153993
ValóVilág 12

• Krisztiam #144285
    szavazzatok Csárlira :D
  • wesker24
    Egy ujabb nyugger aki kifogásolja hogy nincs applikáció !

Vazze most belevalóban mindeki Sárit várja vissza ! :D
  • McCartman
    Mindig is ellenszenves volt,amit most kapunk az csak az esszenciája annak a bő egy hónapnak amit eddig láttunk belőle.
    Már a kiválasztás után is mondtam, hogy Charlottenak őt kellene kihívnia és akkor lesz esélye, bár akkor még nem gondoltam, hogy hátszelet is fog kapni hozzá, így egyértelműen jó döntést hozott.
    Összeillenek a tuskó paraszt zsolttal, zsák a foltját.
  • IXEMGabeo
    azért jellemeztem, hogy lásd nincs szüksége lejáratni az RTL-nek őt:D megteszi ő saját magával is főleg azok után, ahogyan reagált a kihívás után...

Persze, hogy ezt leadják ebből van a feszültség...

Dávid esetében más volt kissé a helyzet...Eltökélt szándéka volt kinthagyni Vikit, de ott nagyon ellenszélben kellett "dolgoznia" ráadásul minden olyan megnyilvánulását bevágták, ami úgy tűnhetett nagyképű holott a riportszobában egy halál normális tag benyomását keltette, aki játszani ment be. Meg is mondta miután kiesett h ezt a kicsit langyi stílust felvette pont azért, mert kíváncsi volt arra, hogyan ítélik meg és hogyha szarul akkor az az ő malmára hajtja a vízet (azaz a nézők jókora része megsajnálhatja magyarán):) Nem volt hülye a srác, csak rossz emberrel kezdett ki(egy RTL-es műsorvezető rokonával;)))), legalább is túl hamar...

Vikit így is úgy is a végéig fogják tolni, de szvsz nem nyeri meg
  • chelseafan
    +1. Dorka magát járatja le, ő alapból ilyen, rá kell nézni a fejére, ahogy a többiekkel és többiekről beszél. Rosszindulatú, bunkó, flegma, az ilyet a kinti életben is nagy ívben kerülni kell, nemhogy a villában összezárva...
  • McCartman
    Nekem nem kell jellemezned én is kinn akarom látni Dorkát az alja proli stílusával együtt. Annyi, hogy most az RTL szerint is a jó oldalra álltunk úgy tűnik.
  • IXEMGabeo
    Lehet, hogy így van, de olvasd el a lentebbi hsz-em miszerint Dorkától nem is lehetett látni olyan megnyilvánulást, amely pozitív lett volna...

szted a primitív, prosztó, flegma és hozzá hasonló szintű és természetű tiniken kívül van ember, aki neki szurkol? Maximum még azok, akik szimpatizálnak és szívesen nézik a Zsolttal való civakodásukat...

Charlotte igaz, hogy alig alig volt képernyőn, de Dorka se tett többet nem hiába hívta ki őt hisz ezzel meg tudja bontani ezt az ún " szerelmi" szálat, amit Zsolttal folytat...
  • McCartman
    Nem látod, hogy nem feltétlen Dorkát akarják lejáratni hanem Charlotteot feltenni a képernyőre? Apró kis utalások ezek mégis lassan de biztosan felépítik. Ugyanannyira nyilvánvaló mint Vikinél de elegánsabban csinálják.
  • wesker24
    Zsófinál elgurult a gyógyszer vagy mi ?

Mert nálam akad a stream mint a szar és lemaradtam róla !
  • desigo
    Zsófi,hogy hisztizett
    lol
    mit tett Au?
  • IXEMGabeo
    az igen Zsófika kezd kikészülni:O

ez a mocskos digó tényleg kikészíti ahogy megmondta
  • Krisztiam #144274
    Na Zsófika bedilizett? :D
  • McCartman
    Na, Viki megint rábaszott. :D
  • IXEMGabeo
    betegek:DDD
  • IXEMGabeo
    Krisztián micsoda ötlete:DD
  • PiszkosFred
    Két paraszt párbajozik a sakktábláról, nem oszt nem szoroz. :) Balhé és zsolt miatt rásegíenek, hogy 501 nyerjen, mert kell a balhé, ha már más nincs ebben a forgatókönyvben.
  • Krisztiam #144269
    How many fekvőtámasz do you? te jó ég :DDDD
  • IXEMGabeo
    Itt egyértelműen nem is lehetne kijelenteni...
  • IXEMGabeo
    atyaég ez fájdalmas :DDD Zsófi és Ádám "angolozik"

maradjanak a franciánál sztem:D
  • McCartman
    Azért olyan pofátlanul nem csinálják mint Vikivel, az már elég alja volt.
  • IXEMGabeo
    Dorka mindig ilyen volt nem kellett ahhoz az RTL segítsége, hogy túlzottan is lejárathassák...

