ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenki az túlzás, mindig szokott lenni 1-1 ember, aki ellenpólus...mindig bosszankodunk rajta, de kénytelenek vagyunk belátni idõvel...csak protekcióval lehet szinte mindenhova bekerülni ez végeredményben a médiára a leginkább igaz..én is gyökérségnek tartom, de nem harcolhatok egy eszményi rendszer ellen

Jóskáról, Kriszrõl, Charlotteról, Teóról, Vikirõl, Izáról semmi nem derült ki pl korábban hol szerepeltek és Simonság is egy Nyíregyházi kölök volt, aki idáig eljutott...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ebben egyetértek! De ez van, minek erõltessék meg magukat, ha így is jó és így is nézik?

Zeraa
<#szeret>

Tudod mit kéne leadni ebbe a geci kurva tv-be? Ahol éd dolgozok Eger Sûrgõssgi Kórházban történt eseményeket a az ott tényleg a Való Világ Ápolók, orvosok, etegszállítók, takarítok, kõkeményen dolgoznak, hogy segítsenek a betegeknek....

Csak hát ugye mára már nem ez a divat ahogy te írtad, de pár fiatal elképedne ha ebbõl 1 órahosszát összeraknának....és akkor még kurva keveset írtam...
naprakész vagy szívem <#puszi><#hawaii><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

félreértés ne essék, nem nagyon izgat h most kiesett laci, mert már nem nézem. csak azért bosszantó mindent egybevéve h ez a vv egyáltalán nem minõségi. sem a szerkesztõk sem a játékosok nem állnak a helyzet (IQ EQ) magaslatán. a válogató tök fölösleges volt, mivel itt mindenki vkinek vkije, vagy vkit leszopott.
ki fogad velem, hogy ma nem lesz adás egyáltalán?😊))

Zeraa
Hobby:Big Tits... ez mekkora 😊

Krisztiam
azt, hogy a vidékiek sokat facebookoztak kapálás helyett.. amúgy nem értem mi köze a facebook-nak a szavazáshoz..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zeraa
Volt..már nem <#smile>

"Viszont sajnos az igaz, hogy az atlag-IQ lentebb esett"

mondjuk ki õszintén...a felére csökkent<#idiota>

És neked pl melyik tetszett a legjobban, kik voltak a kedvenceid?

Igen de most a 20 évesek szavaznak az okostelefonokkal, nem a mamik. És egy 20 évesnek szórakoztatóbb a Krisz, mint Laci.

PiszkosFred
Félreérted. Én azon mosolygok - no offense -, ahogy ti rácsodálkoztok arra, amilyen a közhangulat és igény az országban, és már megnit az igénytelenség gyõzött. Pont ez a lényeg, hogy ezen kellene változtatni, hogy ne a Gyõzike/Traktoros/Kiszel/Blikk stb legyen a standard, de lehetetlen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Istenes barátnõje elvileg...együtt voltak a Kód c. mûsorban...

ForzaInter
Baszki el is felejtettem a párbajt.. Mindegy, nekem ebbõl a szériából ennyi elég volt. Érdektelen, unalmas ès fogyatékos emberek maradtak bent, a 2 viszonylag értelmesebb ember akikben volt potenciál (Simon,Laci) kiesett. Ezek az emberek nem érnek annyit, hogy napi 1 órát pazaroljak rájuk, max néha belenézek és ennyi..

Yo, Bitch!

FrezeR
Igen, Istenest 😊

ha így lenne akkor majka nem kap ki a döntõben szabolcs ellenében és még sorolhatnám. peti tavaly simán kiesett párbajon. ennek a krisztiánnak sincs ám humora, csak tajt paraszt aztán néha az viccesen hangzik
Smithwarden
Laci talan szimpatikusabb + ertelmesebb + taktikusabb volt mint a legtobb villalako.
Viszont ott volt az arnyekos oldala, amirol cikkeztek tobbfele (sokmillios sikkasztasok, durva atverekesek, felesegveres, stb), aminek ha csak a fele igaz, akkor enyhen szolva is gazos a csoka...
Emellett tenyleg volt egy sunyinak tuno, simulekony, kisse gorcsos stilusa. :p
Ezeket osszeadva mar is volt annyira szimpatikus a pali.

Viszont sajnos az igaz, hogy az atlag-IQ lentebb esett (mar megint) a villaban. 😞

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mucsácsó
Mit szólt be? 😄 Hallottam félfüllel valamit, de... 😄
wesker24
Ök ketten lettek a müsorvezetök !😄
Krisztiam
biztos valakit leszopott, hogy bekerüljön 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

én még 1 hetet végig követek, ha már 1-5ig az összes szériát végig néztem. ha unalomba fullad az egész akkor kasza

ez a csobot Adél nem a ZIKSZfáktorban járt még anno? mit keres ez az agyhalott itt?

Így van! De legalább neki voltak vicces beszólásai, és a magyar nép arra szavaz akin röhögni lehet. Ha tetszik ha nem , ez így van.

Krisztiam
Zita beszólása belevalóba pffff

ÚGy írod ezeket baszki mintha mindenkinek kötelezõ lenne ilyen paréjnak lenni mint akik bent vannak mintha egy elv lenne...

