ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó hogy nem az, kampós orrú.<#eplus2>
0208-án halálra röhögte magát, amikor megcsikizték, meg amikor Szandikával röhögtek a csínytevéseken...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A jakuzziban is tök jól érezte magát

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

és érdekes, hogy pont Olivért áldozták be. Illetve saját magát is beáldozta...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez igy van.Olinak nem volt azért rossz kedve az elmúlt pár napban.Akik látták az esti online-t azok tudják..Az RTL készitette ki ennyire

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

1,2 millió egy zakó és csak modellen nézheted meg az üzletben. Faszaság ez az Armani meg a Hugo Boss 😄

Jóhogy mindjárt nem Photoshopolják rám, hogy hogy állna.. <#nyes>

Laci te sem vagy szegény...

Tyler1
hát te ezt jobban tudod, nekem már kicsit régen volt 😊 játssz most egy kicsit apuval...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hagyjad szerintem, a legkomolyabb "érvei" úgyis csak a másik lenézése és oltogatása..

Az viszont tény, hogy az RTL gyakorlatilag kicsinálta. Látszott is a párbajon, majdnem felrobbant.

gojoci
"igen, tudtuk, hogy ez lesz...most erõre kaptak"
Ez volt az elsõdleges célja az rtl-nek. Mivel kijelentették, hogy ha az 5. párbajon is a "nagy négyes"-bõl megy vissza a gyõztes, akkor nekik semmi keresnivalójuk bent. Persze ez így is van, de muszáj volt bent kiegyenlíteni az erõviszonyokat.

áá félõ, hogy a tinilányok õt is kiejtik. Abban reménykedem, hogy szépen legalább a döntõig elevickél...az a mázli, hogy mivel csinálja a showt és a népszerûsége töretlen, ezenkivül, stabíl és jó meglátásai vannak sztem a tinik körében is népszerû, eszik szinte a dumáit bármennyire is lelúzerozzák...

loofy
az árulkodás na az való oviba...tudod?

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Olivér lett az ERKÖLCSI gyõztes!
rem aleknek ha van egy kicsi esze bécit viszi majd ki amikor lehet
loofy
az rtlnél nincs egy fasszopó informatikus aki karbantartaná ezt a szájbabaszott online közvetítést?<#kerdes><#nemtudom><#nezze>

igen, tudtuk, hogy ez lesz...most erõre kaptak. Gombin picit csodálkozom...lehet túlzottan hálás lett a Bécinek és most hozzájuk verõdött, mindenesetre nem baj taktikázzon csak, csak eddig így is úgyis szerethetõ karaktere volt, aki legalább nem a jelekkel foglalkozott folyton. Bár mostanában sokat is sírt meg minden kíváncsi leszek mire lesz neki elég. Szavazók mentalitását, alapanyagát nézve Gombi nagy esélyes Jerzyvel együtt

Tyler1
kicsit unalmas vagy már. menjél aludni inkább, nehogy hétfõn ne tudj felkelni az ovira.

loofy
nem azt mondtad hogy mész?...

nagy lett az arca mindenkinek,hogy aleket még egy laci is megbírná verni,na ez viccXD
Tyler1
vagy vmelyik leggyengébb kiejti, ahogy az eddigi szériákban.

loofy
valszeg a nõje megnyugtatta hogy nem rakja ki a bõröndjét...

Amadeus
Hát én arra vennék mérget hogy Alek nagyon csunyán kiejtené.

alek megnyeri bárki ellen
Ha így viselkedett volna az utóbbi napokban, lehet mégiscsak õ megy vissza. Bár kitudja...

ForzaInter
nem is akart már visszamenne, ezt látszott a párbajon rajta nagyon..
azért idegileg nagyon kikészítette az rtl ezzel a büntetéssel.. na meg a videoüzenet amit kapott a csajától az se gyõzte meg.. +még köcsögség volt az is, hogy direkt anikóval akarták mondatni a beszédét, csak azért hogy belerúgjanak még egyet, ha õt szavazták volna vissza, akkor se bírta volna sokáig, kijött volna magától pár nap után..

Yo, Bitch!

loofy
ja két napja még ki akart menni ,most meg taktikázni akar...képmutató majom...

nem lenne rossz ötlet...

ezek most aleket akarják ki hívni?
laci viszi alekot, mert simán leveri.

HA-HA-HA

nagyon jófej volt most...

loofy
mondtam már ,mutasd meg a te szinted hagy tanuljak te gyökér...vagy húzz a gecibe innen köcsög...

Gombi is elkezdett taktikázni eddig tartott az õszinteség nála...most miket mond azt érdemes lenne hallgatni. Laci is totál biztos benne h kiverné Alekot...erre nem vennék mérget

Tyler1
baszki ez a Gyõzi szánalmas, se beszélni, se olvasni nem tud<#nemtudom>

Laci meg Gombi taktikázik, húha...

loofy
oli azt mondja valami munkát néz...mondjuk váltsa le gyõzõt<#taps>

Tyler1
csak ne lennél ennyire gyerekes, bár 10-nél több nem lehetsz, szóval megértelek 😊 ennyi idõsen én is ilyen szarul vágtam vissza mindenre.

na de megkíméllek ezektõl a durva oltásoktól, úgyhogy off vége<#wave>

ForzaInter
hát ez az online ma nézhetetlen😞

Yo, Bitch!

loofy
<#eljen>

Igen, ezért írtam azt, hogy nem tudom mi lelte az utolsó napokban.

Ebbe a belevalóba minden részbe jut pár táncoskurva... Szerintem Oli is inkább menne inni párat, aztán dugni az asszonyt, nem ilyen tucatribancokra kiváncsi... <#kuss>

loofy
laci káromkodik mi lesz itt...már semmi sem a régi<#falbav><#hehe><#ravasz1>

zaki
felszabadult

Olivér teljesen más volt most a coolon, nem is tudom, mi történhetett vele.

loofy
én erre azt mondom aki ezért ki ad pénzt ,az meg is érdemli,verjék csak át a mesedélutánjaikkal...

az hülyeség, mert õ szûz...el van írva egy csomó

loofy
ezért a pár fikázó hozzászólásodért,kár ide visszetérned igazán...ne foszd meg a környezeted a társaságodtól...nem fogsz hiányozni
amúgy nem itt töltöd a fél életed?de azért az adminok seggét van idõd nyalni a jelentgetésekkel mi?

SirAlo
Alekoszt is baknak irja

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ja, de ez nem meglepõ az asztro show után...ebben tudják átverni az embereket a jóslásban és a reménytelenségben...

bak...akkor Éva, Gigi, vagy Anikó nyeri? na tudod mikor hiszek egy jósnõnek😄😄 inkább akkor már a kékhalálban hiszek