153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #145815 Kibékültek?:D Annyira várható volt, túl gyorsan váltakoznak a viszonyok odabent -
IXEMGabeo #145814 ehehehe:) ki gondolta volna -
Ironman2 #145813 Már biztos tolja ezerrel.D -
#145812 Hol van Gabeo? nyert egy fifa 14-et :DD -
Ironman2 #145811 Akkor fogadunk valamiben? -
Ironman2 #145810 Ne bmeg! Én most rendeltem 7days to die,meg Rust kulcsot.D -
#145809 jah veheted a kulcsot :DD -
#145808 Gabeo van egy Fifa 2014-ed xD -
#145807 na Iza és Krisztián kibékültek :D -
#145806 köszi :) -
Ironman2 #145805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sok ilyen hely van a neten.pl Hardverapró teli van vele
vagy ez:http://cdkulcsok.info/
de ő a legmegbizhatóbb:http://maross.webgalaxy.hu/steam/
-
#145804 és hol? -
#145803 Igy van erre gondoltam én is ! :D -
#145802 Az ö dolguk senkinek semmi köze hozzá mit csinálnak ! :D -
#145801 lol,hajrá
jó nagy idióta lesz krisz ha engedi magához megint -
Ironman2 #145800 Elég ha megveszi a kulcsot hozzá,és elküldi neki privátban.2-3000-ért árulnak kulcsokat a steamhoz,és originhez -
#145799 Az igéret szép szó én tartom amit igértem ! xD -
#145798 Ahogy igértem neki fogadtunk hogy mi lesz ebből hogy ebből lesz-e egyáltalán valami !
Akkor mondtam neki ha ezek valaha is kibékülnek mig a villában lesznek számithat rá hogy kap egy játékot és ő a Fifa 2014-et kérte ! xD
-
#145797 Letölti és ráteszi 2500 floppy-ra :DDD -
#145796 megveszed neki tényleg a fifa 14-et? :D -
#145795 Na Teo és Zsófi tud ordibálni ha akar !
Amugy most bejelentem ha tényleg megtörik a jég és Iza és Krisz között szép lassan helyre áll minden akkor IXEMGabeo remélem olvasod ezt XD mert nemsokára egy FIFA 2014 tulajdonosa leszel !
Ahogy igértem meg is tartom xD -
#145794 Ahogy elnézem Iza jó úton halad affelé hogy visszahódítsa Kriszt, ugy látszik a sok kitartás meghozza majd a gyümölcsét, ! -
#145793 A próféta szóljon belöled ! xD -
Alekfognyerni #145792 Iza és Krisz már nagyon közel vannak egymáshoz. Lesz még itt csók. -
#145791 Szócsata.. -
#145790 Jah én is ugy gondolom amikor vége lesz már a VV6-nak akkor majd szépen megtudják beszélni a dolgokat ! -
#145789 Ebből már csak kint lesz valami,ahol normálisan kettesben lesznek. -
#145788 De ahogy elnéztem a ma éjjeli Online adást attól tartok Röfi ördögi terve bejött !
Mert ugye Röfi a tegnapi ÖF-ben elkezdte manipulálni Izát hogy térjen vissza a régi Iza és ne fusson többet Krisz után !
Most is a mai éjjeli Online adásban Krisz állandóan Röfivel volt együtt mig Zsófi és Teo főzött addig Iza és Aurelio az ágyban punnyadt !
Nos lehet csak azért voltak együtt mert egy csapatban voltak de érdekes hogy Krisz és Röfi milyen jól eltudnak beszélgetni megint mint régen !
Azért remélem Iza nem hagyja magát manipulálni és ne adja fel a harcot hogy visszahódítása Kriszt bárhogy is szeretné Röfi öt manipulálni ! -
#145787 Persze az egészet felvettem ! :D
Süssünk fözzünk Teo-val és Zsófival 45 percben ! xD -
IXEMGabeo #145786 nem mondod:D vettél fel valamit belőle?
bár tökmind1 nem tudom visszalesni:D -
#145785 Vazze egész idáig volt adás és persze pont akkor veszik el az adást amikor elkezdődik a vacsora ! :D -
IXEMGabeo #145784 áá :)
majd meglátjuk kik lesznek a finalisták...
anno a VV4-ben még 4-en voltak versenyben mikor visszament Olivér, Zsófika és Gigi -
Ironman2 #145783 -
#145782 Régi rossz berögzödés már tudat alatt egyből rááll a kezem a felkiáltó jelre :D Régebben fiatal koromban nagyon sokat chateltem :D ! -
Ironman2 #145781 Minek raksz felkiáltójelet minden mondat után? -
#145780 Habár szerintem az elképzelhető hogy amikor már csak 3-an lesznek akkor a volt villalakók majd bemehetnek hozzájuk egy napra hogy eröt adjanak nekik !
Aurelionak szerintem Zsolt fog bemenni aki már régebb óta kiesett vagy Teo ha a mostani párbajon kiesik !
Krisztiánnak nem is igen tudom ki menne be esetleg Iza menne be hozzá ha még a finálé elött kiesne !
Ha Teo lenne finalista amit elképzelni nem tudok akkor annak Alexa vagy Charlotte jönne be !
Ha Iza lenne bent a fináléban akkor szerintem neki Dorka jönne be hogy öt erösitse !
Ha Zsófi lenne bent a fináléban akkor neki szerintem Iza jönne be ha kiesne a finálé elött
Ha Röfi lenne bent a fináléban na neki nem tudom ki jönne be a legjobb az lenne ha senki nem jönne be neki vagy totál semleges karakter jönne be neki ! :D -
#145779 Az X-Factor hétre emlékeszem akkor volt Online adás rekord ideig kb folyamatos Online adás volt 3 órán keresztül ! -
IXEMGabeo #145778 VV5-ben az X-faktor hét volt meg asszem visszamehettek néhányan a kiesettek közül... -
#145777 bakker :) logikusnak tűnik, mondjuk ennyi erővel lehetne ott teljesen üres, gondoltam egy az egyben a képet rakják majd ki, és nem csak egy fényképet a profilkép helyére a keretbe... :) na mindegy, köszönöm az infót azért -
#145776 Jaja az jó lenne annak én is örülnék de asszem az csak a VV4-ben volt amikor a volt villalakók bementek a Alekoszhoz Évához és Jerzyhez !
A VV5-ben asszem nem volt ilyen vagy mégis ?