153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Sajnos igy van mert kb a VV nézök 80 %-a mind agyhalott zombi !

Nem látják át a dolgokat nem néznek a felszin alá csak a jelen történéseit nézik az hogy mi volt régen a kutyát nem érdekli !

Iza csinált egy nagy hülyeséget azt most ö lett a közellenség csak ugy látszik elfelejtették az okokat hogy miért is borult ki ennyire Iza !

Ugy látszik az el lett felejtve hogy Krisz miket csinált Izával amióta Zsolt ellen visszajött a párbajról !

Szóval nem csak Iza a hibás hanem mind ketten de könnyü a gyengébb nemet hibáztatni mert miért ne !

• Orionk
    Szerintem jelenleg Iza ellen mindenki visszajönne. Ezt mutatja az a szavazás is, ami a tegnap, vagy tegnapelőtti adásban volt, hogy a nézők legszívesebben Izát látnák kint.

Te miért gondolod az ellenkezőjét, hogy Iza ellen szoros lenne a párbaj ?
  • sb1
    Egyéni játék, minek vigye ki azt, aki ellen ő úgy érzi, hogy nem biztos, hogy visszajönne...én a helyébe amúgy tuti Zsófikát vinném ki, ha meg kicsit keményebb párbajt akarnék, akkor Izát :) Ha most visszajön, jövőhéten úgysem mer párbajozni, senki nem merné kihívni top3 előtt egy lépéssel :) (de mondjuk mivel a retkklubb kb. végig aut nyomja, teljesen mindegy kit visz ki, úgyis ő fogja megnyerni, ez szinte biztos :)
  • Orionk
    Viszont, ha Röfit hívja ki, akkor meg előáll egy olyan eset, hogy a döntőbe is bekerülhet egy olyan játékos, akinek már 2-3 hete messze nincs elég szurkolója/támogatója. Ez a személy pedig Iza.
  • Orionk
    Egyébként szerintem Aurelio két dolog között vacilál :

-1- Biztosra menjen-e ? Ha igen, akkor Izát hívja ki.

-2- Ha izgalmasabb párbajt szeretne és észreveszi VÉGRE..., hogy Röfi az eleje óta sokukat manipulálja és egyes nézők szimpátiáját is ki akarja vívni azzal, hogy egy elő döntőt szeretne, akkor Röfit hívja ki.
  • wesker24
    Gondolom az egyik nyugdijas klub tagjai :D
  • Orionk
    Kik lehetnek ezek a vendégek a villában ?
  • wesker24
    Ha nem Röfit vagy Krisztiánt viszi akkor egy gyáva féreg nem más akinek csaka szája volt nagy de nem volt elég vér a pucájában hogy kettőjük közül valamelyiket kivigye !
  • wesker24
    Aurelio nem fog nőt kivinni párbajra most már ha ennyire nagy volt a szája akkor vigye ki szépen Krisztiánt különben seggett csinál a szájából !

Ha nem Krisztiánt viszi párbajra akkor egy gyáva féreg nem más !
  • wesker24
    Nyelvtanból sose voltam jó mindig is leszartam a helyesírást ! :D
  • PiszkosFred
    Arra majd figyelj, hogy a szótő az a basz(ik) (a zöngésség szerinti hasonulást pedig most nem jelöljük), vagyis a helyes kifejezés a "baszd meg", nem pedig Z-vel a "bazd meg". :)
  • sb1
    Nah, remélem izácskát viszi ki aurélió, azt a riherongy végre kint marad :D
    Kriszt nem nagyon bírtam, de ezzel, hogy rátette a jelet, óriásit nőt a szemembe, alap, hogy rá kellett raknia a jelet, mindenki, akiben egy kicsi jóérzés van, így tett volna. Az meg, hogy kibékültek, az pont semmit sem jelent, attól nem változik meg semmi :)
  • ToCsEk
    aurélió a kiválasztott hehe
    tök mind1 kit visz ki visszajön
    izát vagy zsófikát fogja kivinni logikusan jelrakók közül
    bálnát nem meri betont meg egyszerűen nem fogja kivinni :D
    szerintem
  • wesker24
    Illetve a keddi vacsoracsata !
  • wesker24
    Jah és a legjobbat nem is mondtam a mai vacsoracsata óriási veszekedésbe fulladt mert ugye szerencsétlen Zsófi nem tud fözni a többiek már kinnt nagyon türelmetlenek voltak és már éhesek de Zsófinak nagyon meggyűlt a baja a panírozással és amikor végre bemehettek hogy egyenek és Aurelio és Krisz látta hogy sehol nincs hús és feleslegesen vártak eddig hangot is adtak nem tetszésüknek és Aurelio és Krisz lebecsmérelte Zsófi kajáját erre Zsófi siró görcsöt kapott és Röfi vette védelmébe a Zsófit hogy legalább az igyekezettet és azt hogy szivből csinálta a kaját még ha nem is volt olyan jó értékelhették volna de persze a kaját azt megették akár mennyire nem tetszett nekik, persze utolag a két fiú bocsánatot kért töle de Zsófit már vigasztalhatatlan volt. Igy Aurelio-Iza 5 pontot adott neki Krisz 6 pontot és egyedül Röfi adott neki maximális 10 pontot igy 26 pontot kapott Zsófi !