Ki a gecit meg,hogy érdekli mi a divat? Õ csak 1 vagy 2 játékos szeretett volna akik képviselnek valamit, és lehet nekik szurkolni...miért nem lehet ezt megérteni.
mért krisztián mit tett hozzá a mûsorhoz?😄 kb semmit
Krisztiam
de undorító ez az Adélka

PiszkosFred
"Bebizonyosodott, hogy semmit nem tudtok errõl a szakmáról."

De te sem ismered az országot, ahol élsz 😊

No de sebaj, báttya még mondjon pár okosat aztán rendben lesz minden.

5 fiú maradt bent, ebbõl a Józsi-Aurélió-Krisztián hármas tengely ugyanazt a kretén színvonalat képviseli. Zsolt egy fokkal jobb, de õ is antikarakter. Dávidról meg nem tudok mit mondani, de nem is érdekel. Bravó illetékesek! Bebizonyosodott, hogy semmit nem tudtok errõl a szakmáról.
Beszarok amúgy,ha Zsolti nyeri az egészet...

Amúgy 1 karakterre még kíváncsi leszek erre az újra srácra Dávidra talán több van benne mint egy homármácsó...
ascii
na végre a nyugger megemlítette a bokáig érõ intelligenciaszintet a villában

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Ez van...

Gyõzikéék engem pl nem izgatnak nem érdekelnek, ez az egy mûsor van, amit meglesek, de a koncepción látszik, hogy elég olcsó😊 Meg ez az egész hozzáállás a DIGI-hez ez is minõsíti az RTL-t...online adásokkal is jócskán elveszik az ember kedvét nem csoda, ha úgymond nem tudnak hova fejlõdni...Lehetne jobb is kategória mûsorokat készítenek igazodnak a nyugati mintához csak mi általában nagyon rosszul majmolunk...

Laky
Nincs valahol egy értékelhetõ stream? Bowl elõtti trash talk kikészít

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Melyik belsõs állt bosszút szegény Adélon?
PiszkosFred
Nem akarom se a simlist se a traktorost minõsíteni, hiszen ez a szimpátia olyan, mint a segglyuk - ismeritek a mondást.

Én csak azt nem értem, hogy miért meglepõ az, hogy a suttyó buta ember megy vissza a világba a show kedvéért, mint az idõsebb konyharobot? Hogy mi volt 10 évvel ezelõtt, az más kérdés, azóta a televíziózás itt tart, a magyar lelkesedési szint pedig itt. És mégis, várja mindenki a csodát, és hõbörög, amikor kiderül, hogy a Gyõzike, a Bunyós Pista, Kiszel Tünde, és a teljes Story gála meg a többi megélhetési celeb imádat gyõz az értelem felett.

Én már annyit se. Minden nap felnézek majd a Való Világ oldalára, hogy mik történtek, de megnézni a videókat nem fogom, csak ha valami rendkívüli nem történik. Társad jól döntött teljesen. Kicsit örülök is a fejleményeknek mert az elõzõ VV-t iszonyú sok energiámat és idõmet emésztették fel.
Klon
nem csak kiszolgál, hanem diktál!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Dávid személye ellenfél lesz Röfikének, a riportszobában érzõdött rajta, hogy értelmes srác, de a tegnapi onlineban direkt tette a hülyét😊))

Zeraa
jaj ez az Adélka szegénykém..<#hehe>

Krisztiam
remélem következõ párbajon Miss röfi megy ki

Komolyan beszarok rajtatok, most úgy írtok itt, mintha Laci olyan hû de sokat hozzátett volna ehhez a szériához. Kb SEMMIT nem csinált odabent a legyünk mindenkivel jóban faxságán kívül. Nem volt humoros, nem emléxem egy vicces jelenetére sem. Csak úgy elvolt, aztán ha valaki beszólt neki, akkor visszavágott, hogy sütöttem neked palacsintát. Hát grat!

nem az rtl hibája hogy szennyet sugároz. õ csak kiszolgálja az igényeket.<#smile>

amúgy ez a Dávid legalább Vikinek vissza mer beszélni, az összes többi csak összehúzza magát és nevet azon amit az a gyökér mond.

pont ez az egy ilyen párbaj viisszamenetel után Iza simulni fog mibe, hogy lefogja húzni róla a szalonnabprt is😄DDDDDD

Pontosan. És csinálhat itt kint bármit a Laci, nekem végig szimpatikus volt. Egyik villalakó sem tud ennyire intelligensen, normálisan, korrekt módon, a másikat nem eltaposva párbajozni. Krisztián végig nyomta a párbajon a full tahót. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.
atyauristen(belevalo)
Pont ez a probléma,hogy ez a menõ, de azért annak idején voltak a VV történelmében tényleg olyan játékosok akik nem voltak silány balfaszok,hanem azért érzõdött,hogy ésszel játsszák az egészet...

Alapvetõen maradjunk annyiba,hogy az alapkoncepció egy rakás szar lehet egy okostelefonos buzi gyereknek nem, de ez a játék messze menõleg jobb lehetne ha nem ilyne nyomorékok lennének benne.
Adél elég gáz szegényke. Elcseszték a csajt...