ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aki nem látta volna... azért durva, hogy fél nap alatt 222 fõ nézte meg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jerzy meg a Tordas karaktere xDDDD

Anikóé, Szandikáé reális, a Zsuzsié is nagy xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de széhép is lenne^^
Parancsolj!

Kb. ennyire hihetõk az ilyen képek. 😊

TomSolberg
ez hülyeség

wesker24
Ez hatalmas egy video ! Ki...szott jó ! xD <#nyes>

VV4 Warcraft
[HUN]Crassus
ha egy pearl harbour-t vagy 9/11-et meglehet etetni az emberekkel mondjuk akkor mi a faszt várok tõletek?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SirAlo
Inkabb Jerzy xXDDD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

[HUN]Crassus
hnem is lenne ez probléma amit felvázoltál,de nem a tinik hanem felnõtt dolgozó emberek basszák el a pénzüket erre a faszságra....

REALista
Ezek az összeesküvés elméletek kezdenek már nagyon fárasztóak lenni.Egyedül abba lehet belekötni hogy páran szerintem egyértelmûen protekcióval kerültek be a villába de az hogy manipulálják a szavazást meg hasonlók egyszerûen hülyeség.Nincs szüksége rá az rtl-nek mert így is úgy is megvan a nézettség...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

akkor egy április 1 dátummal, hogy a Laci lett a valóvilág 4 gyõztese 😄

Tudok gyártani más dátummal is, fél perc 😊

Látta valaki "élõben", azaz pénteken ezt a hírt kint az oldalon? 😊

Casillas
mert szerinted utólag nem lehet beleszerkeszteni a nevet?
mennyire valószínû, hogy péntek-szombaton nem tûnt fel senkinek, ha végig így lett volna? <#wow3><#wow3><#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SirAlo
http://www.youtube.com/watch?v=DlqTlSrKfDk&feature=player_embedded
LoL😊))) OLI: Kussoljal Gyozo XDD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ezek szerint már pénteken eldölt hogy Szandika esik ki...

Ja, 60-40-nél benyögte, hogy szoros 😊

És a mûsor elején hallottátok, amikor Lilu dumált valamit, aztán váltás Bucira és ilyet szólt: Stohl! És folytatja a szövegelést.. Szerintem a súgógépet nézte és oda volt írva Stohl szövege, ez a marha meg felolvasta a saját nevét <#nyes>

wantonly
Az is elég fail, hogy tegnap még a 60-40% stohl szerint "nagyon-nagyon szoros eredmény", most meg ugyanerre "fölényes gyõzelem" van kiírva a honlapon.
xDDD ez mekkora

igen, mert közben Kolosi beetetett mindenkit, hogy minden oké, a közjegyzõk végzik a dolgukat és nincs manipuláció. Ja és hozzátette, hogy 13 éve a legnépszerûbb csatorna az RTL és mindig is tisztességesek voltak😄😄 ez az Epic failr

Olivér-Kristóf párbaj is jó volt és Kristóf szívesen bentmaradt volna

PiszkosFred
Na es? Mindenki tudja hoyg nem letezik a telapo, sem a husveti nyul, jezuska meg aztan plane nem, megis minden evben vartad puhafeju korodban, es ha egyszer majd lesz csaladod, akkor meghagyod a fiad/lanyod is ebben a hitben, es rabizod, hogy meddig hisz benne.

Miert faj az neked, ha a masik hisz valamiben? Es itt kerlek meg, hogy tegyel feljelentest a rendorsegen csalas megalapozott gyanuja miatt, hiszen ha tudsz rola, kotelesseged, kulonben teged is megb.sznak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

X faktornál is szembetûnõ volt...

