ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem, hogy 40 nap után beküldenek valakit, rohadt nagy elõnye lenne.... 1 hét mínusz, ez van...

wesker24
Hát az a legnagyobb Lúzer ekkora barmot ! 😄
wesker24
Ugye holnap kiválasztás jövö vasárnap ismét távozik egy villa lakó !

Az RTL nem lép semmit vagy inkább már leszarja ? 😄
VV-k történetének legnagyobb lúzere Jóska LOL 😄😄

wesker24
Vazze akkor most mi lesz 1 héttel rövidebb lesz a VV6 vagy mi ?

Vagy valaki bemegy 1 hétre vendégnek ?
már van bent egy Krisztián <#banplz><#eplus2><#vigyor1><#violent><#nevetes2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
én bemegyek helyette 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Józsi távozik

nincs több király, nincsenek hívek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
na ez kimegy pff

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

élõben Krisz és Jóska dumálnak kint pont

PiszkosFred
Licitálni lehetett rá, mint a múltkor

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Miért kapta a vacsorát Krisz? 10000 pénz helyett?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

wesker24
Iza öntudatra ébredt mint a Skynet végre ! xD
Izának most legalább felnyít a szeme

wesker24
Röfi már megint kavar vazee !
wesker24
Vazee Krisz mégis Röfivel vacsizik !
ahha

durva h most ebben nem Viki keze volt😄

jól kibeszélték Izukát.)

valamivel biztos elõállt...

biztos hatott Kriszre valami olyan szöveggel, hogy többé ne számíts a barátságomra...

másik eshetõség, hogy befenyítette, hogy mindenkit ellene fog hangolni, ha nem õt hívja vacsira😄DD el tudnám azért képzelni...

Zsófi azért poén volt, hogy röhögött utána😄DD és még sikított is...

jól felszúrta a digó fejét, de ideje is volt, hogy csináljon valamit

wesker24
Fogadjunk megint Röfi kavart be mert miért ne ! 😄

Csak nem Röfivel akar vacsorázni Krisz elment a maradék esze is ? 😄
Izácska természetesen kiakadt...ismét

Zsoltra is, majd Kriszre is

PiszkosFred
Le vagyok döbbenve, sõt, sokkolva. Pinknek másfél hónap után támadt egy saját gondolata 😄

Zsófi😄DD

wesker24
Zsófi te rohadt spicli ! 😄
tessék Fred😊 Zsófika is felnyomta a digót😄

a kukorica közé vmi súlyt miért nem raktak? erre miért nem gondoltak? 😄
akkor távozik valszeg

wesker24
Jaja egy nap haladékot kapott ! és ma kell válaszolnia !
PiszkosFred
De MA kell választ adnia, ÉLÕ-ben 😊

ott volt az éjjeli adásban 15 másodpercesben...

wesker24
Na ma este kiderül marad-e vagy sem ? Józsi Bá !
nem mondtam, hogy nemes😄 háttérbõl irányít...

egyébként mindegyikük kétes módszereeket vet be nem erre utaltam...

elsõsorban viselkedésre és a hozzálllásra gondoltam...

nem pedig a korrektségrõl...

ha az õ taktikáját meg lehetne nevezni akkor azt monthatnánk, hogy "gyáva" és sunyi taktikát folytat...ez így is van, de nekem nem ezek miatt szimpatikus...

nem azt mondtam, hogy tagja lehetne az MTA-nak, de a tapasztalatai okán tudja, hova és kikhez kell helyezkedni...

az a probléma, hogy annyira nem tud a benti emberekkel azonosulni (amit nem csodálok), hogypersze, hogy háttérben mozog és próbál elvonulni a bántások és a folyamatos szekálások elõl (amit fõleg Vikitõl kapott)...de Iza is meg meg találja mivel zsigerbõl utálja közben, ennyi erõvel õ is nagy K, ha igaz a hír miszerint F1-es versenyzõket szophatott volna le...ennyi erõvel õ is...

most komolyan Dorka, Iza mennyivel jobbak nála szted?

