ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Anikóé, Szandikáé reális, a Zsuzsié is nagy xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kb. ennyire hihetõk az ilyen képek. 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Látta valaki "élõben", azaz pénteken ezt a hírt kint az oldalon? 😊
mennyire valószínû, hogy péntek-szombaton nem tûnt fel senkinek, ha végig így lett volna? <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
LoL😊))) OLI: Kussoljal Gyozo XDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ezek szerint már pénteken eldölt hogy Szandika esik ki...
És a mûsor elején hallottátok, amikor Lilu dumált valamit, aztán váltás Bucira és ilyet szólt: Stohl! És folytatja a szövegelést.. Szerintem a súgógépet nézte és oda volt írva Stohl szövege, ez a marha meg felolvasta a saját nevét <#nyes>#nyes>
Miert faj az neked, ha a masik hisz valamiben? Es itt kerlek meg, hogy tegyel feljelentest a rendorsegen csalas megalapozott gyanuja miatt, hiszen ha tudsz rola, kotelesseged, kulonben teged is megb.sznak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az pedig abszurd, hogy még õ a színész odabent...láthattuk, mennyire átváltoztak a többiek, õ meg mennyire az az ember maradt, aki volt.
Én is azt mondom,csinálhatta volna máshogy,de ha meg már úgysincs veszteni
valója,miért ne a saját feje után menjen odabent😊
nekem leginkább a "szavahihetõsége", gyáva módon harcoljatok menjetek ti, majd én megyek utánatok😄😄😄, sunyi módon a Hit és becsület, béke duma illetve az a rengeteg zabálás, fõzõcske, de okosan fog eszembe jutni róla😄😄😄
Éva valóban gerjesztett, vagy gerjeszt is feszültséget, irigy is, mint állat, de valahogy még mindig õszintébb, mint a Mr. Álszent vagyok Rácz testvérpár...
mindig azt a hülye indokot hozzák fel, mert alkesz és iszik😄 de én erre már nem mondok semmit, sajnálom, ha nem bírod levenni a szemellenzõt!!! menthetetlen vagy...
ez van...zabálni és aludni ment be, meg is mondta még a kisfilmje elõtt is
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Igen, sajnos túl sok információ jut be nekik, már mindenki tudja, hogy kint Alek a legnépszerûbb. Ez pedig nem tesz jót a játéknak, mert így csak a frusztráció és a balhé marad (bár tudom, hogy a nézettségnek ez a jó), holott mindenki hozhatná a saját formáját és teljesen normális módon is mehetne a verseny. De így még Alek is elszáll néha, ami még rátesz egy lapáttal az egészre. Nem jó ez így. Elég sok információt adnak már a blikkes sms-ek is, meg Junior/Tibi is adott, mikor bent voltak. A nézõi szavazások meg az utóbbi idõben csak a klikkesedést és a vitákat segítették elõ..
Ha sokat nyom a latban, hogy elvileg cigányok, az már alapvetõen szomorú.
Takezónak üzenem, hogy rengeteg olyan normális értékrenddel rendelkezõ ismerõsöm van, aki Alekosznak szurkol, mert õ, az, aki szórakoztat ennyi a fõindok...idõsebbek, fiatalabbak egyaránt. Nyugdíjas ismerõst ezügyben nem kérdeztem, mocskosszájú, érdekember, üresfejû tinilány ismerõsöm pedig nincsen... ja és, akit megkérdeztem eddig mind azt választolta, hogy a ráczokat ki nem állhatja...azt nem kérdeztem azért e, mert kormosok, de nagy valószínûséggel ez is sokat nyom a latba...
No komment
itt a Klipp
a nagyszerû és Csudálatos Berecki Zoltán,,
Akinek van kedve megkeresheti Mr ragamoffin & Béluska közös Ugrabugráját is .
OMG oli h beszél??? mint aki kurvára elvan szállva magától