ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Ki ez a pacák amúgy?
színész vagy wtf?
Ha úgy alakulnának a viszonyok, hogy egyetlen emberrel nem tudnál azonosulni odabent az gáz lenne😊 még olvasni valójuk sincsen így marad a zabálás, Jacuzzi, Szauna és a kondi😄

viszont odabent akár nem kívánatosak számodra az emberek, akár igen akkor is oda kell menni és mozgatni kell a szálakat, ki kell tárulkozni és kénytelen vagy velük megélni a villalétet, ha nyerni akarsz és kicsit lekötni magadat...

El lehet az idõt ütni, ami nagyon fura lenne az az, amikor elveszted az idõ érzéked odabent és amikor látod, hogy sötétedik besaccolsz egy idõpontot és ahhoz viszonyulsz...majd amikor ott vagy, hogy nem vagy álmos azt hiszed, hogy 23 óra közben hajnali 3 fekszel és már 4-5 óra múlva keltenek akkor szembesülsz vele, hogy nem tudtad kialudni magad máris nyomottabb napod lesz...

És ha nincs feladat akkor rosszabb, mert megenne az unalom és feküdnél...egyébként sok esetben ilyen apróságok szülnek konfliktusokat, hogy az emberi igények nincsenek megfelelõen kielégítve

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Én is igy vagyok vele de azért 1 hónap után már elvonási tüneteim lennének a PC után ! 😄

De ha olyan feladat van vagy aktuális hét akkor engem se izgat nagyon !

Utálom a tétlenséget amikor nem tud az ember magával mit kezdeni szerencsére erre találták a PC-t ! xD
Sokáig...

még a PC lenne talán a legnehezebb a többi nem izgatna túlzottan...anyám nélkül is picit el lennék végre nem lógna mindenfélével a nyakamon...barátaim nincsenek, TV-t nem nézek, mobilt alig használok...

ha pedig bármi más lefoglal akkor a PC-t is leszarom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Azért közel 40 nap után ez érthetõ ahol mindentõl el vannak zárva ! 😄

Persze ez csak a lányokra igaz egy igazi férfi nem sir ! xD
wesker24
Érzéketlen bunkók vagytok mind ! <#banplz>

Kiváncsi lennék ti meddig birnátok PC TV Mobil család barátok nélkül ? XD
annyira tudtam amikor láttuk milyen fiatal a korosztály, hogy valamelyik tuti feladja...

Jóskára és Aureliora tippeltem az elején egyikük bejött

igaz ennek ellenére, ahogy megismertük õt, márcsak azért is pont Józsi az, aki még elviselhetõbb, mint a többi és nyílván maradhatott volna még...

wesker24
Már túl sok idö telt azóta hogy bárkit is beküldjenek !

Valószinû hogy 1 héttel rövidebb lesz a VV6 !

ToCsEk
kondi szoli helyett megy be más valaki? infó esetleg?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

jézusom..szánalmas..csak röhögni tudok ezen a direkt érzelmi geciskedésen,amit Kolosiék kitalálnak ezeknek

nagy fazon maradjon má bent😄DD

nem bírta a tempót Charlotte😄

Rash87
Táncra perdült Charlotte és a Fõnök!

Azt a büdös kurva eget 😄DDDDDDD

Glory, Glory Man. United!

az biztos!<#hehe><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez nem Teo,hanem valami Szabina.Blikken irják.Amúgyse hasonlít rá az arca (alul se tetszik.utálom a piercinget a nuniban.D)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az gáz😊

én meg kurvára örülnék, ha megszabadulnék tõle...

ott bent lenne történés, ha te is úgy akarnád...

menni kell és megtudni az infót az emberektõl...ezenkívül szoktak lenni feladatok bár olyan ember nincs, akinek minden tetszik

tudom milyenek...

és mai mércéhez képest, meg, amit láttunk belõle az elmúlt hetekben azt kell mondani õ egy normális szerethetõ lány...bele lehet nézni, hogy a jövõben mennyire fog lehúzni anyagilag, de lelesleges mivel burkoltan mindegyik ezt csinálja (még anyám, nagymamám) mindegyik a biztonságra törekszik és elkezdi a kifogásait, ha nincs meg a betevõ...nem kell ahhoz prostinak és DJ-nek lenni, hogy lássa az ember. Mai anyagi helyzetben ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni vagy azt választják, hogy külföldre elmennek dolgozni olyan kétes munkákat, ami óriási pénzt fizet és itthon esetlegesen nem derül ki a turpisság vagy pedig itthon robotol annyiért, hogy meglegyen a létfenntartása...

