ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így van...ennyi, viki ellen van egyedül esélye 😄 kíváncsi vagyok azért, de vicces, h bárki ellen kiesne ez a kis kályha 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Józsi igencsak le akarja beszélni...

majd meglátjuk meglepõdnék, ha nem Vikit vinné

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Dávid remélem tudja mit csinál és Vikit hivja ki ami itt az elöbb volt az remélem csak szinjáték volt ! 😄
Józsi, hogy tudta, hogy Zsolt volt a poénszerzõ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Teó odacsalta Izát magához há csúcs😄DD

háhá nálam megy a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
stream <#gonosz1><#taps>

Volt már?

azér kicsi a világ na...

ki??? én biztos nem😊, de azért volt ez a megjegyzésem mivel korábban volt info mennyire szegény körülmények közt él...azért ez a ház, meg környék nem volt rossz, amit mutattak...állítom, hogy én sokkal szegényebb voltam, még novemberben buznyák nélkül zsíros kenyéren és paprikás krumplin éltünk anyámmal több százezres hátralékkal...de az mondjuk szimpatikus volt, hogy a szülõk nem állították be a családot úgy, mintha küszködnének...

jártam vidéken😊

én amúgy Nánást nem is falunak emlegetem, mint tették azt sokan, hanem városnak...Merthát az is, egy kisváros😊

PiszkosFred
Csak "ti" hiszitek azt, Pestiek, hogy itt vidéken a vadkeleten mindenki nádfedeles góréban él 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Durva...Krisztiánnak is focista álmai voltak...

amúgy tök normális családja van szép házban él

PiszkosFred
Meg hát az Örege sem egy szószátyár ember 😄

Ez a Krisztián tiszta apja😄DD ugyanazok a kék szemek, ugyanúgy törli az orrát, mint az örege😄D csúcs

Itt.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

De.
tudok róla, de napokkal ezelõtt pont mi beszéltük, hogyha okosak lennének a lakók, akkor Vikire tennék a jelet közös összefogással...és tessék volt olyan játékos, aki ezt megmerte lépni tegyük hozzá Dávid helyzeti elõnnyel indult...Igaz, hogy õ magára pakoltatta a jeleket méghozzá ügyes trükkel. Egyetlen porszem volt a gépezetben maga Aurelio, akivel nem szabad összeállni, ha taktikáról van szó

PiszkosFred
Na jó, de a követõi nem 😊 Csak olvasd a kommenteket a faszbúkon, vagy a vv oldalon. A nép vérre szomjazik. 😊 Bár ne úgy lenne, mert szeretem nézni, ahogy elszabadul a pokol odabenn pár egysejtû heccelése után.

Simon már rég leszarja Vikit el van és éli világát😊 nem is nagyon szeret a benti dolgokról beszélni...lazul és élvezi az ismertséget jelenleg😊

jövõhéten Pestre költözik amúgy és ott lesz a párbajon is

JohnnyNapalm
dávid kapott 3 nap elõnyt, rá a kiválasztás óta már lehet szavazni az alkalmazásban ellenfél nélkül
(szerencsére)

PiszkosFred
Még mindig lázadnak a simon fanok, addig nem lesz vége, amíg vikit nyilvánosan valaki meg nem veri, vagy jobb esetben simon le nem fekszik vele. Viki játékának a simonka kihajításával lett vége.

PiszkosFred
Egyébként az a baj, illetve vicces, hogy gyártjuk itt az elméleteket, meg erõviszonyokat, meg túlgondoljuk az egészet - ami nem baj, fun. Csak ezek benn olyan sötétek, hogy a végén kiderül mindig, csak mi látjuk beléjük ezeket az értelmeket és a nagy húzásokat, pedig nem kellene, mert egyszerûen mint a fakocka 😄

kaposi1
Törölték.<#falbav>
Nem tud valaki elérhetõséget hozzá?????

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Rash87
Simon lefutott ügy . Szerintem nem biztos hogy ez a homár visszamenne bárki ellen. Ha még is,akkor szoros lenne a vége (Viki ellen)

Glory, Glory Man. United!

PiszkosFred
EZt a párbajt Vikivel csak Dávid szúrhatja el. Vagy azzal, hogy nem õt viszi, vagy azzal, hogy véletlenül kimondja a nevét. Mindkettõ amatõr hiba lenne, ez már lefutott ügy. Ha nem õt vinné, akkor kiesne: ha a saját embereibõl vinné a kurvanénit vagy teót, öngyilkosság. Debilió, zsolt és durcás ellen esélye sincs, traktoros meg védett. Izát nem fogja, és ha csak nem szopatja a nézõket és a pinket, akkor õt sem fogja. Egyedül talán a jóskát viheti ki, de az megint kétesélyessé tenné a párbajt. Egyedül viki ellen maradna benn a simonka fanklubok támogatása mellett. Ezt õ is tudja, illetve, tudnia kell, ha látta az adásokat és a szavazásokat, már pedig látta.

