ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah OK nem gond !
Akkor már tudom honnan van Charlotte-nak az 500 ember.DD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tegnap már leírtam, most megpróbálom úgy , hogy lásd is : MERT 30 NAPIG NEM TEHETEK BE LINKBE KÉPET !!!!

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

???

az fel se tûnt senkinek, hogy manipuláltam mindenesetre a figyelem felkeltés bejött <#eplus2><#ravasz1><#mf1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jah nem figyeltem sorry ! 😄

Miért nem linkbe raktad ! 😄
Errõl tettem be egy képet még reggel baszdki amit töröltél.Most meg elõadod mintha te jöttél volna rá -.-"

wesker24
És tényleg nagyon hasonlit Dorkára vazee ! xD

A végén még kiderül hogy az ÉNB-bõl lettek kiválogatva a szereplök ! 😄
Mondom én hogy mindenki protekciós.Iza pl lesz.pta az egész stábot.DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#wilting><#wilting>

most elszóltad magad!

drop
Éjjel Nappal Bukarest

Az nem õ volt 😄
wesker24
Éjjel Nappal Budapest <#nyes>
http://www.hir24.hu/bulvar/2014/02/02/miert-rugtak-ki-valojaban-simont-a-valo-vilagbol/

A VV5 Attilája a medencében tépte le VV Kinga fürdõruháját, mert az olyat csinált, ami Urának és Parancsolójának nem tetszett,

mi az az ÉNB?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Amugy megvan honnan ismerõs annyira ez a Dávid gyerek az ÉNB-böl még nagyon nagyon régen a sorozat elején volt egy Dávid gyerek aki Zsófinak csapta a szelet és a legjobb barátja volt mindenben segített neki amikor csak lehet amikor Regina örökölte a kávézót ott is segített a felújításban !

Csak aztán eltûnt a sorozatból felszívódott nem tudni mi lett vele !
pfff...kell a fenének ilyen beteg állat xD

Akkor te pont összeillenél Vikivel, két szaros kéz kiegyenlíti egymást. Szerintem várd meg míg kiesik és GO!
egészségemre😊)

amúgy félreértés ne essék szoktam csak van h elfeledkezem róla...na, de mind1 lényeg, hogy úgy sem kell érintkezned velem még szerencse, hogy szexuálisan se szóval megúsztad <#banplz><#eplus2><#hawaii>

wesker24
Egy világ dölt össze bennem ! xD
csalódtam benned!<#idiota>

igen az vagy. ne haragudj. azért mert leírod õszintén még nem változtat a tényen. én még hugyozás elõtt és után is kezet mosok. nemhogy trágyázás...

ascii
nem sokat lógtam sg-n, nem volt reality-show! :S

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

ascii
peace! 😊

Klon
NA! béke van!
OFF-ot fejezzük be 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

elvótá tûnve, pedig aktív voltál régebben😄

ascii
ennyi ismerettség után Téged is simán bárki ledrogosozhatna, ha meg ironizálsz, azt kérlek tedd mesteribben! ;>

engem irritál alapból az ilyen típusú zene biztos azért fáj, hogy Klon ledrogosozta😄 nem én, hanem õ

Klon
nekem semmi bajom nincs az elektronikus zenével. ha ezt hiszed, nagy tévedésben vagy.
Mostanában Younger Brother-t, és Vibrasphere-t hallgatok, úgyhogy ezt most benézted. De meghallgatok bármit, komolyzenén kívül...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ascii
ja te beszélsz hülyeségeket, és én vagyok a drogos?

remélem a forumon kívül nem villogtatod szûklûtókörüségedet, mert körberöhögnek.
nem a drogosokat támogatom, hanem az elektronikus zenét, és védem az olyan téveszmében élõ mandarinoktól, mint amilyen Te.

de kiváncsi vagyok, mi az a nagy drogmentes zene, amit Te hallgatsz?

