ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
aurélió=tolmács
zsolt= árufeltöltõ, raktáros
http://valovilag-extra.postr.hu/jozsi-nem-szokta-a-munkat-szoli-sincsen-ezert-bejelentette-ho/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tizedéért klasszisokkal jobb csajokat kapni, majd pont ezért fizetnének ennyit. <#nevetes1>#nevetes1>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://www.dailymotion.com/video/x1czc7r_0221-all_fun
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ha nincsenek a grimaszok nagy színésztehetségrõl van szó😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de komolyan már az is volt a villában kipróbálhatta, volt bent a barátnõje õt is láthatta...mit akar még komolyan?
értem én, hogy honvágya van és fiatal ehhez a játékhoz, de egy Milo gond nélkül végigbírta anno...
sõt még állítom egy Cristofel is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
anyád picsája,24 órád van fürdeni meg edzeni,hát csináld baszod...nem tespedni kell,hanem a maxot kihozni a szarból is..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
alapjáraton persze idekint még az lehet ki tudja
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
nézõk kiszavaznák és ráragasztanák a kurtizán jelzõt is😊 bár így is kaphatja az ívet bõven...
DE Krisz úriember és tuti nem kérbe ilyet de az biztos hogy Iza bármire képes lenne ennyi pénzért ! 😄
Egy kis pénzért még Iza is megtenne bármit 😄
Szerintem ez a bejátszás még azelõtt volt hogy megtudta volna hogy nyert 10k pénzt vagy ha ezek után is feladja akkor Kirszé a teljes 10k pénz vagy mi ? 😄
Ha tényleg Kriszé lenne a teljes 10k pénz azért Iza ölni is képes lenne ! 😄
Tuti hatalmas feltöltõdés lenne neki ! Már igy is ráférne szegényre ! 😄
Persze szigorú szabályok mellett ! semmilyen információt nem mondhatna el !
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
DE azért kiváncsi lennék Józsi bá reakciójára ha megtudja hogy az ö produkciója volt a legjobb és nyert 10k pénzt !
ennyi lehetõséget nem kaphat egy ember, vagy, ha igen akkor itt kurva nagy átbasznak vagyunk szemtanúi...
Nem volt Dave hülye gyerek ! 😄
Az teljesen más eset volt !
És tudod mi a poén?
Simon és Dávid mégcsak nem is ismerték egymást villán belül, együtt voltak a Reggeli mûsorban majd elmentek plázulni és összespanoltak😄
Dávid állítólag felvette ezt a kissé nyálas stílust, nyugiszobás elemzéseibõl látszott, hogy nem hülyegyerek
Habár remélem ha megtudja hogy nyert 10k pénzt tuti marad ! 😄
Mert csak ugy gondol egyet felkel reggel és azt mondja elég volt megyek haza !
DE mitõl gondolta meg magát ? Amikor bent volt a barátnöje is nem értem ! 😄
Vagy már megint mire készül az RTL vazee ? 😄
VV Lázár hit és Becsület Lacinak azonnal igent mondtak...
Bár remélem, hogy a mai 10k pénz miatt meggondolja magát. Csak hát, ugyebár, egyszer már visszatáncolt... másodszor nem biztos, hogy engedik.
Majd bemegy VV Ati helyette egy hétre, vendégnek 😊
de õ sztem már önszántából se menne...elvan idekint
Én amúgy tudom ki fog bemenni mivel bennfents vagyok😉 Ironman72 nem hiába nincs itt a fórumon😊 készülõdik bemenni
Vagy csak megint hülyére vesznek minket és Józsi mégis marad ! 😄
de egy VV Milo 19 évesen nyerte meg anno a játékot😄DD
és Józsit a Macis eseten kívül mégcsak nem is terrorizálta senki...