Ha majd kijön és alapból lapátra teszi Simont akkor lehet mondani, hogy nagyot hazudott a kamerának...ha együtt marad csóró és szegény gyerekkel akkor talán mégsem volt akkora kamu, amit mutattak a kameráknak...

majd kiderül

wesker24
Jaja elsõ néhány nap lenne fura de hozzá lehetne szokni !

hozzá lehetne szokni, nem ? 😄 elsõ 1-2 nap lenne fura
Krisztiam
én például megõrülnék, ha gép nem lenne 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hiába van minden ingyen ha napi 20 órában tétlenek,én bele is õrülnék,rosszabb mint a börtön

Egyszer majd pont egy ilyen szeretethiányos lány mint Charlotte aki csak is PONT MIATTAD fogja elfelejteni a múltját leszel szegényebb pár száz ezzerrel vagy szimplán padlóra tesz 😊 k*rvából nem lesz szalonna kész pont.

Aki azért árulta a testét hogy a DJ karierjét befuttassa az semmivel sem különb mint egy Voksán Virág.
Gyerekek, végül is Józsi bemutatkozó filmje is tükrözte a valóságot, ráharaptatok mindenkit a harcsára olyan buta vagyok majd én csinálom a mûsort gyerekek, senkit nem tudok elviselni magam mellet csak saját magam... ehhez képest eléggé cs*cska volt bent a barátnõjérõl meg szó sem volt hát igen... itt látszik hogy azért mutatta magát kivûlröl ennyire " keménynek " mert egy 0.

A többiek hülyék lennének feladni ingyen esznek isznak még ha tudják hogy egyáltalán nem esélyesek a nyerésre akkor is megpróbálják a legtovább bent kihúzni hogy " ingyen " élhessenek dehát Józsinak ez nem volt elég, neki itt a kinti életben is ugyan így van " ingyen " él nem tudja mi az hogy megdolgozni valamiért, egy kész világban és minden elé van téve, soha nem kellet semmiért küzdenie vagy gyûjtenie hogy elérje a célt, ezért vagy készen megkapja és örül neki vagy pedig feladja és ennyi...
Sziasztok !

Én azóta nem nézem, amióta Viki ment vissza Dávid ellen.

Érdekesség miatt gondoltam most írni, hogy azóta most elõször futottam bele az interneten ValóVilágos hírbe. Ami az volt,hogy Józsi feladata a játékot.

Tehát minden nap szoktam azért híportálokat olvasni és ezek szerint az elmúlt 1 hétben nem volt nagy hírértékû történés, mert eddig nem futottam bele semmibe.

Látom, hogy WESKER is újra belelendült. Múltkor még nagyon felbõszülve ezt a fórumot is lebutította, de mostmár megvan az új dizájn, és gondolom, hogy újra õ is mint mindenki követi.
Érdekes ez a Valóvilág, hogy mindenki hülyeségnek tartja, de mégis behúzza az embereket.

Én továbbra sem nézem. Kíváncsi vagyok arra, hogy pl. 3 hét múlva milyen változások lesznek, kik esnek ki, stb.., vajon érdekes lesz-e késõbb.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

J i GS a W
uncensored +18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

úristen még azt se tudja mi az a lumbágó...

bár már akkor gyanús volt Vikike mikor a kacsára azt mondta kezei vannak😄

meg zuhanyzott dorka és zsolti..viki is bent..mondja zsoltnak,milyen vékony lába van..jaja..lábaztam régen,de lumbágóm lett és nem mertem..erre viki..mi az a lumbágó??

komolyan,mint az urnaannak idején,ekkora sötétség ne legyen már a mai
generációban,pláne aki kurva okosnak hiszi magát
pár nap alatt beszûkült a gyomruk,erre most kaptak kaját..Sári csak azt hajtogatja,hogy mennyit zabált,egy hét alatt ennyit nem..

