153993
ValóVilág 12

• f1tomi8
    Amúgy nem kérdés! :D De az a baj nagy valószínűséggel az a flegma Durci megy vissza.
  • IXEMGabeo
    bármi is történjék Charlotte akinek igazat KELL adnotok különben dádá lesz

:)))
  • f1tomi8
    Lesz itt ma balhé :D Várom! :)
  • IXEMGabeo
    Viki ismét megmutatta az arcát...

:) kezd azér ő is kikészülni

Ez ma kicsit durva lesz Charlotte mindenhonnan kapni fogja a támadásokat
  • ACE
    Így van, ez játék volt semmi több, a Simon valójában is agresszív volt, felkapta a vizet. Mellesleg cseppet sem volt ez nagy pofon, ha egyáltalán az volt, mert az sem látszik hogy mit talált el Izaura.
  • ascii
    ez csak szárazbaszás... semmi köze az agresszióhoz!
  • Alekfognyerni
    Majd valamikor leírom, most fáradt vagyok.
  • IXEMGabeo
    Dorkáék ismét Charlotte-t erősítik ezzel
  • IXEMGabeo
    na tessék

2 napja sincs bent a gyerek, de már ő vele szórakozik...Krisztiánt tuti megeszi a féltékenység, Iza meg telibe szarja neki az a lényeg, hogy szerepeljen egy szerelmi háromszögben...és akkor Charlotte-t vádolja meg mindenki h rámegy fűre, fára...Iza is, ha éppen szeretethiányos...
  • IXEMGabeo
    plusz Izuka így támadható lesz:) hisz nem kap védettséget jövőhétre sem:DD
  • who am I 7
    Ja...de majdnem kispestről nyílik :D Laktam anno 2-3 évet a köki állomástól pár percre...persze az még nem kispest, de jártam át kispesti haveromhoz, hát voltak érdekes szituk.De egyébként sokkal nem másabb mint bármelyik pest oldali kerület.Kivétel a nyolcat...de máshol is vannak elég "sötét" foltok, meg érdekes helyek :)
    Kispesti haverom persze nem suttyó (annyira :D), azért érződik az attitűd, de jó pofa azért.
    Angyalföldön vagyok, jó ez, itt is vannak érdekes dolgok..dehát, így van ez :)
    Azért nem költöznék innen kp-re :D:D
  • Krisztiam #144234
    Csárli remélem visszamegy
  • jeneci
    üdv!

igaz sárlott eddig nem mutatott semmit, annyit ér mint a polcon a tusfürdő, de most még is neki szurkolok, sokkal érdekesebb lenne a műsor ha dorka kiesne, amúgy is unszimpatikus, de talán zsoltot is jobban vissza hozná az életbe. Amúgy sárlott elég okos lány, szerintem tudja ő is hogy nem sokat mutatott eddig, izával voltak vitái, ami lehetővé tette számára hogy szerepeljen a műsorban, és nagyon jól kezelte a vitákat, ami talán + pontokat adott neki, ha viszont őt vitte volna ki és kint hagyta volna valamilyen csoda folytán, akkor tényleg nulla lenne a játékban, így ha vissza megy, a jelenetek számára garantáltak! okos húzás! dorka indokára meg had ne mondja semmit, ha dorkán lenne a zöld kendő sárit vitte volna, de sári dorkát nem viheti ki xDDD
  • REALista
    Kieshet mindkettő a picsába.Dorka unszimpatikus lett Sárlot meg alapból az...:D
  • IXEMGabeo
    nem ütötte meg akkor sem

pólószaggatásért azóta is jogtalannak tartom a kizárást akármekkora indulatai voltak...
    igen elismerte, igen úgy érezte, hogy megérdemelte aztán azóta szívesen visszatérne akár a villába is megbánta már, hogy ideges lett...

ruhaszaggatás volt már a korábbi szériában is pl. az 5-ben Attila-Kinga eset...és semmi nem járt érte...

úgyhogy a véleményem tartom ez felesleges volt...
  • PiszkosFred
    Ne kezdjük újra :) Lécci. Simonka agya ott eldurrant teljesen, ő maga is mondta, ott olyan idegbe jött, nem nézett se istent, se embert. Ha nem viki van ott, a böhöm nagy mázsás testivel - amivel egy 20 kilós gyerek szart sem tud kezdeni :D - akkor nem pólót szakít.
  • IXEMGabeo
    lentebb linkeltem az éjjeli adást...előbb meg kellene nézni...

bírkózás volt, Ádám-Aurelio-Iza hármas közt...

Iza nem agresszióból és szánt szándékkal elkövetve pofozott meg villabeli társat...egyszerűen ez is olyasmi pofon volt vagy játék, amiket Dorka és Zsolt is megengedtek maguknak...

akkor jár elvileg kizárás, indulatból és valakinek a testi épségét veszélyeztetve megütsz bárkit is...

Ezért is mondtuk a póloszaggatásért nem járt volna kizárás;)
  • IXEMGabeo
    OFF::D mi történt? verekedésbe keveredtetek?
  • ForzaInter
    ez semmi sem volt, nem is veszekedtek aurelio se kapta fel a vizet ezen ugyanúgy beszéltek tovább..
  • wesker24
    Istenem ha már Izát is kizárják akkor egy újabb villalakó költözik be megint ! xD

Alig hogy 1 napja költözött be Ádám máris költözhet be egy másik villalakó ! :D

A végén még szép lassan lecserélik az egész gárdát ! :D
  • Ironman2
    tényleg volt pofon!!! ha nem zárják ki Izát,akkor kamu az egész müsor
  • Ironman2
    http://valovilag-extra.postr.hu/breaking-iza-megpofozta-aureliot-ezert-nem-jar-kizaras-001/
  • Rash87
    Azért az durva,hogy ennek az Ádám gyereknek 3 nap alatt lett 3000 követője a facebook-on.
    Egyeseknek meg 2 hónap alatt negyede nincs meg.

