesker24
    Üdv a Klubban ! ! :D
  • IXEMGabeo
    szerintem csak vendég...így akarják pótolni azt az 1 hetet...

Attila körül szélcsend van sztem felkészítették egy bemenetelre nem hiába töröltek mindent az oldaláról
  • franklille
    Szeretném megköszönni az RTL-nek, hogy uralkodóhoz méltóan emlékezett meg Gyúrós Józsiról!
    Nekem szimpatikus Charlie, ha Dorkát hívja ki reális esélye lesz visszamenni. Izát kihívni öngyilkosság, Aurélió mellett ő viszi a műsort jelenleg.
  • wesker24
    Lehet azért kussoltatták be FB-n Attilát mert ö megy be vendégként 1 hétre a villába ? xD

Ha Attila költözik be egy hétre alig várom már hogy szénné alázza Röfit ! xD
  • wesker24
    AZ RtL-nek elment a józan maradék esze is vagy mi ? :D

Holnap nem csak ÖF lesz hanem egy új személy költözik be a villába ?

Na most az a kérdés hogy vendégként vagy villa lakóként ?

Mert azért durva lenne 42 nap valakit csak ugy beküldeni !
  • IXEMGabeo
    az olasz helyezkedik:) mindig ahhoz, aki éppen párbajozik...na jó Laci kivétel volt, de hülyén jött volna ki, ha kampányolt volna mellette azok után h elárulta őt
  • IXEMGabeo
    Iza vs. Aurelio vs Krisztián...holnapiban

és valaki beköltözik tán csak nem VV Attila?:DDD
  • REALista
    Sárlot és a kultúrális érték...beszarok...:D
  • REALista
    Ez a Józsi annyira kitartó.:D
  • IXEMGabeo
    pont ezzel erősítik Charlotte-t, hogy leírják:)
  • IXEMGabeo
    Szóval így került 2 jel Izára és Viki inkább Charlottera pakolta:)
  • ascii
    Izára nem lehetne rászólni, h vegye fel azta kurva mikroportot?