ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt kinézetre még egy sokéves kajafutárnak is kinéz 😊
iza=test
józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
aurélió=tolmács
zsolt= árufeltöltõ, raktáros
desigo
Azért kíváncsi lennék,hogy az ilyen iza,józsi,aurélió,zsolt kint mibõl fog megélni?
hiányzik a szoli? szegény hülyegyerek! (józsi) ezeket el kéne küldeni 1 hétig dolgozni,meghalnának! az lenne az igazi való világ számukra!!

http://valovilag-extra.postr.hu/jozsi-nem-szokta-a-munkat-szoli-sincsen-ezert-bejelentette-ho/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Józsi feladja! Simont vissza a villába!!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lófaszt ajánlottak maximum, el ne hidd már.
Tizedéért klasszisokkal jobb csajokat kapni, majd pont ezért fizetnének ennyit. <#nevetes1>
PiszkosFred
Majd az 501-es megteszi (bár sanszos, hogy a traktoros nem kér belõle), az kevesebbért kurválkodott anno, ha szerencsétlen kínjában a VV6-ba jött pénzt keresni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Látszik, hogy az ilyen valótlan dolgokkal próbálják a figyelmet fenntartani és manipulálni a nézõket. Báttya teljesen máshogy adta elõ a mostani ál kimenetelének az okát, mint a múltkor. Akkor kicsit valóban meg volt zakkanva, de ez a "nem érzem jól magam" szöveg el/megjátszott dolognak tûnt.
Úgy tûnik pedig igen 😄 Éjjeli streambõl
http://www.dailymotion.com/video/x1czc7r_0221-all_fun
Izának kemény 6 kilót ajánlottak anno, hogy feküdjön le az egyik Forma 1-es taggal, õ visszautasította. Ezek után nem hinném, hogy 20 rongyért leszopná Kriszt.
Krisztiam
nagy szám lenne, ha megint eljátszaná ugyanazt mint a múltkor 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

józsi lelép? de most már tényleg lépjen le a picsába nehogy már másodjára is könyörögjenek neki
bár a nézõknek nem meg a villatársaknak sem tetszett Charlotték jósdája...sztem istenien alakította az öregasszonyt a csaj, arcát nem láthattuk hangra zseniális volt sztem...

ha nincsenek a grimaszok nagy színésztehetségrõl van szó😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hiányzik a szoli neki😄

de komolyan már az is volt a villában kipróbálhatta, volt bent a barátnõje õt is láthatta...mit akar még komolyan?

értem én, hogy honvágya van és fiatal ehhez a játékhoz, de egy Milo gond nélkül végigbírta anno...

sõt még állítom egy Cristofel is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jaja végre elkezdett játszani és már nem vág olyan grimaszokat mint anno az elején maradjon is igy ! 😄
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Józsika el van igénytelenedve..
anyád picsája,24 órád van fürdeni meg edzeni,hát csináld baszod...nem tespedni kell,hanem a maxot kihozni a szarból is..
Azért azt csak én látom úgy,hogy SÁrika a riportban már nem vágja azokat a rettenetes affektálós pofákat,mint mikor simonkáról pletyizett?😊
Ez a bunda dolog szerintem még mindig hülyeség... Dávid nagyon sok embert jobban irritált, mint Viki. Ezért ment a faszba, nem azért mert úgy döntött a buzi RTL... Én Vikit is utálom, de inkább õ mint Dávid.

krisz egy egyszerû paraszt 😊 , akit megtanítottak 1-2 illemre.Iza meg még mindig a telepi butapicsa 😄 egyébként egyik sem jobb, a másikánál.De iza nem illik hozzá külsõleg.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

PiszkosFred
Abból fizeti a buli költségeit 😊 Így õ dönt a piáról, kajáról, stb.

túlzás h úriember, legalább is vele szemben nem, mert tudja, látja rajta milyen lányról van szó, akivel bunkózni kell...

alapjáraton persze idekint még az lehet ki tudja

SirAlo
csak az a gond hogy ez a 10k penz csak 1 napig fog tartani, mert holnaptol mar rendelhetnek amit csak akarnak ingyen 😄 szoval nem szamit ez olyan sokat

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

wesker24
Jaja ezért is mondom hogy Krisz egy úriember az már más kérdés hogy Iza meddig képes elmenni ennyi pénzért ! 😄
akkor megásná a saját sírját😊

nézõk kiszavaznák és ráragasztanák a kurtizán jelzõt is😊 bár így is kaphatja az ívet bõven...

wesker24
Még szép ha Krisznek 20 ezer pénze lenne és azt mondaná Izának kapsz 10 ezer pénzt ha leszopsz Iza még képes lenne és megtenné ! xD

DE Krisz úriember és tuti nem kérbe ilyet de az biztos hogy Iza bármire képes lenne ennyi pénzért ! 😄
Krisznek 20 ezre lenne akkor Iza még tuti le is szopja majd😄D na mibe fogadunk

wesker24
Hátha megtudja Józsi bá hogy 10k pénzt nyer szerintem tuti hogy nem fogja feladni a játékot ! Majd mindenki Krisztöl és Józsi bától kér majd pénzt !

