153993
ValóVilág 12
-
vvfan23 #144325 azt ne mond h az többb pénzbe került volna a reteknek h izgalmasabb karaktereket tesz be ezek a nyámnyilák helyett :D
egyedól viki meg simonra lehetett azt mondani h csinálják a gamet a többiek sajnos átlagon aluliak , más szériákban ahamar kiestek volna. tehát nekem összességében ezzel van a bajom h olyanon bukik el a műsor ami semmiféle pluszktg-el nem járna -
IXEMGabeo #144324 Indexen valaki elnevezte a kis szöszinket UNDorkának:DDDD kész vagyok -
IXEMGabeo #144323 El kellene telnie jó pár évnek, évtizednek várni kell kicsit miképp változnak meg a média törvények, emberek hozzáállása és ahhoz mérten kellene cselekedni...
Mostani szériában én a feladatokat és a kreativitást hiányolom...sokkal kevesebb olyan esemény van, amivel le tudnák magukat foglalni nem hiába mentek erre rá azért, hogy legyen feszültség, ami vigye előre a műsort...viszont most érkezett el olyan ponthoz a műsor amikor a bentlakók nagyrésze láthatóan ki van készülve, mivel folyton egymást idegelik. Nehezen tudom elképzelni, hogy több kizárás nem lesz. Előbb utóbb valakit elkap a gépszíj...Ma fogjuk látni Zsófika kiborulását -
Ironman2 #144322 Hát igen.Ez egy Bundle VV.DDDD -
#144321 De baszki, az RTL direkt csinálta ilyen tescós szar minőségűre a műsort, ezt értsd már meg, mert ez a műsor jelenleg ennyit ér. Egy fillérrel sem többet. Hiába lett volna ugyanaz a ráfordított energia, pénz és körítés, mint anno a VV4-5 kapcsán, NEM érte volna meg, mert akkor sem nézték volna annyian a FŐ csatornán. Viszont, így gagyiban megcsinálva tökéletes a kis csatornának. Akkor sem nézné annyi ember ezt a szart, ha élőzene lenne a párbajon, sok támogatóval, élő műsorokkal, egy hétre beköltöző celebbek, stb. Már más a trend, a VV és hasonló realityk itthon már csak a magad és magamfajta faszok nézik, a többségnek nem kell. És a retek ezt nagyon jól tudja, csinált egy gagyi verziót, ami a kistesónál még így is tökéletes. -
Ironman2 #144320 Szerintem a VV6 után legyen olyan hogy Simon feleséget keres!!! Mekkora só lenne!!! Tuti bevétel az RTL-nek.Rakhatnák a főcsatornára is!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Alekosz feleséget keres ötletet is én vetettem fel anno,és tessék! (igaz addigra már alek unalmas lett,de simonban még sok lehetőség van)
-
Ironman2 #144319 http://valovilag-6.postr.hu/simon-elvenne-charlotte-ot-de-nincs-penze-ra-de-van-egy-bomba/ -
vvfan23 #144318 hallottál már a tv2 ballépéseiről? ha nincs húzóműsor akkor könnyedén beszüntethetik az adott csatornát. pl a sportklub is megfog szűnni, amit eredetileg csak a vb-re terveztek 06-ban majd a lufi kitartott 8 évig de szevasz lett. én elhiszem h adott esetben mg megéri az rtl-nek futtatni x csatornát, de ha nem érik el azokat a számokat amiket akartak akkor könnyen bezárhatják x y csatornát.és én továbbra is a nézők szemszögéből fogom nézni a dolgot, nem a kereskedelmi csatornáéból, és abból világosan látszik h nem annyira sikeres a vv. sőt, kimondottan fos, a nézők körében. az h ez a csatornának még jó e vagy sem. nem nagyon izgat. csak az h a nzőket nem érdekli már annyira MERT SZAR -
Ironman2 #144317 http://www.hir24.hu/bulvar/2014/03/02/uj-szuzhartyat-akar-vv-eva/ -
IXEMGabeo #144316 köszönjük az információt bennfentes úr!:DDD hangos párbajra lesz kilátás az fix:) -
#144315 Jaja és ennek örömére a topik design is egy kicsit másabb lesz ! .D -
#144314 Most Charlotte fog visszamenni,szóval wesker örülhet a héten :D -
Alekfognyerni #144313 Remélem így lesz. -
franklille #144312 Minden szavaddal egyetértek. Luke szavaival, Izában maradt még egy kis jó.