Meg valami munkavége buli lehetett és Péter is ott ropta,ahogy mondják 😊

és hogy ezt leírtam,minnyá olvassák és KHF

Iza meg valamit mondott,hogy "ezért ment ki Józsi",valami féltékenység,hogy nincs pajtija vagy mi és Dorka ezen kattog..
Iza megint paraszt lett..aztán a zene bekussolt..elvonult mindenki..
Teo és Sári ezen kárognak kint és közben zabálnak és csámcsognak 😊)
titokbuli..volt 1 perc adás

igaza van Vaskollégának,amit lehet,az mind elbaszták Kolosiék végérvényesen,magyarországon a büdós életben nem lesz anézõ emberszámba véve még ilyen aljaszemét szaroknál sem 😊
amúgymeg..szar a testem,a bõröm,a hajam..
gyúrni lehet bent,hajra mindig azok a legkényesebbek,akiknek a legmoslékabbatt szarta egy madár a fejére,nemhogy normális Krisztián féle nullásgép azt csá..
valami táncizé van..Józsi búcsúparty after módra?😊
felõlem már most is vége lehetne! bukta lett a müsor

no mivan a bicepszbajnok nem bírta a bezártságot? nemtom az ilyenek mért jelentkeznek a játékra, mondjuk a "hr-eseket" sem értem, minek engednek be olyat akinek van bnõje
én is egyértelmûen...tudom kicsit elfogult lennék, de

sztem az RTL lejáratná szépen a cikkekkel és Izuka lenne a jó kislány holott fordítva van...

Izában mindig itt van a feszültségforrás, Charlotte napokra képes eltûnni, ami tény...azon sincs mit csodálkozni, amikor teljesen más életfelfogása van, szemlélete, mint a bentlévõk többségének. És ez nem színészet látni, hgy nem érzi magát jól azok között az emberek közt....ennek ellenére nem adta fel és megpróbálja végigvinni a játékot

Iza féle nõket ki nem állhatom...minden rosszat el lehetne mondani róla, ami létezik ugyanakkor lehetne másképp is, mert amúgy vannak neki is jó meglátásai...

ne szaladjunk elõre meglátjuk mi lesz

vagy megy be valaki vagy majd a kiválasztás 1 hetet szünetel. de nem értem miért kell gondolkozási idõt adni bárkinek is? kimondja akkor menjen ki és kész a p****ba.

a józsi gyerek meg egy vicc,hogy feladja egy lúzer az ilyen, tudta mire vállalkozik ! kitartás = 0
wesker24
Ha egy Sári-Iza párbaj lenne akkor éN Sárit várnám vissza ! 😄
van rá sansz...

magam részérõl Iza-Charlotte párbajt jósolok...

túl sok a lány most odabent😊

wesker24
Vazee miért mindenki Sárit mondja hogy holnap ö lesz a kiválasztott ! 😄
Zeraa
de ez a Félix nem rossz <#nevetes2>

Krisztiam
a telefonáló se volt jobb: " vele volt a legjobban" 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ez a csávó bitang ronda, aki éppen skypeol a belevalóban😄 és még a száját is túrja

Charlotte is csak hirtelen felindulásból mondta amikor megzavarodott...

na most Józsi fogja kapni az ívet a Belevalóban

wesker24
Az nagyon fain lenne ! XD
Krisztiam
remélem megverik Békéscsabán 😄

wesker24
Akármilyen agyhalottak a többiek is Charlotte-on kivül még ök se nagyon nyafogtak hogy haza akarok menni ! 😄
Küldjék be Attilát, Vikit kicsinálja 1 hét alatt. 😄😄

wesker24
Nem is villalakóra gondoltam hanem valaki bemegy 1 hétre vendégnek !

Aztán kitudja ! 1 hét minus ez van !

így igen...

18 éves kis elkényeztetett gyerek lelkileg nem volt felkészülve, hogy végigbírja...ahhoz képest még egész jól bírta

odabent õt azért kevesebbet támadták, mint másokat

szolizhatott is, gyúrásra is volt lehetsõsége, barátnõje is bemehetett hozzá...a családját láthatta volna 1-2 hónapon belül, dehát nem volt elég erõs mondjuk ki

"hát elég gáz ,a legnagyobb arccal ment be és a legnagyobb királynak hivta magát és úgy mnet ki mint egy lúzer. nem baj ha valaki kimegy de igy??! LOL"

Egyetértek 😄