Az egy dolog hogy Zsófi semmit se konyit a fözéshez nem tehet róla de amit ott levágott a 2 fiú az már tényleg túlzás volt ott tényleg bunkó parasztok voltak.
  • wesker24
    Illetve a mai ÖF-ig !
  • wesker24
    De ha a mai Öf-ből megtudom hogy Röfinek bármi köze is volt hozzá ahhoz hogy Krisz a jelét Izára rakja akkor ki irom ide nagy betükkel a topikba hogy ÉN MEGMONDTAM BAZD MEG XD és jobb ha nem kerültök a szemem elé mert szörnyű haragom le fog sújtani rátok aki azt mondta hogy Röfinek semmi köze ehhez !

A mai Öf-ből majd szépen minden kiderül hogy Krisz azért rakta rá a jelét mert tényleg nem tudja elfelejteni amit tett vagy azért mert Röfi befolyásolta.

Ugy hogy a holnapi ÖF-ig nyugodtak lehettek majd utána kezdhettek aggódni ha kiderül hogy mégis nekem volt igazam de ha nem akkor beismerem hogy nektek volt igazatok mindenben !
  • wesker24
    Amióta ugy mond állitolag kibékültek azóta Iza egy rossz szót nem mondott rá semmi olyat nem tett amivel Kriszt megbántaná az üvegezős feladat is ott fulladt kudarcba amikor Röfi megkérte Aureliot hogy csókolja szájon Izát na itt már Krisznek elment a kedve az egésztől de persze semmi nem lett belöle és még a mai Öf-ben is Izát szekálja azért hétfő esti történtek miatt ?

Ha idekint dobja Izát akkor kiderül hogy sosem szerette igazán és igaza volt a nézöknek Iza szerelme sokkal öszintébb volt Krisz iránt mint Krisz-nek IZa felé !
  • wesker24
    És ugy látszik mégis létrejön az eddigi legrossszabb finálé !

Mert Röfi kb lyukat fog beszélni Aurelio hasába hogy már csak azért is Kriszt vigye ki Aurelio nem olyan okos hogy taktikázzon ö is csak Röfi kiskutyája aki azt csinál amit mond neki !

Nőt sohasem vinne ki párbajozni ez már el van döntve hogy Krisztiánt fogja kihivni !

És ha ez bejön Röfi végre elérte amit eddig is akart egyfajta végső kegyelem döfésként de csak sikerült szét szakitani Krisztiánt és Izát egymástól !

Most már csak az kérdés hogy az utolsó párbaj ki között fog eldölni !

Mert az is biztos hogy az az tuolsó párbajt is simán megfogja úszni Röfi majd szövetkezik Aurelioval hogy az utolsó párbaj Iza és Zsófi között döljön el és akkor meg lesz a végső hármas !

Röfi és Aurelio megmondta itt az ideje elkezdeni játszani keményen hát elkezdték ! Ök már a fináléban annak már csak az a kérdés hogy ki csatlakozik hozzájuk harmadiknak de leszarják bárki is lesz az ök annak örülnének inkább ha Zsófika lenne az !

Igy létre jönne a legrosszabb finálé a VV történetében az Aurelio-Röfi-Zsófi hármas !
  • IXEMGabeo
    Azt vegyük figyelembe, hogy ott a viszonyok gyorsan változnak, kevesen vannak nem nagyon tudják kikerülni egymást...

Krisz ott sírt a fürdőben és Iza simán hallotta...idekint más lenne elvonulnának a saját vackukba sírni...odabent nem tudják megtenni, mert zúg a pletykaáradat...

arról meg már ne is beszéljünk, hogy ott 1 nap 1 hétnek felel meg kb...

És Krisz nem vagyok benne biztos, hogy totálisan megbocsátott Izának sztem csak a fasza vezérelte, vagyis, hogy kielégítse szexuális igényeit...ezért is mondta, de, ha csak 1 kilengése lesz Izukának repül:)

Sztem idekint úgy lapátra fogja tenni a csajt, ahogy illik...ezek után...

Úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy ez rossz húzás volt, hogy rátette a jelet...Bár sokaknak úgy fog lejönni, hogy biztos Viki befolyásolta...
  • wesker24
    Hát jah most egyetértek veled Krisz ez most elbaszta nem kicsit nagyon !