Nah nem mintha jelentene valamit,csak na...
  • Alekfognyerni
    Haverommal madjnem megjártuk 4 éve a sorompó sörözőben. Kicsit forró volt a helyzet.
  • IXEMGabeo
    Charlotte-ra gondoltam természetesen, hogy higgadtan kezeli aránylag a konfliktusokat már amennyire ezeknél az embereknél lehetséges. Csak már fáradt vagyok, bocs, ha félreérthető, amit írok;)
  • IXEMGabeo
    ha a szurkolói keménymagra gondolsz azok nagyrésze a Havanna lakótelepről jönnek át, ami PszLőrinc nem Kispest:DDD

egyszerű, szegény, normális családok élnek itt főleg a Wekerle-telepen...

Köki terminálnál mondjuk tényleg sok az agyhalott ezt elismerem:D, sok a csöves, itt is vannak c-típusú emberek, de közel sem olyan vészes ez a kerület, mint mondjuk Csepel, 8ker, a belváros azaz a VII. ker vagy akár Angyalföld
  • who am I 7
    "Dorka tökéletes választás volt, konfliktusokat is higgadtan oldja "

Most ezt a higgadtan oldja meg-et, Dorkára értetted? :D Szerencsétlen hülye, úgy kiakadt mint a taxióra, hogy kihívták.Mintha, szerelmet vallaott volna csárlinak, és ő kimerészelte hívni..pedig nem, mert konfliktusuk is van és a jelet is rárakta...egyébként nagyjából összeillenek zsótival, elég parasztos meg buta a dorka is:D

Nyugdíjas néni, hogy felháborodott a belevalóban, hogy ki lettek zárva?
  • who am I 7
    gyökerek, meg kivételek vannak mindenhol, kispesten azért talán jobban előfordul az első csoport :D Zsolt, azért elég filléres telepi csuri.
  • f1tomi8
    Bocs! Nem állt szándékomban minden Kispestit egy kalap alá venni! Természetesen él a 'Tisztelet a kivételnek" :)
  • PiszkosFred
    Nem úgy ostoba, megvan neki az esze az életben maradáshoz. Pár hete írtam is, hogy a langyit is ő irányította hátulrólm uszította és irányította, az meg belement a játékba - a retek aduászt akarta kiejteni, a hülye. Viszont buta, látszik rajta, hogy tanulatlan és sokszor nem érti a dolgokat. Illetve, mert rosszul választott most. Szerintem. Aztán majd kiderül, kiesik vagy bennmarad, nem oszt, nem szoroz.
  • IXEMGabeo
    szégyen, hogy pont innen ahol élek ilyen gyökér került be...

és folyton hangoztatja ez a gyökér digó is, hogy a kispesti stílus, meg szokás mi egyéb...

külkerület ide vagy oda még mindig normálisabb rész, mint a belváros akár az Örs, Nyugati környéke ahol egy csomó díszbuzeráns jár kel...szegény negyed aránylag, de nem csak az ilyen Zsolt félék laknak itt
  • IXEMGabeo
    -a ***javítás
  • IXEMGabeo
    Aki így kiagyalta, hogy szétválassza a párokat, az nem buta játékos, hanem taktikus:) akkor lett volna buta pont, ha egyértelműen Izát avagy Kriszt, Zsoltot vitte volna...

Dorka tökéletes választás volt, konfliktusokat is higgadtan oldja meg én nem nevezném őt butának csak azért, mert teátrális és idegesítő a hangja van sokak szerint...
  • f1tomi8
    Úgy ahogyan írod! :) Biztos lemenne alpáriba és alázná Csárlit de az már mind1 :D Amúgy az még jól is jöhet az ő szempontjából, jobban megnyílna. És meglátnánk milyen az igazi kispesti gyökér :D
  • PiszkosFred
    Én már úgy vagyok vele, hogy lehet a pinkynek kellene. Észre se venné, hogy megnyerte :) A takarító szólna neki a döntő után a stúdióban, hogy kedves kislány, álljon már fel, mert sepregetnék...
  • IXEMGabeo
    na tessék ezt is megértük, hogy Vikivel helyeselsz:DDD

azért Lilu rém idegesítő mennyire védi a rokonát...dehát ez van.

mindenesetre, hogy elröhögték magukat Vikivel ott:D Charlotte levágta mi a szitu

Dorka csak maga alatt vágta a fát, Zsolt bunkó dumájával, Iza hisztijével sikerült mártírt faragni belőle;))))
  • wesker24
    Lehet hogy mindegyik az de valakinek csak kell szurkolni ! xD
  • Ferrari23
    Jaja nekem is az jött le, hogy csak annyi baja van, hogy az új pali jobban néz ki, mint ő :D
  • desigo
    Be kellene küldeni neki a mai szavazás eredményét
    megnézném a fejét...
  • wesker24
    Jaja látni akarom Zsolti arcát amikor Sári megy vissza !

Látni Zsolt képét hogy Sári megy vissza megfizethetetlen minden másra ott a MasterCard ! xD