Egy kis pénzért még Iza is megtenne bármit 😄

Szerintem ez a bejátszás még azelõtt volt hogy megtudta volna hogy nyert 10k pénzt vagy ha ezek után is feladja akkor Kirszé a teljes 10k pénz vagy mi ? 😄

Ha tényleg Kriszé lenne a teljes 10k pénz azért Iza ölni is képes lenne ! 😄
utólag okos az ember, de kajak egy Dorkát simán kinthagyott volna...

A király újra élni fog és akkor valóban mindenki az õ híve lesz😄DDDDDDDDD nem is kell dolgozniuk a kukoricamorzsolóknak csak zsoltinak max😄, de az majd beáll Krisz mögé, hogy adjon neki kölcsön😄

wesker24
Jah szerintem is kár de a mocskos RTL igy döntött már nem tudunk vele mit csinálni !
wesker24
Ha csak 1 órára is vagy napra is vagy 1 hétre visszaküldenék Simont szerintem ez nem kérdés hogy Charlotte örülne neki a legjobban ! 😄

Tuti hatalmas feltöltõdés lenne neki ! Már igy is ráférne szegényre ! 😄
Dávid nyilatkozata

kár, hogy kiesett amúgy

wesker24
Hát 1 hétre mint vendég vissza küldhetnék ! 😄

Persze szigorú szabályok mellett ! semmilyen információt nem mondhatna el !

SirAlo
Remelem visszakuldik Simont 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

wesker24
Szerintem itt holnap vagy jól át leszünk megint baszva és Józsi marad vagy most tényleg feladja !

DE azért kiváncsi lennék Józsi bá reakciójára ha megtudja hogy az ö produkciója volt a legjobb és nyert 10k pénzt !
Rash87
Szerintem az RTL keze van ebben is!!!

Glory, Glory Man. United!

Nem, de sajnos elszállt odabent és fejébe szállt a dicsõség...túlzottan magabiztos volt és abban is, hogy Viki ellen csak nyerhet...nem gondolta, hogy ekkora ellenszele lesz sztem, és abban bízott, hogy Simonék tábora van akkora, hogy bentartsák õt is...nem így lett

nem tudom, de most eléggé úgy tûnt feladja...

ennyi lehetõséget nem kaphat egy ember, vagy, ha igen akkor itt kurva nagy átbasznak vagyunk szemtanúi...

wesker24
Jah azt én is gondoltam hogy ez a nyálas stilus csak megjátszotta ! 😄

Nem volt Dave hülye gyerek ! 😄
wesker24
A VV4 Laci összeroppant fizikailag nem bírta és egészségügyi okok miatt adta fel !

Az teljesen más eset volt !
VV Ati eléggé kiábrándult az egészbõl mióta Dávid kiesett...

És tudod mi a poén?

Simon és Dávid mégcsak nem is ismerték egymást villán belül, együtt voltak a Reggeli mûsorban majd elmentek plázulni és összespanoltak😄

Dávid állítólag felvette ezt a kissé nyálas stílust, nyugiszobás elemzéseibõl látszott, hogy nem hülyegyerek

wesker24
Ha 1 nap haladékot adnak neki akkor megint meg gondolja magát ennyi végül az jön ki hogy mégis marad megint ! 😄

Habár remélem ha megtudja hogy nyert 10k pénzt tuti marad ! 😄
wesker24
Szerintem ez az ÖF megint mesterien lett megvágva itt tuti hogy van valami a háttérben ? 😄

Mert csak ugy gondol egyet felkel reggel és azt mondja elég volt megyek haza !

DE mitõl gondolta meg magát ? Amikor bent volt a barátnöje is nem értem ! 😄

Vagy már megint mire készül az RTL vazee ? 😄
most konkrétan feladta az egészet ki is mondta...nem igaz h megint 1 nap haladékot adnak neki

VV Lázár hit és Becsület Lacinak azonnal igent mondtak...

PiszkosFred
Ha a videójának az a része igaz, amiben arról volt szó, hogy eltartja valamelyik rokona (nagyi talán?), akkor az a csoda, hogy eddig kibírta.

Bár remélem, hogy a mai 10k pénz miatt meggondolja magát. Csak hát, ugyebár, egyszer már visszatáncolt... másodszor nem biztos, hogy engedik.

Majd bemegy VV Ati helyette egy hétre, vendégnek 😊

tudom te Simont küldenéd vissza😄DD

de õ sztem már önszántából se menne...elvan idekint

Én amúgy tudom ki fog bemenni mivel bennfents vagyok😉 Ironman72 nem hiába nincs itt a fórumon😊 készülõdik bemenni

wesker24
Vagy leszarja mert annyit pénzt keresnek hogy ez az 1 hét pénz veszteség belefér ? 😄

Vagy csak megint hülyére vesznek minket és Józsi mégis marad ! 😄
tudom tudom...más fórumon írtam is, meg amikor mutatták õt elõször, hogy nagyon fiatal ehhez a játékhoz...

de egy VV Milo 19 évesen nyerte meg anno a játékot😄DD

és Józsit a Macis eseten kívül mégcsak nem is terrorizálta senki...

wesker24
Ha új lakó nem megy be, a párbajozók Dave és Laci nem megy be, szerintem se Alexa se Simon nem megy be akkor mégis vajon mi lesz ? 😄

1 héttel rövidebb lesz a VV6 ? Az RTL tuti nem hülye hogy kihagyna 1 hét pénz veszteséget ? 😄