[HUN]Crassus
az embereknek ha megfeszülsz sincs köze a történésekhez...

bakkerman
mekkora fazon ez a csávó!!!! 😄DDD de hát az embereknek az kellett,hogy egy unalmas szardarab legyen a VV4...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az egy aprócska dolog...kicsit túl komolyan vette a feladatot, de a Ráczok is folyton ezt csinálták és mindig azzal jöttek, hogy minden feladatba maximálisan odateszik magukat😄😄😄 Alek is ezt csinálta ilyen alapon...de rendben ez legyen élete legnagyobb hibája, hogy komolyan veszi picit a feladatot😄 Anikó se haragudott meg rá hosszasan, ugyanúgy elzárták a ládákat nehogy jogosan belenyúljon...ez mi már? na most komolyan Béci, Anikó nem tartották be az üzletelés szabályait és még õk a jók nehogy már...mondjuk eleve pont ezért baromság volt ez az ágyhasználati jog, tudták az RTL-sek mennyi feszkó lesz belõle, fõleg, ha Alekosz kapja meg a jogot, mert õ esetlegesen átszellemül ehhez a feladathoz...

az pedig abszurd, hogy még õ a színész odabent...láthattuk, mennyire átváltoztak a többiek, õ meg mennyire az az ember maradt, aki volt.

korábban mondta..talán a kikosarazások kapcsán..ami szerintem mindenre igaz vele kapcsolatba...egy pont után csinálhat bármit,már el van könyvelve ellenségként,be van kategorizálva
Én is azt mondom,csinálhatta volna máshogy,de ha meg már úgysincs veszteni
valója,miért ne a saját feje után menjen odabent😊
Nem a Bécis vitákra gondoltam. Pl. az ágyhasználatnál kicsit túlzásba esett (meg azóta is volt rá precedens, hogy látszott rajta, hogy élvezi a helyzetet, ha Õ kerül fölénybe). Oké, õ rendelkezett az ágyakkal, de valami "lájtos" biznisszel megoldhatta volna, felesleges volt maga ellen fordítani mindenkit azzal, hogy most az Övé minden és Õ diktál. Egyszerûen lehetett volna "gáláns úriember" is, legalább a lányokkal szemben. 😊

és persze az elmaradhatatlan Ruszki válogatott xDDD

láttunk, amit láttunk, hogy miféle döntései voltak Lázár úrnak😊

nekem leginkább a "szavahihetõsége", gyáva módon harcoljatok menjetek ti, majd én megyek utánatok😄😄😄, sunyi módon a Hit és becsület, béke duma illetve az a rengeteg zabálás, fõzõcske, de okosan fog eszembe jutni róla😄😄😄

persze, hogy elszáll minek hagyná, hogy a Ráczúr folyamatosan provokálja???

Hírnevet akar szerezni magának, amit majd az üzleti életben kamatoztathat. Ezért is van nála ez a "példamutató" Hit és Becsület dumás magatartás, mert azt hiszi, hogy ettõl Õ lesz az abszolút komoly és becsületes ember, akire majd az üzleti életben számítani lehet.

régebbi szériákban nem volt ennyi gyûlölködés és NEM Alekosznak köszönhetõ a feszkó, õ mindig megpróbálja élvezni a bent létet. Többiek azok, akik ideggyengék, vagy haza akarnak menni, vagy pedig alapból gyengék érzelmileg efféle játékhoz. Szellemi szintjükrõl meg már ne is beszéljünk egyesek mennyire retardáltak odabent😄😄

Éva valóban gerjesztett, vagy gerjeszt is feszültséget, irigy is, mint állat, de valahogy még mindig õszintébb, mint a Mr. Álszent vagyok Rácz testvérpár...

Támogatom wesker urat egy szavazattal.
kivel veszik össze?😄😄 õ volt ezidáig a legnyugodtabb ember...õt kezdték ki, õ senkit nem kezdett ki...

mindig azt a hülye indokot hozzák fel, mert alkesz és iszik😄 de én erre már nem mondok semmit, sajnálom, ha nem bírod levenni a szemellenzõt!!! menthetetlen vagy...

mástól vette el a helyet, ill bejuttatta szépen az RTL, mert elvitte õket nyaralni😄

ez van...zabálni és aludni ment be, meg is mondta még a kisfilmje elõtt is

Tordast mai napig emlegeti Alek, sõt egyenesen visszavárja a villába.<#nevetes1>
loofy
szomorúnak szomorú...de igaz!

