ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enikõ csak 23 éves? 😮

zaki
enikõ 22 éves? wtf, azt hittem legalább 30...

loofy
asztrológus...öcsém...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

jaj ne ezeket a jósokat honnan szalajtják?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
sorry, h én nem itt töltöm az életem, mint te<#puszis> tudod milyen színû az ég, vagy nem jártál még a 4 falon kívül?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

azt akarta, hogyha véletlenül rátámadt volna a Zsuzsi akkor esett volna el gatyástul Leonidasszal együtt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

loofy
neked erre a reflektálásra is 9 percre volt szükséged...gratula...

setuh
alek mar megint jol latja a dolgokat

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

loofy
annyira kiváncsi lennék mi a ta szinted?megosztod velem/velünk?méltóak vagyunk rá?<#nemtudom>

Éva és Alek tervezgetnek.. Éva Gigit akarja vinni

loofy
ja mert megdöntötte a évit...<#hehe>

ForzaInter
és miért?

Yo, Bitch!

Tyler1
most ezt nem tudom mire írod. arra, hogy a 10 éves kisgyereknek visszaírtam a saját szintjén? nem valószínû, hogy felfogta, amit elõtte írtam, de nagyon kemény oltást nyomott, készült rá vagy 1 órát.

loofy
a legjobb mikor gyõzõ énekelte a frank sinatra számát a new york-ot,és le volt írva az egész szöveg fonetikusan: nyú york,nyú jork<#taps><#idiota>

jaja az Angélát a sátor ötletével😄 amúgy az is naphosszat képes volt átaludni délután négyig😄😄, rajzolt, meg minden bal kézzel csinált, de õ pl sztem egy szürke ember volt abszolút, azt sztem a Renátónak kellett volna megnyerni egyértelmûen😄 állítom h õ rá emlékeznek a legtöbben abból a szériából.

Lol Olivér bevallotta miért szekálta fel Zsuzsi agyát😄

szánalmas ami itt megy
azért elég beteges hogy sokakban egy világ omlott össze mert kiesett egy mûsorból egy játékos,és utolsó trágár módon szidalmazzák az ellenfelét meg csalásról és összeesküvés elméletrõl beszélnek....

get a life please....

Olivér magának köszönheti hogy kikezdett az anikó nevû ribanccal aztán nem merte felvállalni és hazudozott összevissza mint a leonidász aki elõadta mennyire szereti a kinti nõjét aha....
Ezenkivül is nagyon messze volt a tiszta játéktól,illetve a párbajon is alulmaradt minden tekintetben,eleve hangoztatta hogy szarrá fogják verni...plussz zsuzsival is elbánt már akkor hírhedtséget szerzett magának egy szép ellentábort késõbb csak fokozta ,kristóf ellen a névtelen szürkeséget is épphogy lenyomta....
Jah és közösség bomlasztáson kivül semmit sem tett,míg "a büdös cigány" helyette takarított...

nah mindegy.

loofy
jaja...mindegyik zsebe tele van a gazdálkodj okosanból kiszedett pénzzel...<#zavart1>

ja most eléggé felszabadult...csínytevések azért viccesek voltak

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps>

loofy
valamelyikben volt az a bálint gyerek...õ nagy arc volt..hegesztette a 40 éves csajszit..

Egyszer meg Afrikában vagy hol a tökömben voltak Bejá Asszonnyal, aztán megszólalt, hogy "Dicsak, ott a GEOPÁRD!" <#nyes><#banplz>

Effe88
szentendrén nagy gettó élet lehet😄😄

mekkora jófej az Olivér kint a Coolon😄 jól elvan

loofy
jah...a cigók arrfelé így hívják a kamurap youtube-os videókon!<#vigyor>

igazából akik Olit kedvelik, örüljenek neki hogy kikerült, mert így jobb neki. teljesen felszabadult, rendezheti a kapcsolatát, és sokkal jobb lesz így neki.

aki utálja, az meg szintén örülhet, hogy kikerült.

ne legyünk önzõk, én azért sajnálom hogy kiesett, mert így nem lesz már show sajnos. béci 10-kor takarodót fúj majd, giginek is kinyílik a csipája, és laci is elkezdi majd játszani a nagytestvért. nagyon nem örülök neki.

loofy
hagyjad...olyan mintha lóval imádkoznál...<#ravasz1>

150 cm, 35 kiló, de a szövege kemény! <#nyes><#hawaii>

Az egy dolog, hogy megy a playback, de a mikrofon is és elcsúszva énekel.
Effe88
26 os körzet az szentendre??😄😄

az a széria nagyon kiesik nekem. Emlékszem rájuk nagyjából, de az pl nem volt rossz, legalább abszolút közemberek kerültek be...Roli volt a fav

Tyler1
legjobb volt mikor a dzsungeles faszságból kiesett, aztán beül a kocsiba, és kérdezi az argentin sofõrt, h "mennyi a minimum tájm?" 😄DD

loofy
na még egy cigó a "26-os" körzetbõl...szánalom...

na ez a szutyok rappel éppen...biztos Young G társa

Na, megjöttek a Béci rapperek a Belevalóba! 😄

Ebbõl a válaszodból látszik, hogy te nem érted amit én korábban írtam, így nem is fogom kifejteni, mert teljesen felesleges lenne.

Én a kóstolgatás helyett próbáltam kielégítõ választ adni, bár ne tettem volna... <#wilting>
loofy
jerzy a 14.éves fiúk körében is népszerû bizonyos oldalakon...<#zavart1>

Jerzyvel semmi gáz nincs, nem játszik rosszul-> nincs konfliktusban soha szinte, csendes, mint állat, de nem érzem kétszínûnek. Õ ilyen semmitmondó szürke ember, pont ezért lehet esélyes. Az a szerencséje, hogy jól is néz ki sok csaj szerint, és még Gigizik is ez mind emel a népszerûségén hiába nem csinál showt.

Valamelyik RTL-es homokos húzza már a f...ára a szervert, mert egyszerûen nézhetetlen a stream!

loofy
hogy beszéli gyõzõ az angolt?
-hangosan...<#hehe>

Dadogós Öcsi ku.va jó volt a BB2-ben

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Effe88
jaja
yesterday meg happy birthday😄😄

ForzaInter
mondjuk azért az elég idegesítõ, hogy ilyen nulla szürke embrek mint jerzy bent vannak a villába, olivér meg kint..

de jerzy az ilyen 14 éves tinilányok körében biztos népszerû, meg gigi miatt is..

Yo, Bitch!

loofy
miért teljesen hiteles hogy mivel magát adja bécike,két rapvideó között kitakarít meg vasal egyet,otthon is...<#zavart1>

zaki
mert nem belevaló <#idiota>

az hatalmas volt xDD Öcsi volt ja...

Meg azt, hogy Happy Birthday 😄 Azt sem tudja mit jelent, full kretén 😄

Öcsire gondoltál?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

de a tinilányok nem. Fõképp, hogy normális és jólelkû gyerek, legalább is, amit mutat. Csak kár, hogy ez a mocsok Gigi semmibe fogja venni kint és õ ezt még be is veszi, hogy lesz köztük valami kint😄😄 buta szegény, dehát a tinilányok nem ezért szeretik😉

Krisztiam
Enikõ miért nincs ott a belevalóban?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus