153993
ValóVilág 12

• Ferrari23
    Ez nincs összefüggésbe azzal, hogy vidéki. A nagy fővárosunkban nem szoktak késsel mászkálni? Meg gyilkolni?
  • McCartman
    Szörnyű kisebbségi komplexusod lehet vagy nem tudom miért erőlteted ennyire ezt a tapló vidéki traktoros vonalat.
  • who am I 7
    Pedig amikor bepiázott elég agresszív volt...plusz késsel baromkodott ott részegen...tipikus 5ft-os szarjani.Simán megverte volna izát is, amikor leköpte, annyira egyszerű ember, h hihetetlen...simonnak is miket mondott :D tiszta szégyen, h egyáltalán a traktorosok eddig bent tartották.
  • wesker24
    Ezért is vagyok dühös mert se egy beképzelt egoista idióta se nyerj meg se egy aljas mocsadék malacképű se marad tehát Zsófika de arra meg nagyon kevés esély van hogy ö nyerje meg !

A VV6 ezzel elzárult a legrosszabul ahogy gondoltam !
  • IXEMGabeo
    elveri az UP the clubban...vagy kimegy vele külföldre bulizni:D hisz azt se felejtsük még csak nem is magyar 100%-ban ez a pöcs:D
  • IXEMGabeo
    neked pedig megszakadt a sorozatod:DDD nincs kocsi, sem ház;)
  • Ferrari23
    "Ha meg is nyeri kitart a nyeremény 2 honapig elszorja a nagy jampiskodásokba és úgyan olyan buta szardarab ***** lesz"

Csak idéztem egy másik fórumról, de szerintem is kb úgy szórja majd el a havi 1 millát 2 nap alatt mint a huzat :D Azt ordibál majd közbe arturóóóó :D.D:D
  • IXEMGabeo
    Iza semmiképpen nem érdemli meg...ha kiborulás, ha nem gusztustalan volt jónéhányszor még akkor is, ha az ÖF-ök nagyrészében feltűnt és nézettséget produkált...az ilyen nagyszájú nők amúgy sem tudtak érvényesülni a végén lásd VV Éva, VV Vera stb...
  • wesker24
    Ezt gondolom én is a sok hülye tini picsának ugy látszik ez kell !

És a VV -k eddigi történetében lévő legszánalmasabb gyöztese lesz az pedig nem más mint Aurelio !

Valahogy én se tudom elképzelni hogy Aureliot egy csaj gyözze le !

Gyakorlatilag Aurelio ezzel megnyerte a VV6-ot !
  • Rash87
    Sok a hülye tini picsa, ennyi.
    Csak azok szavaztak rá,meg a hotdogok :D
  • wesker24
    Jah azzal hohy kiejtette Kriszt már a finálét sem kell megnéznünk söt az utolsó hetet se kell már megnéznem mert annyira egyértelmű hogy Aurelio fogja megnyerni !
  • IXEMGabeo
    Ha így is szoros volt, akkor mi lett volna, ha nincs a köpködős affér?:) ugyanis maximum az okozhatta Krisz vesztét, tán Száccsiónak hajszállal nagyobb ismerettségi köre van ki tudja...mindenesetre nem tudom elképzelni azt, hogy valamelyik lány legyűrje ezt a majmot...VV-k történetének legszánalmasabb győztese lesz...
  • Ferrari23
    Attól, hogy valaki vidéki, még nem jelenti azt, hogy tapló paraszt.
  • wesker24
    Asszem itt lett vége Krisz és Iza szerelmének !

Most már csak egy esély van az hogy Iza nyerné a födijat de ennek kb 1 a milliárdhoz az esélye !

Azért most kiváncsi leszek Izára mi lesz vele Krisz nélkül most derül ki hogy igazán szerette-e ?

Az lenne a leges legjobb bosszú részéről ha Aureliot vagy Röfit kiejetené de ez már csak álom marad sajnos !

Magyarország ismét bizonyitott hogy egy beképzelt bögö masinát küldött vissza !

A kiválasztást még megvárom hogy ki lesz az és ha beigazolodik az amitől tartottam az eddigi legrosszabb finálé az engem már nem fog érdekelni !

• who am I 7
    wesker, te is valami vidéki agresszív tapló vagy, vagy miért véded ennyire és azonosulsz azzal a szerencsétlennel? :D:D Már rég ki kellett volna esnie a picsába, csak izával bekefélték magukat majdnem a döntőig :D De aztán, az emberek legalább észbe kaptak :D
  • IXEMGabeo
    Szerintem ez minidöntő volt...Krisz kiesésével Aurélió simán nyeri

Nem tudom elképzelni, hogy Viki népszerűbb nála...

Tudom reménytelen, de hátha Zsófika nyeri meg a családja miatt főleg, akik szimpatikusak voltak
  • IXEMGabeo
    na baszki látom visszament a rinyagép...pedig nem érdemelt döntőt...az meg pláne dühít, hogy Vikivel karöltve lesznek ott...

hűű, de nagy ellenfelek, de egymást nem merték volna kihívni:D
  • wesker24
    Nincs olyan szerencsénk ez a malacképű már nem fog párbajozni !

Egyedül Izának lenne hozzá bátorsága kihivni de sajnos nem fogja !

Az mekkora enne már ha Iza Aureliot hivná ki és Aurelio kiesne Iza ellen és akkor lenne egy csajos finálé !

Ezzel megbosszulva azt hogy kiejtette Kriszt !

Azért egy Röfi Iza döntöt megnéznék de ott nem lenne kérdés ki menne vissza !

Ha 3 csaj lenne a fináléban nem is tudom ki nyerné meg !

Nekem mindegy lenne csak ne Röfi legyen az !

De nagyon ugy látszik hogy Aurelio Röfi Zsófi párbaj lesz !
  • tamas323
    Na ezen az egy párbajon lepődtem. Magyarország ismét bizonyított tv ki egy évre.
  • IXEMGabeo
    az hagyján, de Krisz focizott is...és azért nem lett belőle profi, mert nem tudták a szülei finanszírozni állítólag az edzéseit meg semmit sem...nyilván egy focistának kell az edzés ez alól Krisz sem volt kivétel...
  • Orionk
    Wesker : Új szavazást akarunk ! :)

Egy Krisztián, Aurelió és Zsófi döntő kellett volna a végére.
  • Orionk
    még lesz egy kiválasztás, ahol párbajozhat.
  • wesker24
    Ez dühit a legjobban hogy Röfi bejutott a fináléba ugy hogy csak az elején párbajozott !
  • wesker24
    Akkor Izának még van esélye Zsófi ellen !

Más ellen nagyon nincs esélye sajnos !
  • Alekfognyerni
    Viki szerintem nem fog párbajozni. Röhej, hogy milyen buták a bent lévők.
  • Alekfognyerni
    Ha Iza lesz a kiválasztott akkor biztosan nem Röfit hívja ki. Sajnos. Vagy AU-t vagy Zsófit fogja. A jelrakás lesz érdekes. Viki tutira Izára rak, Iza vagy AU-ra vagy Zsófira, AU Zsófira rak, Zsófi valószínűleg AU-ra.
  • Alekfognyerni
    "Elöre tudtam hogy a nézök 80 %-a agyhalott zombi "

Ez igaz, de ezen a szavazáson ez nem látszott. 54 %-ot se kapott Aurélió.
  • Alekfognyerni
    Nem tudom, nekem van egy olyan érzésem, hogy Aurélió nem fog nyerni. Valahogy nem látom magam előtt mint VV győztest. Remélem nem Viki nyer a végén. Zsófi nálam titkos favorit, ő a sötét ló. Iza-Viki párbajt megnéznék most.
  • highdanger
    Ha Malacfejü nyeri meg akkor teljesül az álma és újra NB1-es kapus lesz
  • Ferrari23
    Hát fináléba is az lesz, hogy kislányka percenként ordít faxságokat :D Nagyon izgi lesz :D
  • wesker24
    Már csak abban bizok hogy ha Iza is lesz a kiválasztott akkor még a finálé elött ki fogja hivni Röfit !
  • wesker24
    Ugy látszik az eddigi legrosszabb finálé elé nézünk !

Elöre tudtam hogy a nézök 80 %-a agyhalott zombi ugy látszik ez kell az embereknek egy egoista beképzelt idióta hülye gyerek !

Most már mindegy az eddigi legrosszabb finálé elé nézünk egy már a finálé se fog érdekelni ! Mert az kb ez lesz Aurelio Röfi Zsófi én erre meg már nem vagyok kiváncsi !

• Ferrari23
    Na de innentől sajna megnyeri ez a önelégült, nagyképű, magamutogató, sík agyatlan kislányka.
  • sb1
    Bizony, ezek is benne vannak :D

Sokkal élvezetesebb, mint egy kőparaszt, érzés nélküli álszerény gyereket nézni :D
  • highdanger
    haha besz*ptátok ti paraszt rajongók (bocs a vulgáris kifejezésért)
  • Ferrari23
    Hát a faxlengetést fel lehet fogni egyfaja show-nak :D:D:D:D
  • AntiHero
    Aurelio szerint 43%-56%...
  • Rash87
    Miféle show-t? Kifejted? :O
    A sírást,kiabálást meg a kétszínűséget? Ez lenne a show?
  • Ferrari23
    show :D:D LOL
  • sb1
    Na, a paraszt mehet haza, izácskát többet látni sem fogja közelről, au vagy viki megnyeri, akik legalább show-t csináltak :)