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

wesker24
Hát akkor éppen rendezvényen volt ahol Alekosznak kampányolt aztán gondolom már lement egy pár feles de akkor is nagyon nagy volt ! xD
õt, azért kezdték ki, mert tudják, hogy bivalyerõs, ezt a korábbi párbajok, nézõi szavazások alátámasztották...

Igen, sajnos túl sok információ jut be nekik, már mindenki tudja, hogy kint Alek a legnépszerûbb. Ez pedig nem tesz jót a játéknak, mert így csak a frusztráció és a balhé marad (bár tudom, hogy a nézettségnek ez a jó), holott mindenki hozhatná a saját formáját és teljesen normális módon is mehetne a verseny. De így még Alek is elszáll néha, ami még rátesz egy lapáttal az egészre. Nem jó ez így. Elég sok információt adnak már a blikkes sms-ek is, meg Junior/Tibi is adott, mikor bent voltak. A nézõi szavazások meg az utóbbi idõben csak a klikkesedést és a vitákat segítették elõ..

Alekosznak valami baja van a buksijában, de ezt már mondtam. Nem képes együtt élni másokkal. Mindenkivel összeveszik, az úgynevezett barátaival is.

Ha sokat nyom a latban, hogy elvileg cigányok, az már alapvetõen szomorú.
pláne,hogy Oli után Lázár megmondta,kiment az,aki szerint elkezdõdött a klikkesedés és ezentúl harmónia és együtt élés lesz..másnap meg már rögtön az ötök bosszúja meg a hadviselés😊
egyetlen nagy beszólása volt az Aleknek, miután Olivér kiment a retardált légpisztolyos eset. Ott eléggé beszólt Béciéknek, de még ott sem súgdolozott dilisek módjára, ilyet meg pláne nem mondott h megkeserítem az életed...ott is õ volt a kulturált, míg Béci nem. Benne sokkal több az az agresszió, amit elfojtott és ez a legutóbbi héten kijött belõle...

nekem csak az nem tetszik h ennyire nyilvánvalóan flegmáznak Éváékkal, még akkor is, amikor nem is szól be nekik semmit se...nem tetszik eza klikkesedés, kiközösítés elkülönítés. Alekoszt meg aztán pláne nem volt okuk elkülöníteni, õt, azért kezdték ki, mert tudják, hogy bivalyerõs, ezt a korábbi párbajok, nézõi szavazások alátámasztották...

Takezónak üzenem, hogy rengeteg olyan normális értékrenddel rendelkezõ ismerõsöm van, aki Alekosznak szurkol, mert õ, az, aki szórakoztat ennyi a fõindok...idõsebbek, fiatalabbak egyaránt. Nyugdíjas ismerõst ezügyben nem kérdeztem, mocskosszájú, érdekember, üresfejû tinilány ismerõsöm pedig nincsen... ja és, akit megkérdeztem eddig mind azt választolta, hogy a ráczokat ki nem állhatja...azt nem kérdeztem azért e, mert kormosok, de nagy valószínûséggel ez is sokat nyom a latba...

junior mondta már elõtte nem egy mûsorban,hogy bécit ismeri már több éve és kint nem ilyen mint bennt a villában ...
az mellékes h gyõzõ volt ott! minden musorvezetõ szólt volna h idõ vége ennyi..
A következõ klippet ha megnézitek látjátok hoyg Béci ugrándozik mint háttértáncos,a Hozzászólásokban pedig írják Hogy Mr Ragamoffin junior Egy Klippjében is ugrabugrál,ennek ellenére hitelesen eljátszották a villában való találkozáskor hoyg nem ismerik egymást..😊

No komment

itt a Klipp
a nagyszerû és Csudálatos Berecki Zoltán,,

Akinek van kedve megkeresheti Mr ragamoffin & Béluska közös Ugrabugráját is .

Fehercsoki
Én se nagyon örülnék neki hogyha egy gyõzikéhez hasonló c típusú élõlény belepofázna bármibe is.

vagy mint aki rendezvényen van és éppen sikerült kilógnia egy gyors telefonra és szorítja az idõ...
tegnap volt vmi érdekes az összefoglalóban?

OMG oli h beszél??? mint aki kurvára elvan szállva magától