153993
ValóVilág 12
-
McCartman #144205 Aurélió meg nagyon vicces, durcás gyerekként féltékeny, félti a pozícióját, bejött még egy faszhimbáló. :D -
#144204 A kurvanéni is hasonlóan buta és ostoba. Ahogy a többiek is, egytől egyig. Egyedül viki az, aki kivétel, de az meg egy szemétláda ütnivaló rohadék. Egyik kutya, másik eb, nyerje meg Adél a fődíjat, aztán az sem vezet többet műsort legalább. -
Ferrari23 #144203 Az hát egy utolsó tapló gyökér :D Én is remélem Csárli visszamegy öröm lesz látni tróger arcát :D -
f1tomi8 #144202 Remélem Csárli megy vissza látni akarom Zsoltot amikor Csárli belép azon az ajtón. Elég beszédes volt a képe amikor rá tette a kendő Durcira. Amúgy elő jött megint Zsóóti gyökér énje. -
#144201 Ez jó ötlet volt Röfitöl ha Dorka bedurvulna akkor Charlotte-nak elég felhozni a Pitbull témát és Dorkának annyi ! :D -
#144200 Egyetértek Dorkának már nincs helye többet a villában olyan sötét hogy az már fáj ! :D
-
franklille #144199 Szerintem nem volt még a VV történelemben ennyire összeillő pár mint Zsolt és Dorka... -
Ferrari23 #144198 És remélem Cófika fog visszamenni. Dorka és Izának kellene takarodó de sürgősen.... -
#144197 Jaja, akárki lesz a jövő héten, bugyitlant vagy pinkyt viszi, az új srácot lehet nem merik. -
IXEMGabeo #144196 következő alkalommal tuti Zsófikát fogják kiválasztani:) nagyon kilóg a lóláb alóla
ha Charlotte menne vissza más lenne a helyzete azért -
McCartman #144195 Viki látványosan próbál felülkerekedni és mindkét oldalra mosolyogni.
Az mondjuk gyönyörű volt ahogy belegabalyodott a hazugságába, ismét.
Dorkától ezt vártam, prosztó proli, összeillenek Zsolttal, zsák a foltját. -
IXEMGabeo #144194 azt hiszi a Dorka, hogy bunkó, gyökér módon a másik szemébe mondja, amit gondol azzal ő a nagykirály...
nem így van:D Dorka sokkal kétszínűbb a kis Zsófikánál -
Ferrari23 #144193 Fú de tudnám alázni ezt a Dorkát szavakkal :D:D Sírva menne ki.... -
IXEMGabeo #144192 Viki azért ment Dorkáékhoz, hogy kártékonykodjon és úgy tesz, mintha semmiről nem tudna:DD -
IXEMGabeo #144191 Zsolt gusztustalanul módon fogalmazott ismét -
Ferrari23 #144190 Jaj de kemény egy a Zsóti gyerek is, aztán első párbajon kinn marad szerintem Ő is simán :D -
IXEMGabeo #144189 Viki mekkora infót lökött Charlotte-nak:D -
IXEMGabeo #144188 :D Dorka rátette Charlottera a jelet mégis mi a faszra számított???
Valójában fél, mint az állat és ő a gyáva...nem fog ezzel célt érni, hogy ilyesmivel becsmérli Charlotte-t, hogy húú mekkora gyáva döntés -
IXEMGabeo #144187 rohadt szőke kurva...na remélem kitakarodik:DDD -
Ferrari23 #144186 Dorka :D:AS:DAS:Das Istenem de sötét!!!!!!! :D:D:D:D:D -
IXEMGabeo #144185 ezekkel a nyilatkozásokkal csak erősítik Charlotte-t...
azt mondja Dorka h de beszari vagy, fürdőben meg elkezdi, hogy tudta, hogy őt hívja:D
miért lenne gyáva húzás amikor vele is bőven volt konfliktusa... -
Ferrari23 #144184 Még számon kéri, hogy miért nem Izát vitte ki., hát bazd+ :D:D Azt visz akit akar, mi a szar köze neki hozzá miét miért tesz ott bárki is :D -
Ferrari23 #144183 Ez a Dorka is egy röhej :D:D Remélem kiesik a picsába... -
IXEMGabeo #144182 Zsolt arca hahahahaha mocskos gyökér -
IXEMGabeo #144181 Viki: "Lepergett előttem az életem":DDD ez nagy volt -
Ferrari23 #144180 Most Lilu is osztja Ajrélót, de most egyetértek vele, ritka nagy balfax a gyerek :D -
IXEMGabeo #144179 pfff Aurelio borotválja a szőrt a lábáról xDDD -
Ferrari23 #144178 Istenem de kezd agyamra menni ez az Aurélió.... Sík hülye szegény, de azt hiszi, hogy nem :D:D -
Ironman2 #144177 -
#144176 Na ez pont jó lesz na akkor vasárnap estétől ez a verzió lesz fekete betűvel ha Sári megy vissza ! :D -
#144175 Józsinak úgy találták ki ezt a nevet? Mert a kisfilmjében is bemondja a teljes nevét (amit kisípolnak persze), ehhez képest Nagy Félixnek hívják. -
IXEMGabeo #144174 26-i adás
28 percet adtak elég szánalom...
elején, hogy bírkóztak Izáék -
Ironman2 #144173 tessék waesker,ezt rakd a szövegmezőbe,mert igy látni hogy mit irunk be:
http://kepkezelo.com/images/jjtdazap3nfnssheq3y.jpg -
IXEMGabeo #144172 úgy legyen!:D:P -
IXEMGabeo #144171 ennyi...én nem ígérek ilyet, hogy nem fogom a műsort nézni mert akkor álszent lennék, de már közel sem lesz olyan, akinek drukkolhatnék odabent...Ugyanis Charlotte-n kívül, aki nem lány Krisz érdemelne max győzelmet, de a többiek nem igen... -
IXEMGabeo #144170 ha megnyeri a játékot akkor is izgathat majd téged mi lesz:DDD
félő, hogy lelép a lóvéval nem lennék meglepődve a mai világot tekintve:)
inkább Charlotte nyerje, mint a többi léhűtő...még talán Krisztián érdemelné meg leginkább, mert akármekkora tróger stílusa van, de alapvetően jó gyerek...Izával is szánt szándékkal bunkó tudja, hogy ez a stílus kell ő hozzá, Viki pedig manipulálni próbálta -
#144169 Mármint a halálfejes textbox hátteret ! De a koponyás háttérről is lehet szó ! :D -
#144168 Most mindenki előtt megígérem ha vasárnap Charlotte megy vissza akkor kiveszem ezt a csúnya hátteret és berakok valami jót ! :D -
#144167 Nézte azt debillió is, egyem a kis langyos szívit annak is :D -
#144166 Szánalom ahogy ezek a dagadt, karfiolseggű nők mustrálják meg kritizálják a levetkőztetett új fiút...
Odaállítanám pl. Izaurát és kiváncsi lennék hogy fogadná a kritikát, hogy csámpás, nincs se segge, se melle, se dereka, viszont van rohadt nagy tepsi szája, meg lidocainozott mimikája...:)
A többi nyomorékról nem is beszélve, főleg, hogy esküszöm férfi létemre jobban néz ki a búrám reggel,mint ezeknek a nőknek smink nélkül...:)
Amúgy gratulálok ehhez a szövegdobozhoz, csak a kétharmadát nem látom annak, amit írtam...:)