Ez akkor állta volna meg a helyét ha soha nem békül ki Izával és a mai napig fasirtban lennének és ugy rakja rá a jelét !

DE hát ugye visszafogadta Izát és itt követte el a legnagyobb hibát pláne ugy hogy még a jelét is rárakta ezzel megint hátba szurta Izát !

Mai Öf-ben is kigúnyolták Izát a hétfői estéje miatt hogy mennyit kellett rá várni és akkor mig Zsófira várnak játszanak üvegezős játékot és IZa sirva fakadt hogy most miért kell kigúnyolni öt emiatt már megbánta hogy kitalálta ezt a játékot és ahelyett hogy Krisz megvigasztalta volna inkább Aurelio fordult oda hozzá hogy ne sirjon már !
  • PiszkosFred
    Azoknak több eszük van annál, hogy ezt a fos műsort nézzék... :)
  • IXEMGabeo
    sima az túlzás, de szoros párbaj lehet...

bár úgy tényleg sima, ha a sok segélyes, okostelóval rendelkező cigány rászavaz
  • PiszkosFred
    Még ha nem is akarná, akkor is Kriszt viszi ki, mert viki rá fogja beszélni. No meg mivel a farkával gondolkozik minsig, nincs más választás, nőt nem visz ki, még akkor sem, ha mind a három nő röhög ezen a szerencsétlenen. Ez lefutott ügy, nincs annyi esze, hogy taktikázzon.

Idekint pedig úgy látszik szeretik az emberek - máig nem értem, miért, de ez legyen azok baja, akik nekik "drukkolnak" -, vagyis bármit is csinál, sima győzelem lesz.
  • wesker24
    Ezt mondtam én is vazee már megint előbb írsz mielőtt utána néztél volna a dolgoknak ! :D

Mai Kiválasztás !

Zsófi -Aurelio
    Krisztián -Iza
    Röfi- Iza
    Iza-Aurelio

Mivel Zsófi nyert az előző párbajon igy ö döntött hogy ki menjen párbajozni és Zsófi Aureliot választotta !

Érdekes hogy pont Röfi és Krisz Izára rakta a jelet mert Krisz részéről lehet hogy megvolt hogy Izára rakja de Röfi hozzott egy merész döntést és Krisz helyett most Izára rakta !
  • IXEMGabeo
    nehogy már Debiliónak kezdjen mindenki szurkolni, amikor a legkétszínűbb játékos odabent...Kriszt is gyakorlatilag hátbaszúrta azzal mikor rátette a jelét, kigúnyolta , mikor Izával összejött holott Krisz még a párbaja előtt is mellette állt...

ink. a tajgetosz paraszt maradjon bent, mint a kétszínű, debil, arrogáns, önző Aurélió
  • PiszkosFred
    Krisztián ott baszta el, hogy visszafogadta ezt a drogos, modellnek hazudott némbert, aki pedig előtte egy hétig úgy szidta őt és a családját, hogy a "maunikasó" közönsége sem látott olyat annak idején.
  • IXEMGabeo
    ez nevetséges főleg, hogy ők tartják a legnagyobb riválisnak saját magukat mármint Vikike és Aurél...

röhejes, ha beválik a tervük és végigviszik az "ál"szövetségüket...

jó lenne pedig, ha egymás ellen párbajoznának, de ez nem fog bekövetkezni...Kíváncsi leszek Száccsióka lesz-e olyan tökös, hogy kiviszi a 2 párbajt megnyerő Krisztiánt
  • Ironman2
    De kifogja vinni,a tajgetosz paraszt végre kiesik! Meg is érdemli!
  • wesker24
    Aureliotól az lenne a legaljasabb és leggyávább húzás ha Zsófikát vinné ki !

Eddig mindig azt hangoztatta hogy ha párbajoznia kell mennie akkor csakis Krisztiánt fogja kivinni senki mást gyakorlatilag segget csinálna a szájából ha nem Krisztiánt vinné párbajra!
  • Ironman2
    Amilyen pocsék volt a müsor,olyan is lesz a finálé,ezen nincs mit csodálkozni
  • PiszkosFred
    Debillió lett, aki kiviszi Krisztiánt (főleg ha viki továbbra is uszít Krisztián ellen mindenkit) is kint is hagyja, majd egy hétre rá meg is nyeri a játékot, rá két hétre pedig már el is költötte a zsebpénznek számító nyereményt :)
  • IXEMGabeo
    Aurélió nem biztos, hogy olyan "tökös", hogy Kriszt kivigye...

kinézem belőle, hogy Zsófikát viszi
  • IXEMGabeo
    várjál én azt hittem Iza lett a kiválasztott:D sőt én szombatra emlékeztem...

mivel nem tudom nézni csak, amit írtok abból táplálkozom:D pár napot tegnap vissza tudtam mondjuk nézni
  • PiszkosFred
    A világ nem így működik :) A békülés nem egyenlő a felejtéssel, ne keverjük a szezont a fazonnal. Magyar ember amúgy sem felejt. Lehet, hogy egy utolsó faszkalap paraszt sok ember szemében Krisztián, de ezt jól csinálta. Azzal köpte volna szembe magát és a családját, ha másra rakja a jelet.
  • wesker24
    Aurelio szerintem Krisztiánt fogja kihívni ö nem olyan tökös hogy Röfit vigye ki párbajra !