Klon
hülye vagy, és okoskodsz. nem állok le vitázni. a véleményemet ott, és akkor mondom el, ahol, és amikor akarom. TE biztos nagy drogos vagy, ha ennyire vágod a témát. legyél büszke magadra, és húzd ki magad 😉

😄 😄 😄

PiszkosFred
Ha így folytatja ez a timcsi, holnapra vagy felvágja az ereit, vagy lemészárolja a környezetét. 😄 Természetesen, ez is csaj hibája lesz. Azt a ziccert, hogy nem húzta le a wct, meg kihagyja? Szívesen lennék patikus a környéken, amennyi nyugtatót ez beszedett a két nap alatt 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ascii
Te meg kevered a szezont a f#szommal, ha nem értesz hozzá, miért kell véleményt nyilvánítani és evvel a többi laikus agyát tovább ferdíteni?

A Psycho zenéjét Bernard Herrmann szerezte, lsd-t meg leginkább mindenhol fogyasztanak a világban, de amire te gondolsz, az a goa partik, és még véletlenül sincs semmi köze Extraweltnek a hard- vagy psytrance-hez.

Klon
persze, inkább azt mint SP-t. de nekem ez tisztán nem megy. biztos velem a baj 😄

desigo
Inkább hallgasson ilyen elektronikus zenéket mint SPt meg hasonló szarokat...
belehallgattam és jelentem tisztán is élvezhetõ.
ascii
haggyátok már ezt a faszságot, az elmeroggyant nyugger beszél így, h drogos zene, meg kábítószeres cigaretta... minden zenéhez lehet drogot használni, és azt aképp élvezni.

😊

http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/Untitled1.gif

Itt egy újabb finomság 😊

https://www.facebook.com/photo.php?v=694860257232333&set=vb.100001250957142&type=3

Klon
így van 😄
lehet, h használja is, azért olyan a feje amilyen...

drogos zene magyarul😊

lehet én vagyok igénytelen, de én szarás után mostanában nem mindig mosok kezet, de ezt vállalom is😄 semmi bajom nincs tõle, ha kimarad...bacik ide vagy oda tiszták vagyunk ennek ellenére

Klon
ezzel kapcsolatban...

Megnéztem az új gyerek infóját a vv6 oldalon, és egyáltalán nem volt ismerõs a kedvenc együttese amit megadott.
Rákerestem YT-on, és ez ez egyfajta pszicho zene, amit leginkább pszilocibin tartalmú gomba fogyasztása után szokás hallgatni...
Én nem ítélkezek, nem célzok ezzel semmire, csak éppen ezt a "muzsikát" nem lehet normál állapotban élvezni 😄

jackoneill90
ja igaz. a külvilágban ha valamihez hozzársz otthon meg kell mosni

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

élõben biztos jobban feltûnõ, mint ilyen gagyi felvételrõl

Azért ezt a bûncselekményt nem olyan egyszerû elkövetni. Ott kezdõdik hogy eleve az öngyilkosságot legalább meg kell kísérelnie annak, akit felhív öngyilkosságra, és ami nem olvasható ki a törvényszövegbõl, az elkövetõ hatására kell cselekednie, tehát ha pl. 1 év múlva vagy akár 1 hét múlva tényleg öngyilkos lenne a Simon, akkor sem lehetne ráverni a balhét csak akkor, ha bizonyíthatóan az öngyilkossági szándékot Viki ültette a fülébe... tehát azért ne vigyük túlzásba, ezzel nem követett el semmilyen bûncselekményt.

steam, origin: ACE_hun

Azt mondta a Zsolti ,hogy tiszta véres volt a szeme és a laza tartásával is csak leplezni akarta , hogy be van tépve.Én nem tudom, nem értek hozzá,sose próbáltam nem is fogom.

szemei érdekesen forogtak mondjuk, de ahhoz képest egész józannak tûnt

Hát ja, a kis zöldséges, a répa kunyeráló 😊 Most néztem az éjjeli elsõ részét abban meg a teraszon azt mondja a Zsolt hogy az új srác és betépve ment be látta a szemén plusz volt nála 3 cigi amit kintrõl hozott be. Fasza kis reality lesz ez, a végén még a TEK is beszáll a játékba 😄

és tényleg az nyerné meg az egészet, akit nem vinnének el a rendõrök😄DD tényleg a lét a tét odabent 😄DD huh