ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loofy
változott a cigók taktikája is: mostmár 3an raknak véletlenül egy emberre<#nezze><#hehe>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

zaki
hát én remélem alekosz nyer. másnak nem is szurkolok. talán még anikónak. de hogy béci ott lesz a döntõben, az 100% sajna.

Jerzy Anikót és Évát rakná ki legszívesebben..

Hát emberek... én nemgondoltam ilyen még lehet..... Azt a mocskos, gusztustalan, undorító, seggnyalós flémezést amit az rtl nyújtott most a kiszavazón és amit Oli ellen csináltak egyszerüen maximális hányinger a végkimeneteltõl független undorító volt az egész.....
loofy
<#taps>

loofy
a végkimenetel szerintem valamelyik rác gyõzelme lesz sajna...egy jó dolog van benne: utána úgyis kinyírják egymást a lovéért<#zavart1>

Az arányokon még most is nagyot nézek. 61-39? LOL. Ez kb, mint az Éva-Ildikó.

béci azért vicces. nyerni tudott egy kiesni akaró, a csaja által full elbizonytalanított és legyengített, az rtl által földbe döngölt valaki ellen, és úgy adja elõ, mintha legyõzte volna a hétfejû sárkányt.

szerencsétlen barom.

ez mi? nem rég vele jópofáskodott, amikor megalakultak 6-an gyorsan kiszállt onnan, mert a Zsófi mellett nem volt kedve kampányolni ez még érthetõ is volt, hogy semleges maradt, de minek mondaná azt, hogy nagy kõ esett le a szívérõl, hogy Olivér kiment? amikor az Oli csípte az õ búráját, és õ is mindig jópofizott vele. Ezt nem vártam azért a Jerzytõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

loofy
tehát egy befolyásolható jellemtelen gané ez a jerzy gyerek...

gojoci
Majd az rtl kitalálja.

loofy
<#eljen>

Tyler1
nem utálta, csak Gigi miatt állt Béci mellé.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

lehet hív pozitívak voltak és úgy értette😄 (na jó ez gonosz volt)
mert szted mi lesz a következõ párbajon?

bármi lehetséges, hiába nem csinált semmit ilyen alapon, hogy a Béci visszament Gombi esélyei mégjobban megnõttek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

loofy
az hogy egymással akarnak párbajozni kb olyan komoly mint az hogy gombi ki akar menni...

gojoci
Ezek után ti még találgattok a következõ párbaj kapcsán??? Ugyan már...

inkább buta és Gigi féle befolyásoltság alatt áll, de ezekszerint sunyi módon utálta az Olivért és ezt bezony nem merte a szemébe megmondani. Mekkora egy suttyó, gyáva alak ez is😄

tegnap vagy tegnapelõtt mintha azt mondta volna gombi, hogy inkább Alekoszt vinné ki, mert akkor kiderül, hogy van e esélye, Jerzy ellen szerinte simán visszajönne és semmi nem derülne ki belõle...most meg fõleg úgy gondolhatja, hogy lenne keresnivalója Alekosz ellen.
Tyler1
akkor megint saját bandájukat basszák szét.

várjál érdekes módon Olivérrel szimpatizált nem rég...

loofy
ez a jerzy is ugyanolyan jellemtelen gané,mint a hombárgombár...

de hülye ez a Jerzy. pozitív karakterek. Leonidasz, Zsófi, Ildi minden volt csak pozitív nem...

zaki
gombi tuti erzsit viszi ki, nagyon rá vannak állva eygmásra már több kiválasztás óta, meg mondogatják is, hogy na majd egymással kell megküzdeniük.

loofy
régebben azt mondogatta bréla hogy jaj vigyázz a jerzyvel ki tudja milyen kint ,most meg kinyalják egymás seggét...

Gombi szerintem Alekot hívja majd ki, mert most azt hiszik, hogy Béci bandája nagyon erõs. Nagyot fog koppanni. Bár Gombi szavazóival van valami sumákság, szóval kiejtheti Aleket...de azt már az rtl csak nem engedné.
Jeryz kezdi a prezentációját. "elmélet meg gyakorlat" 😄

Lázár Laci osztja az észt. Kár, hogy nem hat meg senkit!<#mf2>
Na most muszáj volt elkapcsolni agyhalott Jerzy beszélgetésre.. Fuck!

