153993
ValóVilág 12

• McCartman
    Aurélió meg nagyon vicces, durcás gyerekként féltékeny, félti a pozícióját, bejött még egy faszhimbáló. :D
  • PiszkosFred
    A kurvanéni is hasonlóan buta és ostoba. Ahogy a többiek is, egytől egyig. Egyedül viki az, aki kivétel, de az meg egy szemétláda ütnivaló rohadék. Egyik kutya, másik eb, nyerje meg Adél a fődíjat, aztán az sem vezet többet műsort legalább.
  • Ferrari23
    Az hát egy utolsó tapló gyökér :D Én is remélem Csárli visszamegy öröm lesz látni tróger arcát :D
  • f1tomi8
    Remélem Csárli megy vissza látni akarom Zsoltot amikor Csárli belép azon az ajtón. Elég beszédes volt a képe amikor rá tette a kendő Durcira. Amúgy elő jött megint Zsóóti gyökér énje.
  • wesker24
    Ez jó ötlet volt Röfitöl ha Dorka bedurvulna akkor Charlotte-nak elég felhozni a Pitbull témát és Dorkának annyi ! :D
  • wesker24
    Egyetértek Dorkának már nincs helye többet a villában olyan sötét hogy az már fáj ! :D

• franklille
    Szerintem nem volt még a VV történelemben ennyire összeillő pár mint Zsolt és Dorka...
  • Ferrari23
    És remélem Cófika fog visszamenni. Dorka és Izának kellene takarodó de sürgősen....
  • PiszkosFred
    Jaja, akárki lesz a jövő héten, bugyitlant vagy pinkyt viszi, az új srácot lehet nem merik.
  • IXEMGabeo
    következő alkalommal tuti Zsófikát fogják kiválasztani:) nagyon kilóg a lóláb alóla

ha Charlotte menne vissza más lenne a helyzete azért
  • McCartman
    Viki látványosan próbál felülkerekedni és mindkét oldalra mosolyogni.
    Az mondjuk gyönyörű volt ahogy belegabalyodott a hazugságába, ismét.

Dorkától ezt vártam, prosztó proli, összeillenek Zsolttal, zsák a foltját.
  • IXEMGabeo
    azt hiszi a Dorka, hogy bunkó, gyökér módon a másik szemébe mondja, amit gondol azzal ő a nagykirály...

nem így van:D Dorka sokkal kétszínűbb a kis Zsófikánál
  • Ferrari23
    Fú de tudnám alázni ezt a Dorkát szavakkal :D:D Sírva menne ki....
  • IXEMGabeo
    Viki azért ment Dorkáékhoz, hogy kártékonykodjon és úgy tesz, mintha semmiről nem tudna:DD
  • IXEMGabeo
    Zsolt gusztustalanul módon fogalmazott ismét
  • Ferrari23
    Jaj de kemény egy a Zsóti gyerek is, aztán első párbajon kinn marad szerintem Ő is simán :D
  • IXEMGabeo
    Viki mekkora infót lökött Charlotte-nak:D
  • IXEMGabeo
    :D Dorka rátette Charlottera a jelet mégis mi a faszra számított???

Valójában fél, mint az állat és ő a gyáva...nem fog ezzel célt érni, hogy ilyesmivel becsmérli Charlotte-t, hogy húú mekkora gyáva döntés
  • IXEMGabeo
    rohadt szőke kurva...na remélem kitakarodik:DDD
  • Ferrari23
    Dorka :D:AS:DAS:Das Istenem de sötét!!!!!!! :D:D:D:D:D
  • IXEMGabeo
    ezekkel a nyilatkozásokkal csak erősítik Charlotte-t...

azt mondja Dorka h de beszari vagy, fürdőben meg elkezdi, hogy tudta, hogy őt hívja:D

miért lenne gyáva húzás amikor vele is bőven volt konfliktusa...
  • Ferrari23
    Még számon kéri, hogy miért nem Izát vitte ki., hát bazd+ :D:D Azt visz akit akar, mi a szar köze neki hozzá miét miért tesz ott bárki is :D
  • Ferrari23
    Ez a Dorka is egy röhej :D:D Remélem kiesik a picsába...
  • IXEMGabeo
    Zsolt arca hahahahaha mocskos gyökér
  • IXEMGabeo
    Viki: "Lepergett előttem az életem":DDD ez nagy volt
  • Ferrari23
    Most Lilu is osztja Ajrélót, de most egyetértek vele, ritka nagy balfax a gyerek :D
  • IXEMGabeo
    pfff Aurelio borotválja a szőrt a lábáról xDDD
  • Ferrari23
    Istenem de kezd agyamra menni ez az Aurélió.... Sík hülye szegény, de azt hiszi, hogy nem :D:D
  • Ironman2
  • wesker24
    Na ez pont jó lesz na akkor vasárnap estétől ez a verzió lesz fekete betűvel ha Sári megy vissza ! :D
  • Tyler1
    Józsinak úgy találták ki ezt a nevet? Mert a kisfilmjében is bemondja a teljes nevét (amit kisípolnak persze), ehhez képest Nagy Félixnek hívják.
  • IXEMGabeo
    26-i adás

28 percet adtak elég szánalom...

elején, hogy bírkóztak Izáék
  • Ironman2
    tessék waesker,ezt rakd a szövegmezőbe,mert igy látni hogy mit irunk be:

http://kepkezelo.com/images/jjtdazap3nfnssheq3y.jpg
  • IXEMGabeo
    úgy legyen!:D:P
  • IXEMGabeo
    ennyi...én nem ígérek ilyet, hogy nem fogom a műsort nézni mert akkor álszent lennék, de már közel sem lesz olyan, akinek drukkolhatnék odabent...Ugyanis Charlotte-n kívül, aki nem lány Krisz érdemelne max győzelmet, de a többiek nem igen...
  • IXEMGabeo
    ha megnyeri a játékot akkor is izgathat majd téged mi lesz:DDD

félő, hogy lelép a lóvéval nem lennék meglepődve a mai világot tekintve:)

inkább Charlotte nyerje, mint a többi léhűtő...még talán Krisztián érdemelné meg leginkább, mert akármekkora tróger stílusa van, de alapvetően jó gyerek...Izával is szánt szándékkal bunkó tudja, hogy ez a stílus kell ő hozzá, Viki pedig manipulálni próbálta
  • wesker24
    Mármint a halálfejes textbox hátteret ! De a koponyás háttérről is lehet szó ! :D
  • wesker24
    Most mindenki előtt megígérem ha vasárnap Charlotte megy vissza akkor kiveszem ezt a csúnya hátteret és berakok valami jót ! :D
  • PiszkosFred
    Nézte azt debillió is, egyem a kis langyos szívit annak is :D
  • deniro2
    Szánalom ahogy ezek a dagadt, karfiolseggű nők mustrálják meg kritizálják a levetkőztetett új fiút...
    Odaállítanám pl. Izaurát és kiváncsi lennék hogy fogadná a kritikát, hogy csámpás, nincs se segge, se melle, se dereka, viszont van rohadt nagy tepsi szája, meg lidocainozott mimikája...:)
    A többi nyomorékról nem is beszélve, főleg, hogy esküszöm férfi létemre jobban néz ki a búrám reggel,mint ezeknek a nőknek smink nélkül...:)
    Amúgy gratulálok ehhez a szövegdobozhoz, csak a kétharmadát nem látom annak, amit írtam...:)