Dency
Nektek megy itt a sima rtl klub stream? Nekem nem indul el.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

omg 😄
Jaja 😉, persze, embere válogatja.
Nem, nem az én gyerekemrõl van szó. 😊
nem, de jobb is, hogy átfestette rém ronda volt szõkén😄DD

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Krisztiam
beszarás eddig ilyet nem is hallottam.. nekem a sonka az sonka volt 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

😄DDD igen ez a sonkás cucc ütött😄

Krisztiam
folt nélküli sonka 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Rash87
Éhezõk Viadala 3 <#idiota><#idiota>

Amúgy igaza van 😄 nincs se csoki se folt nélküli sonka.

Rash87
Jó,igaz végül is...ezeknél még ez is nagy dolog volt.

desigo
Kint még ment a duma,hogy ráraboltat a harcsára bent meg a macikát szorongatva sírdogál a kinti nõje után
legalja <#falbav>
Krisztián és Iza
Ami az adásból kimaradt.

https://www.facebook.com/photo.php?v=736713439681086&set=vb.270854179600350&type=3&video_source=pages_video_set

Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.

Simont olvasgattam idekint és állítása szerint Viki egy csomó cuccát lenyúlta odabent...

Valószínûsíthetõ, hogy Józsin így állt bosszút...😉

valószínû ezzel a macis dologgal áll összefüggésben a látottak...

Józsi macija eltûnt (ki tudja lehet Dáviddal találták ki), aztán úgy látom õ lett a villamester és mivel senki nem vállalta fel, ezért megvonta tõlük a kaját😄

na végre és még ti panaszkodtok mennyire unalomba fulladt a csabai kolbász😄

Jóskagyerek bekeményített😄DD

Holnaptól nincs kaja x:S:A:A😄 mekkora

akkor ez is elég emberfüggõ, mindenesetre az átlag tényleg az édességekre hajaz😊 görögdinnye az édes szóval nem állunk messze😉

mióta vagy édesapa?

wesker24
Vasárnap ha Miss Röfi kiesik már nem lesz új ellenség kép egyenlöre ! 😄

Egyenlöre Peace van ! XD

De ne szóld el magad mert az RTL még simán bele szólhat a szavazásba ! 😄
PiszkosFred
Vasárnap után új ellenségképet kell keresned, azzal tisztában vagy, ugye? 😄

wesker24
Csak magának köszönheti ez az öskoca de majd kiderül ki dugta el ! 😄
Ha õ volt akkor Józsinál ezzel nagyon vékony jégre lépett.

wesker24
Kíváncsi leszek mi lesz ebbõl azért Miss Röfi még utoljára bekeményít ezerrel ! 😄
wesker24
Ebben is Miss Röfi keze van 1000 % hogy ö dugta el a maciját !

Mivel a kocának úgyis mindegy mert egy hájas disznó így a többiek fogyóznak egy kicsit ! 😄
PiszkosFred
"Az nem taktika,h megkéri 2 IQ társát,hogy tegyék rá a jelet,aztán veregeti a mellét,hogy mindenkit kint hagy 😊"

Mégis, minden VV-ban van egy ilyen, aki ezt kéri és csinálja. A szar taktika is taktika, nem csak a nyerõ. Bár, ezeknél az agyhalottaknál már az is nagy szó, ha három mondatot tudnak mondani egymás után, nem hogy gondolkodni... De, attól ez még taktika volt a langyi részérõl, majd meglátjuk, hogy mennyire jön be. Nem kell nagy jósnak lenni ahhoz, hogy be fog jönni és pár hétre õ lesz a király, ha vikit kinn hagyja, I. VV jóska repül a trónról 😊 Viki is azért volt királynõ odabenn, mert kirakta simonkát ezek meg beszartak csupán emiatt. Ez rájuk nézve szánalmas, de ez már legyen az agyhalottak baja 😊

PiszkosFred
Simonka magát baszta ki a játékból. Pont. Viki csak a katalizátor volt, de az anyagokat simon hozta. Ha nem most, akkor késõbb, idõzített bomba volt. Már teljesen mindegy, számára ennyi volt a játék. Vikinek is van kb. 5 napja, és csók.

😊

http://p.coldline.hu/2014/02/11/1351284-20140211-GgqIvw.jpg

Ez meg a grátisz : http://m.cdn.blog.hu/ho/hogyvolt/image/Untitled_2.gif