153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    Kibékültek?:D Annyira várható volt, túl gyorsan váltakoznak a viszonyok odabent
  • IXEMGabeo
    ehehehe:) ki gondolta volna
  • Ironman2
    Már biztos tolja ezerrel.D
  • Krisztiam #145812
    Hol van Gabeo? nyert egy fifa 14-et :DD
  • Ironman2
    Akkor fogadunk valamiben?
  • Ironman2
    Ne bmeg! Én most rendeltem 7days to die,meg Rust kulcsot.D
  • Krisztiam #145809
    jah veheted a kulcsot :DD
  • wesker24
    Gabeo van egy Fifa 2014-ed xD
  • Krisztiam #145807
    na Iza és Krisztián kibékültek :D
  • Krisztiam #145806
    köszi :)
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sok ilyen hely van a neten.pl Hardverapró teli van vele

vagy ez:http://cdkulcsok.info/

de ő a legmegbizhatóbb:http://maross.webgalaxy.hu/steam/

• Krisztiam #145804
    és hol?
  • wesker24
    Igy van erre gondoltam én is ! :D
  • wesker24
    Az ö dolguk senkinek semmi köze hozzá mit csinálnak ! :D
  • desigo
    lol,hajrá
    jó nagy idióta lesz krisz ha engedi magához megint
  • Ironman2
    Elég ha megveszi a kulcsot hozzá,és elküldi neki privátban.2-3000-ért árulnak kulcsokat a steamhoz,és originhez
  • wesker24
    Az igéret szép szó én tartom amit igértem ! xD
  • wesker24
    Ahogy igértem neki fogadtunk hogy mi lesz ebből hogy ebből lesz-e egyáltalán valami !

Akkor mondtam neki ha ezek valaha is kibékülnek mig a villában lesznek számithat rá hogy kap egy játékot és ő a Fifa 2014-et kérte ! xD
  • Rash87
    Letölti és ráteszi 2500 floppy-ra :DDD
  • Krisztiam #145796
    megveszed neki tényleg a fifa 14-et? :D
  • wesker24
    Na Teo és Zsófi tud ordibálni ha akar !

Amugy most bejelentem ha tényleg megtörik a jég és Iza és Krisz között szép lassan helyre áll minden akkor IXEMGabeo remélem olvasod ezt XD mert nemsokára egy FIFA 2014 tulajdonosa leszel !

Ahogy igértem meg is tartom xD
  • wesker24
    Ahogy elnézem Iza jó úton halad affelé hogy visszahódítsa Kriszt, ugy látszik a sok kitartás meghozza majd a gyümölcsét, !
  • wesker24
    A próféta szóljon belöled ! xD
  • Alekfognyerni
    Iza és Krisz már nagyon közel vannak egymáshoz. Lesz még itt csók.
  • Krisztiam #145791
    Szócsata..
  • wesker24
    Jah én is ugy gondolom amikor vége lesz már a VV6-nak akkor majd szépen megtudják beszélni a dolgokat !
  • Rash87
    Ebből már csak kint lesz valami,ahol normálisan kettesben lesznek.
  • wesker24
    De ahogy elnéztem a ma éjjeli Online adást attól tartok Röfi ördögi terve bejött !

Mert ugye Röfi a tegnapi ÖF-ben elkezdte manipulálni Izát hogy térjen vissza a régi Iza és ne fusson többet Krisz után !

Most is a mai éjjeli Online adásban Krisz állandóan Röfivel volt együtt mig Zsófi és Teo főzött addig Iza és Aurelio az ágyban punnyadt !

Nos lehet csak azért voltak együtt mert egy csapatban voltak de érdekes hogy Krisz és Röfi milyen jól eltudnak beszélgetni megint mint régen !

Azért remélem Iza nem hagyja magát manipulálni és ne adja fel a harcot hogy visszahódítása Kriszt bárhogy is szeretné Röfi öt manipulálni !
  • wesker24
    Persze az egészet felvettem ! :D

Süssünk fözzünk Teo-val és Zsófival 45 percben ! xD
  • IXEMGabeo
    nem mondod:D vettél fel valamit belőle?

bár tökmind1 nem tudom visszalesni:D
  • wesker24
    Vazze egész idáig volt adás és persze pont akkor veszik el az adást amikor elkezdődik a vacsora ! :D
  • IXEMGabeo
    áá :)

majd meglátjuk kik lesznek a finalisták...

anno a VV4-ben még 4-en voltak versenyben mikor visszament Olivér, Zsófika és Gigi
  • Ironman2
  • wesker24
    Régi rossz berögzödés már tudat alatt egyből rááll a kezem a felkiáltó jelre :D Régebben fiatal koromban nagyon sokat chateltem :D !
  • Ironman2
    Minek raksz felkiáltójelet minden mondat után?
  • wesker24
    Habár szerintem az elképzelhető hogy amikor már csak 3-an lesznek akkor a volt villalakók majd bemehetnek hozzájuk egy napra hogy eröt adjanak nekik !

Aurelionak szerintem Zsolt fog bemenni aki már régebb óta kiesett vagy Teo ha a mostani párbajon kiesik !

Krisztiánnak nem is igen tudom ki menne be esetleg Iza menne be hozzá ha még a finálé elött kiesne !

Ha Teo lenne finalista amit elképzelni nem tudok akkor annak Alexa vagy Charlotte jönne be !

Ha Iza lenne bent a fináléban akkor szerintem neki Dorka jönne be hogy öt erösitse !

Ha Zsófi lenne bent a fináléban akkor neki szerintem Iza jönne be ha kiesne a finálé elött

Ha Röfi lenne bent a fináléban na neki nem tudom ki jönne be a legjobb az lenne ha senki nem jönne be neki vagy totál semleges karakter jönne be neki ! :D
  • wesker24
    Az X-Factor hétre emlékeszem akkor volt Online adás rekord ideig kb folyamatos Online adás volt 3 órán keresztül !
  • IXEMGabeo
    VV5-ben az X-faktor hét volt meg asszem visszamehettek néhányan a kiesettek közül...
  • Yoda001
    bakker :) logikusnak tűnik, mondjuk ennyi erővel lehetne ott teljesen üres, gondoltam egy az egyben a képet rakják majd ki, és nem csak egy fényképet a profilkép helyére a keretbe... :) na mindegy, köszönöm az infót azért
  • wesker24
    Jaja az jó lenne annak én is örülnék de asszem az csak a VV4-ben volt amikor a volt villalakók bementek a Alekoszhoz Évához és Jerzyhez !

A VV5-ben asszem nem volt ilyen vagy mégis ?