ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
meg jön mindíííg ezzel a yesterday szöveggel
mindenre ezt mondja😄😄

Nem vagy egyedül.Utálom azt a hülye majompofáju lengyel bikát

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gorii
Oli kaphatna egy musort, ez a ket ize szanalmasan szar

setuh
csak nem gondolnak bele h jobb azer nezni egy musort mert vkit utalnak minthogy semleges erzelmekkel nezzek...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tyler1
azt a rohadt Gyõzike milyen fejeket vág<#wilting> és ezt beengedik a stúdióba?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Értelmi szint és a szöveg kb. azonos.. amúgy is általában egy társaságban járnak, az igazi rapper nem rasszista 😊

loofy
arra emlékeztek mikor volt a 2. big brother és volt abba is egy cigó,akinek a családja beizzította az egész falut hogy szavazzanak,osztogatták a feltöltõ kártyákat,csak a hülyék azt hitték hogy arra kell szavazni hogy ki ne menjen vissza...így kiesett az idióta,a saját családja ejtette ki<#hehe>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Én Jerzsit is rühellem, a magasztos szónoklataival együtt. Legalább normálisan beszélné a magyart! 😄

Rajta lesz az RTL MOST oldalán

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

setuh
az biztos h nem becit szerettek ennyien hanem olivert utaltak...

ForzaInter
ezt a belevalót újralehet valahol majd nézni? ha nem akkor felvehetné valaki

Yo, Bitch!

LordVenom
Jobbak. A magyar rapper mindig jobb,mint a cigó rapper. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

zaki
legalább fajtiszták :p

Béci szerethetõ karakter lenne, ha nem tenné, játszaná az agyát. Felvállalná, hogy taktikázik a húgával. Nem sírna folyton a takarítás miatt, mert nem ez a mûsor lényege. Ezenkivül nem nézné le az ellenfelet mélységekig, amit nem magabiztosságnak, hanem nagyképûségnek hívnak. Dehát sajnos így is népszerû a szavazók körében, mint tudjuk. Ilyen alapon talán, ha minden jól megy-> Alekosz, Béci, Jerzy döntõ lehet, de még az sincs kizárva, hogy Gombi lesz ott a végén ezt nagyon nehéz megítélni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
ezek is rappalnek? 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Azért kiváncsi lennék az sms számokra

így van, már kristóf majdnem elverte szegényt, megosztó

de sztem alek kinnhagyná a cigányt, remélem így is lesz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Béci, mint rapper cigó? Nézzétek a belevalóban Oli haverjait! Na, ezek jobbak? 😄

loofy
nks...

Én megmondom neked.Semmi se.Összefogtak a cigányok és kész.

loofy
ez a kristóf dolog bennem is megfordult hogy az is szoros volt...

LordVenom
Bélabda fejû gyerek eddig sem volt látható,csak mûsoronként 2-3 percet. Nem értem ki az,aki õt akarja látni. 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

elhiheted mennyire nem érdekli mit gondolsz róla, fõleg fórumon keresztül. ezért felesleges a személyeskedés itt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ForzaInter
igazából amugy várható volt, hogy olivér esik ki.. biztos hogy sokan imádják, de legalább annyian utálják is, egy nagyon megosztó személyiség.. béci meg az átlagszavazónak vagy szimpatikus vagy semleges, nem csinált olyan sok mindent a villában de ott volt mindig a középpontban õ is.. na meg oli már a harmatgyenge kristóf ellen is éppen hogy csak visszament, gondoltam hogy béci megy vissza.. annyiból örülök neki, hogy most nagyon meg fog változni minden bent, de olivér poénjai, szarkavarásai, alekosszal való hülyülése rohadtul fog hiányozni..

Yo, Bitch!

loofy
több

mellon
Nem örülök hogy a mesztic ment vissza. Kb. Alek meg Oli miatt néztem a mûsort. Õk nyomtak életet a villába. Miattuk volt pezsgés. Most majd lehet nézni az unott képû brigádot.

loofy
<#zavart1><#taps><#taps><#hehe>

SirAlo
Oli mar kampanyol a belevaloba 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

vegyél már vissza kicsit az arcból.. nem is csodálom, hogy bécike fan vagy, nagy a hasonlóság köztetek..