Tudva azt, hogy most megegyezik az RTL érdeke a nézők többségével, képzeljétek el ahogy visszatér Charlie és a vörös szemű lakók kérdésére halkan bemond egy 70 százalék fölötti eredményt... -
#144311 Kevered a szezont a fazonnal :) Még mindig/már megint. (válassz) Nem akarok vitatkozni, rossz szempontok alapján hasonlítod őket össze, de higgy amit akarsz - végül is tökmindegy. Ha megengedsz egy tanácsot, akkor ezt nagyon széles körben nem hangoztasd, főleg a "csak ideiglenesen mentheti meg a csatornát" mondatot, ami a hét vicce :) -
vvfan23 #144310 te nem érted továbbra is h kezdetben jó nézőszáma volt de manapság már nagyon lecsökkent a követők száma, és h ezzel csakis azt érik el h mégkevesebben fogják nézni , mert nem minőségi. és a kövi vv-re még kevesebben lesznek kíváncsiak. az meg h 1 hónapig lett nézettsége az rtl2-nek, az csak ideiglenesen mentheti meg a csatornát -
#144309 Továbbra sem érted, hogy működik ez, azért akadsz ki. Pedig nem kellene. Nagyobb siker ez a retekkettőn, mint azt gondolod. -
IXEMGabeo #144308 Izáról annyit, ha megkapja a heti drog adagját tuti kezes bárány lehetne:DDD
azér rajta látszódnak már elvonási tünetek, szeretethiány...
Anyja állítása szerint "szeretetben" nevelkedett nem érti honnan és kitől tanulta ezt az alpári stílust...minden mai szülő azzal érvel, hogy ő mindent megtett ugyanakkor pont arra nem figyelnek, hogy a gyerek kikkel és milyen társaságba keveredik...Iza is egy olyan lány, akit nem az esze, hanem saját maga sodorta nehéz helyzetbe azaz lány intézetbe...Ő gyakorlatilag, ha nem tudnám h élne és támogatja kintről az édesanyja azt gondolnám róla elsőre, hogy árva lány, aki megszökött az intézetből...nem kimondottan modell mi?:D legalább is belsőre...
és Krisztián jól mondta megjátssza ezt a királylány stílust...viszont az is látszik mennyire éretlen még nem tud dönteni, ha szerelmi ügyekről van szó -
IXEMGabeo #144307
igazából a mimika mindent elárul és, ahogy drága barátunk fogalmazott
"nincs miről beszélni apukám":DDDDDD -
who am I 7 #144306 Nemtudom, lehet ez a két csuri volt olcsóé, aki bevállalta, de nagyon nyomi mind2... :D
Hát nekem inkább ilyen roma tv-nek tűnik olykor, főleg, mikor össze ül szkájpolni a "kiccsalád" :D Azon szoktam szakadni...de már volt (kevésbé rossz) kisminkelt romacsaj is :D Szerepelni akart a lelkem, mondjuk, szépen viselkedett legalább :D
-
Alekfognyerni #144305 Dorka kb 1 hete volt bent amikor láttam, hogy ő ilyen. Akkor még kevesen gondoltátok így. Nagyon hamar le szoktam vágni az ilyen műsorokban, hogy ki az akit a valódi életben nem bírnék elviselni. Az a gyűlölettel teli nézése, az a sértődő énje...már akkor lehetett látni. Érdekes módon Izát bírom, ő pont olyan akivel iszonyatosan összvesznék időnként, viszont van egy aranyosabb oldala és mindig meg tudnám enyhíteni:) Szerintem ő nem rosszindulatú. Ha valaki tud vele bánni akkor nagyon aranyos. -
vvfan23 #144304 sokat érnek vele h most a vv ott megy, amint vége, a kutya sem fogja nézni az rtl2-őt. de ahogy nézem a nézettségi adatokat nagyon csökken a nézettség.tehát azt se mondanám h ez még egy fiókcsatornűnak is hatalmas lökést fog adni. mert oké h most sokan nézik ,de mi lesz amikor vége lesz a vv-nek? ugyanúgy semmi -
IXEMGabeo #144303 RTL II-es nézettségi mutatókat sztem túlszárnyalták...
fogalmazzunk úgy, hogy a maximumot próbálják kihozni az egészből...de ahhoz mérten, hogy egy "fiók"csatorna ahhoz képest elég jó nézettségi adatokat produkál... -
vvfan23 #144302 amit kezdetben is mondtam és most már világossá is vál, h az rtl ezzel a vv-vel befürdött. próbálják még ilyen olyan okok miatt feltornászni a nézettséget, de nem megy.érdemes megnézni h a blikk online oldalán is nem címlapon van a vv.újságban nemtom mi a helyzet ,de régebbi szériában egyből a címlapon voltak a dolgok -
IXEMGabeo #144301 Jó persze mi alig látunk valamit...éjjeli adások sincsenek már szinte...tegnapiból is 58 percet adtak, ami a jó ég tudja mikor melyik időtájban történt -
IXEMGabeo #144300 na épp ezért nem voltak következetesek mikor "szavazásra" bocsájtották Simon esetét...
de amúgy meg olyan fura véletlen, hogy ebben a szériában is gyakorlatilag kizárás, saját elhatározásból történő távozások folyamatosan új lakók vannak...
Mintha az elején is ez lett volna a koncepció, hogy bizonyos lakókat kicserélnek majd...Nem tudom ezt mire értették...elég nagy átverés lenne, ha pontosan erről beszéltek volna -
vvfan23 #144299 mondjuk, tegyük fel. ilyenért nem jár kizárás. de ha azt vesszük számba h ugyanolyan szexuális zaklatást csinált viki, és gyakorlatilag csak emiatt rángatta le simon a ruhát a dagiról. itt meg egy mellfogás történt amit pofon követett. hát, nálam ugyanaz a szitu, mivel a kiindulási alap kb ugyanaz.de ha fiú lennék egyből végigfognám a csajok mellét , és egy pofont megér a kizárás -
McCartman #144298 24ből vágnak össze félórát, minden percnek jelentősége van, ok nélkül nem kerül adásba ilyen. :)
Biztos kifejtette más is véleményét csak a szerkesztés szempontjából irreleváns esetleg be se hívtak, meg se kérdeztek egyeseket. -
IXEMGabeo #144297 nem tudom mi ezt nem is pofonnak véltük csak egy suhintásnak...Aurelio se csinált ügye belőle konfliktus helyzet se volt bírkózás után Aurélió megfogta Iza csöcsét, aki kicsit kiakadt és odalegyintett egy taslit...kicsit röhej lenne ilyenért kizárni embereket, de akkor jó lenne, ha ilyen helyzetekben a szabályokat tisztáznák, hogy is volt nehogy kételyek közt maradjon az ember -
#144296 pedig most érdekes volt, Adélka egyből terelte a szót, ahogy rákérdezett a nő.. utána meg lebaszta a telefont a nő :D -
IXEMGabeo #144295 Adélka és Béci pucolják a szart tulajdonképpen...nekik kell minden ilyen kétes helyzetet hárítani, amiket a telefonálok hárítanak feléjük
ezt a belevalót nem nézem mivel nem bírom elviselni egyik műsorvezetőt sem...néha betelefonálnak valakik, skypeosok ezenkívül semmi...olyan érzésem volt mikor talán 1-2-t láttam mintha az EZO tv-t láttam volna...jó, hogy a pénzenergia nem került elő -
who am I 7 #144294 Ja elég kínos volt szerintem, hogy majomadélka nem tudot válaszolni rá és fullba terelt...aztán a nőci lebaszta a telót, hogy jó na mindegy szia :D nagyon égő volt hahahah.De az rtl ezt csak magának köszönheti.....
-
IXEMGabeo #144293 Zsófika ezzel is Charlotte-nak tesz jót...és nagyon is okos, hogy ilyet mond...
úgy gondolom hogyha a másik csapatból is mondott volna Dorka mellett ilyen érvet azt is bevágják...de mivel ott egyedül Vikinek van esze és mivel Vikit egyáltalán nem érdekli Dorka csak taktikai szempontból (és persze rombolási szándékból) van abban a csapatban így tulajdonképpen miért mondana bármit is Dorka javára amikor ő maga Charlotte-nak lökött olyan infót, amivel visszaélhet simán...Viki szempontjából tökmind1 ki megy vissza, de ezt el is mondta...lényeg az, hogy Dorkát a saját csapata sem tudná megfogalmazni miért is lenne jó, ha maradna a villában. Egyedül Zsolt az, aki látványosan beleesett, de ő annyira ostoba szegény, hogy csak pocskondiázni tudja az ellenfelet mikközben saját "szerelmét" nem építi... -
#144292 Szerencsére most az RTL is a mi oldalunkon áll ! :D -
f1tomi8 #144291 Jó látni h kicsit beindult a történet... A szerkesztőkkel sztem madarat lehet fogatni :D Nem kell visszanyúljanak múltbéli események után. Most van miből vágni :D Jó párbajra számítok! És remélem most már az jön vissza akit visszavárunk!:D -
#144290 na ez a tini picsa -
#144289 lol a telefonáló megkérdezte hogy Iza adott egy pofont Auréliónak és azért nem-e jár kizárás lol :DDD -
McCartman #144288 Mégegyszer mondom nem feltétlen arról beszélek, hogy lejáratnák Dorkát, ő eddig is ilyen volt.
Arról, hogy pl. Zsófika arra kap műsoridőt a riportszobában, hogy hosszan kifejtse mennyivel érdekesebb lenne ha dorka kiesne és mennyire jó érzés megnézni azok fejét akik ádázul gyalázkodnak és bántják szegény charlotteot. Az ilyenekből nyilvánul meg a szándék. -
IXEMGabeo #144287 szerintem itt óriási fölény lesz!:):D
mindenesetre ekkora kampány, amit Charlotte kap egyelőre csak Vikinél volt meg:D -
#144286 Vazze most egy telefonáló Csárli ellen beszél !