153993
ValóVilág 12
-
#144044 -
#144043 http://kephost.hu/share/1BA0_530C6752
http://kephost.hu/share/01A8_530C6752 -
#144041 -
#144040 1. Alapból mindenkivel.
2. Nem taktikából, hanem buliból mennék be.
3. Kiélvezném a luxusbörtönt :)
4. Sára
5. Sára -
JeffSaid #144039 Hogy egy kicsit feldobjam a témát és átmenjen más irányba kíváncsi vagyok a ti válaszotokra / véleményetekre !
Ha, most ennyi idő után ti költözhetnétek be a Villába akkor :
- Szerinted kivel lennél "alapból" jóba ? :
- Kihez pártolnál ( Taktikai szempontból ) ? :
- Milyen taktikát próbálnál meg vinni ? :
- Kire tennéd a jelet kiíváskor ? :
- Ha, te lennél a kiválasztott kit vinnél ki ? : -
#144038 HA, és mégegyszer HA Attila is megy be, a retek utasításait kell szem előtt tartania elsősorban (HA és HA igaz, akkor ezért is töröltettek mindent vele a fészbúkról, mert kizárt, hogy magától, hiszti miatt - ennél azért neki több tartása van).
A csatorna pedig úgy látszik számol viki féle szarkavarással, mert nélküle tényleg csak egy idegbeteg libát lehetne nézni (iza), egy idegroncs faszpörgető debilt, és kb. ennyi, a többi agyhalott semmire sem való. Még Krisztián is beleszürkült ebbe a szarba, ahogy kiosztották neki a szegény legény szerepét, aki szerelmes a "királylányba". -
#144037 Vizsgálatok igazolják, hogy a férfiak körében is egyre gyakoribbak az olyan klasszikus női betegségek, mint az anorexia vagy a bulimia nervosa. A jelenség hátterében a nemi szerepek és a testideálok változása áll, aminek következtében a szakemberek a nyolcvanas évek óta átlagosan ötévente írnak le egy új, az evés- és testképzavarok családjába tartozó tünetcsoportot. Ezek egyike a kényszeres testépítés formájában jelentkező izomdiszmorfia, ami a férfiak egy csoportjának kétségbeesett reakciója a nők erősödő társadalmi szerepvállalására.
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2014/02/24/sok_ferfi_ketsegbeeseseben_gyur/ -
#144036 Gyúrós Józsi egy nagy hazugság volt.
Ráraboltat a harcsára... Még egy nőt sem nézet meg a villában, nehogy megcsalja a barátnőjét... a szemével...
Nagyon összeestek az izmai... na igen, aki rendesen emelgeti a vasat, annak némi kukorica morzsolgatástól nem megy egyből tönkre a keze,mert alapból vastagabb lenne a kezén a bőr. Annyi baj volt, hogy nem volt bent injekció, amivel fújhatta volna az izmait...
valóvilág... na persze
hú dö fak iz attila? :D -
xido #144035 kurva mindegy,akár Attila is mehetne,fossá vágott napi 30 perc lófasz lenne,éjjeli adást meg basznak adni ilyenkor is majd -
vvfan23 #144034 azért ne reménykedjetek h attila majd oltogatni fogja a röfit meg mindenkit helyretesz. ez már nem az ő háborúja amit meg kell vívnia, nem kell manipulálnia semmit sem csinálni, csak jól éreznie magát. szóval ne számítsatok itt ilyenre -
Kiskaly #144033 Az lenne a csúcs, ha Józsi menne vissza mint vendég, egy hétre...Megnézném az arcokat, hogy most WTF??? :-) -
#144032 Na azt én is Röfi magyaráz neki erre Attila meg csak annyit mond HAZUCCC ! xD -
IXEMGabeo #144031 ja a másik kedvencem volt tőle a manipulálsz?:DDD -
IXEMGabeo #144030 nem lenne fair...ő már nyert nem lenne igazságos teljes játékosként...akkor sem, ha kretének vannak bent nagyrészt...
szerintem vendég megy be -
Yoohaj #144029 Lemaradt: Tehát amit te is mondtál: Attilára gondoltam...
Egyébként meg mernék csinálni, hogy az előző győztest beküldik teljes értékű játékosként ide is?