Ez az online egy fosadék... nézhetetlen

loofy
még szerencse hogy itt vagy te nekünk az intelligencia mintapéldánya...beszélj még...iszom a szavaidat...érzem hogy röbb leszek az által,hogy megosztod velem a gondolataidat...

teljesen egyet értek veled , bécire valószínû segélybõl szavazott a rokonság
azért sztem nem Alekosz a legprimitívebb. Az életmódja lehet, hogy olyan, de õ neki normális gondolatai szoktak lenni ki tudja fejteni éppen mirõl akar beszélni...

ja és, ennyi erõvel az elmúlt három széria nyertesére, akik szavaztak azokat is szidhatnád, pedig õk 7-8 évvel ezelõtt futottak. Sajnos a véleményed eltörpül a sok szavazó, vagy nem szavazó mellett nem tudjuk miként alakul a szavazás. Emlékszem anno hiába volt közjegyzõ akkor is ez volt, hogy manipulált a szavazás😊

Ip alapú, ezért mutat biztonsággal arányt arra, hogy egy bizonyos közösségben milyen százalékban kedvelik a jelölteket.
Habár kor, nem, vallási hovatartozás, stb. tekintetében nem lehet az itteni közösséget az ország leképezéseként tekinteni, komoly információt nyújt az itteni eredmény a szimpátia társadalmi eloszlására.
Effe88
bódi guszti vagy dögös robi???<#idiota>

Hy ! Nem tudja valaki melyik szám ment a Béci legjobb pillanatai alatt ? 😊 kösz
Lemegy a közértbe és vesz pár dobozos bádvájzert! <#nyes>

Krisztiam
Olivér ma be fog rúgni :dDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tyler1
jólfogok 😊
megpróbáltam a te szinteden válaszolni, de lehet ez is magas volt. hmm ez van.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

loofy
csata...ugyanmár...

és még rocker is, mint kiderült õk pedig a tapasztalataim szerint sosem voltak híresek a népszerûségrõl és ugyebár tökre leszarják mások mit gondolnak, ezenkívûl õk a legnagyobb ember ismerõk, bár õk sem hibátlanok. Viszont belül agyban intelligensek még akkor is, ha éppen rohadtul bunkók tudnak lenni olykor...

ProGabe
+1

ha jól hallottam, Béci akar majd beszélni a többiekkel. kíváncsi vagyok benne lesz-e az összefoglalóban, mert mutatni nem fogják, az biztos

/ezt ide csak azért írom, hogy el tudjam küldeni. kiütöttek, de duplikáltnak érzékeli a motor/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gojoci
Az rtl egyértelmûen bundázza a szavazást. De tegyük fel, hogy mégsem. Ekkor viszont nem értem, ki a tököm szavaz bécire. Ez egy szórakoztató tv-mûsor, nem szimpátiaszavazás. Én az összes vv-lakót megvetem mint embert, mégis arra szavaznék, aki csinálja a mûsort, lehet az negatív vagy pozitív ember, tökmindegy. A lényeg, hogy szórakoztasson. Olivért is utálom, mégis rá szavaztam volna ha lett volna értelme, mert csinálja a show-t.
Alekosz a legprimitívebb, szóba se állnék vele, mégis öröm nézni a hülyeségeit. Az elmúlt 80 nap alatt - a béci szavazóktól kérdem - mi volt az, ami indokolja, hogy ez a cigány menjen vissza??? Mit adott õ ennek a mûsornak??? Egyszerûen nem értem a szavazókat.

Krisztiam
barátok nem?

Effe88
itt amúgy Pool-Man Utd csatát érzek kettõtök között😄😄😄

setuh
hat az h inteligens az mar abbol is lejott ahogy valaszolgatott meg ahogy kifejtette a velemenyet

ki az a sok sapkás alak Olivér mögött? testõrök vagy kik?😄

ForzaInter
hát nekem nem volt kedvencem, inkább semleges karakter volt számomra, de nagyon hiányozni fog a villából..

Yo, Bitch!

loofy
ha ettõl jobban alszol akkor de ...az vagyok...

setuh
azer az egyaltalan nem meglepo h az oldal szerkesztoi tudtak par percel a vege elott...