Akkor minek bocsátott meg neki szánalomból vagy mi ? Elhitette Izával hogy megbocsátott neki és tiszta szivből szereti de nem elfogja elfelejteni amit tett !

Megmondta hogy ráteszi a jelét és rá is tette de senki nem hitte volna hogy meg is teszi ugy azóta már nincsenek rosszban !

Mindegy igy mindkettőjük esélyét elszúrta, Izának ugyse lett volna esélye megynyerni amit tett de most már Krisznek is nagyban csökkentek az esélyei a nyerésre !

A nézők szemében akkor nőtt volna nagyot ha nem bocsát meg Izának és még a jelét is rárakja ennyi !

DE hülyét csinált saját magából mert ugyan betartotta az igéretét de ezt eléggé gusztustalan módon tette !

Ha egy Aurelio Krisz párbaj lenne akkor nem kérdés hogy ezek után ki megy vissza ! Krisznek akkor lett volna esélye Aurelio ellen ha nem bocsát meg Izának és még a jelét is ráteszi ! DE ezzel hogy szánalomból megbocsátok neki de a jelemet akkor is rád teszem ezzel sokaknál kiverte most a biztosítékot !

Ugy látszik mégis igaz volt az amikor azt kérdezték Krisztiántól hogy számára melyik fontosabb a Fönyeremény vagy Iza szerelme ?

És azt mondta hogy a fönyeremény na ezzel most mindkettőt elbukta ha kiesik csak saját magát okolhatja majd emiatt !

Az OK hogy most Iza közutálatnak örvend ezt még meg is értem de csak azt felejti el mindenki hogy Krisz is ugyanugy hibás volt a dologban ö sem egy ma született bárány ugy látszik az el lett felejtve hogy Krisztián miket tett Izával hogy ilyen ideg állapotba került !

Most már mindegy kialakult a TOP 3 ! Iza maugy se került volna be de most már abban se vagyok benne biztos hogy Krisz is benne lesz !

• IXEMGabeo
    semmi köze nem volt ehhez Vikinek, Krisz már akkor megmondta, hogy ráteszi Izára..."megbocsátott neki", mert Iza könyörgött sztem szánalomból...ja és a nézők szemében ezért nem fog csökkenni sőt...Iza most rendkívül nagy utálatnak örvend azóta:) Így valószínű ki is esik, bár a vita előtt szerintem az egyik legerősebb, legnépszerűbbek egyike lehetett

ki fogja hívni Vikit:);)
  • wesker24
    Hát majd kiderül hogy miért is rakta Izára de akkor miért békültek ki ?

Krisztián megmondta hogy Izára fogja tenni a jelét ez akkor állta volna meg a helyét ha nem békültek volna ki akkor megtudom érteni !

De igy hogy kibékültek és még igyis rárakta a jelét ez nem volt fair dolog töle !

Mindegy ha igy döntött igy döntött ezzel elszúrta az esélyét hogy megnyerje a játékot !
  • wesker24
    Krisztián ezzel a húzásával nagyon megbántotta Izát látszott rajta hogy sokk-ként érte amit Krisztián müvelt vele !

Asszem a szerelmesek közti béke eddig tartott Iza most szerintem megingott Krisztián iránti érzelmeiben !

Mert aki képes elárulni a szerelmét az nem érdemli meg a fődíjat most is mindenki a Belevalóban aki eddig Krisztiánnak szurkolt most óriásit csalódott benne hogy szerelmére Izára rakta !
  • PiszkosFred
    "Nem tudom Krisz miért döntött igy de attól tartok ennek is Röfi keze vana dologban !"

Megesküdött rá a balhé idején, hogy rá fogja rakni a jelet. Ennyi. Betartotta. Én is rá raktam volna a helyében, ennyi büszkeség és tartás legyen egy férfiban, főleg azok után, amiket mondott Iza. Mint egy utolsó útszéli lelakott kurva a négyesen, amikor nem akarod felvenni, kb. abban a stílusban üvöltött. A dagadéknak kivételesen ehhez sok köze nem volt.