(42 nap után valóban lehetetlen gondolat de azért megkérdezem...) :) -
#144028 Az kizárt hogy egy új játékos megy be 42 nap után, szerintem csak annyi hogy valaki bemegy vendégként 1 hétre Józsi távozása miatt ! -
Ferrari23 #144027 Jaj de várom már, amikor mondja röfinek szigorúan 4 c-vel, hogy HAZUCCCC :D:D:D -
Yoohaj #144026 Meg mi van ha nem csak 1 hétre, hanem teljes értékű játékosként küldenék be?
szvsz.(elindítanák itt a 6-ban is, Bence nagyon úgy vezette fel, hogy egy játékost és nem vendéget kapnak...) :D
(mondjuk Alekosz is megjárt már 3 valóságshowt...) :D
(ha mégis bejön a tippem akkor Röfi húzni fogja a száját, de nagyon...) :D -
franklille #144025 Szorozd meg kettővel, amit anno a Vera kapott... -
f1tomi8 #144024 Jaj srácok... De örülnék Atinak! Jelentősen emelné a színvonalat.... De ez csak szép álom -
#144023 Azon is szakadnék ha folyton Röfit oltogatná ezerrel ! xD -
franklille #144022 Belevalóban Józsit kapcsolták, beszarás! Ő már élő legenda. -
IXEMGabeo #144021 ja igen ráadásul
háháháhá:DDD menjen csak be szépen -
Ferrari23 #144020 Az semmi, de Attila nagyon komolyan kigyúrta magát, Ajréló meglátja elsírja magát :D:D:D:D:D -
IXEMGabeo #144019 beszarnának:D Viki még őt is megpróbálná kikezdeni:D
én akkorát röhögnék, ha folyamatosan oltaná és csesztetni Röfikét:DDD -
#144018 úristen, csak nehogy beszarjanak...
mert mi van akkor ha Attila megy be???
-
#144017 Én is igy gondolom túl nagy a csend körülötte lehet hogy mégis ö megy be Holnap !
Ha tényleg Attila megy be holnap akkor kiváncsi leszek az arcokra nagyon hogy egy VV győztessel lakhatnak lakhatnak együtt 1 hétig ! :D -
IXEMGabeo #144016 szerintem ezt ő is tudja...
Aurelio véleményére kíváncsi volt és direkt úgy adta elő, hogy bárki benne legyen a pakliban... -
#144015 Üdv a Klubban ! ! :D -
IXEMGabeo #144014 szerintem csak vendég...így akarják pótolni azt az 1 hetet...
Attila körül szélcsend van sztem felkészítették egy bemenetelre nem hiába töröltek mindent az oldaláról -
franklille #144013 Szeretném megköszönni az RTL-nek, hogy uralkodóhoz méltóan emlékezett meg Gyúrós Józsiról!
Nekem szimpatikus Charlie, ha Dorkát hívja ki reális esélye lesz visszamenni. Izát kihívni öngyilkosság, Aurélió mellett ő viszi a műsort jelenleg. -
#144012 Lehet azért kussoltatták be FB-n Attilát mert ö megy be vendégként 1 hétre a villába ? xD
Ha Attila költözik be egy hétre alig várom már hogy szénné alázza Röfit ! xD -
#144011 AZ RtL-nek elment a józan maradék esze is vagy mi ? :D
Holnap nem csak ÖF lesz hanem egy új személy költözik be a villába ?
Na most az a kérdés hogy vendégként vagy villa lakóként ?
Mert azért durva lenne 42 nap valakit csak ugy beküldeni ! -
IXEMGabeo #144010 az olasz helyezkedik:) mindig ahhoz, aki éppen párbajozik...na jó Laci kivétel volt, de hülyén jött volna ki, ha kampányolt volna mellette azok után h elárulta őt -
IXEMGabeo #144009 Iza vs. Aurelio vs Krisztián...holnapiban
és valaki beköltözik tán csak nem VV Attila?:DDD -
#144008 Sárlot és a kultúrális érték...beszarok...:D -
#144007 Ez a Józsi annyira kitartó.:D -
IXEMGabeo #144006 pont ezzel erősítik Charlotte-t, hogy leírják:) -
IXEMGabeo #144005 Szóval így került 2 jel Izára és Viki inkább Charlottera pakolta:) -
#144004 Izára nem lehetne rászólni, h vegye fel azta kurva mikroportot?