Tyler1
az a 3 telefon? 😄

Jerzyt kiejtené ugyanúgy...szerintem egy Gombi Jerzy párbajon rohadt nagy bevétel lenne ismerve a mai szavazók mentalitását...te jó ég micsoda kánaán lenne a kis tinicsajoknak, és ráadásul ott van a Gombi féle többezres szavazó maffia😄

Nem.Most Éva fog menni,mivel az Alek tábor nem tudja Bécire rakni a jelet,ezért a másik tábor fog 4 jelet Évára rakni.Éva meg kiviszi Gigit.Pont.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

gojoci
Az rtl már rég üzlettársa a blikknek. Nem hiába van napi blikk-reklám a villában. Amúgy meg ez egynapi téma, amiért nem érné meg Olivért kibaszni.
Olivért beáldozták, hogy helyretegyék a villában az erõviszonyokat.
No meg egy cigányt macerás kitenni, fõleg hogy durván szembesítették volna a kurucos múltjával. Ez a cigány-balhé sem hiányzott az rtl-nek.

loofy
<#eljen>jó meglátások

De, arról beszélt, hogy mit hol vett, meg mit kapott ajándékba.. Persze biztos céges számlára vett "munkaruha", de akkor is 😄

Most épp a pénzlesõ partikurvákról beszél 😊

majd meglátjuk, amire kiszavazás lesz, addigra megszokják a béci uralmat.

zaki
elõbb mondta, hogy spanoktól veszi, 100-120k-ért darabját...

Gombit fogják kijelölni taktikából...õt én veszélyesnek tartom, mert nagy szavazói vannak elég a bejutására gondolni...

Az nem a sajátja szerintem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zaki
hát szerintem most gombi fog menni, mert sajnálatból rárakják a jelet, õ meg viszi jerzyt magával.
vagy anikó, és viszi gigit
alekoszt most békén hagyják szerintem.
elõbb fogják évát kijelölni, mint õt.

loofy
hát veled úgy látom apukád túl sokat játszott,azért lettél ilyen kis nyomorult steiner kristóf imitátor,aki rooney poszterekre maszturbál a wcben miközben,apukája lágyan matató kezeire gondol a slicce környékén...
ki a faszom vagy te hogy ilyen nagy királynak érzed magad?mostmár tényleg kiváncsivá tettél...

Vicces lesz, ha a döntõben egy kampós orrú, egy cickány meg egy lengyel lesz. 😄

Igen.Szóval ma bebizonyodott hogy meg van irva elõre az egész.Gondold bele,ha holnap megirják a bulvárok hogy Béci kiesett.Ki a fene fogja megvenni azért.Szerintem a retek lepaktált a Blikkel.Ennyi.

gojoci
Ez azért van, mert a kiválasztást nem manipulálják. Sajna Olivér pont most lett párbajozó, ez van...

20 ezres nyakkendõ, 28 ezres ing, fél millás öltöny és abból is több.. Mi a faszt keres ez a villában?

most van 1-2 felvételem, amit megmentettem😊 a cím az lesz-> Párbaj utáni állapotok a villában

zaki
hú de hiányozni fognak azok a beszélgetések alekosszal a jacuzziból... 😞

- béci elszáll most és kinyílik a bicskája
- laci testõrként bécihez szegõdik és kinyílik a csipája
- gigi királynõként fog viselkedni
- jerzy pincsiként követi gigit
- gombi perpill bécit követi, de ez kiszámíthatatlan
- anikó keres egy újabb faszit magának, akinek még van párja, az gombi, vagy lacit, végsõ esetben alekot
- szandika hamarosan kiábrándul bécibõl
- éva alekba fog kapaszkodni
- alek meg megpróbálja megbaszni anikót vagy évát

együttszavazások:
- béci, laci, gigi, jerzy és talán gombi
- a többiek kiszámíthatatlanok, szerintem szét fognak esni

következõ jelölt: éva vagy alekosz

vélemény?

Tyler1
õ volt a legnagyobb konfliktus forrás. Éva nem mehet mindig közülük.