PiszkosFred
Értem. Az alexa utáni eset meg csak véletlen volt. 😊 Drukkolj neki, nem gond, de tényleg észrevehetnéd, hogy semmivel sem jobb, vagy "nemesebb", mint a többi kretén odabenn. Csak õ nem a frontvonalban menetelve gyökér, mint viki, hanem a háttérbõl furkálva. Egyik 19, másik egy híján húsz, ahogy mondani szokták.

Klon
En akkor is egy ostoba nonek tartom. Nekem meg csak nem is jo latvanyelem. Ha mar itt tartunk, akkor nekem zsofi jon be kulsore, csak meg nagyon gyerek. Agya persze neki sincs 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Na és bántották eleget verbálisan, volt rá bõven indoka, hogy felnyomja õket...akár Vikit, akár a digót...

PiszkosFred
És ahhoz mit szólsz, hogy azonnal felnyomta a társait a "fõnöknél", kérdezés nélkül? A "látványelem" mivoltáról is lehetne vitatkozni, de felesleges, mert az ízlés az egyedi dolog (szerintem hihetetlen egy lelakott feje van).

Nem tisztem elítélni, hiszen azt csinál mindenki amit akar az életével, de ha igaz amit írnak róla, akkor simán megvan az az 500. Ha tényleg beidézik tanúként, kiderül elõbb-utóbb. Ha pedig mégsem volt kurva, akkor legalább indíthat pár pert, abból összeszedhet kis pénzt.

nem vakít el...igaz, hogy nagy látványelem számomra, de mikor láttad te Charlotte-t olyan szinten kikelni magából, mint Izát? Mikor láttad olyan primitívnek, mint Dorkát. Itt a munkahete, felkel és megcsinálja...ezenfelül pedig elég jól látta a dolgokat idáig. Nem hiába undorodik a bentlévõk nagyrészétõl...

az, hogy Simonnal való szerelmük mennyire volt valós idekint kiderül...

Dean: be is vallotta a villában utána, hogy nagy kamu volt😊

és ott röhögött a báttya az ágyban😄DD

komolyan nem értem mire jó ez a színjáték

én ezt az 500as számot se hiszem el, ez egy piár fogás volt szerintem 😄 ezt nem tudná csak úgy maga mögött hagyni és már rég au f***n lovagolna.én továbbra se csípem ezt a csajt vmi oknál fogva 😄
Klon
Sztem teged elvakit a szerelem 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

pfff...

tényleg ezt gondolod Charlotteról? aki a legnormálisabb nõ odabent...és a múltat maga mögött hagyta?

elején úgy ment be valóban, hogy bármelyik csávónak odaadta volna magát...de mint késõbb kiderült egy magányos és szeretethiányos lányról van szó, aki azért a játék hevében alkalomadtán színészkedik és ugyanúgy taktikázik, mint a többiek...

az igaz, hogy õ is a mûsor adta lehetõségeket akarja meglovagolni, de sokkal normálisabb, mint az odabent lévõk nagyrésze

iza=test
józsi=nagymamája nyugdíj aztán segély
aurélió=tolmács
zsolt= árufeltöltõ, raktáros
laci=értékesítõ
simon=vegyész
krisztián=farmer
dorka=recepciós
teo=boxoló
dávid="divattervezõ"
viki=ügyfélszolgálat
sárlott=háztartásvezetõ
zsófi=mûkörmös
REALista
Egy szabályszegõt nem fognak visszaküldeni...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Durva,hogy törölve lett minden.
Viszont nem kis tábora van :
71.478 ember kedveli · 6.088 ember beszél errõl
Nocsak!!! Attilának befogták a száját? Mindent töröltek a fb oldaláról,és õ is csöndben van.Pedig mennyire a müsor ellen volt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zsófi tündibündi területi képviselõ 😊
charlotte is testébõl élt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Viki egy DM-es eladó,aki folyton vicsorog a vendégekre a hátuk mögött 😊
desigo
ez jó,a többieket is leírhatod végig 😊