Charlotte-t ennyi erővel a munka héten is nyomták amikor nem volt kiválasztott...sőt akkor még azt mondtátok, hogy az RTL ellene van, mert sosem vágják be az ÖF-ba és nem értékelik eléggé, hogy részt vesz a feladatokban teljes erőbedobással...

szerintem hagyjuk ezt az RTL tolja sz9veget..

Vikinél nagyon látszódott, de itt ebben az esetben nem is kell úgy semmit bevágni, mert Dorka alapból olyan természetű, hogy kevés ember számára lehet szimpatikus
  • McCartman
    Én mondtam. Nem csak ez, elég egyértelmű jelei voltak ennek eddig is nem csak a mai adásban.
  • PiszkosFred
    Jaja, Durcásnak esélye sincs, most a kurvanéni a favorit a reteknél. Nagyobb balhé lesz odabenn, ha a szőke esik ki.
  • IXEMGabeo
    mondjuk ez a főzési feladat is Charlotte malmára hajtja a vízet:) Dorka mondjuk semmit nem is tesz azért h szimpatikusabb legyen...

nem megérdemli h kintmaradjon?
  • McCartman
    Tessék, Charlotte a házias, szeret és tud is főzni, tudja, hogy egy nőnek a konyhában a helye. Kiszúrja az ember szemét.
  • chelseafan
    Fúú ez a Dorka mekkora egy nagyképű f*ssz*pó :D Úgy jár-kel a villában, meg úgy tartja a fejét, mint valami felsőbbrendű személy...
  • Krisztiam #144259
    Dorkába csalódtam még főzni se tud pff
  • McCartman
    De, Charlotteot tolják. Eddig is voltak ennek jelei. Pl. mikor zsófika arra kap riportszobás megjelenést hogy egy percen át taglalja milyen érdekes lenne ha kiesne dorka mert borulnának a viszonyok, stb. .
  • IXEMGabeo
    szerintem itt kurvára nem tol senkit a Retek:) tökmind1 nekik ki esik ki...az ilyen párbaj előtti talk show-kat mindig be szokták vágni
  • IXEMGabeo
    Vikinek is láthatóan elég terhes a Dorka féle brancs...taktikából választotta Dorkát, hogy beépülve maradjon, de láthatóan kiakadt tőlük
  • McCartman
    Az RTL Charlotteot tolja szóval nem lesz gond, visszamegy.
  • IXEMGabeo
    Zsófi: "én nem embereket irányítok"
    Aurél: "Mi te állatokkal jársz?" xDDD
  • IXEMGabeo
    Zsolt volt az egyetlen, aki feküdt és nem csinált semmit...pff:)
  • IXEMGabeo
    Viki nyomatja magát azzal h most hirtelen fontosak lettek számára a villabeli körülmények:D 2 hét után eszébe jutott szóvá tenni

abban mondjuk igaza van h Zsófika nem túl kemény villamester:DDD
  • IXEMGabeo
    Itt abban kell gondolkodni miből van feszültségforrás, mi az, ami érdekessé tudná tenni az egészet...

ha Charlotte visszamenne:

1. Zsolt és a többiek meglepődnének oda se mennének köszönteni Teó, Aurél, Zsófi, Ádám és Viki kivételével szinte senki...Zsolt törvényszerűen bevágná a durcát és tutira Izával karöltve elkezdenék savazni mindezek ellenére...

Ő az, akiből már régesrég mártírt faragtak a lakók, mert az ellenszenvüket túlzottan is kifejezik iránta, holott ők se különbek...

bulit ő számára is rendeznének, de jó páran nem lennének olyan hangulatban...és menne az eszemecsere a következő kiválsztásról

ha Dorka menne vissza:

Örülne a lakók nagyrésze és semmi érdemleges nem történne Zsolttal összebújnának aznap este talán lenne egy buli is ahol mindenki happy lenne és lazán azt is elfelejtené h Charlotte ott járt valaha is...kapnánk másnap egy egy bulvár sztorit Charlotte-al kapcsolatban meglenne kint a szembesítés Simonnal és annyi
  • IXEMGabeo
    Sajnos eddig sosem ment vissza az, aki itt vagy bárhol a neten megnyerte a szavazást...

bár a Dávid-Viki esetében a neten is szoros lett sőt a FB oldalalakon is Viki volt előrébb inkább miután 3 napon keresztül megfordította a megítélését hathatós segítséget nyújtva a Retek klubbal...

itt most elég nagy Charlottefölény mutatkozik azoon lepődnék meg, ha Dorka menne vissza
  • ACE
    Jobban belegondolva igazából egyik sem tud semmit...
  • ACE
    Nem tud semmit? Miért a csárli mit tud? Sarokban ülni és vágyakozni Simon után?
  • ascii
    esélytelen, h visszaengedje az rtl, nem tud semmit, egy dolog miatt maradhatna benn, ha lenne maszat a kispestivel, de mivel kijelentette, h ő itt nem hajlandó, kvázi a vasárnapot otthon töltheti.
  • ACE
    A fenti szavazás alapján viszont nem, bár tudom nem reprezentatív, de azért ez is jelent valamit.